Καλή σας μέρα!!
Αν και Τετάρτη σήμερα και, σχετικά μακριά από το Σαββατοκύριακο, σας έχω ένα πιάτο ιδανικό για καλέσματα, ένα φαγητό που κέρδισε, επάξια νομίζω, τη θέση του στη λίστα με τα αγαπημένα μου.
Νόστιμο, με κάποιες βέβαια απαιτήσεις στον χρόνο προετοιμασίας αλλά όχι κάτι το τρομερό!!
Ένα πιάτο που αξίζει να το παρουσιάσουμε σε φιλικά ή πιο επίσημα τραπέζια για να κάνουμε τους καλεσμένους μας γευστικά ευτυχισμένους!
Την πρώτη φορά, το μαγείρεψα με κατσικάκι - οβελία που είχε περισσέψει από το Πάσχα κι έγινε πιάτο της ανακύκλωσης! Όλοι ενθουσιάστηκαν!
Την δεύτερη φορά, τα δεματάκια του φύλλου δέχτηκαν κοτομπουκίτσες με λίγο άνηθο για να έχει μια διαφορετική επίγευση και νοστιμιά!
Την τρίτη έγινε με χοιρινό, ψητό της κατσαρόλας... πάλι παιδί της ανακύκλωσης!
Κάθε φορά τα αποτελέσματα ήταν ...εκπληκτικά!!
Εεεε, αυτή τη φορά, είπα να το δοκιμάσω με παντσέτες για ένα γιορτινό κάλεσμα της αδερφούλας μου!!