Πορτοκάλι, κανέλα και σοκολάτα... αρώματα φθινοπωρινά ή μάλλον... χειμωνιάτικα και μάλιστα Χριστουγεννιάτικα!
Θυμίζουν κόκκινο και πράσινο χρώμα, έλατο, πορτοκάλια καρφωμένα με μοσχοκάρφια και ξύλα κανέλας δίπλα κι επάνω στο τζάκι ή μάλλον στη μέση του τραπεζιού.
Μια πάστα φλώρα που μοσχοβολάει όλα τα παραπάνω αρώματα δεν είναι υποχρεωτικό να γίνει τα Χριστούγεννα μπορεί να γίνει και τώρα ή ακόμα καλύτερα μπορεί να γίνει μια από κείνες τις γλυκές συνήθειες που κατακλύζουν το νου με τη νοστιμιά του.
Σοκολάτα λοιπόν και μια και η πάστα φλώρα με αφρατοτριφτή ζύμη είναι μια λιχουδιά ...διαρκείας γιατί να μην τη συνδυάσουμε με μια ωραία σοκολατένια επικάλυψη που ακόμη κι όταν μπει στο ψυγείο συνεχίζει να είναι μαλακή και ωραία. Από τη πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία (αν μείνει για παραπάνω από μερικές ώρες, πράγμα αμφίβολο) μένει το ίδιο αφρατοτραγανή, νόστιμη με τα αρώματα να ...ξεχειλίζουν και τη σοκολάτα να κυριαρχεί στο νου.