Σας έτυχε ποτέ να δείτε ένα πιάτο φαγητό και να σας γίνει έμμονη ιδέα;
Προσωπικά μου έχει τύχει αρκετές φορές!
Θα μου πείτε εάν δεν σου τύχαινε κι αυτό, τότε πώς θα είχες τη σχέση που έχεις με την κουζίνα ή πώς θα άνοιγες ένα foodblogοσπιτάκι;
Δεν έχετε και άδικο!
Από την άλλη, σε κάποια φαγητά διακρίνω μια τρομερή αδυναμία... σε σημείο που θα μπορούσα να τρώω το ίδιο μέχρι και 4-5 μέρες!
Ξέρω... μπορεί κάποιος να σκεφτεί ..."τί βαρετό!!!".
Εεεε, λοιπόν, παρόλο που γενικά βαριέμαι εύκολα κάποια φαγητά καταφέρνουν να ξεφύγουν από τον κανόνα και να με προκαλούν να τα απολαμβάνω περισσότερο από το κανονικό!
Θυμάμαι, την πρώτη φορά που ταξίδεψα στην Ιταλία έτρωγα επί 15 μέρες ζυμαρικά και ναι, αυτό δεν είναι ένα φαγητό αλλά είναι μια ένδειξη του τί συμβαίνει όταν κάτι το λατρεύω!
Tο σημερινό μας πιάτο, ένα Κυριακάτικο φαγάκι που μπορεί να προετοιμαστεί και από την προηγούμενη μέρα για να είμαστε πιο χαλαρά και απλά να ψηθεί την ώρα που θέλουμε.
Υλικά λατρεμένα, κοτόπουλο, τυριά, ζαμπόν και ζυμαρικά... εδώ λαζανια, ενώ γίνεται και με κανελόνια, αλλά και μια νοστιμότατη ροζ μπεσαμέλ συνθέτουν το γαστρονομικό τοπίο και τη σημερινή μου πρόταση.