Καλό μήνα!!
Ένας από τους πιο αγαπημένους μεζέδες της ελληνικής κουζίνας, χειμώνα, καλοκαίρι, είναι το σαγανάκι και ειδικότερα το σαγανάκι με κάποιο από τα πολλά τυριά που διαθέτει η ελληνική αγορά.
Ποιος δεν έχει παραγγείλει και ποιος δεν έχει απολαύσει κάποιο τυρί σαγανάκι σε ουζερί, ταβέρνα ή ακόμα και εστιατόριο.
Κάθε σαγανάκι όμως έχει την χάρη του και τη νοστιμιά του, από το πιο απλό σερβιρισμένο με μια φέτα λεμόνι έως το πιο ...γκουρμέ όπως αυτό που θα σου συστήσω σήμερα με κρούστα από φουντούκια.