Καλημέρα μπλογκογειτονιά!!
Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα φαγάκι που έφτιαξα την προηγούμενη Κυριακή με χοιρινό.
Καθώς περνάω μια φάση... έλλειψης ιδεών (που ξεκινά από τα κείμενα και επεκτείνεται μέχρι την κουζίνα μου... ευτυχώς εκεί σταματάει), το Σάββατο ανασκάλευα τις συνταγές μου για να βρω κάτι να μου τραβήξει το ενδιαφέρον πριν εγκαταλείψω εντελώς το πεδίο της μάχης και παραδώσω τις ...κουτάλες και τις κατσαρόλες σε κάποιον άλλο για το Κυριακάτικο φαγητό που συνηθίζει να είναι δικό μου ..."παιχνίδι".
Κόντευα να απογοητευτώ ώσπου βρήκα 3-4 συνταγές άλλη με μουστάρδα και μέλι, άλλη με ντομάτα και μουστάρδα και μια με ξίδι βαλσαμικό και μουστάρδα.
Πάντως όλες είχαν μουστάρδα και ξαφνικά, έγινε αυτό που εγώ λέω κλικ... θα έφτιαχνα το χοιρινό με μουστάρδα και... και... κυδωνόπαστο που έφτιαξα και το λατρεύω.
Το αποτέλεσμα;
Ένα πιάτο με πολύ ωραία γεύση, ήπια, χωρίς κραυγαλέες παρουσίες, όχι πικάντικο αλλά με μια χαρακτηριστική, ελαφρά γλυκύτητα στην επίγευση.
Νοστιμότατο, τόσο που και οι μικρές μας το τίμησαν και οι υπόλοιποι "πελάτες" του τριωρόφου το καταευχαριστήθηκαν.
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com