Αυτή είναι η αγαπημένη μου εβδομάδα!
Κι αν με ρωτήσεις γιατί θα σου απαντήσω γιατί είναι η εβδομάδα της Τυρινής που έχουν την τιμητική τους τα γαλακτοκομικά προϊόντα που τόσο αγαπώ!
Έτσι σήμερα θα την τιμήσω με μια διαφορετική συνταγή... λουκουμάδες με γιαούρτι!
Beignets, bugnes, crêpes, gauffres για τους Γάλλους και τους Βέλγους, frittelle για τους Ιταλούς, λουκουμάδες, σβίγγοι, τηγανίτες κάθε είδους για μας.
Τα τηγανητά γλυκά της Αποκριάς υπάρχουν παντού! Και μπορεί να έχουν λίγο περισσότερες θερμίδες αλλά ...αξίζουν!
Μια και μπήκαμε, λοιπόν, στο τριώδιο ας γλυκαθούμε με τους ιταλικούς λουκουμάδες του Καρναβαλιού (frittelle) σ' αυτή την εύκολη εκδοχή τους.