Καλησπέρα σας!!
Τί κάνετε; Είστε όλοι καλά;;
Είμαι σίγουρη ότι ετοιμάζεστε για την μεγάλη γιορτή του Ευαγγελισμού αλλά και για την μπακαλιαροφαγία!
Κι εγώ ή μάλλον εμείς το ίδιο!!
Όμως, όσο πιο πολλοί είναι μαζεμένοι στο γιορτινό τραπέζι αυτής της Κυριακής τόσο περισσότερες διαφορετικές προτιμήσεις υπάρχουν κι αυτό το λέω γιατί στην δική μας παρέα, υπάρχουν αυτοί που λατρεύουν τον μπακαλιάρο πλακί με σταφίδες , αυτοί που τον θέλουν χωρίς σταφίδες, άλλοι που θέλουν κομμάτια τηγανιτού μπακαλιάρου σε κουρκούτι, άλλοι που θέλουν κροκέτες μπακαλιάρου αλλά κι αυτοί που "απεχθάνονται" τον υγράλατο μπακαλιάρο και θέλουν το φιλέτο κατεψυγμένου μπακαλιάρου!
Κι επειδή θα υπάρχουν όλες οι ορέξεις, σκέφτηκα να φτιάξω εκτός από τον μπακαλιάρο με κρεμμύδια ή αλλιώς πλακί, που είναι διαχρονική αξία και κατεψυγμένο μπακαλιάρο φιλέτο γιουβέτσι!
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com