Η συνταγή του απλή, απλούστατη λόγω του ότι χρησιμοποίησα σαν βάση το παγωτό βανίλια και τη γνωστή συνταγή της Μόρφατ, τροποποιώντας της ελαφρά ως προς την ποσότητα του εβαπορέ γάλακτος.
Να θυμάστε ότι όσο μικρότερη η ποσότητα του εβαπορέ (όχι του ζαχαρούχου) τόσο πιο μαλακό γίνεται το παγωτό εάν αυτό γίνει χωρίς παγωτομηχανή.
Σ' αυτήν πρόσθεσα μερικές κουταλιές... αλλά γιατί να μην δούμε τη συνταγή ακριβώς;
Ελάτε, είναι ωραίο αν και όχι νηστίσιμο!
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com