'Ενα ψωμί που έχει την ιδιαίτερη ελαφριά γλύκα του πετιμεζιού (στην πρωτότυπη συνταγή χρησιμοποιούν μελάσσα) αλλά δεν είναι γλυκό!
Μου τράβηξε την προσοχή με το χρώμα του που παραπέμπει σε μαύρο ψωμί αλλά δεν είναι γιατί χρησιμοποίησα σκληρό, κίτρινο αλεύρι αντί για αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
Ένα ψωμί με μια ιδιαίτερη ζύμη που μέχρι να μπει στο ταψί κολλάει ελαφρά στα χέρια που πρέπει απαραίτητα να είναι αλευρωμένα μέχρι την τελευταία στιγμή που θα μπει στο φούρνο.
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com