Καλημέρα!
Ένα πιάτο με αβγά, λίγο διαφορετικό από τα άλλα... κάτι ανάμεσα σε πίτα χωρίς φύλλο και σε ...μουσακά (ως προς το στύλ).
Ένα πιάτο που, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο που ήμουν στο χωριό (γι αυτό και το ταψάκι μιας χρήσεως...χεχεχεχε), το έφτιαξα και το "τσακίσαμε" σαν κύριο πιάτο ενώ ουσιαστικά είναι ένας ωραίος μεζές.
Είναι άκρως χορταστικό, αρωματικό αλλά και ελαφρύ.
Ενα πιάτο, κυριολεκτικά, τεσσάρων εποχών που θα τέρψει τους λάτρεις των μανιταριών και των αβγών.
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com