Δύο γάλατα, ένα του 1.5 λίτρου και ένα του 1 λίτρου, υψηλής παστερίωσης, είχαν ξεμείνει στο ψυγείο μου μια και δεν μπορούσα να τα πάρω μαζί μου στις διακοπές.
Τα γάλατα έληγαν την 1η Αυγούστου κι έτσι, αν και δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος όπως μας έλεγαν και στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή όταν έκανα μαθήματα μαγειρικής κα συντήρησης τροφίμων, ωστόσο προτίμησα να φτιάξω τη μυζήθρα που μας είχαν μάθει (θα τη βρείς ΕΔΩ) και μετά να την μετατρέψω σε τυρί κρέμα με γιαούρτι light.
Πολύ απλή συνταγή, γρήγορη παρασκευή, με λίγα λιπαρά, μπορείς να βάλεις περισσότερο γιαούρτι και επιπλέον να την κάνεις όσο αλμυρή θέλεις και να την χρησιμοποιήσεις για όποια παρασκευή επιθυμείς, γλυκιά ή αλμυρή.
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com