Έτσι, μαγειρεύω ψάρι ή θαλασσινά μια φορά κάθε δεκαπέντε μέρες κι αυτό το καλοκαίρι γιατί το χειμώνα μπορεί να περάσει και μήνας χωρίς ψάρι.
Ωστόσο, τα καλαμαράκια, οι γλώσσες, ο μπακαλιάρος και η σαρδέλα αποτελούν εξαίρεση.
Όχι ότι τρώω συχνά αλλά πιο συχνά από τα υπόλοιπα.
Φυσικά, έχω και ένα ζόρι να τα καθαρίσω κι έτσι μου τα καθαρίζει πάντα ο ψαράς που ψωνίζω (να είναι καλά!).
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com