Εδώ και καιρό ήθελα να φτιάξω το συγκεκριμένο φαγητό μια και τα ροδάκινα, οι βανίλιες και τα αχλάδια είναι στα καλύτερά τους.
Μια σάλτσα ντομάτας με τη γλύκα και το άρωμα των φρέσκων καλοκαιρινών φρούτων που "δένει" τέλεια με το μοσχάρι κι ένα ριζότο με μανιτάρια που τα συνοδεύουν επάξια.
Ένα πιάτο που μας "βγάζει" ασπροπρόσωπους" όταν έχουμε καλεσμένους κι όταν δεν έχουμε, εεεεε! τότε το απολαμβάνουμε μόνοι μας, είναι απλό.
Αρέσει ακόμα και σ' αυτούς που δεν αγαπούν τα φρούτα στο φαγητό μια και τα συγκεκριμένα φρούτα δεν δίνουν ιδιαίτερη γλύκα αλλά μια υπόξινη γλύκα και ένα μοναδικό φρουτώδες άρωμα στην πεντανόστιμες, ώριμες ντομάτες της εποχής.
Η μεσογειακή μαγειρική στα καλύτερά της!