Καλημέρα σας!
Τί θα λέγατε για ένα Κυριακάτικο γλυκάκι;
Φτιάχνουμε τη σοκομπισκοτένια βάση, καραμελώνουμε το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες αλλά όπως έχουμε πει και ΕΔΩ και τέλος , ετοιμάζουμε την κρέμα ganache.
Τελειώνουμε την τάρτα, τη βάζουμε στο ψυγείο και την Κυριακή, ήσυχα και χωρίς άγχος την βγάζουμε από το ψυγείο 15-20 λεπτά πριν τη σερβίρουμε... απλά και χωρίς κούραση!!!
Μια τόσο νόστιμη, καραμελο-σοκολατένια αμαρτία αξίζει τη διαδικασία της!!!
Και τί αμαρτία!
Σύνθετης μορφής..
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com