Ένα εκπληκτικό φαγάκι απολαύσαμε την προηγούμενη Κυριακή... πραγματικά εύκολο, απλό, οικονομικό αλλά και πολύ νόστιμο... θεσπέσια γεύση θα έλεγα!
Δεν υπήρξε ούτε ένας που να το... βαθμολογήσει αρνητικά ή να διατηρήσει τις επιφυλάξεις του!
Έγινε εύκολα στην κατσαρόλα, χωρίς αυτό, βέβαια, να σημαίνει ότι δεν ήθελε τον χρόνο του.
Εγώ προτίμησα να το φτιάξω στη χύτρα ταχύτητας κι έτσι έβρασα το κρέας 40 λεπτά μετά το σφύριγμα της βαλβίδας και μετά με ανοιχτή τη χύτρα για να δέσει ωραία η σάλτσα.
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com