Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 10:54

Κωνσταντινούπολη: Έβγαλαν ζωντανό από τα ερείπια της πολυκατοικίας πεντάχρονο κοριτσάκι

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Δεκαοκτώ ώρες μετά την κατάρρευση που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, μέχρι στιγμής - Δείτε σε βίντεο την συγκλονιστική στιγμή

Ζωντανό έβγαλαν ένα πεντάχρονο κοριτσάκι το πρωί της Πέμπτης οι ομάδες διάσωσης που ακόμα επιχειρούν στα ερείπια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το παιδί βγήκε ζωντανό αφού παρέμεινε θαμμένο στα μπάζα επί δεκαοκτώ ώρες.
Τρεις άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί, ενώ ακόμα έξι διασωθέντες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης Αλί Γερλικαγιά.

Προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της κατάρρευσης του πολυώροφου κτιρίου, που βρίσκεται στη συνοικία Καρτάλ, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης και αποτελούνταν από 14 διαμερίσματα.

Ακόμα πάντως δεν έχει αποσαφηνιστεί ο ακριβής αριθμός των ανθρώπων που βρίσκονταν εντός του κτιρίου, το οποίο κατασκευάστηκε το 1992.

Σύμφωνα με τον Γερλικαγιά, 43 άνθρωποι έχουν καταγραφεί ως ένοικοι σε αυτή τη διεύθυνση, ενώ στο ισόγειο βρίσκεται ένα εργαστήριο υφαντουργίας.

Η στιγμή της κατάρρευσης του κτηρίου καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων. Στις εικόνες διακρίνονται άνθρωποι να τρέχουν να σωθούν, ενώ το κτίριο καταρρέει σηκώνοντας ένα πυκνό σύννεφο σκόνης.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 12:04

Σχετικά Άρθρα

  • Λέκκας: Δεν υπάρχει ούτε ένας επιστήμονας σε όλο τον κόσμο που να μην θεωρεί ότι στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει μεγάλος σεισμός
    Λέκκας: Δεν υπάρχει ούτε ένας επιστήμονας σε όλο τον κόσμο που να μην θεωρεί ότι στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει μεγάλος σεισμός

    Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ και καθηγητής Γεωλογίας επανέλαβε, επίσης ότι ο χθεσινός σεισμός στην Τουρκία δεν σημαίνει τίποτα για την Ελλάδα

    Δεν σημαίνει τίποτα ο χθεσινός σεισμός στην Τουρκία για την Ελλάδα, δεν υπάρχει ούτε ένας επιστήμονας σε όλο τον κόσμο που να μην θεωρεί ότι στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει ένας μεγάλος σεισμός, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ και καθηγητής Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις».
    Όπως ανέφερε ο κ. Λέκκας : «Έχουν γίνει πάνω από 100 σεισμικές δονήσεις μετά τον σεισμό των 5,9 Ρίχτερ. Ουσιαστικά για να γίνει κατανοητό, αυτός ο σεισμός έγινε στην προέκταση του ρήγματος του δεύτερου σεισμού στο Καχραμάνμαράς που έχει μία διεύθυνση βορειοανατολική νοτιοδυτική. Δηλαδή έγινε στο υπόλοιπο κομμάτι του ρήγματος, το οποίο δεν είχε σπάσει. Στο Καχραμάνμαράς ο σεισμός ήταν της τάξεως των 7,6. Είχε προηγηθεί ο σεισμός στην Αντιόχεια με 7,8, μέσα σε μερικές ώρες γίνανε αυτοί οι δύο μεγάλοι σεισμοί. Ουσιαστικά είναι στην ίδια περιοχή, αλλά το σημαντικό είναι ότι το επίκεντρο του σεισμού αυτού, ανεξάρτητα αν είναι συνέχεια, αν είναι μετασεισμός ή αν είναι μία τελείως διαφορετική σεισμική δόνηση, είναι στην κορυφή της σφήνας. Είναι μία σφήνα που διεμβολίζει ουσιαστικά τον τουρκικό χώρο και τον διαιρεί σε δύο κομμάτια στο ανατολικό κομμάτι και στο δυτικό κομμάτι.
    »Αυτή η κίνηση της μετατόπισης της Τουρκίας γίνεται διαμέσου του ρήγματος της Ανατολίας στο Βορρά, που έχει μία διεύθυνση Ανατολή – Δύση. Εκεί αυτό το ρήγμα καταλήγει και στην Κωνσταντινούπολη, καταλήγει δηλαδή εκεί όπου σε παγκόσμιο επίπεδο οι επιστήμονες περιμένουμε ένα μεγάλο σεισμό. Ίσως επιταχύνει ή ίσως καθυστερήσει τη διαδικασία εκδήλωσης του σεισμού στην Κωνσταντινούπολη[…] Δεν υπάρχει ούτε ένας επιστήμονας σε όλο τον κόσμο που να μην θεωρεί ότι στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει ένας μεγάλος σεισμός.

    »Γιατί η συλλογιστική είναι απλή, πολύ απλή. Έχουν σπάσει τα 12 κομμάτια του ρήγματος της Ανατολίας, έχουν δώσει αντίστοιχους σεισμούς, δεν έχει δώσει σεισμό το κομμάτι του ρήγματος που είναι στην Κωνσταντινούπολη. Συνεπώς, αν και δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε χρονικά αν θα γίνει σε ένα μήνα ή σε δύο χρόνια ο σεισμός, έπρεπε ήδη να έχει γίνει σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έκανε η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα. Από το 2004 υπάρχουν οι πρώτες δημοσιεύσεις επιστημονικές για τον επικείμενο σεισμό. Βεβαίως, όσο καθυστερεί χρονικά ο σεισμός, τόσο συγκεντρώνονται περισσότερες δυνάμεις με αποτέλεσμα να έχουμε λίγο μεγαλύτερα μεγέθη[…]

    Είναι νωρίς να πούμε αν είναι ο κύριος σεισμός τόνισε ακόμα ο κ. Λέκκας ενώ επεσήμανε ότι για τη χώρα μας δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, δεδομένου ότι δεν είμαστε στο ίδιο γεωτεκτονικό πλαίσιο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Θρίλερ με δύο δολοφονίες γυναικών στην Κωνσταντινούπολη - Αυτοκτόνησε ο βασικός ύποπτος
    Θρίλερ με δύο δολοφονίες γυναικών στην Κωνσταντινούπολη - Αυτοκτόνησε ο βασικός ύποπτος

    Δύο νεαρές γυναίκες δολοφονήθηκαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, με διαφορά 30 λεπτών και ο βασικός ύποπτος αυτοκτόνησε, ανακοίνωσαν οι αρχές.

    Οι δύο γυναίκες και ο ύποπτος ήταν ηλικίας 19 ετών, ανέφερε το κυβερνείο της Κωνσταντινούπολης, το οποίο δεν διευκρίνισε εάν τα θύματα γνώριζαν τον φερόμενο δολοφόνο τους.

    Ο δράστης αποκεφάλισε τη μια γυναίκα

    Όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA, ο δράστης αποκεφάλισε μία από αυτές τις γυναίκες σε έναν από τους προμαχώνες της πόλης, στη συνοικία Φατίχ, από τους οποίους στη συνέχεια ο ύποπτος πήδηξε και σκοτώθηκε.

    Μια τουρκική οργάνωση καταμέτρησε 290 δολοφονίες γυναικών από τις αρχές του έτους και περισσότερους από 160 «ύποπτους θανάτους», τους οποίους οι αρχές έχουν καταγράψει ως αυτοκτονίες ή δυστυχήματα.

    Στα τέλη Φεβρουαρίου, επτά δολοφονίες γυναικών διαπράχθηκαν σε μία μονάχα ημέρα σε ολόκληρη τη χώρα.

    Η Τουρκία αποσύρθηκε το 2021 από τη Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη και τη μάχη κατά της βίας σε βάρος των γυναικών, την επονομαζόμενη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης, η οποία επιβάλλει στις αρχές να ερευνούν και να τιμωρούν τη βία σε βάρος των γυναικών.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Συνελήφθη ύποπτος για τον σχεδιασμό επίθεσης σε εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη
    Συνελήφθη ύποπτος για τον σχεδιασμό επίθεσης σε εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη

    Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν έναν ένοπλο του Ισλαμικού Κράτους που πιστεύεται ότι συμμετείχε στον σχεδιασμό επίθεσης στην καθολική ιταλική εκκλησία Santa Maria στην Κωνσταντινούπολη τον Ιανουάριο, ανακοίνωσε σήμερα, Σάββατο 14/09 η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών.

    Σύμφωνα με την ΜΙΤ, ο ύποπτος που κατονομάζεται ως Βισκάν Σολταμάτοφ, πιστεύεται ότι είναι το κεντρικό πρόσωπο πίσω από την επίθεση στις 28 Ιανουαρίου του 2024.

    Συνελήφθη από την ΜΙΤ σε συνεργασία με την αστυνομία στη διάρκεια κοινής επιχείρησής τους στην Κωνσταντινούπολη, ανέφερε η υπηρεσία.

    Η ΜΙΤ προσθέτει επίσης ότι το πρόσωπο αυτό θεωρείται ότι προμήθευσε το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.
    Ένας Τούρκος πολίτης σκοτώθηκε από δύο ένοπλους του Ισλαμικού Κράτους στην επίθεση αυτή.

    Η επίθεση στην εκκλησία ενορχηστρώθηκε από ένοπλα μέλη της οργάνωσης "IS-K" (Ισλαμικό Κράτος της Επαρχίας Χορασάν), μια φράξια του ISIS που δρα στο Αφγανιστάν.

    Τον Απρίλιο η Τουρκία συνέλαβε 48 άτομα που πιστεύεται ότι συνδέονται με την επίθεση αυτή.

    Πηγή: cnn.gr

  • «Κοιμόμουν στο γρασίδι»: Οι πρώτες δηλώσεις του 78χρονου από την Κοζάνη που χάθηκε στην Κωνσταντινούπολη
    «Κοιμόμουν στο γρασίδι»: Οι πρώτες δηλώσεις του 78χρονου από την Κοζάνη που χάθηκε στην Κωνσταντινούπολη

    Ευτυχή κατάληξη είχε η έρευνα για τον 78χρονο Δημήτρη Παπαδημητρίου, κάτοικο Σερβίων Κοζάνης, ο οποίος εξαφανίστηκε στην Κωνσταντινούπολη κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Τουρκία, αλλά τελικά εντοπίστηκε από έναν οδηγό ταξί, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή (13/9).

    Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο 78χρονος ανέφερε: «Κοιμόμουν στο γρασίδι. Δυσκολευόμουν να συνεννοηθώ, λόγω γλώσσας. Πήγαινα και έδινα το "παρών" κάθε μέρα σε ένα αστυνομικό τμήμα ή σε έναν αστυνομικό που ήταν έξω, από αυτούς που γυρνούσαν στην πόλη. Δεν καταλάβαιναν τι έλεγα, δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε».

    Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, πρέσβη Κωνσταντίνο Κούτρα, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου αναγνωρίστηκε από έναν οδηγό ταξί, ο οποίος τον οδήγησε σε μία καφετέρια. Από εκεί, κάλεσαν το ελληνικό προξενείο της πόλης.

    Ο πρέσβης Κωνσταντίνος Κούτρας τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει σημασία να πούμε τι έγινε. Έγινε ό,τι έγινε. Έχασε τον προσανατολισμό του. Η ουσία είναι ότι βρέθηκε. Αυτό είναι το σημαντικό». Ο 78χρονος αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, συνοδευόμενος από τον γιο του και την εγγονή του.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Κωνσταντινούπολη: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 78χρονου Έλληνα - Η μαρτυρία οδηγού ταξί
    Κωνσταντινούπολη: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 78χρονου Έλληνα - Η μαρτυρία οδηγού ταξί

    Σε εξέλιξη είναι το θρίλερ με την εξαφάνιση 78χρονου Έλληνα ενώ βρισκόταν σε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη.

    Μετά από πέντε ημέρες αναζήτησης δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος του συνταξιούχου οικοδόμου από τα Σέρβια της Κοζάνης και η οικογένειά του αγωνιά.

    Η εγγονή του βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και δείχνει φωτογραφίες του πατέρα της σε πολίτες στην πλατεία Ταξίμ, όπου χάθηκαν τα ίχνη του 78χρονου.

    «Εδώ είναι κάπως επικίνδυνα»

    Η εγγονή του αγνοούμενου βρέθηκε και σε εστιατόριο στην περιοχή ψάχνοντας ένα νέο για τον παππού της και ένας υπάλληλος τον αναγνώρισε από τη φωτογραφία. «Είδα αυτόν τον άνδρα πριν από πέντε ημέρες. Είχε έρθει εδώ για φαγητό. Ήταν τέσσερις άνδρες, έφαγαν και μετά έφυγαν. Μετά δεν ξέρω, ίσως να χάθηκε, ίσως… εδώ είναι κάπως επικίνδυνα» ανέφερε σχετικά.

    Ξαφνικά, μια γυναίκα, πλησιάζει την εγγονή. «Λέει ότι τον είδε στην πλατεία Ταξίμ χθες το βράδυ στις πέντε με έξι το πρωί» σύμφωνα με το MEGA.

    Η μαρτυρία οδηγού ταξί

    Η εγγονή του αγνοούμενου έφτασε και σε μια πιάτσα με ταξί. Εκεί ένας οδηγός αναγνώρισε τον 78χρονο σε μια φωτογραφία. Ισχυρίζεται ότι τον είδε σε ένα πάρκο χθες (11/9) το βράδυ και ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά δεν κατάφερε τελικά να συνεννοηθούν». Ο οδηγός ταξί είναι βέβαιος ότι τον έχει δει. Καλεί έναν συνάδελφό του που ήταν μαζί και του μίλησε κι εκείνος. Η εγγονή του 78χρονου κάλεσε στη συνέχεια το προξενείο και ζήτησε από τον οδηγό ταξί να μιλήσει απευθείας μαζί τους. Τα όσα περιγράφει είναι συγκλονιστικά.

    «Λέει «καθόμασταν σε ένα πάρκο και μας πλησίασε αυτός ο άνδρας. Προσπάθησε να μας πει κάτι αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι μας έλεγε. Ήταν κάπως άρρωστος και εξουθενωμένος. Αλλά είναι αυτός». Πλέον οι Αρχές συνεχίζουν την προσπάθεια για τον εντοπισμό του 78χρονου, επικεντρώνοντας πλέον τις έρευνες στο συγκεκριμένο πάρκο που οι μαρτυρίες τους οδήγησαν.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Δρόμος θα συνδέει Τουρκία, Ιράκ, ΗΑΕ, Κατάρ - Συνεδρίαση στην Κωνσταντινούπολη
    Δρόμος θα συνδέει Τουρκία, Ιράκ, ΗΑΕ, Κατάρ - Συνεδρίαση στην Κωνσταντινούπολη

    Η πρώτη συνεδρίαση για το φιλόδοξο έργο του Αναπτυξιακού Δρόμου, που θα συνδέει Τουρκία, Ιράκ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Κατάρ, πραγματοποιήθηκε στο παλάτι του Ντολμάμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη εβδομάδας.

    Οι υπουργοί των 4 χωρών που συμμετείχαν συζήτησαν τη συμβολή της δημιουργίας αδιάκοπων και γρήγορων μεταφορών μέσω της Τουρκίας και του Ιράκ.

    Ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Ουράλογλου δήλωσε ότι το έργο της Αναπτυξιακής Οδού θα δημιουργήσει αδιάλειπτη πρόσβαση σε κάθε χώρα της Ευρώπης οδικώς και σιδηροδρομικώς από το λιμάνι Fav στο Ιράκ μέχρι το Λονδίνο.

    Ο χρόνος θα μειωθεί σημαντικά μεταξύ Ασίας και Ευρώπης μέσω της Τουρκίας, αποφέροντας ένα κέρδος τουλάχιστον 15 ημερών. Η Τουρκία δήλωσε την πρόθεσή της για άμεση κατασκευή του έργου λόγω του πολέμου στη Γάζα, γεγονός που έχει καθυστερήσει αρκετά τις παγκόσμιες μεταφορές.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Αίγυπτος: Σε 14 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση πολυκατοικίας (video)
    Αίγυπτος: Σε 14 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση πολυκατοικίας (video)

    Εκκενώθηκαν για προληπτικούς λόγους ορισμένα οικήματα που διαπιστώθηκε ότι είχαν υποστεί σημαντικές φθορές από την κατάρρευση του τριώροφου κτιρίου

    Τουλάχιστον 14 νεκροί και έξι τραυματίες είναι ο νεότερος απολογισμός από την κατάρρευση πολυκατοικίας στην επαρχία Ασιούτ, στο νότιο τμήμα της Αιγύπτου, που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες Τρίτη.
    Το τριώροφο κτίριο κατέρρευσε τη Δευτέρα, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και σωστικά συνεργεία αναζητούσαν εγκλωβισμένους στα ερείπια για περισσότερες από 24 ώρες.
    Ο κυβερνήτης της επαρχίας Εσάμ Σαάντ επισκέφθηκε τον τόπο της τραγωδίας και ζήτησε από τους αρμόδιους φορείς να συντονίσουν τις προσπάθειές τους ώστε να καταβληθούν όσο το δυνατόν συντομότερα οι προβλεπόμενες αποζημιώσεις και να στηριχθούν οι τραυματίες και οι οικογένειες που έμειναν άστεγες.

    Διαβεβαίωσε ότι θα συγκροτηθεί ειδική επιτροπή που θα ρίξει φως στα αίτια της κατάρρευσης. «Τα γειτονικά σπίτια επιθεωρήθηκαν ώστε να πιστοποιηθεί η ασφάλειά τους», αναφέρει σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του, στην οποία επισημαίνεται πως εκκενώθηκαν για προληπτικούς λόγους ορισμένα οικήματα που διαπιστώθηκε ότι είχαν υποστεί σημαντικές φθορές από την κατάρρευση του τριώροφου κτιρίου.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Protothema.gr
  • Κωνσταντινούπολη: Χτισμένο με… άμμο από τη θάλασσα το κτίριο που κατέρρευσε
    Κωνσταντινούπολη: Χτισμένο με… άμμο από τη θάλασσα το κτίριο που κατέρρευσε

    Οικοδομήθηκε το 1988 χωρίς αρχιτεκτονικά και μηχανολογικά πρότυπα, μετέπειτα προστέθηκε παράνομα 1,5 όροφος που χτίστηκε με άμμο αντί για τσιμέντο - Ένας νεκρός, οκτώ τραυματίες και δύο συλλήψεις

    Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από το Κιουτσούκ Τσεκμετζέ της Κωνσταντινούπολης όπου ένα τριώροφο κτίριο κατέρρευσε ξαφνικά σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.

    Το κτίριο κατέρρευσε σήμερα το πρωί γύρω στις 08.45 για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αιτία της κατάρρευσης ήταν μία διαρροή αερίου

    Για το περιστατικό τοποθετήθηκε και ο Τούρκος υπουργός Περιβάλλοντος, Αστικοποίησης και Κλιματικής Αλλαγής, ο οποίος αποκάλυψε με ανακοίνωσή του πως για το χτίσιμο του κτιρίου είχε χρησιμοποιηθεί άμμος από τη θάλασσα.

    Δείτε βίντεο με το τριώροφο κτίριο να καταρρέει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της τουρκικής «Milliyet», από την κατάρρευση ανασύρθηκε το άψυχο σώμα ενός ατόμου, καθώς και οκτώ τραυματίες, με τους δύο εκ των οποίων να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

    Για την τραγωδία που έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε ένα άτομο, οι αρχές έχουν προχωρήσσει σε δύο συλλήψεις. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ντονέρ που στεγαζόταν στο ισόγειο του. Και οι δύο συνελήφθησαν από ομάδες της αστυνομίας, κατόπιν εντολής της γενικής εισαγγελίας της περιοχής, και διεξάγονται έρευνες για το περιστατικό.

    Πολυκατοικία χτισμένη με… άμμο από τη θάλασσα – Τι έξειξαν οι πρώτες έρευνες

    Το κτίριο χτίστηκε το 1988, ωστόσο λίγα χρόνια αργότερα προστέθηκε παράνομα 1,5 όροφος ακόμη, για το χτίσιμο του οποίου χρησιμοποιήθηκε άμμος θαλάσσης αντί για τσιμέντο.

    «Κατά τους πρώτους επιτόπιους ελέγχους, έγινε αντιληπτό ότι το κτίριο, που κατασκευάστηκε το 1988, κατασκευάστηκε χωρίς αρχιτεκτονικά και μηχανολογικά πρότυπα, χρησιμοποιήθηκε θαλάσσια άμμος στην κατασκευή του και έγιναν παρεμβάσεις, που διατάραξε τη στατικότητα του κτιρίου», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Αστικοποίησης και Κλιματικής Αλλαγής Μεχμέτ Οζχασεκί.

    Το διπλανό κτίριο βρισκόταν σε διαδικασία πολεοδομικής μεταμόρφωσης, αλλά ο ιδιοκτήτης του κατεδαφισμένου κτιρίου δεν ήθελε να θέσει το κτίριο στην αστική μεταμόρφωση που έχει ανακοινώσει η τουρκική κυβέρνηση.

    Πηγή: in.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο