Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 12:26

Δεν υπάρχει: Νύφη χώρισε τον γαμπρό... τρία λεπτά μετά τον γάμο, επειδή της είπε αυτήν την ατάκα!

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Το περιστατικό συνέβη στο Κουβέιτ

Ρεκόρ για τον πιο σύντομο γάμο της ιστορίας διεκδικεί ένα ζευγάρι από το Κουβέιτ, που παρέμεινε παντρεμένο μόλις για τρία λεπτά, προτού η ένωσή τους ακυρωθεί μετά από απαίτηση της νύφης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η νύφη - που φυσικά δεν κατονομάζεται από τα τοπικά ΜΜΕ - σκόνταψε και έπεσε κάτω, λίγα δευτερόλεπτα αφότου είχε υπογράψει το γαμήλιο συμβόλαιο, στο προαύλιο του δικαστηρίου όπου τελέστηκε η τελετή.

Ο γαμπρός γέλασε και την αποκάλεσε «ηλίθια», κάτι που προκάλεσε την οργή της γυναίκας.

Με δάκρυα στα μάτια αλλά αποφασισμένη, η νύφη επέστρεψε μέσα στο δικαστήριο και απαίτησε από τον αξιωματούχο που την είχε παντρέψει να ακυρώσει τον γάμο, αίτημα που έγινε δεκτό.
Όταν η ιστορία έγινε γνωστή από τον τοπικό Τύπο, πολλοί ήταν εκείνοι που χαρακτήρισαν την γυναίκα «ανώριμη», αφού έσπευσε να διαλύσει τον γάμο της για μια «τόσο ασήμαντη αιτία».

Άλλοι χρήστες των social media ωστόσο επικρότησαν την απόφασή της, λέγοντας ότι αν από το ξεκίνημα της κοινής συμβίωσης απουσιάζει ο σεβασμός, ο γάμος είναι καταδικασμένος σε αποτυχία.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 18:52

Σχετικά Άρθρα

  • Πύργος: Καθυστέρησε η νύφη… έφυγε ο παπάς και ξαναγύρισε μετά από ώρα
    Πύργος: Καθυστέρησε η νύφη… έφυγε ο παπάς και ξαναγύρισε μετά από ώρα

    Λίγο έλλειψε να ματαιωθεί ο γάμος σε εκκλησία του Πύργου, όταν η νύφη καθυστέρησε να φτάσει και η ψυχή του ζευγαριού, κουμπάρων, γονέων, συγγενών και φίλων έφτασε στην… Κούλουρη…

    Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή σε ενορία της ηλειακής πρωτεύουσας και η καθυστέρηση στην έλευση της νύφης, προκάλεσε τον εκνευρισμό του ιερέα…

    Όσο η ώρα περνούσε και δεν εμφανιζόταν το αυτοκίνητο με τη νύφη, τόσο ο ιερέας έχανε την υπομονή του και προειδοποιούσε… πως θα φύγει.

    Συγγενείς και καλεσμένοι μάλλον πίστεψαν πως δεν θα πραγματοποιήσει την απειλή του.

    Ο ιερέας όμως είχε αρχίσει να αφαιρεί να άμφια του και όταν η νύφη έφτασε 20 με 25 λεπτά καθυστέρηση από την ώρα που έγραφε το προσκλητήριο, ο ιερέας έφυγε…

    Και μάλλον το έκανε θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα σεβασμού προς το μυστήριο, αφού επέστρεψε μετά από 20-25 λεπτά - όσα και τα λεπτά καθυστέρησης της νύφης - για να ενώσει με τα δεσμά του γάμου το ζευγάρι…

    Φωτογραφία αρχείου: freepic.diller

  • Τραγωδία στο Κουβέιτ: Δεκάδες νεκροί από πυρκαγιά σε κτίριο με ξένους εργάτες
    Τραγωδία στο Κουβέιτ: Δεκάδες νεκροί από πυρκαγιά σε κτίριο με ξένους εργάτες

    Στο κτίριο διέμεναν εργάτες κυρίως από την Ινδία - Τα θύματα πέθαναν από ασφυξία, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

    Τουλάχιστον 49 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Κουβέιτ σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε κτίριο που στέγαζε περίπου 200 ξένους εργάτες, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, τον οποίο ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.
    Από τη φωτιά, στο προάστιο Μανγκάφ, το οποίο βρίσκεται στο νότιο τμήμα της πρωτεύουσας του Κουβέιτ, τραυματίστηκαν τουλάχιστον 40 άνθρωποι, έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας.
    Η πυρκαγιά ξέσπασε στους κάτω ορόφους ενός κτιρίου, όπου διαμένουν εργάτες από την Ασία, ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες και εξαπλώθηκε ραγδαία στους πάνω ορόφους.

    Το εξαώροφο κτίριο χρησιμοποιείτο για τη στέγαση 196 εργατών, είπε αξιωματούχος της εταιρείας που τους απασχολούσε, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού Εσωτερικών, σεΐχη Φαχντ αλ-Γιουσέφ, ο οποίος έσπευσε στο πλευρό των θυμάτων.

    Μονάχα τρεις νεκροί έχουν προς το παρόν ταυτοποιηθεί, δήλωσε ο στρατηγός Αΐντ αλ Ογαϊχάν, διευθυντής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στο υπουργείο Εσωτερικών.

    Τα θύματα πέθαναν από ασφυξία, αφότου εισέπνευσαν καπνό.

    Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν προς το παρόν καθοριστεί, σύμφωνα με την υπηρεσία πολιτικής προστασίας του Κουβέιτ.
    Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου συνελήφθη στο πλαίσιο έρευνας για ενδεχόμενη αμέλεια, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο σημείο.

    Ο υπουργός είπε σε δημοσιογράφους ότι προτίθεται να ζητήσει από τη δημοτική αρχή της πρωτεύουσας να εκκενώσει όλα τα κτίρια αυτής της συνοικίας που δεν τηρούν τους κανονισμούς ασφαλείας.

    «Θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα των πυκνοκατοικημένων περιοχών από ξένους εργάτες και των αμελειών που προκύπτουν ως αποτέλεσμα», διαβεβαίωσε ο υπουργός ενώπιον του Τύπου.

    Οι εθνικότητες των θυμάτων δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως ο πρεσβευτής της Ινδίας στην πόλη του Κουβέιτ, σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο, δήλωσε ότι βρίσκεται σε ένα από τα νοσοκομεία, όπου έχουν μεταφερθεί τραυματίες.

    Από την πλευρά του, ο υπουργός Εξωτερικών της Ινδίας, Σ. Τζαϊσανκάρ, είπε πως είναι «βαθιά σοκαρισμένος από την είδηση», με μήνυμά του στο Χ, και απηύθυνε «τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια του στις οικογένειες εκείνων που τραγικά έχασαν τη ζωή τους».

    Η πλειονότητα του πληθυσμού του Κουβέιτ, που μετρά 4,3 εκατομμύρια κατοίκους, αποτελείται από ξένους υπηκόους, πολλοί εκ των οποίων εργάτες από χώρες της Ασίας.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ NOUFAL IBRAHIM
  • Διαλύθηκε ο γάμος όταν η νύφη ανακάλυψε ότι ο γαμπρός θηλάζει ακόμα από την μητέρα του
    σε Viral
    Διαλύθηκε ο γάμος όταν η νύφη ανακάλυψε ότι ο γαμπρός θηλάζει ακόμα από την μητέρα του

    Η πίεση ενός ζευγαριού για την ημέρα του γάμου τους είναι σε όλους γνωστή και οι επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διεξαγωγή γάμων έχουν δει πολλά στην καριέρα τους. Από καυγάδες της τελευταίας στιγμής μέχρι κλάματα και εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, αλλά η ιστορία μιας επαγγελματία μακιγιέρ ξεπέρασε ακόμα και το πιο ακραίο σενάριο ταινίας.

    Μία μακιγιέρ που ονοματίστηκε ως «Jenny», είχε βοηθήσει μια μέλλουσα νύφη να πάει στην τουαλέτα πριν από την «ομορφότερη στιγμή της ζωής της», όταν μπροστά στα μάτια της εκτυλίχθηκε μία σκηνή, στην οποία συμμετείχαν ο γαμπρός και η μητέρα του.

    Η διοργανώτρια του pod αφηγήθηκε την ιστορία της Jenny σε ένα επεισόδιο του κωμικού βρετανικού podcast «Unfiltered Bride».

    Μπήκε στην τουαλέτα και είδε τον γαμπρό να θηλάζει

    Αρχικά ανέφερε ότι «η νύφη μπήκε στην τουαλέτα και αυτό που είδε είναι αρκετό για να τελειώσει ένας γάμος». Όχι δεν εννοούσε απιστία, ναρκωτικά ή κάποια άλλη εγκληματική ενέργεια, αλλά κάτι ακόμα πιο παράξενο...

    Προς αποτροπιασμό των έκπληκτων ακροατών, η διοργανώτρια του podcast αποκάλυψε πως «Τον θήλαζε η μαμά του».

    Σύμφωνα με την αφηγητή της ιστορίας η νύφη: «Φρίκαρε με την εικόνα και αηδίασε, ενώ έφτασε ένα βήμα πριν κάνει εμετό». Τελικά, ο γάμος πραγματοποιήθηκε κανονικά, ενώ είναι άγνωστη η συνέχεια του ζευγαριού ή αν ο άνδρας συνεχίζει να θηλάζει από τη μητέρα του.

    Πηγή: ethnos.gr - Image by senivpetro on Freepik

  • Νύφη απαιτεί αποζημίωση από τη φωτογράφο του γάμου της, επειδή κοιμήθηκε με τον σύζυγό της
    Νύφη απαιτεί αποζημίωση από τη φωτογράφο του γάμου της, επειδή κοιμήθηκε με τον σύζυγό της

    Το μυστικό που ανέτρεψε όλη τη ζωή μιας γυναίκας μετά την τελετή του γάμου της.

    Αφού περάσετε μήνες σχεδιάζοντας κάθε λεπτομέρεια του γάμου σας, είναι φυσικό να περιμένετε να πάνε όλα τέλεια την ημέρα της τελετής. Οι αγαπημένοι σας έχουν συγκεντρωθεί για να σας καμαρώσουν και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να επισημοποιήσετε τη σχέση σας με το άλλο σας μισό ενώπιόν τους. Τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα θέλουμε, όμως.

    Μια νύφη έμεινε άναυδη όταν τις πρώτες μέρες του έγγαμου βίου της ο σύζυγός της εξομολογήθηκε κάτι συγκλονιστικό για τη φωτογράφο του γάμου τους.

    Για την ακρίβεια της είπε πως κάποια στιγμή μετά την τελετή έκανε σεξ με τη φωτογράφο. Τώρα, η γυναίκα προσπαθεί να πάρει τα χρήματά της πίσω από το φωτογραφικό στούντιο που προσέλαβε για την εκδήλωση – πράγμα που ο επικεφαλής του γραφείου δεν δέχεται.

    Σε ανάρτησή του στο Reddit, ο επικεφαλής φωτογράφος εξήγησε ότι φέρνει πάντα μαζί του έναν «δεύτερο συνάδελφο» για βοήθεια στις τελετές, αλλά όταν ο συνεργάτης του δεν ήταν διαθέσιμος, προσέλαβε μια γυναίκα που βρήκε στο διαδίκτυο και η οποία φαινόταν να κάνει «καλή δουλειά».

    Ήταν αυτή η εξωτερική συνεργάτης που στη συνέχεια κοιμήθηκε με τον γαμπρό, και όχι κάποιος υπάλληλος του γραφείου του. Έτσι ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεται γιατί πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα στο ζευγάρι.

    Έγραψε: «Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι φωτογράφισα έναν γάμο. Ο συνεργάτης που έχω πάντα μαζί μου δεν μπορούσε να έρθει, οπότε βρήκα κάποιον άλλον στο διαδίκτυο που θεωρούσα ότι έκανε καλή δουλειά. Τέλος πάντων, εκείνη και εγώ φωτογραφίσαμε τον γάμο και όλα έδειχναν να λειτουργούν ήρεμα, ως συνήθως. Οι φωτογραφίες επεξεργάστηκαν και παραδόθηκαν στον πελάτη, όλα ήταν καλά. Όταν ένα πρωί έλαβα ένα email από τη νύφη. Ήθελε επιστροφή χρημάτων επειδή η κυρία που είχα προσλάβει ως δεύτερη φωτογράφο για την ημέρα κατέληξε να κοιμάται με τον σύζυγό της κάποια στιγμή μετά το γάμο, και συμπεριέλαβε και φωτογραφίες από το τηλέφωνό του για να το αποδείξει. Δεν έχω απαντήσει ακόμα, αλλά τι είναι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνω εδώ; Με προσέλαβε για μια δουλειά και η δουλειά ολοκληρώθηκε και το προϊόν παραδόθηκε. Η φωτογράφος θεωρείται ιδιώτης και όχι υπάλληλος στο δικό μου στούντιο. Πραγματικά λυπάμαι για την κυρία αυτή, αλλά είναι επίσης πολλά χρήματα που πρέπει να επιστρέψει για δουλειά που έγινε».

    Οι σχολιαστές της ανάρτησης προέτρεψαν τον φωτογράφο να μην επιστρέψει τα χρήματα στη γυναίκα, καθώς -αν και η κατάσταση πρέπει να είναι απαίσια για εκείνη- η δουλειά ολοκληρώθηκε. Ένα άτομο έγραψε: «Η φωτογράφος δεν έχει καμία σχέση με το φωτογραφείο: Πείτε τους ότι λυπάστε που το ακούτε αυτό, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να επιστρέψετε χρήματα για μια υπηρεσία που έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με το συμβόλαιό σας. Ο δεύτερος φωτογράφος είναι ιδιώτης επαγγελματίας, με τον οποίο δεν θα συνεργαστείτε ξανά, αλλά δεν εμπλέκεται άμεσα με την επιχείρησή σας. Ξεκαθαρίστε ότι δεν μπορείτε να επιστρέψετε τα χρήματα επειδή συνέβη κάτι ατυχές στο οποίο δεν είχατε τον έλεγχο».

    «Αυτό ακούγεται σκληρό, αλλά ο σύζυγός της θα την απατούσε ανεξάρτητα από το ποιος ήταν ο δεύτερος φωτογράφος σας. Δεν φταίτε εσείς που τον παντρεύτηκε», σημείωσε ένα ακόμη, ενώ ένας τρίτος έγραψε: «Αυτό συνέβη μετά το γάμο, σωστά; Αν ναι, δεν έχει καμία σχέση με εσάς ή τις υπηρεσίες που παρείχε η επιχείρησή σας».

    Πηγή: marieclaire.gr

  • Eθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023: Από το γλέντι του γάμου, κατευθείαν για ψήφο πήγαν νύφη και γαμπρός στην Κηφισιά
    Eθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023: Από το γλέντι του γάμου, κατευθείαν για ψήφο πήγαν νύφη και γαμπρός στην Κηφισιά

    Κατευθείαν να ψηφίσουν για τις εκλογές πήγαν μετά το γαμήλιο γλέντι ένας γαμπρός και μια νύφη στην Κηφισιά!

    Όπως φαίνεται και στις εικόνες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το νιόπαντρο ζευγάρι ήταν ακόμα με νυφικό και γαμπριάτικο κοστούμι όταν πήγαν να ρίξουν την ψήφο τους για τις σημερινές εκλογές, σε εκλογικό κέντρο στην Κηφισιά.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Νύφη έπιασε την πεθερά της να την κλέβει την ημέρα του γάμου της και κάλεσε την αστυνομία
    Νύφη έπιασε την πεθερά της να την κλέβει την ημέρα του γάμου της και κάλεσε την αστυνομία

    Δημοσίευσε τη μαρτυρία της και αναρωτιόταν αν έκανε καλά.

    Ένας γάμος κατέληξε σε μια δυσάρεστη έκπληξη για όλη την οικογένεια. Όπως αφηγείται η 28χρονη νύφη στο Reddit, έπιασε την πεθερά της να την κλέβει.

    Στους αρραβώνες τους, η μητέρα της νύφης τής είχε κάνει δώρο ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που ήταν οικογενειακό κειμήλιο για γενιές και γενιές και είχε ανυπολόγιστη αξία.

    «Ήταν τιμή μου να μου τα δώσει και με έκαναν να νιώσω πιο κοντά στη γιαγιά μου, η οποία είχε πεθάνει δύο μήνες πριν», έγραψε η γυναίκα.

    Λίγους μήνες πριν από τον γάμο, πήγε για ψώνια με τη μητέρα της, την αδερφή της και την πεθερά της, παίρνοντας μαζί και όλα τα κοσμήματα που σκόπευε να φορέσει τη μεγάλη μέρα.

    «Όταν φόρεσα τα κοσμήματά μου, η πεθερά μου έλεγε ξανά και ξανά πόσο υπέροχα είναι τα σκουλαρίκια», θυμάται η νύφη. «Η μητέρα μου της αφηγήθηκε την ιστορία τους, λέγοντας ότι ήταν μια οικογενειακή κληρονομιά που περνούσε από γενιά σε γενιά».

    Την ημέρα του γάμου, η πεθερά της τη βοήθησε να ετοιμαστεί. Λίγο προτού ξεκινήσει η τελετή, η νύφη πήγε στην τουαλέτα, αφήνοντας τα κοσμήματα σε ένα δωμάτιο με την πεθερά της. Επιστρέφοντας, ωστόσο, διαπίστωσε ότι είχαν εξαφανιστεί από το χώρο και η πεθερά και τα σκουλαρίκια.

    «Δεν καταλάβαινα τι είχε συμβεί, νόμισα ότι κάποιος την είχε φωνάξει να κάνει κάτι. Και μετά παρατήρησα ότι λείπουν τα σκουλαρίκια. Αμέσως ήξερα ότι τα είχε πάρει».

    Πήγε και βρήκε την πεθερά της και της ζήτησε να ανοίξει την τσάντα της να ελέγξει αν ήταν εκεί τα σκουλαρίκια. Εκείνη αρνήθηκε, σφίγγοντας την τσάντα κοντά της και τότε η νύφη κάλεσε την αστυνομία.

    Η αστυνομία διέταξε την πεθερά να ανοίξει την τσάντα όπου, πράγματι, βρέθηκαν τα σκουλαρίκια. «Μου τα επέστρεψαν και με ρώτησαν αν ήθελα να κάνω μήνυση».

    Η αστυνομία διέταξε την πεθερά να ανοίξει την τσάντα όπου, πράγματι, βρέθηκαν τα σκουλαρίκια. «Μου τα επέστρεψαν και με ρώτησαν αν ήθελα να κάνω μήνυση». Η γυναίκα απάντησε ότι θα το συζητούσε πρώτα με τον σύντροφό της. Εκείνος της απάντησε ότι θα την υποστήριζε, αν αποφάσιζε να κινηθεί νομικά.

    Ο γάμος έγινε κανονικά, όμως μετά από εκείνο το περιστατικό δέχεται, όπως λέει, «απειλητικά μηνύματα» από την οικογένεια του συζύγου της: «Η πεθερά μου μου στέλνει μηνύματα μίσους και νομίζω ότι θέλω να τη μηνύσω αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρη αν είναι καλή ιδέα».

    Πηγή: marieclaire.gr- Image by Scott Webb from Pixabay

  • Απίστευτες εικόνες από αμμοθύελλα σε Ιράκ, Κουβέιτ και Σαουδική Αραβία - Τουλάχιστον 1.000 άτομα με αναπνευστικά
    Απίστευτες εικόνες από αμμοθύελλα σε Ιράκ, Κουβέιτ και Σαουδική Αραβία - Τουλάχιστον 1.000 άτομα με αναπνευστικά

    Αεροδρόμια έκλεισαν και δημόσιες υπηρεσίες αναγκάστηκαν να διακόψουν τη λειτουργία τους λόγω της πολλοστής αμμοθύελλαςπου έπληξε το Ιράκ, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 1.000 άνθρωποι να εμφανίσουν αναπνευστικά προβλήματα, προτού το φαινόμενο να κατευθυνθεί προς το Κουβέιτ και τη Σαουδική Αραβία.

    Στο Κουβέιτ, το διεθνές αεροδρόμιο ανέστειλε, τη Δευτέρα, όλες τις απογειώσεις αεροσκαφών. Για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, ένα πυκνό νέφος σκόνης κάλυψε το Ριάντ, ενώ η υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Σαουδικής Αραβίας προειδοποίησε ότι η θύελλα θα συνεχιστεί και τη νύχτα.

    Από τα μέσα Απριλίου το Ιράκ, μια από τις πέντε χώρες του κόσμου που θεωρούνται πιο «ευπαθείς» απέναντι στην κλιματική αλλαγή, έχει βιώσει τουλάχιστον οκτώ τέτοιες θύελλες σκόνης και άμμου. Σήμερα στη Βαγδάτη ένα γκρίζο σύννεφο σκόνης είχε καλύψει τους σχεδόν έρημους δρόμους. Στα νότια, κοντά στη Νατζάφ, οι κτηνοτρόφοι και τα κοπάδια τους βρέθηκαν περικυκλωμένοι από ένα, οικείο πλέον, πορτοκαλί νέφος.

    Περισσότεροι από χίλιοι άνθρωποι σε όλο το Ιράκ πήγαν σε νοσοκομεία ζητώντας βοήθεια για να αντιμετωπίσουν τα αναπνευστικά προβλήματα που εμφάνισαν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας Σεΐφ αλ Μπαντρ.

    Η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει ότι η θύελλα θα κοπάσει σταδιακά.

    Λόγω «των κακών κλιματικών συνθηκών και της βίαιης αμμοθύελλας» ο πρωθυπουργός Μουστάφα αλ Καζίμι διέταξε να κλείσουν οι δημόσιες υπηρεσίες, εκτός από τα νοσοκομεία και τις υπηρεσίες ασφαλείας. Στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης διακόπηκαν για λίγες ώρες οι πτήσεις, επειδή η ορατότητα δεν ξεπερνούσε τα 400 μέτρα. Το διεθνές αεροδρόμιο της Αρμπίλ, στο Ιρακινό Κουρδιστάν, ανακοίνωσε απόψε ότι κλείνει για άλλη μια φορά «λόγω της πυκνής σκόνης» που επέστρεψε αργά το απόγευμα. Οι πτήσεις είχαν ανασταλεί και το πρωί.

    Από τις δύο τελευταίες αμμοθύελλες που έπληξαν το Ιράκ ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και περίπου 10.000 χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια. Πρόκειται κυρίως για ηλικιωμένους, για ανθρώπους που πάσχουν από άσθμα, καρδιολογικές ή αναπνευστικές παθήσεις.

    «Αυτές οι θύελλες σκόνης συμβαίνουν γενικά το καλοκαίρι, όχι όμως με τον ρυθμό που τις βλέπουμε τον τελευταίο καιρό. Τα κρούσματα ασφυξίας αυξήθηκαν σημαντικά, σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια», είπε ο Σεΐφ αλ Χάμζα, ένας γιατρός σε νοσοκομείο της Βαγδάτης.

    Σύμφωνα με έναν αξιωματούχο του υπουργείου Περιβάλλοντος, τις επόμενες δεκαετίες το Ιράκ θα βιώνει «272 ημέρες σκόνης» ετησίως και μέχρι το 2050 οι μέρες αυτές θα φτάσουν τις 300. Μεταξύ των μέτρων που εξετάζουν οι Αρχές είναι η δημιουργία «πράσινων ζωνών» γύρω από τις πόλεις για να αντιμετωπίσουν την ερημοποίηση, η οποία πλήττει το 39% της συνολικής έκτασης της χώρας.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ NOUFAL IBRAHIM
  • Γυναίκα την... κοπάνησε από τον γάμο της όταν ανακάλυψε ότι ο γαμπρός είναι φαλακρός
    σε Viral
    Γυναίκα την... κοπάνησε από τον γάμο της όταν ανακάλυψε ότι ο γαμπρός είναι φαλακρός

    Ένας γάμος στην Ινδία κατέληξε πρόσφατα σε απόλυτο φιάσκο, αφού η νύφη αρνήθηκε να δεθεί με τα δεσμά του γάμου με έναν άνδρα που μόλις ανακάλυψε ότι ήταν φαλακρός...

    Οι κανονισμένοι γάμοι είναι συνηθισμένες υποθέσεις στην Ινδία, αλλά παρά το γεγονός ότι οι οικογένειες κανονίζουν και διαπραγματεύονται καλά εκ των προτέρων, δεν πάνε πάντα χωρίς προβλήματα. Κάποιες φορές η νύφη ή ο γαμπρός το σκάει με τον εραστή τους, κάποιες φορές συμβαίνουν τραγωδίες και άλλες φορές το να μην ξέρεις αρκετά για το άτομο που παντρεύεσαι μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ένας πρόσφατος γάμος στην περιοχή Etawah της Kanpur, στον οποίο η νύφη αρνήθηκε να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της αφού έμαθε ότι ήταν φαλακρός.

    Σύμφωνα με τους Times of India, όλα πήγαιναν σύμφωνα με το σχέδιο αλλά η καταστροφή χτύπησε όταν η νύφη παρατήρησε ότι ο μέλλων σύζυγός της τακτοποιούσε λίγο υπερβολικά το παραδοσιακό κάλυμμα του κεφαλιού του. Έτυχε να το αναφέρει σε κάποιον από τη συνοδεία της και εκείνος της απάντησε ότι μπορεί να φταίει το γεγονός ότι στην πραγματικότητα ήταν φαλακρός και φορούσε περούκα.
    Σοκαρισμένη από την αποκάλυψη, η γυναίκα φέρεται να ήρθε αντιμέτωπη με τον γαμπρό γι' αυτό και όταν εκείνος επιβεβαίωσε ότι όντως ήταν φαλακρός, λιποθύμησε επί τόπου. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της λίγο αργότερα, η νύφη αρνήθηκε να προχωρήσει στον γάμο, ενημερώνοντας την οικογένειά της ότι δεν θα παντρευόταν, σε καμία περίπτωση, έναν φαλακρό άνδρα.

    Οι συγγενείς της γυναίκας προσπάθησαν να την κάνουν να λογικευτεί, αλλά δεν μπορούσαν να την πείσουν, οπότε δεν είχαν άλλη επιλογή από το να πουν στην οικογένεια του γαμπρού ότι ο γάμος ακυρώνεται. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην άλλη πλευρά, και υπήρξε μια μικρή συμπλοκή, με την οικογένεια της νύφης να κατηγορεί τελικά την πλευρά του γαμπρού ότι τους εξαπάτησε με το να μην αποκαλύψει την κατάσταση των μαλλιών του.

    Στο τέλος, οι πρεσβύτεροι του χωριού επενέβησαν και ηρέμησαν τα πνεύματα, και οι δύο οικογένειες τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές της τοπικής αστυνομίας, και οι δύο πλευρές κατέληξαν να υποβάλλουν καταγγελίες η μία εναντίον της άλλης, ισχυριζόμενες ότι εξαπατήθηκαν.

    Πηγή: Ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο