Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 11:55

Σιβηρία: Έφηβοι βρήκαν νεογέννητο κοριτσάκι εγκαταλελειμμένο στους -20 και είναι καλά στην υγεία του

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους πέντε έφηβοι στη Σιβηρία, όταν βρήκαν μέσε σε μία συσκευασία για αβγά ένα νεογέννητο κοριτσάκι, παρατημένο στους -20 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με Ρώσους αξιωματούχους, το παιδί που καλά - καλά δεν έχει κλείσει εβδομάδα, είναι καλά στην υγεία του.

Οι έφηβοι βρήκαν το μωρό ενώ περπατούσαν σε δρόμο κοντά στο χωριό Σοσνόβγκα έξω από το Νοβοσιμπίρσκ, την περασμένη Παρασκευή, αναφέρουν ρεπορτάζ των τοπικών μέσων ενημέρωσης. Το βρέφος, το οποίο εκτιμάται ότι ήταν περίπου τριών ημερών όταν βρέθηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς ενός εκ των εφήβων και οι γιατροί είπαν ότι είναι καλά στην υγεία του.

Όπως είπε ο πατέρας του εφήβου Ντμίτρι Λιτβίνοφ, το βρέφος είχε μαζί του ένα κουβερτάκι και ένα μπιμπερό.

Ποινική έρευνα για να βρεθεί η μητέρα - Θέλει να την υιοθετήσει η οικογένεια του εφήβου

Η αστυνομία αναζητεί τη μητέρα του βρέφους και έχει ξεκινήσει ποινική έρευνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας με θύμα ανήλικο. Οι γονείς του εφήβου, που έχουν ήδη τρεις γιούς, θέλουν να την υιοθετήσουν, αλλά θα πρέπει να περιμένουν μήπως βρεθούν συγγενείς της.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι, αν δεν βρεθούν συγγενείς, οι νέοι γονείς θα πρέπει να συγκεντρώσουν μια σειρά από έγγραφα και να κάνουν ειδικά σεμινάρια προτού τους επιτραπεί να υιοετήσουν το βρέφος.

Πηγή: Ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 10:20

Σχετικά Άρθρα

  • Νάουσα: Από εισρόφηση γαστρικών υγρών ο θάνατος του βρέφους 9 ημερών
    Νάουσα: Από εισρόφηση γαστρικών υγρών ο θάνατος του βρέφους 9 ημερών

    Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο της Νάουσας. Τι έδειξε η νεκροψία.

    Από εισρόφηση γαστρικών υγρών προήλθε ο θάνατος του βρέφους μόλις 9 ημερών στη Νάουσα, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

    Το νεογέννητο κοριτσάκι μεταφέρθηκε από τον πατέρα του στο νοσοκομείο, την Τετάρτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το βρέφος δεν είχε τις αισθήσεις του και οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.



    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Νάουσα: Τραγωδία με βρέφος εννέα ημερών
    Νάουσα: Τραγωδία με βρέφος εννέα ημερών

    Οι γονείς μετέφεραν το βρέφος στο νοσοκομείο της πόλης αλλά είχε ήδη χάσει την ζωή του.

    Ένα βρέφος μόλις εννέα ημερών, μεταφέρθηκε - όπως αποκαλύπτει το newsima - νεκρό στο νοσοκομείο της Νάουσας.

    Όπως σημειώνεται τόσο οι γονείς όσο και η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από το περιστατικό, ενώ αναμένεται τα αποτελέσματα των απαραίτητων εξετάσεων που θα προσδιορίσουν την αιτία θανάτου του.

    Πηγή: NewsBomb.gr

  • Σάλος σε κινεζική πτήση: Κλείδωσαν βρέφος στην τουαλέτα, επειδή έκλαιγε ασταμάτητα
    Σάλος σε κινεζική πτήση: Κλείδωσαν βρέφος στην τουαλέτα, επειδή έκλαιγε ασταμάτητα

    Σάλο έχει προκαλέσει στην Κίνα ένα περιστατικό που έλαβε χώρα σε αεροπλάνο, κατά το οποίο δύο επιβάτες έκλεισαν ένα βρέφος ενός έτους στην τουαλέτα, επειδή έκλαιγε. Μάλιστα, δεν επρόκειτο καν για δικό τους μωρό, αλλά για το εγγόνι άλλων επιβατών, που έδωσαν τη συγκατάθεσή τους.

    Το περιστατικό έγινε viral αυτή την εβδομάδα, αφού μια από τις δύο γυναίκες που εμπλέκονται δημοσίευσε ένα βίντεο στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο τις έδειχνε μέσα σε μια κλειδωμένη τουαλέτα με το κορίτσι που κλαίει.

    «Δεν θα σε αφήσουμε να βγεις εκτός αν σταματήσεις να κλαις», είπε στο μικρό παιδί μια γυναίκα που κάθεται στην τουαλέτα, καθώς αυτό πάλευε να ξεφύγει από εκείνη και να πάει προς την πόρτα, σύμφωνα με το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Douyin, την κινεζική έκδοση του TikTok.

    Καθώς το κορίτσι σταμάτησε να κλαίει, η γυναίκα που γύριζε το βίντεο την πήρε και της είπε: «Αν ξανακάνεις θόρυβο, θα επιστρέψουμε (στο μπάνιο)».

    Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 24 Αυγούστου σε πτήση της Juneyao Airlines από τη νοτιοδυτική πόλη Guiyang στη Σαγκάη.

    Η μικρή πετούσε με τον παππού και τη γιαγιά της και έκλαιγε ασταμάτητα κατά τη διάρκεια της σχεδόν τρίωρης πτήσης, ανέφερε η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωση τη Δευτέρα. Οι δύο επιβάτες πήγαν το παιδί στην τουαλέτα για να το «συνετίσουν» με τη συγκατάθεση της γιαγιάς της, προστίθεται στην ανακοίνωση.

    Ωστόσο, μια μέρα αργότερα, καθώς η κριτική αυξήθηκε, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της αεροπορικής εταιρείας ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό και την «παράβλεψη του πληρώματος», προσθέτοντας ότι καταδικάζει τη συμπεριφορά των δύο επιβατών, σύμφωνα με την κρατική εφημερίδα Southern Metropolis Daily.

    Μία από τις γυναίκες, που δημοσίευσε το βίντεο στο Διαδίκτυο, είπε ότι πρόθεσή της ήταν να εξασφαλίσει μια «ξεκούραστη πτήση» για τους άλλους επιβάτες. Όμως η ανάρτησή της γρήγορα πυροδότησε αντιδράσεις, με πολλούς χρήστες των social media να την κατηγορούν ότι είναι άκαρδη και εκφοβίζει το παιδί.

    Πολλοί ακόμα εξέφρασαν την ανησυχία ότι το περιστατικό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ψυχική υγεία του παιδιού. Το βίντεο διαγράφηκε αργότερα.

    Πηγή: cnn.gr

  • Οδηγός μηχανής παρέσυρε και εγκατέλειψε 12χρονη στην Μυτιλήνη
    Οδηγός μηχανής παρέσυρε και εγκατέλειψε 12χρονη στην Μυτιλήνη

    Οδηγός μηχανής παρέσυρε και άφησε αβοήθητο ένα παιδί ετών στη Μυτιλήνη.

    Σύμφωνα με την έρευνα της τροχαίας το παιδί που κινούνταν πεζό, τραυματίστηκε από τη διέλευση μηχανής, ο οδηγός της οποίας δεν σταμάτησε ως όφειλε και εγκατέλειψε με το όχημά του τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

    Σύμφωνα με την Aστυνομία πρόκειται για 27χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία.

    Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ η υγεία του παιδιού δεν κινδυνεύει.

    Πηγή: cnn.gr

  • Τήλος: Συγκίνησε ο λιμενικός που διέσωσε το 50ημερών βρέφος - Το προσφυγόπουλο έπινε γάλα με θαλασσινό νερό για τρεις μέρες
    Τήλος: Συγκίνησε ο λιμενικός που διέσωσε το 50ημερών βρέφος - Το προσφυγόπουλο έπινε γάλα με θαλασσινό νερό για τρεις μέρες

    Ο ίδιος ευχαριστεί πρωτίστως τους συναδέλφους του που κατάφεραν να διασώσουν την οικογένεια - Το μήνυμα της αδελφής του και της δημάρχου του νησιού - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

    Η διάσωση του μικρού «Ιωνά», του 50 ημερών προσφυγόπουλου που διασώθηκε από λιμενικούς στην Τήλο, έγινε γρήγορα γνωστή στο διαδίκτυο.

    Το βρέφος ήταν παγιδευμένο για τρεις ημέρες σε μια απόκρημνη περιοχή, με τους γονείς του να χρησιμοποιούν θαλασσινό νερό για να του φτιάχνουν γάλα. Το όνομα Ιωνάς δόθηκε στο βρέφος, σε αναφορά στον καλόγερο που βγήκε στην Τήλο και ίδρυσε το μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα.

    Μετά τη διάσωση της οικογένειας, τους παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες, τροφή, ένδυση, στέγαση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Στη συνέχεια, ο μικρός Ιωνάς με την οικογένειά του αναχώρησαν για τον Πειραιά.

    Η συγκίνηση της κοινής γνώμης ήταν μεγάλη, ιδίως για τον Κρητικό λιμενικό Γιάννη Κουφάκη, που συμμετείχε στη διάσωση.

    Ο ίδιος, σε ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρθηκε στο περιστατικό και απέδωσε τα εύσημα στους συναδέλφους του, γράφοντας: «Θεωρώ ότι κάναμε το αυτονόητο και τίποτα παραπάνω... το παν είναι να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με ενσυναίσθηση! Τουλάχιστον έτσι έμαθα εγώ».

    Αναφερόμενος στη φωτογραφία με τη διάσωση του μωρού που κυκλοφόρησε ευρέως, σημείωσε: «Όσον αφορά τη φωτό με τη διάσωση του μωρού που απ' ότι βλέπω κυκλοφορεί με μεγάλη ταχύτητα να πω δύο πράγματα και από μέρους μου... καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα λόγια σας! Με συγκινείτε κ μου δίνετε δύναμη να συνεχίζω γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο να είσαι μακριά απ' τα παιδιά σου κ τους αγαπημένους σου τόσο καιρό... τα εύσημα όμως πρέπει να πάνε κ στους υπόλοιπους συναδέλφους του πληρώματος μας Γιώργος Καμπουράκης και Νίκο Μουτσακη που κάτω από αντίξοες συνθήκες καταφέραμε να γίνουμε σανίδα σωτηρίας για αυτούς τους ανθρώπους! Θεωρώ ότι κάναμε το αυτονόητο κ τίποτα παραπάνω... το παν είναι να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με ενσυναίσθηση! Τουλάχιστον έτσι έμαθα εγώ. Σας ευχαριστούμε κ πάλι!».

    Η αδερφή του, επίσης, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, γράφοντας: «Τον λένε Γιάννη και είναι Λιμενικός. Δεν φορά στολή γιατί προφανώς δεν ήταν σε ώρα υπηρεσίας, εκεί είσαι υπηρεσία 24 ώρες το 24ωρο. Έχει και αυτός ένα μωρό που έχει να πει μπαμπά δύο μήνες τώρα... Έχει και μια μάνα που κάθε μέρα διαβάζει ότι οι λιμενικοί πνίγουν κόσμο στο Αιγαίο... Δε νιώθω περήφανη για τον αδερφό μου, έκανε το αυτονόητο, αυτό που θα έκανε καθένας που θέλει να λέγεται άνθρωπος! Νιώθω θυμό που ζω σε ένα κόσμο που πρέπει να σώζονται βρέφη από λέμβους και δικαίωση που όλες οι θυσίες αποκτούν αξία όταν σώζεις μια Ζωή! Καλώς ήρθες μωράκι στον υπέροχο κόσμο μας! Καλώς να ορίσεις Giannis Koufakis στην οικογένειά σου».

    Η δήμαρχος της Τήλου, Μαρία Κάμμα, αποχαιρέτησε τον μικρό Ιωνά με την εξής συγκινητική ανάρτηση: «Ήρεμος, ασφαλής, στεγνός, καθαρός, με σωστή σίτιση, παρακολουθεί τους πάντες και τα πάντα γύρω του... Να είσαι καλότυχος μικρέ μας και η ζωή από εδώ και πέρα να μην είναι τόσο σκληρή και άδικη μαζί σου... Καλό ταξίδι μικρέ μας Ιωνά και ευχόμαστε αύριο να μην είναι η τελευταία σου ημέρα στο νησί μας...».

    Πηγή: protothema.gr

  • Συντριβή ρωσικού βομβαρδιστικού στη Σιβηρία - Νεκρό μέλος του πληρώματος
    Συντριβή ρωσικού βομβαρδιστικού στη Σιβηρία - Νεκρό μέλος του πληρώματος

    Συναγερμός σήμανε στις ρωσικής Αρχές από την συντριβή ενός υπερηχητικού στρατηγικού βομβαρδιστικού αεροσκάφους τύπου Τουπόλεφ Tu-22M3 της πολεμικής αεροπορίας την Πέμπτη (15/8) στη Σιβηρία.

    Το ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης ρουτίνας σε ακατοίκητη περιοχή, κοντά στην Ιρκούτσκ στη Σιβηρία, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

    Το πλήρωμα έκανε χρήση των εκτινασσόμενων καθισμάτων, όμως ένα από τα μέλη του σκοτώθηκε και τα υπόλοιπα τέσσερα διακομίστηκαν με τραύματα σε νοσοκομείο όπου εισήχθησαν και νοσηλεύονται, όπως έκανε γνωστό ο περιφερειάρχης Ιγκόρ Κόμπζεφ.

    Νωρίτερα, το πρακτορείο ειδήσεων TASS είχε μεταδώσει ότι τα μέλη του πληρώματος ήταν «ασφαλή».

    Ο λόγος του ατυχήματος ήταν τεχνική βλάβη, σύμφωνα με το πρακτορείο.

    Φέρει κατευθυνόμενες βόμβες, πυραύλους κρουζ και τον υπερηχητικό πύραυλο Κιντζάλ

    Σοβιετικού σχεδιασμού, το Tu-22M, που αναπτύχθηκε στα τέλη των χρόνων του 1960, εκσυγχρονίστηκε επανειλημμένα ως το 1993. Αρχικά προορισμένο για πτήσεις μακράς εμβέλειας, μετατράπηκε σε αεροσκάφος με μέση εμβέλεια λόγω συμφωνιών με τις ΗΠΑ για τον έλεγχο των εξοπλισμών.

    Είναι σε θέση να φέρει κατευθυνόμενες βόμβες, πυραύλους κρουζ και τον υπερηχητικό πύραυλο Κιντζάλ, μεταξύ άλλων. Αεροσκάφη του τύπου χρησιμοποιούνται συχνά για βομβαρδισμούς στην Ουκρανία από τον Φεβρουάριο του 2022.

    Πηγή: cnn.gr- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AΡΧΕΙΟ ΑΠΕ/ΕPA/PHILIPPE LOPEZ / POOL MAXPPP OUΤ

  • Το γονιδίωμα ενός μαμούθ 52.000 ετών συνέθεσαν επιστήμονες – Πιο κοντά στην «ανάστασή» τους
    Το γονιδίωμα ενός μαμούθ 52.000 ετών συνέθεσαν επιστήμονες – Πιο κοντά στην «ανάστασή» τους

    Επιστήμονες συνέθεσαν το γονιδίωμα ενός μαλλιαρού μαμούθ ηλικίας 52.000 ετών χρησιμοποιώντας απολιθωμένα τμήματα DNA που ανακαλύφθηκαν στη Σιβηρία, επιτυχία που τους φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην «ανάσταση» των εξαφανισμένων γιγάντιων ζώων.

    Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο περιοδικό Cell, ανακατασκεύασε τις τρισδιάστατες δομές των χρωμοσωμάτων του μαλλιαρού μαμούθ, δηλαδή των δομών στους πυρήνες των κυττάρων στις οποίες το DNA και οι πρωτεΐνες οργανώνονται σε γονίδια.

    Τα περισσότερα αρχαία δείγματα γονιδιώματος που αποκαλύπτονται σε απολιθώματα αποτελούνται μόνο από σκόρπια μικροσκοπικά θραύσματα DNA. Αλλά το γονιδίωμα του απολιθωμένου μαμούθ ηλικίας 52.000 ετών μπόρεσε να ανακατασκευαστεί επειδή διατηρήθηκε άριστα καθώς το ζώο λίγο μετά τον θάνατό του υποβλήθηκε σε κρυοξύρανση.

    Όπως αναφέρει ο Independent, οι επιστήμονες εξέτασαν δεκάδες δείγματα DNA μαμούθ επί πέντε χρόνια για να ανακατασκευάσουν το γονιδίωμα του γιγάντιου ζώου, πριν καταλήξουν τελικά στο ασυνήθιστα καλά διατηρημένο δείγμα από ένα απολίθωμα μαμούθ που ανασκάφηκε στη βορειοανατολική Σιβηρία το 2018.

    Αυτό το αξιοσημείωτο απολίθωμα διατήρησε ένα μεγάλο μέρος της φυσικής ακεραιότητας του χρωμοσώματος, συμπεριλαμβανομένων των πρωτεϊνών σε επαφή με τα γονίδια που ελέγχουν, δήλωσαν οι ερευνητές. Έτσι, μπορούσαν να κατανοήσουν καλύτερα την οργάνωση του γονιδιώματος του μαμούθ μέσα στα κύτταρά του και να μάθουν ποια γονίδια ήταν ενεργά σε διαφορετικές περιόδους της ζωής του θηρίου.

    Ο χάρτης γονιδιώματος

    Στη συνέχεια οι ερευνητές δημιούργησαν έναν χάρτη του γονιδιώματος του μαμούθ χρησιμοποιώντας ως πρότυπο γονιδιώματα σημερινών ελεφάντων. Τα ευρήματα αποκάλυψαν ότι τα μαλλιαρά μαμούθ είχαν 28 χρωμοσώματα, δηλαδή τον ίδιο αριθμό με τους σημερινούς ασιατικούς και αφρικανικούς ελέφαντες.

    Οι επιστήμονες μπόρεσαν επίσης να αποκαλύψουν γονίδια που πιθανώς είναι ενεργά και ανενεργά μέσα στα δερματικά κύτταρα του μαμούθ, αποκαλύπτοντας πώς το γιγαντιαίο θηλαστικό απέκτησε το μαλλί που το κάλυπτε και την αντοχή του στο κρύο.

    «Για πρώτη φορά, έχουμε έναν ιστό μαλλιαρού μαμούθ για τον οποίο γνωρίζουμε περίπου ποια γονίδια ήταν ενεργοποιημένα και ποια απενεργοποιημένα. Είναι η πρώτη μέτρηση της κυτταρικής δραστηριότητας των γονιδίων σε οποιοδήποτε αρχαίο δείγμα DNA», δήλωσε ο συν-συγγραφέας της μελέτης Δρ. Marc A. Marti-Renom από το Κέντρο Γενωμικής Ρύθμισης στη Βαρκελώνη.

    Τα μαλλιαρά μαμούθ περιπλανήθηκαν στο βόρειο ημισφαίριο της Γης για πάνω από μισό εκατομμύριο χρόνια και άρχισαν να μειώνονται στο τέλος της τελευταίας Εποχής των Παγετώνων πριν από περίπου 10.000 χρόνια.

    Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ένας συνδυασμός παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου του υπερβολικού κυνηγιού από τους πρώτους ανθρώπους και της αλλαγής του κλίματος, οδήγησε στην εξαφάνισή τους πριν από περίπου 4.000 χρόνια.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Τζιπ παρέσυρε μηχανή στα Χανιά και εγκατέλειψε τον τραυματία οδηγό της
    Τζιπ παρέσυρε μηχανή στα Χανιά και εγκατέλειψε τον τραυματία οδηγό της

    Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7:30 το πρωί της Κυριακής (21/7) στα Χανιά. Στη διασταύρωση των οδών Παπαναστασίου και Γεωργιακάκη, στα Λενταριανά μία μηχανή παρασύρθηκε από ένα τζιπ, που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Σύμφωνα με μαρτυρίες το τζιπ εμβόλισε το δίκυκλο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του.

    Ο οδηγός της μηχανής ήταν σταματημένος στη διασταύρωση όταν τον χτύπησε το αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου συνέχισε την πορεία του εγκαταλείποντας τον τραυματία στο οδόστρωμα.

    Σύμφωνα με τα Χανιώτικα Νέα ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο Χανίων.

    Το Τμήμα Τροχαίας Χανίων ενεργεί προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος.

    KRHTH-TROXAIO.jpg

    Εν τω μεταξύ τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (21/7) σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, με θύμα μία 61χρονη γυναίκα σημειώθηκε το βράδυ , στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Μάλεμε.
    Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο πήγε να στρίψει επί της παλιάς εθνικής οδού με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενη μηχανή.
    Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα μία 61χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία ενώ σοβαρά τραυματισμός στο Γ.Ν. Χανίων μεταφέρθηκε ο 63χρονος οδηγός της μηχανής.

    Πηγή: cnn.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch