Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 18:34

Συντριβή Boeing στην Κίνα: Βίντεο στο «μικροσκόπιο»

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Άγνωστη παραμένει η ακριβής αιτία συντριβής του επιβατικού αεροσκάφους με τα 132 άτομα στη νότια Κίνα σήμερα. Από τη συντριβή, σύμφωνα με κρατικά μέσα ενημέρωσης, σκοτώθηκαν επιβάτες και ξέσπασε πυρκαγιά σε βουνό.

Η εταιρεία China Eastern Airlines αναφέρει πως η αιτία της συντριβής είναι «ακόμα υπό διερεύνηση» και δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες. Ωστόσο, σε επίσημη κατάθεση στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης εξέφρασε «τα βαθιά της συλλυπητήρια για τους επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος που έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα».

«Προς το παρόν, έχει επιβεβαιωθεί ότι το αεροσκάφος αυτής της πτήσης συνετρίβη», δήλωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Κίνας, προσθέτοντας ότι «απέστειλε μια ομάδα εργασίας στο σημείο».

Το Boeing 737 της China Eastern Airlines εκτελούσε πτήση από το Κουνμίνγκ προς το Γκουανγκζού όταν κατέπεσε σε λόφους στην επαρχία Γκουανγκσί και έπιασε φωτιά. Το αεροπλάνο μετέφερε 123 επιβάτες και εννιά μέλη του πληρώματος πτήσης, ανέφερε η CAAC.

Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός CCTV μετέδωσε ότι το αεροσκάφος συνετρίβη στην κομητεία Τενγκ κοντά στο Γουζόου και «προκάλεσε πυρκαγιά στο βουνό». Το σημείο της συντριβής ήταν περίπου 150 μίλια από τον προορισμό του Γκουανγκζού, που σημαίνει ότι το αεροσκάφος είχε διανύσει περίπου 804.000 μέτρα πριν πέσει.

Παράλληλα, τα δεδομένα παρακολούθησης έδειξαν ότι το αεροπλάνο πετούσε σε φυσιολογικό ύψος, όταν ξαφνικά άρχισε να πέφτει. Ειδικότερα, έδειξαν ότι το αεροσκάφος πετούσε στα 29.100 πόδια. Περίπου δύο λεπτά μετά έπεσε στα 9.000 πόδια και 20 δευτερόλεπτα μετά είχε πέσει στα 3.225 πόδια. Τα δεδομένα υποδεικνύουν κατακόρυφη κάθοδο 31.000 ποδιών ανά λεπτό ή περίπου 350 μίλια την ώρα ή 563 χλμ. την ώρα, σύμφωνα με το flightradar24.

Στο «μικροσκόπιο» βίντεο

Την ίδια ώρα, στη δημοσιότητα έχουν έρθει πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που υποτίθεται πως δείχνουν το αεροσκάφος να πέφτει κάθετα προς το έδαφος δευτερόλεπτα πριν συντριβεί.

Τονίζεται ότι η αυθεντικότητα του βίντεο και το εάν απεικονίζει το αεροπλάνο που συνετρίβη δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν.

Πηγή: Ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 18:18

Σχετικά Άρθρα

  • Boeing: Νέος πονοκέφαλος για την εταιρεία με αιφνίδια διάλυση δορυφόρου της σε τροχιά
    Boeing: Νέος πονοκέφαλος για την εταιρεία με αιφνίδια διάλυση δορυφόρου της σε τροχιά

    Τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος που είχε κατασκευάσει η Boeing για την Intelsat διαλύθηκε σε 20 κομμάτια.

    Ενός κακού μύρια έπονται: το γνωμικό δείχνει να ταιριάζει απόλυτα στην Boeing μετά την ξαφνική διάλυση ενός τηλεπικοινωνιακού δορυφόρου της σε τροχιά.

    Η εταιρεία δορυφορικών επικοινωνιών Intelsat, ιδιοκτήτρια του δορυφόρου, επιβεβαίωσε την «πλήρη διάλυση» του δορυφόρου iS-33e, με αποτέλεσμα να επηρεαστούν πελάτες στην Ευρώπη, την Αφρική και τμήματα της Ασίας και του Ειρηνικού.

    Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη απεργία των εργαζομένων της Boeing, την έρευνα για την αποκόλληση ενός καλύμματος πόρτας ενός Boeing 737 εν πτήσει, και την καταδίκη της εταιρείας για το σχεδιαστικό πρόβλημα που οδήγησε στη συντριβή δύο Boeing 737 MΑΧ με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 346 άνθρωποι.

    Πολλαπλές βλάβες σημειώθηκαν επίσης στην παρθενική πτήση του νέου σκάφους Starliner της Boeing στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Το σκάφος επέστρεψε άδειο και οι δύο αστροναύτες που μετέφερε θα επιβιβαστούν σε σκάφος της ανταγωνιστικής SpaceX τον Φεβρουάριο.

    Παραμένει άγνωστο τι προκάλεσε τη διάλυση του δορυφόρου iS-33e, ο οποίος εκτοξεύτηκε το 2016 και ήταν σχεδιασμένος να παραμείνει σε λειτουργία για 15 χρόνια.

    Το SpaceTrack, η υπηρεσία του Πενταγώνου για την καταγραφή διαστημικών αντικειμένων, ανέφερε ότι «παρακολουθεί αυτή τη στιγμή περίπου 20 κομμάτια» του δορυφόρου.

    Από τον περασμένο μήνα, οι περισσότεροι από 30.000 εργαζόμενοι στα εργοστάσια της Boeing βρίσκονται σε απεργία και επρόκειτο να ψηφίσουν την Τετάρτη αν θα αποδεχτούν την πρόταση της εταιρείας για αυξήσεις μισθών κατά 35% σε ορίζοντα τετραετίας.

    Την περασμένη εβδομάδα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι από τον Νοέμβριο θα προχωρήσει σε 17.000 απολύσεις, νούμερο που αντιστοιχεί στο 10% του δυναμικού της.

    Τον Ιούλιο, η Boeing δήλωσε ένοχη για την κατηγορία της συνωμοσίας και δέχτηκε να πληρώσει τουλάχιστον 243 εκατ. δολάρια για παραβίαση προηγούμενης συμφωνίας με την εισαγγελία. Η συμφωνία αφορούσε τις συντριβές των δύο 737 ΜΑΧ λόγω σφάλματος στο σύστημα που έλεγχε τον προσανατολισμό του αεροπλάνου.

    Πηγή: In.gr
  • Πολλαπλές κρίσεις για την Boeing: Περικόπτει 17.000 θέσεις εργασίας - Συνεχίζονται οι απεργίες
    Πολλαπλές κρίσεις για την Boeing: Περικόπτει 17.000 θέσεις εργασίας - Συνεχίζονται οι απεργίες

    Η Boeing θα μειώσει το εργατικό της δυναμικό κατά ένα δέκατο - περικόπτοντας 17.000 θέσεις εργασίας - και θα καθυστερήσει την παραγωγή αεροπλάνων, καθώς η κατασκευάστρια εταιρεία αντιμετωπίζει πολλαπλά ζητήματα.

    Η διευθύνουσα σύμβουλος Κέλυ Ορτμπεργκ έγραψε σε ένα email προς το προσωπικό ότι οι θέσεις των στελεχών, των διευθυντών και των υπαλλήλων βρίσκονται σε κίνδυνο, αναφέρει δημοσίευμα του BBC.

    Η επιχείρηση προειδοποίησε επίσης για μειώσεις στον βραχίονα κατασκευής όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού και ανέβαλε την ημερομηνία παράδοσης του αεροπλάνου της 777X.

    Τα νέα έρχονται καθώς η επιχείρηση παλεύει με την μακροχρόνια απεργία του προσωπικού της, καθώς και τις αυξανόμενες ανησυχίες σχετικά με την ποιότητα των αεροπλάνων της.

    Σύμφωνα με την Ορτμπεργκ, η εταιρεία θα μειώσει τον αριθμό των εργαζομένων της τους επόμενους μήνες.

    «Την επόμενη εβδομάδα, η ηγετική σας ομάδα θα μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι σημαίνει αυτό για τον οργανισμό σας», σημείωσε, προσθέτοντας ότι δεν θα προχωρήσει με τον επόμενο κύκλο αδειών.

    «Η κατάσταση της επιχείρησής μας και η μελλοντική μας ανάκαμψη απαιτούν σκληρές ενέργειες», συμπλήρωσε.

    Καθυστερεί και η παραγωγή του 777Χ

    Εκτός από την περικοπή θέσεων εργασίας, η εταιρεία καθυστερεί επίσης την παραγωγή του 777X της λόγω «των προκλήσεων που αντιμετωπίσαμε στην ανάπτυξη, καθώς και λόγω της παύσης των δοκιμών πτήσης και της συνεχιζόμενης στάσης εργασίας».

    «Έχουμε ειδοποιήσει τους πελάτες ότι αναμένουμε τώρα την πρώτη παράδοση το 2026», είπε.

    Η απεργία των συνδικάτων στην Boeing διαρκεί μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς περίπου 33.000 εργαζόμενοι διεκδικούν ένα καλύτερο πακέτο αποδοχών.

    Οι συνομιλίες φάνηκε να καταρρέουν αυτή την εβδομάδα και ο επικεφαλής διαπραγματευτής της ένωσης, Τζον Χόλντεν, είπε στο Reuters: «Είμαστε σε αυτό μέχρι τέλους και τα μέλη μας το καταλαβαίνουν αυτό».

    Ο παγκόσμιος οργανισμός αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας S&P έβαλε την Boeing στο CreditWatch, σημάδι ότι θα μπορούσαν να υποβαθμίσουν την αξιολόγησή της εάν η απεργία παραταθεί.

    Η εταιρεία βρισκόταν ήδη υπό τον έλεγχο του Κογκρέσου μετά από ένα περιστατικό τον Ιανουάριο, κατά το οποίο ένα ελάττωμα προκάλεσε την έκρηξη ενός πίνακα σε ένα αεροσκάφος Boeing 737-MAX λίγο μετά την απογείωση.

    Κανείς δεν τραυματίστηκε και ο τότε διευθύνων σύμβουλος της Boeing, Ντέιβ Καλχούν, είπε ότι η εταιρεία «αναγνώριζε το λάθος μας».

    Πηγή: cnn.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ VINCENT JANNINK

  • Πάτρα: Γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι της "σήκωσαν" χρηματοκιβώτιο από το σπίτι της με 50.000 ευρώ!
    Πάτρα: Γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι της

    Την καταγγελία γυναίκας σύμφωνα με την οποία άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την οικία της και "σήκωσαν" χρηματοκιβώτιο που περιείχε 50.000 ευρώ, ερευνούν οι Αστυνομικές Αρχές της Πάτρας.

    Σύμφωνα με το tempo24 το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Αγυϊάς και οι αστυνομικοί φαίνεται ότι εντόπισαν ίχνη διάρρηξης στην οικίας της καταγγέλλουσας.

    Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από την Αστυνομία για την ταυτοποίηση των δραστών.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Θρίλερ στo Mont Blanc με τους 4 αγνοούμενους ορειβάτες: Αρχίζουν πάλι οι έρευνες για τον εντοπισμό τους
    Θρίλερ στo Mont Blanc με τους 4 αγνοούμενους ορειβάτες: Αρχίζουν πάλι οι έρευνες για τον εντοπισμό τους

    Συνεχίζεται το θρίλερ με τους τέσσερις ορειβάτες που έχουν εγκλωβιστεί κοντά στο Mont Blanc επί τρεις μέρες λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Η επιχείρηση διάσωσής τους είχε σταματήσει, αλλά θα αρχίσει πάλι σήμερα όπου ο καιρός φαίνεται να βελτιώνεται, με τους διασώστες να έχουν ακόμα ελπίδες για την τύχη τους.

    Σύμφωνα με το PGHM, διασώστες σχεδιάζουν να επωφεληθούν από τις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν σήμερα στην περιοχή για να συνεχίσουν τις έρευνες για τους τέσσερις Κορεάτες και Ιταλούς ορειβάτες.

    «Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει ένα παράθυρο ήπιων καιρικών συνθηκών αύριο (Τρίτη) και σχεδιάζουμε να συνεχίσουμε τις έρευνες, χωρίς καμία εγγύηση επιτυχίας», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Νικολά Ζικλέρ, υποδιοικητής του PGHM.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, «είναι απολύτως εφικτό να επιβιώσει κανείς περισσότερες από τρεις ημέρες, αν μπορεί να προστατευτεί από τον άνεμο και το κρύο».

    Ένας αξιωματούχος της διοίκησης του PGHM είπε στην περιφερειακή εφημερίδα Le Dauphine Libere ότι ήταν δυνατό να «εντοπίσει και να μιλήσει για λίγη ώρα στο τηλέφωνο με τους δύο Ιταλούς που βρίσκονταν στη βόρεια όψη του Λευκού Όρους σε υψόμετρο 4.600 μέτρων», πριν η συνομιλία διακοπεί.

    Το χρονικό

    Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες ανάγκασαν τους διασώστες που επιχείρησαν να ανέβουν το πρωί της Κυριακής για να τους βρουν, να εγκαταλείψουν τις προσπάθειες.

    Τα ίχνη τεσσάρων ορειβατών έχουν εξαφανιστεί από το Σάββατο (7/9)στο Mont Blanc, την υψηλότερη κορυφή της Ευρώπης. Πρόκειται για δύο άτομα ιταλικής καταγωγής και δύο κορεατικής που χάθηκαν εν μέσω κακοκαιρίας.

    Δύο άλλοι Κορεάτες μπόρεσαν να απομακρυνθούν το πρωί της Κυριακής, με την υποστήριξη σημαντικών μέσων, σε υψόμετρο 4.100 μέτρων, όχι μακριά από το πέρασμα Μπρέβνα.

    Οι Ιταλοί είχαν αποκλειστεί σε υψόμετρο πάνω από 4500 μέτρα κοντά στην κορυφή των δυτικών Άλπεων, ενώ για τους ορειβάτες από την Νότιο Κορέα, δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το που βρίσκονται.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Αχαΐα: Εξαφανίστηκαν 43χρονη και 60χρονος - Αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας
    Αχαΐα: Εξαφανίστηκαν 43χρονη και 60χρονος - Αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας

    Αναζητήσεις από την ΕΛ.ΑΣ

    Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές για την εξαφάνιση μίας 43χρονης κι ενός 60χρονου άνδρα, στην Αχαΐα.

    Η γυναίκα έφυγε χθες πεζή από το σπίτι της στην Κλειτορία και χάθηκαν τα ίχνη της.

    Την εξαφάνιση ανέφερε στην ΕΛ.ΑΣ. συγγενικό της πρόσωπο. Η 43χρονη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

    Παράλληλα, η αστυνομία αναζητά άνδρα 60 ετών που από χθες το απόγευμα έχει εξαφανιστεί από το σπίτι του στις Κάτω Βελιτσές.

    Όπως έχουν αναφέρει οι οικείοι του, ο 60χρονος έχει φύγει χωρίς τα παπούτσια του.

    Πηγή: Tempo24.news
  • Κίνα: Σαρώνει ο σούπερ τυφώνας Γιάγκι, δύο νεκροί και 92 τραυματίες
    Κίνα: Σαρώνει ο σούπερ τυφώνας Γιάγκι, δύο νεκροί και 92 τραυματίες

    Ο Γιάγκι συνοδεύεται από ισχυρές βροχοπτώσεις και ριπές ανέμου ταχύτητας 234 χιλιομέτρων/ώρα κοντά στο κέντρο του, που ξερίζωσαν αναρίθμητα δένδρα, πλημμύρισαν δρόμους και ανάγκασαν 460.000 ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους

    Ο σούπερ τυφώνας Γιάγκι στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον δύο ανθρώπους, ενώ προκάλεσε τον τραυματισμό άλλων 92 στο τουριστικό νησί Χαϊνάν, στο νότιο τμήμα της Κίνας, μετέδωσε σήμερα το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.
    Ο Γιάγκι συνοδεύεται από ισχυρές βροχοπτώσεις και ριπές ανέμου ταχύτητας 234 χιλιομέτρων/ώρα κοντά στο κέντρο του, που ξερίζωσαν αναρίθμητα δένδρα, πλημμύρισαν δρόμους και ανάγκασαν 460.000 ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στη νησιωτική αυτή επαρχία, σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV. Η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί σε περισσότερες από 800.000 κατοικίες. Στο Χαϊνάν κατοικούν περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι.
    Ο σούπερ τυφώνας Γιάγκι είναι ο ισχυρότερος που έχει εκδηλωθεί φέτος στη λεκάνη του Ειρηνικού και στις 04:00 το πρωί σήμερα ώρα Ελλάδας κατευθυνόταν προς τη βόρεια ακτή του Βιετνάμ και τον κόλπο του Τονκίν με κεραυνούς, βροχές και σφοδρούς ανέμους.
    Ο Γιάγκι σχηματίσθηκε την 1η Σεπτεμβρίου πάνω από τη θάλασσα ανατολικά του αρχιπελάγους των Φιλιππίνων. Ως τροπική καταιγίδα έπληξε το Λουζόν, το πιο πυκνοκατοικημένο νησί των Φιλιππίνων, σκοτώνοντας τουλάχιστον 16 ανθρώπους και τραυματίζοντας 13.

    Η τροπική καταιγίδα ενισχύθηκε δραματικά αργότερα μέσα στην εβδομάδα και έγινε ο ισχυρότερος στον κόσμο τροπικός τυφώνας του 2024, μετά τον κατηγορίας 5 κυκλώνα Μπέριλ στον Ατλαντικό.
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ XINHUA / GUO CHENG
  • Κίνα: Ποιος ο λόγος που η κυβέρνηση βάζει τέλος στις αποστολές παιδιών στο εξωτερικό για υιοθεσία
    Κίνα: Ποιος ο λόγος που η κυβέρνηση βάζει τέλος στις αποστολές παιδιών στο εξωτερικό για υιοθεσία

    Η Κίνα εφάρμοσε της αυστηρή πολιτική του ενός παιδιού από το 1979 μέχρι το 2015 για να μειώσει τον πληθυσμό της

    Η Κίνα δεν θα στέλνει πλέον παιδιά στο εξωτερικό για υιοθεσία, ανακοίνωσε η κυβέρνηση, τερματίζοντας έναν κανόνα που ίσχυε πάνω από τρεις δεκαετίες, που είχε προκύψει από την αυστηρή πολιτική του ενός παιδιού, την οποία επέβαλε για χρόνια το Πεκίνο.
    Περισσότερα από 160.000 Κινεζάκια έχουν υιοθετηθεί από οικογένειες σε όλο τον κόσμο από το 1992, όταν η Κίνα επέτρεψε για πρώτη φορά τις υιοθεσίες παιδιών από την Κίνα στο εξωτερικό.
    Περίπου 82.000 από αυτά τα παιδιά, κυρίως κορίτσια, έχουν υιοθετηθεί στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την οργάνωση China's Children International (CCI).
    Χθες, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μάο Νινγκ ανακοίνωσε ότι η κινεζική κυβέρνηση προσάρμοσε την πολιτική της για διασυνοριακές υιοθεσίες ώστε να είναι «σύμφωνη» με τις διεθνείς τάσεις.

    «Εκτός από την υιοθεσία ενός παιδιού ή θετού τέκνου εξ αίματος συγγενών της ίδιας γενιάς εντός τριών γενεών αλλοδαπών που έρχονται στην Κίνα για να υιοθετήσουν, η Κίνα δεν θα στέλνει παιδιά στο εξωτερικό για υιοθεσία», είπε ο Μάο.

    «Εκφράζουμε την εκτίμησή μας σε εκείνες τις ξένες κυβερνήσεις και οικογένειες, που επιθυμούν να υιοθετήσουν παιδιά από την Κίνα, για την καλή τους πρόθεση και την αγάπη και την καλοσύνη που έδειξαν», πρόσθεσε.

    Δεν έχει καταστεί ακόμη σαφές τι θα συμβεί με τις οικογένειες που βρίσκονται στη διαδικασία υιοθεσίας παιδιών από την Κίνα.

    Γιατί η κυβέρνηση αλλάζει τη στάση της απέναντι στο ζήτημα

    Η αλλαγή του κανόνα έρχεται καθώς Κινέζοι πολιτικοί προσπαθούν να ενθαρρύνουν νεαρά ζευγάρια να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά μετά τη μείωση του πληθυσμού επί δύο συναπτά χρόνια.

    Η Κίνα έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά γεννήσεων παγκοσμίως και προσπαθεί να δώσει κίνητρα στις νεαρές γυναίκες να κάνουν παιδιά.

    Πολλές, ωστόσο, αποθαρρύνονται από το υψηλό κόστος φροντίδας των παιδιών, τις ανησυχίες για την ασφάλεια της εργασίας και τις μελλοντικές προοπτικές τους, καθώς η ανάπτυξη στη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου επιβραδύνεται.

    Η Κίνα εφάρμοσε της αυστηρή πολιτική του ενός παιδιού από το 1979 μέχρι το 2015 για να μειώσει τον πληθυσμό της. Όταν οι οικογένειες περιορίζονταν στο να αποκτήσουν ένα παιδί, πολλές επέλεξαν να κρατήσουν αγόρια, τα οποία παραδοσιακά προορίζονται να γίνουν οι κύριοι φροντιστές των οικογενειών τους, και δώσουν τα κορίτσια για υιοθεσία.

    Η κίνηση της Κίνας να σταματήσει τις διεθνείς υιοθεσίες έρχεται αφότου η Ολλανδία τον Μάιο απαγόρευσε στους πολίτες της να υιοθετούν παιδιά από ξένες χώρες. Στη Δανία, οι άνθρωποι δεν θα μπορούν πλέον να υιοθετούν παιδιά από το εξωτερικό, αφού η μοναδική υπηρεσία υιοθεσίας ανακοίνωσε ότι σταματά τη λειτουργία της.
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ WU HAO
  • Ευρυτανία: Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που βρέθηκε στη Λίμνη Κρεμαστών - Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές
    Ευρυτανία: Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που βρέθηκε στη Λίμνη Κρεμαστών - Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

    Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε μαρίνα στην Λίμνη Κρεμαστών, στην Ευρυτανία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, βρέθηκαν, από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την έρευνα, ρούχα κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της, με τις Αρχές να ερευνούν το ενδεχόμενο να είναι τα ρούχα της 72χρονης.

    Η σορός, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει ταυτοποιηθεί και ανήκει σε μία ηλικιωμένη γυναίκα από το Παλαιοχώρι Ευρυτανίας.

    Η εξαφάνιση της 72χρονης δεν είχε δηλωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, όμως ήδη από χθες το βράδυ κάτοικοι της περιοχής, όπως είπαν στους αστυνομικούς, την αναζητούσαν, ενώ εξετάζονται σοβαρά μαρτυρίες που κάνουν λόγο για μία γυναίκα που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

    Η μακάβρια ανακάλυψη

    Ιδιοκτήτης βάρκας που εργάζεται στην περιοχή, το πρωί της Παρασκευής, εντόπισε την 72χρονη γυναίκα κοντά στην γέφυρα της Επισκοπής, στη Λίμνη Κρεμαστών.

    Η σορός της άτυχης 72χρονης δεν βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και οι αστυνομικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο να πρόκειται για την 48χρονη Ευριδίκη που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το Καρπενήσι, τον Σεπτέμβριο του 2022. Τότε, οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στη Λίμνη Κρεμαστών.

    Σύντομα, γράφτηκε ο τραγικός επίλογος. Η 72χρονη κάτοικος της περιοχής αναγνωρίστηκε από τους συγχωριανούς της.

    Τι εξετάζουν οι αρχές

    Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση, ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, σε πρώτη φάση, όμως, δεν θεωρείται πιθανό το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

    Η νεκροψία - νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας.

    Πηγή: Ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο