Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 21:09

Χάρκοβο: Ρωσικό πυραυλικό πλήγμα σε νοσοκομείο στο Κουπιάνσκ - «Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες»

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Το κτίριο σχεδόν καταστράφηκε πλήρως από τον 1ο μέχρι τον 4ο όροφο

Ο ρωσικός στρατός κατάφερε πυραυλικό πλήγμα σε νοσοκομείο στην συνοικία Κουπιάνσκ στην περιοχή του Χαρκόβου.

Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες, δήλωσε ο επικεφαλής της τοπικής αυτοδιοίκησης Όλεγκ Σινεγκούμποφ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σκοτώθηκε ένας γιατρός αναισθησιολόγος και τραυματίσθηκε μια νοσηλεύτρια.

Rashists launched a rocket attack on a hospital in the #Kupyansk district of the #Kharkiv region. As a result of another terrorist attack by the occupiers, an anesthesiologist died, and one nurse was injured. #RussiaIsATerroristState #RussianWarCrimes#Ukraine #UkraineWar pic.twitter.com/0SkfuTlXk6

— vi (@viviviim) October 3, 2022

«Το κτίριο σχεδόν καταστράφηκε πλήρως από τον 1ο μέχρι τον 4ο όροφο. Στο χώρο του δυστυχήματος διασώστες και η αστυνομία. Το να πλήττεις νοσηλευτικά ιδρύματα δείχνει την υπερβολική σκληρότητα των Ρώσων», δήλωσε ο Σινεγκούμποφ.

Την 1η Οκτωβρίου, ο επικεφαλής της περιφερειακής διοίκησης του Χαρκόβου δήλωσε ότι μια αυτοκινητοπομπή με ιδιωτικά αυτοκίνητα βρέθηκε βομβαρδισμένη στην περιοχή Κουπιάνσκ. Είκοσι άνθρωποι σκοτώθηκαν.

#Kupyansk (Oblast Kharkiv) pic.twitter.com/Fzie7UTxr1

— Rolf Draht (@tweetedtimes) October 3, 2022

Την προηγούμενη ημέρα, ρωσικά στρατεύματα έπληξαν μια ανθρωπιστική αυτοκινητοπομπή πολιτών στην έξοδο από την περιοχή Ζαπορίζια, ανέφεραν οι ουκρανικές αρχές. Από το χτύπημα σκοτώθηκαν τουλάχιστον 30 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 118 πολίτες.

Πηγή: Protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 20:53

Σχετικά Άρθρα

  • Στο νοσοκομείο μαθητές, έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ σε κλαμπ
    Στο νοσοκομείο μαθητές, έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ σε κλαμπ

    Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ανέφερε πως το μαγαζί σέρβιρε ποτά μπόμπες

    Αναστάτωση επικράτησε σε κλαμπ στα Νότια Προάστια της Αθήνας, όπου διασκέδαζαν μαθητές διάφορων σχολείων της Αττικής, οι οποίοι κατέληξαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης.

    Ένας μαθητής στη ΜΕΘ

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, που μίλησε στον ΣΚΑΪ, το συγκεκριμένο κλαμπ φαίνεται πως σέρβιρε νοθευμένα ποτά στους ανήλικους. Τόνισε ακόμη πως 5 μαθητές νοσηλεύονται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, εκ των οποίων 4 είναι σε κλινικές, ενώ 1 μαθητής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ για προληπτικούς λόγους, εκτός κινδύνου.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Ισραήλ: Φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείου κοντά στο Τελ Αβίβ - Αναφορές για δεκάδες τραυματίες
    Ισραήλ: Φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείου κοντά στο Τελ Αβίβ - Αναφορές για δεκάδες τραυματίες

    Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν (27/10) όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου σε μεγάλη διασταύρωση στο Ισραήλ, ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.

    Σύμφωνα με την Jerusalem Post, η αστυνομία δήλωσε ότι στην περιοχή αναπτύσσονται μεγάλες δυνάμεις.

    Δείτε το βίντεο
    Πηγή: cnn.gr
  • Στο νοσοκομείο αστροναύτης μετά την επιστροφή στη Γη από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
    Στο νοσοκομείο αστροναύτης μετά την επιστροφή στη Γη από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

    Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του αστροναύτη, ούτε τους λόγους για τους οποίους παρέμεινε στο νοσοκομείο, επικαλούμενη το «ιατρικό απόρρητο»

    Ένας Αμερικανός αστροναύτης νοσηλεύεται, μετά την επιστροφή του στη Γη έπειτα από παραμονή σχεδόν οκτώ μηνών στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), ανακοίνωσε η NASA.

    Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του αστροναύτη, ούτε τους λόγους για τους οποίους παρέμεινε στο νοσοκομείο, επικαλούμενη το «ιατρικό απόρρητο».

    Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για έναν από τους τρεις Αμερικανούς της αποστολής Crew-8 της SpaceX. Οι Μάθιου Ντόμινικ, Μάικλ Μπάρατ και Τζάνετ Επς επέστρεψαν στη Γη τη νύχτα της Πέμπτης προς την Παρασκευή με ένα διαστημόπλοιο Dragon της SpaceX, αφού πέρασαν 232 ημέρες στον ISS. Μέλος της αποστολής ήταν και ο Ρώσος κοσμοναύτης Αλεξάντρ Γκεμπένκιν.

    Μετά την προσθαλάσσωση του πυραύλου στα ανοιχτά της Φλόριντα, η NASA ανέφερε ότι ένας αστροναύτης αντιμετώπισε «ιατρικό πρόβλημα». Όλοι τους μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Πενσακόλα, υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και οι τρεις πήραν εξιτήριο και έχουν ήδη φτάσει στο Διαστημικό Κέντρο Τζόνσον, στο Χιούστον του Τέξας. Ο μοναδικός αστροναύτης που παρέμεινε για νοσηλεία είναι «σε σταθερή κατάσταση και υπό παρακολούθηση, για προληπτικούς λόγους» ανέφερε η NASA.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Ο στρατός του Ισραήλ κατέλαβε με έφοδο το τελευταίο σε λειτουργία νοσοκομείο στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας
    Ο στρατός του Ισραήλ κατέλαβε με έφοδο το τελευταίο σε λειτουργία νοσοκομείο στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας

    Ο ΠΟΥ είπε ότι έχει χάσει την επαφή με το προσωπικό του νοσοκομείου - Η βόρεια Γάζα βιώνει τις πιο σκοτεινές ώρες της, είπε ο Ύπατος Αρμοστής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Νέα σφαγή από το Ισραήλ;

    Το υπουργείο Υγείας της Χαμάς κατηγόρησε τον στρατό του Ισραήλ ότι κατέλαβε με έφοδο το τελευταίο εν λειτουργία νοσοκομείο στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, όπου μαίνονται σφοδρές μάχες.

    Έπειτα από έναν χρόνο πολέμου μεταξύ του ισραηλινού στρατού και της παλαιστινιακής οργάνωσης, η βόρεια Γάζα βιώνει «τις πιο σκοτεινές ώρες της», προειδοποίησε ο Ύπατος Αρμοστής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Φόλκερ Τουρκ. Οι ενέργειες του Ισραήλ μπορεί να προσομοιάζουν με «εγκληματικές θηριωδίες», τόνισε.

    «Κρατούν εκατοντάδες ασθενείς, το ιατρικό προσωπικό και εκτοπισμένους ανθρώπους»

    Ο στρατός, που από τις 6 Οκτωβρίου επικεντρώνει τις επιχειρήσεις στον τομέα γύρω από την Τζαμπάλια, ανακοίνωσε ότι συνεχίζει να ενεργεί στη ζώνη του νοσοκομείου Καμάλ Αντουάν, με βάση πληροφορίες για «την παρουσία τρομοκρατών και υποδομών τους» εκεί.

    «Οι ισραηλινές δυνάμεις κατέλαβαν το νοσοκομείο Καμάλ Αντουάν και βρίσκονται στο εσωτερικό», ανέφερε το υπουργείο Υγείας της Χαμάς. «Κρατούν εκατοντάδες ασθενείς, το ιατρικό προσωπικό και εκτοπισμένους ανθρώπους» που είχαν καταφύγει στο νοσοκομειακό συγκρότημα για να γλιτώσουν από τους «αδιάκοπους βομβαρδισμούς», πρόσθεσε.

    Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είπε ότι έχει χάσει την επαφή με το προσωπικό του νοσοκομείου, χαρακτηρίζοντας «πολύ ανησυχητική» αυτήν την εξέλιξη.

    Τουλάχιστον 38 νεκροί στη Χαν Γιούνις

    Εν τω μεταξύ, ισραηλινά στρατιωτικά πλήγματα στην πόλη Χαν Γιούνις στη νότια Λωρίδα της Γάζας είχαν ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 38 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους από χθες βράδυ ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις εξαπέλυσαν νυχτερινή επιδρομή σε νοσοκομείο στο βόρειο τμήμα του θύλακα, σύμφωνα με Παλαιστίνιους αξιωματούχους.

    Το υπουργείο Υγείας στη Γάζα δήλωσε ότι πολλά από τα θύματα από τα ισραηλινά πλήγματα σε κατοικίες στη νοτιοανατολική Χαν Γιούνις ήταν γυναίκες και παιδιά.

    Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε σε ανακοίνωση ότι δυνάμεις σκότωσαν αριθμό Παλαιστίνιων ενόπλων σε αεροπορικά και χερσαία πλήγματα στη νότια Λωρίδα της Γάζας και εξάρθρωσαν στρατιωτικές υποδομές.

    Κάποιοι κάτοικοι επέστρεψαν στο σημείο σήμερα το πρωί, ψάχνοντας στα χαλάσματα σε μια προσπάθεια να βρουν κάποια από τα ρούχα τους και τα προσωπικά τους έγγραφα, ενώ παιδιά αναζητούσαν τα παιχνίδια τους.

    Στο Νοσοκομείο Νάσερ, το νοσηλευτικό προσωπικό ετοίμαζε τις σορούς, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά τυλιγμένα με λευκό σάβανο.

    Πηγή: In.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ HAITHAM IMAD
  • Πούτιν: Δεν πρόκειται να κάνουμε παραχωρήσεις για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
    Πούτιν: Δεν πρόκειται να κάνουμε παραχωρήσεις για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

    «Η Ρωσία είναι ανοιχτή σε έναν 'λογικό συμβιβασμό'», ανέφερε ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνέντευξή του.

    Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει σε έναν «εύλογο συμβιβασμό», αλλά ταυτόχρονα δεν θα κάνει καμία παραχώρηση για να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία.

    «Είμαστε έτοιμοι να αναζητήσουμε συμβιβασμούς, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε λογικούς συμβιβασμούς. Αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες τώρα, επειδή δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαπραγματεύσεις και η άλλη πλευρά αρνείται να το κάνει», ανέφερε σε συνέντευξή του ο Ρώσος πρόεδρος.

    Οι δηλώσεις του Πούτιν σηματοδοτούν μια αυξανόμενη αυτοπεποίθηση στο Κρεμλίνο ότι τα ρωσικά στρατεύματα προελαύνουν στην ανατολική Ουκρανία και ότι εμφανίζονται ενδείξεις πολεμικής κόπωσης μεταξύ ορισμένων συμμάχων του Κιέβου. Η συνέντευξη δόθηκε αφού ο Πούτιν φιλοξένησε τη μεγαλύτερη σύνοδο παγκόσμιων ηγετών στη Ρωσία από την έναρξη της πλήρους εισβολής στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022. Ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους στη σύνοδο κορυφής των BRICS μίλησαν για την ανάγκη αποκλιμάκωσης της σύγκρουσης, αλλά κανείς δεν αντιμετώπισε δημοσίως τον Πούτιν.

    «Οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα πρέπει να ωφελήσει τη Ρωσία», είπε ο Πούτιν. «Πρέπει να προέλθει από τις πραγματικότητες που διαμορφώνονται στο πεδίο της μάχης».

    Ειδικότερα, την Πέμπτη, σε συνέντευξη Τύπου μετά τη σύνοδο κορυφής των BRICS, ο Πούτιν, μιλώντας για τις προοπτικές ειρηνευτικών συνομιλιών με την Ουκρανία, είπε ότι «το καθεστώς του Κιέβου δεν το επιθυμεί, ίσως επειδή δεν είναι έτοιμο να άρει τον στρατιωτικό νόμο και να διεξάγει προεδρικές εκλογές». Παρ' όλα αυτά, πρόσθεσε ο Ρώσος ηγέτης, «η μπάλα είναι στο γήπεδό τους».

    Μιλώντας στο τέλος της Συνόδου Κορυφής των Brics στο Καζάν την Πέμπτη (24/10), κατηγόρησε παράλληλα τη Δύση για κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία και τόνισε ότι «ζει μια ψευδαίσθηση» αν πιστεύει ότι μπορεί να επιφέρει μια στρατηγική ήττα στη Ρωσία.

    Επανέλαβε τους ισχυρισμούς του ότι η Δύση κλιμάκωσε την κρίση στην Ουκρανία και δήλωσε ότι αξιωματικοί και εκπαιδευτές του ΝΑΤΟ εμπλέκονται άμεσα στον πόλεμο στην Ουκρανία.

    «Γνωρίζουμε ποιοι είναι παρόντες εκεί, από ποιες ευρωπαϊκές χώρες του ΝΑΤΟ και πώς εκτελούν αυτό το έργο», δήλωσε ο Πούτιν.

    Πηγή: iEidiseis.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ALEXEI NIKOLSKY/ SPUTNIK/ KREMLIN POOL
  • Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ρωσία επιτέθηκε στο Κίεβο με drones - Πάνω από 10 αναχαιτίστηκαν, ακούστηκαν εκρήξεις
    Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ρωσία επιτέθηκε στο Κίεβο με drones - Πάνω από 10 αναχαιτίστηκαν, ακούστηκαν εκρήξεις

    Συνολικά, η ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα κατέστρεψε 36 από τα 63 drones που εκτοξεύθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας από τη Ρωσία σε διάφορες περιοχές της Ουκρανίας

    Η Ρωσία εξαπέλυσε δύο κύματα επιθέσεων με μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) στην ουκρανική πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια της νύχτας στην 15η αεροπορική επιδρομή κατά του Κιέβου αυτό τον μήνα, δήλωσαν σήμερα αξιωματούχοι της πόλης.
    Πάνω από 10 drones καταρρίφθηκαν πάνω από την πόλη κατά τη διάρκεια της επίθεσης, που διήρκησε περίπου 4 ώρες, δήλωσε ο στρατιωτικός διοικητής της πόλης Σέρχι Πόπκο μέσω Telegram.
    Πρόσθεσε ότι οι αρχές δεν έχουν λάβει αναφορές για τραυματισμούς και ότι θραύσματα προκάλεσαν πυρκαγιά που στη συνέχεια κατασβέστηκε.

    Ανταποκριτές του Reuters ανέφεραν ότι ακούστηκαν πολλαπλές εκρήξεις σήμερα το πρωί.

    Συνολικά, η ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα κατέστρεψε 36 από τα 63 drones που εκτοξεύθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας από τη Ρωσία σε διάφορες περιοχές της Ουκρανίας, όπως ανακοίνωσε η Πολεμική Αεροπορία του Κιέβου.

    Τα περισσότερα καταρρίφθηκαν πάνω από τις περιφέρειες του Κιέβου και της Οδησσού, πρόσθεσε, ενώ χάθηκε το ίχνος 16 άλλων.
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ RUSSIAN DEFENCE MINISTRY PRESS SERVICE HANDOUT
  • Φονικό το πέρασμα της καταιγίδας Τράμι από τις Φιλιππίνες – Στους 40 οι νεκροί
    Φονικό το πέρασμα της καταιγίδας Τράμι από τις Φιλιππίνες – Στους 40 οι νεκροί

    Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από το πέρασμα της τροπικής καταιγίδας Τράμι στις Φιλιππίνες, ο οποίος ανήλθε σήμερα σε τουλάχιστον 40, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου με βάση επίσημα τοπικά στοιχεία, με τους διασώστες να προσπαθούν ακόμη να προσεγγίσουν κατοίκους που έχουν εγκλωβιστεί στις στέγες των σπιτιών τους.

    Προηγούμενος απολογισμός ανέφερε 20 νεκρούς.

    Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν εκτοπιστεί από τις πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές. Ορισμένες περιοχές κατέγραψαν μέσα σε διάστημα μόλις δύο ημερών ποσότητες νερού από τις βροχοπτώσεις που καταγράφονται συνήθως μέσα σε δύο μήνες.

    «Πολλοί (κάτοικοι) εξακολουθούν να είναι εγκλωβισμένοι στις στέγες των σπιτιών τους και ζητούν βοήθεια», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αντρέ Ντιζόν, ο αστυνομικός διευθυντής της σφόδρα πληγείσας περιοχής Μπικόλ, 400 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας Μανίλα.

    «Ελπίζουμε οι πλημμύρες να υποχωρήσουν σήμερα, αφού η βροχή έχει σταματήσει», είπε.

    Η προσβασιμότητα παραμένει ένα σημαντικό πρόβλημα για τους διασώστες, δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας Φερντινάντ Μάρκος σε συνέντευξη Τύπου. «Υπήρξαν κατολισθήσεις σε περιοχές όπου δεν υπήρχαν πριν (...) Οπότε υποθέτω ότι το έδαφος είναι τελείως κορεσμένο και το νερό δεν έχει προς τα πού να διαφύγει».

    Οι πόλεις Νάγκα και Λεγκάζπι αναφέρουν «πολλά θύματα, αλλά δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να φθάσουμε εκεί», είπε ο Μάρκος.

    Στην επαρχία Μπατάνγκας, νότια της πρωτεύουσας Μανίλα, ο αρχηγός της αστυνομίας Νέλσον Καμπούζο είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι έξι πτώματα βρέθηκαν στο χωριό Σαμπαλόκ.

    «Η περιοχή επλήγη από μια ξαφνική πλημμύρα χθες (Πέμπτη). Οι ομάδες μας βρίσκονται ακόμα στη θέση τους για να ελέγξουν εάν υπάρχουν άλλα θύματα», είπε.

    Άλλοι πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μια ξαφνική πλημμύρα στο παραθαλάσσιο χωριό Σούμπιτς Ιλάγια, σύμφωνα με την αστυνομία, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε εθνικό επίπεδο σε τουλάχιστον 40, σύμφωνα με καταμέτρηση του AFP με βάση στοιχεία της αστυνομίας και των υπεύθυνων διαχείρισης καταστροφών.

    Δεκάδες χιλιάδες απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους

    Στη Μανίλα, ένα συγκρότημα κατοικιών νότια της πρωτεύουσας βυθίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του.

    Σχολεία και κυβερνητικά γραφεία παρέμειναν κλειστά σήμερα στο μεγαλύτερο νησί της χώρας, το Λουσόν, και οι προειδοποιήσεις για καταιγίδα εξακολουθούν να ισχύουν στη δυτική ακτή, όπου τα κύματα μπορούν να φτάσουν τα δύο μέτρα.

    Σύμφωνα με επίσημη καταμέτρηση της Πέμπτης, 193.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους λόγω των πλημμυρών.

    Οι Φιλιππίνες πλήττονται συχνά από καταιγίδες ή τυφώνες, προκαλώντας ζημιές και δεκάδες θανάτους κάθε χρόνο. Ωστόσο, οι καταιγίδες στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού σχηματίζονται πιο κοντά στην ακτή, εντείνονται ταχύτερα και διαρκούν περισσότερο στην ξηρά λόγω της κλιματικής αλλαγής, λένε οι ειδικοί.

    Πηγή: Cnn.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ FRANCIS R. MALASIG
  • Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο τα ξημερώματα - Τραυματίας βρέθηκε 15 μέτρα μακριά από το ΙΧ του
    Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο τα ξημερώματα - Τραυματίας βρέθηκε 15 μέτρα μακριά από το ΙΧ του

    Σοκαριστικό τροχαίο τα ξημερώματα στην Εθνική οδό Πατρών Αθηνών στο ύψος του καφέ “Χωριάτικο” στις 6 τα ξημερώματα.

    Ένα φορτηγό που μετάφερε τζάμια στις 6 το πρωί, εκινείτο προς Ρίο και στην ίδια κατεύθυνση ήταν ένα ΙΧ με δύο νεαρούς.

    Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, το ΙΧ έκανε αναστροφή, ο συνοδηγός πετάχτηκε έξω από το όχημα και βρέθηκε τραυματισμένος 15 μέτρα πιο μακριά, ενώ και ο οδηγός τραυματίστηκε.

    Το φορτηγάκι βρέθηκε στο πεζοδρόμιο του “Χωριάτικο” λίγα μέτρα… πριν την τζαμαρία! Το ΕΚΑΒ έφθασε στο σημείο και παρέλαβε τους τραυματίες για το Νοσοκομείο.

    Έρευνες για το ατύχημα διενεργεί η Τροχαία Πατρών.

    Πηγή: Tempo24.news

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch