Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 11:16

Βραζιλία: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και πέταξε 5χρονη μέσα σε τζαμαρία (video)

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Συνέβη στη Βραζιλία - Ως εκ θαύματος το κορίτσι σηκώθηκε όρθιο και έτρεξε στην αγκαλιά ενός άνδρα

Τύχη βουνό είχε μια 5χρονη στη Βραζιλία η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε μεθυσμένος οδηγός με αποτέλεσμα να περάσει μέσα από τζαμαρία σχολής οδηγών.
Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας, στο οποίο έχει καταγραφεί η στιγμή της παράσυρσης της 5χρονης, φαίνεται το κορίτσι να παίζει πίσω από μια γλάστρα όταν το εκτός ελέγχου αυτοκίνητο την χτυπάει και την πετάει μέσα από τη τζαμαρία.
Πριν την παράσυρση της 5χρονης το εκτός ελέγχου αυτοκίνητο φαίνεται να παρασύρει και έναν μοτοσυκλετιστή, τον οποίο ρίχνει στο έδαφος.
Αν και η τζαμαρία έγινε θρύψαλλα, το κορίτσι που έπεσε πάνω σε ένα κάθισμα φαίνεται να σηκώνεται όρθιο αμέσως μετά την παράσυρσή της και να πέφτει στην αγκαλιά ενός άνδρα, ο οποίος είχε αποφύγει την τελευταία στιγμή το αυτοκίνητο με τον μεθυσμένο οδηγό.
Σύμφωνα με την αστυνομία η παράσυρση της 5χρονης, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε βαριά, σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην επαρχία Μπονίτο της Βραζιλίας.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 10:08

Σχετικά Άρθρα

  • Χαμός σε εκκλησία: Επίτροπος βρήκε ιερέα να κοιμάται… μεθυσμένος μέσα στο ναό
    Χαμός σε εκκλησία: Επίτροπος βρήκε ιερέα να κοιμάται… μεθυσμένος μέσα στο ναό

    «Η παπαδιά του τον έδιωξε το βράδυ από το σπίτι»

    Επίτροπος εκκλησίας πήγε σήμερα στην εκκλησία στην περιοχή του Ταύρου με σκοπό να την ετοιμάσει για την κυριακάτικη Θεία Λειτουργία και βρήκε μέσα ιερέα που κοιμόταν και μύριζε αλκοόλ.

    «Η παπαδιά του τον έδιωξε το βράδυ από το σπίτι»

    Όπως αναφέρει ο ίδιος στο ekklisiaonline.gr, «με το που ξεκλειδώνω την πόρτα και εισέρχομαι στον Ναό, βλέπω μια φιγούρα ξαπλωμένη στα πίσω καθίσματα. Τρόμαξα πως είχαν μπει κλέφτες και άρχισα να φωνάζω ώσπου φτάνω κοντά και βλέπω τον 61χρονο εφημέριο του Ιερού Ναού να είναι ξαπλωμένος και να κοιμάται έχοντας ενώσει δύο πλαστικά καθίσματα».

    Όπως σημειώνει ο επίτροπος της εκκλησίας, ο εφημέριος μύριζε κρασί ενώ όταν τον ρώτησε γιατί κοιμάται εδώ, ο κληρικός ζήτησε συγγνώμη υποστηρίζοντας ότι η παπαδιά του τον έδιωξε το βράδυ από το σπίτι γιατί γύρισε πολύ αργά.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Λάρισα: Μάχη για τη ζωή του δίνει 62χρονος Τον παρέσυρε 27χρονος με το ΙΧ του λόγω ερωτικής αντιζηλίας
    Λάρισα: Μάχη για τη ζωή του δίνει 62χρονος Τον παρέσυρε 27χρονος με το ΙΧ του λόγω ερωτικής αντιζηλίας

    Μάχη για τη ζωή του δίνει 62χρονος τον οποίο χτύπησε με το αυτοκίνητο ένας 26χρονος την περασμένη τη Δευτέρα το απόγευμα στο χωριό Αμυγδαλέα Λάρισας.

    Ο 62χρονος νοσηλεύεται ακόμη διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ύστερα από το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στο κεφάλι καθώς φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ έχει επίσης σπασμένα πλευρά και γοφούς. Όπως αναφέρει στο onlarissa.gr, η Γεωργία Παπαδάμου, Παθολόγος – Επειγοντολόγος και Διευθύντρια ΤΕΠ του ΠΓΝΛ: «η κατάστασή του παραμένει σταθερή μετά το χειρουργείο, ωστόσο είναι ακόμη διασωληνωμένος και δεν μπορούμε ακόμη να πούμε με σιγουριά ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο».

    Υπόθεση σοκ στη Λάρισα: Τον παρέσυρε και τον κλωτσούγε λόγω ερωτικής αντιζηλίας

    Σύμφωνα με το onlarissa, ο 26χρονος που συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς του τμήματος Κιλελέρ που διερευνά την υπόθεση ότι πρόθεσή του ήταν να προκαλέσει το θανάσιμο τραυματισμό του 62χρονου. Δήλωσε μάλιστα ότι προχώρησε στην παραπάνω πράξη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, καθώς η πρώην σύντροφός του είχε συνάψει σχέση με τον παθόντα.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και στην αρχή το περιστατικό καταγράφηκε από την αστυνομία ως ένα τροχαίο ατύχημα με παράσυρση και εγκατάλειψη ατόμου, στη συνέχεια ο 26χρονος τηλεφώνησε στους αστυνομικούς και τους ζήτησε να παραδοθεί.

    «Τον άφησε αβοήθητο μέσα στα αίματα»

    Σοκαριστική είναι η μαρτυρία κατοίκου που ήταν μπροστά το συμβάν: «Είχε γυρισμένη την πλάτη και δεν έβλεπε το αυτοκίνητο που πήγαινε πάνω του. Είχε ανάψει φωτιά έξω από το σπίτι του, στο πεζοδρόμιο για να ψήσει και πέρασε ο 26χρονος, τον πήρε σβάρνα με το αυτοκίνητο και τον τίναξε πολύ μακριά. Σταμάτησε όταν το αυτοκίνητο του δράστη έπεσε πάνω στο αμάξι του θύματος που ήταν παρκαρισμένο. Αφού τον έσυρε με το αμάξι, ξαναέκανε πίσω και τον ξαναχτύπησε. Όταν το θύμα ήταν αναίσθητο, κατέβηκε ο 26χρονος και τον κλωτσούσε με μανία μέχρι που αποφάσισε να φύγει. Τον άφησε αβοήθητο μέσα στα αίματα. Όλος ο δρόμος είχε παντού αίματα. Στη συνέχεια ήρθε το ασθενοφόρο, το θύμα ήταν αναίσθητο και τον πήγανε στο νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολα τον έχουν στην εντατική. Η κατάσταση του είναι κρίσιμη, έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σπασμένα πλευρά και γοφούς, τον έχει σακατέψει».

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Βραζιλία: Ανακαλύφθηκε ένα από τα αρχαιότερα απολιθώματα δεινοσαύρων που έχουν βρεθεί ποτέ
    Βραζιλία: Ανακαλύφθηκε ένα από τα αρχαιότερα απολιθώματα δεινοσαύρων που έχουν βρεθεί ποτέ

    Το απολίθωμα Gondwanax paraisensis ανακαλύφθηκε σε ένα πέτρωμα που χρονολογείται στην Τριαδική περίοδο, μεταξύ 252 και 201 εκατομμυρίων ετών πριν

    Ένα απολίθωμα, που οι ειδικοί κατατάσσουν ανάμεσα στα αρχαιότερα που έχουν βρεθεί ποτέ, θα μπορούσε να βοηθήσει σε μια πιο ολοκληρωμένη θεωρία για την ζωή και την εξέλιξη των δεινοσαύρων.
    Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Independent, επιστήμονες στη Βραζιλία και το πανεπιστήμιο Federal University of Santa Maria ανακοίνωσαν την ανακάλυψη του αρχαίου ερπετού που χρονολογείται πριν από περίπου 237 εκατομμύρια χρόνια. Πρόκειται για ένα απολίθωμα με την ονομασία Gondwanax paraisensis, ένα τετράποδο ερπετό στο μέγεθος ενός μικρού σκύλου με μακριά ουρά. Είχε μήκος περίπου ένα μέτρο και βάρος μεταξύ τριών και έξι κιλών, το οποίο κυρίως ζούσε σε ζεστά κλίματα.
    Το απολίθωμα έχει ταυτοποιηθεί ως ένας νέος σιλεσαυρίδης, μια εξαφανισμένη ομάδα ερπετών. Οι παλαιοντολόγοι συζητούν αν οι σιλεσαυρίδες ήταν πραγματικοί δεινόσαυροι ή ενδεχομένως ένας πρόδρομος των πλασμάτων που κάποτε κυριαρχούσαν στη Γη, είπαν οι ειδικοί σε ανακοίνωσή τους τους τη Δευτέρα.
    «Η κατανόηση των χαρακτηριστικών αυτών των οργανισμών θα μπορούσε να ρίξει φως στο τι ήταν καθοριστικό για την εξελικτική επιτυχία των δεινοσαύρων», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

    Το απολίθωμα Gondwanax paraisensis, που ανακαλύφθηκε σε ένα πέτρωμα που χρονολογείται στην Τριαδική περίοδο, μεταξύ 252 και 201 εκατομμυρίων ετών πριν, προέρχεται από την εποχή που πρωτοεμφανίστηκαν οι δεινόσαυροι καθώς και τα θηλαστικά, οι κροκόδειλοι, οι χελώνες και οι βάτραχοι.

    Το 2014, ο γιατρός Pedro Lucas Porcela Aurelio βρήκε το απολίθωμα στην πόλη Paraiso do Sul στην νοτιότερη πολιτεία Rio Grande do Sul της Βραζιλίας. Το δώρισε σε ένα τοπικό πανεπιστήμιο το 2021, δίνοντας το έναυσμα για τρία χρόνια έρευνας.

    Η ανακάλυψη περιγράφεται λεπτομερώς σε άρθρο του παλαιοντολόγου Rodrigo Temp Müller που δημοσιεύθηκε στα τέλη του περασμένου μήνα στο επιστημονικό περιοδικό Gondwana Research. «Το πιο σημαντικό μέρος αυτού του ευρήματος είναι η ηλικία του», δήλωσε ο Müller σε συνέντευξή του. «Επειδή είναι τόσο παλιό, μας δίνει στοιχεία για το πώς πρωτοήρθαν στη Γη οι δεινόσαυροι». Πρόσθεσε ότι τα λείψανα ήταν καλυμμένα από ένα παχύ στρώμα βράχου όταν δωρίστηκαν από τον Aurelio και αρχικά ήταν ορατά μόνο τμήματα των σπονδύλων.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Αγία Παρασκευή: Μεθυσμένος ιερέας γύρισε σπίτι χωρίς ράσο και σταυρό - Τον έδιωξε η παπαδιά
    Αγία Παρασκευή: Μεθυσμένος ιερέας γύρισε σπίτι χωρίς ράσο και σταυρό - Τον έδιωξε η παπαδιά

    Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό βίωσε το βράδυ του Σαββάτου μία ολόκληρη γειτονιά της Αγίας Παρασκευής με «πρωταγωνιστές» έναν 63χρονο Ιερέα και την 49χρονη πρεσβυτέρα του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ο κληρικός είχε πάει σε εκδήλωση Μητρόπολης και στη συνέχεια μαζί με άλλους κληρικούς και πιστούς διασκέδασαν σε κέντρο της περιοχής. Ο ιερέας φέρεται να επέστρεψε σπίτι του αργά το βράδυ.

    Προς μεγάλη έκπληξη της Πρεσβυτέρας, ο παπάς επέστρεψε τύφλα στο μεθύσι, τρεκλίζοντας στο ασανσέρ και στο διάδρομο της πολυκατοικίας ενώ όπως αναφέρει μαρτυρία στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, δεν φορούσε τα ράσα του (ένα κοντόρασο χωρίς γιακά) ενώ έλειπε και ο σταυρός του.

    Στη θέα του μεθυσμένου άνδρα της η 49χρονη Πρεσβυτέρα ξέσπασε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας μεγάλος καβγάς τον οποίο άκουσε όλη η γειτονιά και, παρά τη μεσολάβηση της κόρης τους, η παπαδιά έδιωξε τον Ιερέα από το σπίτι τους.

    Πηγή: newsbomb.gr

  • Κρίσιμες ώρες για την 12χρονη που παρέσυρε Ι.Χ - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Ρίου
    Κρίσιμες ώρες για την 12χρονη που παρέσυρε Ι.Χ - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Ρίου

    Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου η 12χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το πρωΐ του Σαββάτου (12/10)

    Όπως ανέφεραν οι γιατροί τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την ανήλικη που δίνει αυτές τις ώρες μάχη για την ζωή της, καθώς είναι πολυτραυματίας.

    Το τροχαίο ατύχημα όπως αναφέρει το tempo24 σημειώθηκε το Σάββατο στην Εθνική Οδό Αγρινίου Θέρμου.

    Αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς Αγρίνιο κάτω από άγνωστες συνθήκες φέρεται ότι χτύπησε το παιδί με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα.

    Παρελήφθη από το σταθμό του ΕΚΑΒ έχοντας τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, σε σοβαρή κατάσταση γεγονός που έκρινε σκόπιμη την άμεση διασωλήνωσή της.

    Εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής της και των χτυπημάτων στο κεφάλι, κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή του στο νοσοκομείο του Ρίου και ειδικότερα στη ΜΕΘ Παίδων.

    Η Τροχαία Αγρινίου διερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος.

    Πηγή: cnn.gr

  • Βραζιλία: Δύο αγνοούμενοι μετά την κατολίσθηση σε παραπόταμο του Αμαζονίου
    Βραζιλία: Δύο αγνοούμενοι μετά την κατολίσθηση σε παραπόταμο του Αμαζονίου

    Καταστράφηκε ολοσχερώς το λιμάνι το οποίο εξυπηρετούσε σκάφη που μετέφεραν επιβάτες και εμπορεύματα

    Ένας 36χρονος και ένα εξάχρονο κοριτσάκι αγνοούνται μετά την κατολίσθηση που παρέσυρε λιμενική εγκατάσταση στη βραζιλιάνικη Αμαζονία, ανακοίνωσαν χθες Τρίτη οι τοπικές αρχές.
    Η κατολίσθηση σημειώθηκε τη Δευτέρα στις όχθες του Σολιμόες, ενός από τους κύριους παραπόταμους του Αμαζονίου. Κατέστρεψε ολοσχερώς το λιμάνι το οποίο εξυπηρετούσε σκάφη που μετέφεραν επιβάτες και εμπορεύματα στην πόλη Μανακαπουρού, περίπου 100 χιλιόμετρα από τη Μανάους – σημαντικό οικονομικό κέντρο στη βόρεια Βραζιλία.
    Δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν και δύο εξ αυτών εξακολουθούν να νοσηλεύονται.

    Εντυπωσιακά πλάνα που κατέγραψε εικονολήπτης του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFP) αποτυπώνουν την έκταση της καταστροφής.

    Οι τοπικές αρχές εξήγησαν ότι η καταστροφή οφείλεται στη διάβρωση του εδάφους, την οποία επιδεινώνει η παρατεταμένη ξηρασία που πλήττει την Αμαζονία και αποδίδεται στην κλιματική αλλαγή.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Protothema.gr
  • Βίντεο - σοκ από τροχαίο στην Κρήτη: Μεθυσμένος οδηγός πέφτει πάνω σε ένα ΙΧ και παρασέρνει δυο πεζούς
    Βίντεο - σοκ από τροχαίο στην Κρήτη: Μεθυσμένος οδηγός πέφτει πάνω σε ένα ΙΧ και παρασέρνει δυο πεζούς

    Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη στο Ηράκλειο Κρήτης όταν μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο αλλά και δυο πεζούς με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

    To βίντεο ντοκουμέντο

    Το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας καταστήματος.

    Στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το neakriti.gr, δείχνει τη στιγμή της παράσυρσης των δύο πεζών.

    Το όχημα φαίνεται να έχει αναπτύξει ταχύτητα και να πέφτει με δύναμη σε ένα σταθμευμένο ΙΧ. Αυτό με τη σειρά του εκσφενδονίζεται παρασύρει δύο ανυποψίαστους πεζούς που περνούν από το πεζοδρόμιο και καταλήγει στη τζαμαρία καταστήματος.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Κερατσίνι: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 70χρονο
    Κερατσίνι: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 70χρονο

    Ένα ακόμη θανατηφόρο περιστατικό στους δρόμους, αυτή τη φορά στο Κερατσίνι.

    Ένας άνδρας 70 ετών παρασύρθηκε από φορτηγό στην Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

    Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

    Ο άνδρας μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

    Πηγή: iEidiseis.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch