Σάββατο, 13 Μαϊος 2023 10:44

Νέα Υόρκη: Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε ο πεζοναύτης που έπνιξε με κεφαλοκλείδωμα άστεγο στο μετρό

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο 24χρονος παραδόθηκε στην αστυνομία στο Μανχάταν την Παρασκευή το πρωί – «Έβαζε τον εαυτό του σε κίνδυνο προς όφελος των άλλων, πρέπει να επαινεθεί», δήλωσε ο δικηγόρος του

Ο Ντάνιελ Πένι, ο Αμερικανός πεζοναύτης που έπνιξε με κεφαλοκλείδωμα έναν άστεγο στο μετρό της Νέας Υόρκης «θα έπρεπε να επαινεθεί για τον περιορισμό του Τζόρνταν Νίλι», υποστήριξε ο δικηγόρος του σε ραδιοφωνική συνέντευξη, λίγες ώρες αφού ο πελάτης του αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 100.000 δολαρίων. Ο 24χρονος είχε παραδοθεί στις αρχές το πρωί της Παρασκευής με την κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, λόγω της θανατηφόρας λαβής πάνω στον Τζόρνταν Νίλι.

«Δεν μπήκε στο μετρό για να βλάψει κανέναν. Δεν επιτέθηκε σε κανέναν», είπε ο Τόμας Κένιφ για τον πελάτη του το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή «Cats & Cosby» του WABC. «Πραγματικά έβαζε τον εαυτό του σε κίνδυνο προς όφελος των άλλων. Δεν πρέπει να υποτιμηθεί γι' αυτό. Πρέπει να επαινεθεί», είπε ο Κένιφ στους οικοδεσπότες Τζον Κατσιματίδη και Ρίτα Κόσμπι.

Ο Πένι με κεφαλοκλείδωμα προκάλεσε θανατηφόρο πνιγμό στον Νίλι σε ένα βαγόνι την 1η Μαΐου, αφού ο άστεγος απειλούσε και φόβιζε τους επιβάτες, δήλωσαν οι εισαγγελείς.

Η οικογένεια του Νίλι κατέρριψε τους εισαγγελείς του Μανχάταν επειδή κατηγορούν τον Πένι μόνο για ανθρωποκτονία από αμέλεια, υποστηρίζοντας ότι ο πρώην πεζοναύτης σκότωσε σκόπιμα τον άστεγο, με τη νομική ομάδα του θύματος να πιέζει η κατηγορία να μετατραπεί σε ανθρωποκτονία από πρόθεση με το επιχείρημα πως ο πεζοναύτης είχε υποβληθεί σε εκτεταμένη σωματική εκπαίδευση και ήξερε ότι ωθούσε τη λαβή του πνιγμού στο μοιραίο όριο. Το μέγιστο της ποινής που προβλέπει η νομοθεσία στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης είναι 15 χρόνια. Αν ήταν κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία χωρίς πρόθεση η ποινή θα έφτανε τα 25 χρόνια. Το περιστατικό

Ο 30χρονος Αφροαμερικανός άστεγος με μακρύ ιστορικό ψυχικής ασθένειας, που είχε συλληφθεί δεκάδες φορές στο παρελθόν κυρίως για διατάραξη της δημόσιας τάξης, ζητιάνευε στο τρένο και φώναζε σε άλλους επιβάτες, όπως δήλωσαν μάρτυρες, αν και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι επιτέθηκε σε κάποιον μέσα στο βαγόνι. Αργότερα βρέθηκε αναίσθητος μέσα στο βαγόνι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος προήλθε από συμπίεση του αυχένα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Στο βίντεο της συμπλοκής που τράβηξε ένας freelancer δημοσιογράφος φαίνεται ο πρώην πεζοναύτης να κρατά τον Νίλι με λαβή από τον λαιμό για δύο λεπτά και 55 δευτερόλεπτα.

US
BREAKING NEWS: Subway Rider Choked Homeless Black Man to Death, Medical Examiner Rules
Jordan Neely died after a man held him in a chokehold. On Wednesday, the medical examiner’s office said the cause of death was compression of the neck, and ruled it a homicide. pic.twitter.com/SsCOcNDOAI

— MassiVeMaC (@SchengenStory) May 5, 2023

Ο 30χρονος Αφροαμερικανός ήταν μια «μικρή διασημότητα» στην πόλη: ντυνόταν σαν τον Μάικλ Τζάκσον και χόρευε στους δρόμους, μιμούμενος το ίνδαλμά του.

I saw Jordan Neely perform his Michael Jackson routine many times on the A train. He always made people smile.

Our broken mental health system failed him. He deserved help, not to die in a chokehold on the floor of the subway.
via MarkLevineNYCpic.twitter.com/5QbFsoXGRP

— Tomthunkit™ (@TomthunkitsMind) May 8, 2023

Οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει τον Πένι για ανάκριση μετά το θάνατο του Νίλι και στη συνέχεια τον άφησαν ελεύθερο χωρίς κατηγορίες - προκαλώντας κύμα διαδηλώσεων.

Demonstrators take to the streets demanding justice for a homeless man, Jordan Neely, who was choked to death by a subway passenger and are calling for this individual to be arrested #homeless #JordanNeely #chokehold #nyc pic.twitter.com/Hni4avZyCj

— Dean_Moses (@Dean_Moses) May 3, 2023

Protests continue in New York as hundreds demand justice for the death of Jordan Neely. #protests #protest #newyork #neely #jordanneely #justice #nojusticenopeace #blm #blacklivesmatter #nypd #arrest #subway #chokehold pic.twitter.com/HuJflfHYer

— Empact News (@EmpactNews) May 8, 2023

Οι δικηγόροι του 24χρονου πρώην πεζοναύτη υποστήριξαν και τότε ότι ο πελάτης τους δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον Νίλι αλλά να τον ακινητοποιήσει.

Πηγή: protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Μαϊος 2023 09:58

Σχετικά Άρθρα

  • Νέα Υόρκη: Πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην σύζυγο του γιου της για την κηδεμονία του εγγονιού της
    Νέα Υόρκη: Πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην σύζυγο του γιου της για την κηδεμονία του εγγονιού της

    Συνταξιούχος στη Νέα Υόρκη πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην σύζυγο του γιου της μπροστά στην 1 έτους εγγονή της κι έπειτα αυτοκτόνησε.

    Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από πολυκατοικία στην 88η οδό στο Μανχάταν, μόλις μισό τετράγωνο από το Gracie Mansion, την κατοικία του δημάρχου της Νέας Υόρκης.

    Η 45χρονη Marisa Galloway είχε σκύψει για να βάλει στο πίσω κάθισμα την κόρη της, όταν η μητέρα του πρώην συζύγου της Kathleen Leigh, την πυροβόλησε και έπειτα έστρεψε το όπλο της στον εαυτό της. Η Leigh πέθανε επί τόπου, ενώ ο θάνατος της Galloway διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο.

    Υπήρχε διαμάχη για την κηδεμονία

    Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Joseph Kenny δήλωσε ότι υπήρχε νομική διαμάχη για την κηδεμονία του παιδιού, το οποίο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

    Σύμφωνα με την αστυνομία είχαν γίνει τουλάχιστον πέντε αναφορές για ενδοοικογενειακές διαφορές. «Είναι συνταξιούχος αξιωματικός επιτήρησης της κομητείας Κουκ που ζει στη Νέα Υόρκη με μέλη της οικογένειάς της τα τελευταία τρία χρόνια», δήλωσε ο Joseph Kenny.

    Στο πεζοδρόμιο κοντά στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν δύο πυροβόλα όπλα, ένα γεμάτο όπλο των 9 χιλιοστών και ένα δεύτερο όπλο στην τσάντα της Leigh.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Νέα Υόρκη: Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα μπέιζμπολ με παίκτη να χτυπά αντίπαλο στο κεφάλι με το μπαστούνι του (video)
    Νέα Υόρκη: Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα μπέιζμπολ με παίκτη να χτυπά αντίπαλο στο κεφάλι με το μπαστούνι του (video)

    Ο αγώνας διακόπηκε και ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται

    Ο αγώνας μπέιζμπολ του Triple-A ανάμεσα στους Buffalo Bisons και τους Mets στις Συρακούσες της Νέας Υόρκης ακυρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο catcher των Bisons, Payton Henry, βγήκε με καροτσάκι από τον αγωνιστικό χώρο.
    Σε μια ανάρτηση στο Twitter, οι Bisons δήλωσαν ότι ο Henry ήταν «σε εγρήγορση και ανταποκρίθηκε κατάλληλα».
    Ο τρίτος βασικός των Μετς, Πάμπλο Ρέγιες, χτύπησε με μια γρήγορη μπαλιά τον Χένρι στο πίσω μέρος του κεφαλιού του με το μπαστούνι.

    Δείτε το τρομακτικό βίντεο
    Οι υπεύθυνοι των Μετς ανακοίνωσαν ότι το παιχνίδι ακυρώθηκε και επιβεβαίωσαν ότι ο Χένρι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Η Χάρις Αλεξίου σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης
    Η Χάρις Αλεξίου σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης

    Σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης «ταξίδεψε» η Χάρις Αλεξίου, ως πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια EQUAL του Spotify.

    Το Spotify πραγματοποιεί την καμπάνια αυτή που θέμα έχει την ισότητα και την ενδυνάμωση της γυναικείας επιρροής στην μουσική βιομηχανία.

    Σε αυτή εντάσσονται ακόμη 35 τραγουδίστριες και τα τραγούδια τους.

    Η δική μας Χαρούλα επιλέχθηκε από το Spotify ως πρέσβειρα αυτής της ενέργειας για έξι μήνες και όχι για έναν που προβλέπεται κανονικά.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Απίστευτη ιστορία στη Νέα Υόρκη: Πλήρωσε 200 δολάρια για μια νύχτα σε ξενοδοχείο και έζησε δωρεάν για 5 χρόνια
    Απίστευτη ιστορία στη Νέα Υόρκη: Πλήρωσε 200 δολάρια για μια νύχτα σε ξενοδοχείο και έζησε δωρεάν για 5 χρόνια

    Μία απίστευτη ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας και αφορά έναν άνδρα στη Νέα Υόρκη που κατάφερε να ζει χωρίς ενοίκιο στο εμβληματικό ξενοδοχείο New Yorker Hotel για πέντε χρόνια, εκμεταλλευόμενος έναν ελάχιστα γνωστό νόμο περί στέγασης.

    Προσπάθησε να πάρει όλο το κτίριο

    Η κίνηση του Barreto πήρε μια παράξενη τροπή όταν προσπάθησε να διεκδικήσει την ιδιοκτησία ολόκληρου του κτιρίου του ξενοδοχείου και να χρεώσει ενοίκιο σε άλλον ενοικιαστή. Αυτή η τολμηρή κίνηση οδήγησε στη σύλληψή του και στη μετέπειτα απαγγελία κατηγοριών για απάτη και ποινική περιφρόνηση.

    Το ταξίδι του Barreto ξεκίνησε όταν ο ίδιος και ο φίλος του ανακάλυψαν ένα παραθυράκι που επέτρεπε στους ενοίκους μονόκλινων δωματίων σε κτίρια προ του 1969 να απαιτούν εξάμηνη μίσθωση. Μετά από μια δικαστική μάχη, ο Barreto κέρδισε την κατοχή του δωματίου του, στο οποίο έζησε χωρίς να πληρώνει ενοίκιο μέχρι τον Ιούλιο του 2023. Ωστόσο, οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι δεν σταμάτησε εκεί, καθώς φέρεται να πλαστογράφησε συμβόλαιο με το οποίο διεκδικούσε την κυριότητα ολόκληρου του κτιρίου του New Yorker Hotel και προσπάθησε να διεκδικήσει τον έλεγχο διαφόρων πτυχών του ακινήτου.

    Το New Yorker Hotel, που βρίσκεται κοντά στο Madison Square Garden και τον σταθμό Penn Station, έχει μια ιστορική ιστορία, καθώς έχει φιλοξενήσει σημαντικές προσωπικότητες όπως ο εφευρέτης Nikola Tesla και ο πυγμάχος Muhammad Ali. Παρά την εμβληματική του ιδιότητα, το ξενοδοχείο έχει αντιμετωπίσει νομικές προκλήσεις από τον Barreto, συμπεριλαμβανομένης μιας αστικής υπόθεσης που ασκήθηκε από την Εκκλησία της Ενοποίησης, η οποία αγόρασε το ακίνητο το 1976.

    Τι υποστηρίζει

    Ο Barreto υποστηρίζει ότι οι ενέργειές του δεν ήταν δόλιες, αλλά μάλλον μια μορφή ακτιβισμού που αποσκοπούσε στην άρνηση κερδών για την Εκκλησία της Ενοποίησης. Επιμένει ότι δεν αποκόμισε ποτέ κέρδη από τις προσπάθειές του και ότι εκπροσωπήθηκε σε αστικές υποθέσεις που σχετίζονται με το θέμα. Ωστόσο, η πρόσφατη σύλληψή του τον ώθησε να εξασφαλίσει νομική εκπροσώπηση για τις ποινικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει τώρα.

    Το άρθρο υπογραμμίζει την ασυνήθιστη φύση των νομικών μαχών του Barreto και την πολυπλοκότητα που περιβάλλει την ιδιοκτησία ακινήτων και τους νόμους περί στέγασης στη Νέα Υόρκη. Υπογραμμίζει επίσης τη σημασία του ξενοδοχείου New Yorker ως πολιτιστικού ορόσημου και τις συνεχιζόμενες νομικές διαμάχες γύρω από την ιδιοκτησία και τη διαχείρισή του.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Σεισμός 4,7 Ρίχτερ στη Νέα Υόρκη: Στο Νιου Τζέρσει το επίκεντρο
    Σεισμός 4,7 Ρίχτερ στη Νέα Υόρκη: Στο Νιου Τζέρσει το επίκεντρο

    Σεισμική δόνηση 4,7 Ρίχτερ σημειώθηκε στο Νιου Τζέρσεϊ, τραντάζοντας κτήρια στην κοντινή πόλη της Νέας Υόρκης και τις γύρω περιοχές, το απόγευμα της Παρασκευής ώρα Ελλάδος (5/4).

    Το επίκεντρο ήταν περίπου 30 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης της Νέας Υόρκης, στην Πολιτεία του Νιου Τζέρσει όπου έγινε ιδιαίτερα αισθητός ο σεισμός, ενώ το εστιακό βάθος ήταν μόλις 7 χιλιόμετρα.

    Ο σεισμός σημειώθηκε γύρω στις 10:20 τοπική ώρα και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν αναφορές για μεγάλες ζημιές.

    Να σημειωθεί ότι οι σεισμοί στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι σχετικά σπάνιοι.

    Η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Κάθι Χότσουλ δήλωσε πως η ομάδα της αξιολογεί τις επιπτώσεις και τυχόν ζημιές που μπορεί να έχουν προκληθεί ενώ οι πολίτες θα λαμβάνουν ενημερώσεις καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Επί ποδός οι αρχές της Νέας Υόρκης για την ολική έκλειψη ηλίου - Τι συμβουλεύουν τους κατοίκους
    Επί ποδός οι αρχές της Νέας Υόρκης για την ολική έκλειψη ηλίου - Τι συμβουλεύουν τους κατοίκους

    Η ολική έκλειψη ηλίου, που θα λάβει χώρα στις 8 Απριλίου, αναμένεται να είναι ορατή σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, με ορισμένες περιοχές της Νέας Υόρκης να επηρεάζονται κατά τι περισσότερο.

    Σπίτια και επιχειρήσεις, στην «κεντρική γραμμή» του φαινομένου θα πάρουν λίγα επιπλέον δευτερόλεπτα έκλειψης, με τις Αρχές να προχωρούν σε ενημέρωση πόρτα-πόρτα για το τι πρέπει να κάνουν εκείνες τις ώρες.

    «Συγχαρητήρια! Βρίσκεστε στο κέντρο του ηλιακού συστήματος για μια μέρα», λέει ο Τιμ Κόλινς της Αστρονομικής Ένωσης του Μπάφαλο, χτυπώντας τις πόρτες κατοίκων της περιοχής και εξηγεί γιατί είναι σημαντικό να επιτρέπουν τη δίοδο για τις υπηρεσίες πρώτης ανάγκης την ημέρα της έκλειψης και να μην σταθμεύουν στη μέση του δρόμου.

    Ο αρχηγός της αστυνομίας Τζέφρι Σμιντ τονίζει: «Εάν δεν έχετε την επιλογή να μείνετε σπίτι, σας ζητάμε να έχετε ένα σχέδιο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε βενζίνη στο όχημά σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λίγο νερό στο όχημά σας, κάτι για να φάτε. Να περιμένετε να μείνετε κολλημένοι στο όχημά σας για αρκετό χρονικό διάστημα».

    Ο αγώνας ενάντια στον χρόνο συνεχίζεται, με τον Τιμ Κόλινς να ζητάει από τον κόσμο να ενημερώσει και τους γείτονες.

    Πηγή: Cnn.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Freepik

  • Πανικός στη Νέα Υόρκη: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ στο μετρό - 1 νεκρός και 5 τραυματίες
    Πανικός στη Νέα Υόρκη: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ στο μετρό - 1 νεκρός και 5 τραυματίες

    Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και πέντε τραυματίστηκαν από σφαίρες σε αποβάθρα σταθμού του μετρό στη συνοικία Μπρονξ της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα, όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον επιβατών με τους οποίους καβγάδισαν.

    Η αστυνομία αναζητά τουλάχιστον έναν δράστη, ο οποίος διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος, αλλά δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρχουν πολλοί ύποπτοι.

    Απόλυτο πανδαιμόνιο

    Οι πυροβολισμοί ξέσπασαν μετά από καβγά μεταξύ δύο ομάδων εφήβων στην υπερυψωμένη πλατφόρμα του σταθμού Mount Eden Avenue στο Μπρονξ περίπου στις 4.38 μ.μ. - μια ώρα που οι σταθμοί σε όλη την πόλη γεμίζουν με παιδιά που επιστρέφουν από το σχολείο και όταν πολλοί εργαζόμενοι ξεκινούν τη βραδινή τους μετακίνηση.

    Ένας 34χρονος άνδρας σκοτώθηκε. Στους τραυματίες περιλαμβάνονται ένα 14χρονο κορίτσι, ένα 15χρονο αγόρι και τρεις ενήλικες ηλικίας 28, 29 και 71 ετών. Ορισμένα από τα θύματα πιστεύεται ότι συμμετείχαν στη διαμάχη και άλλα ήταν παρευρισκόμενοι που περίμεναν το τρένο, ανέφερε η αστυνομία, περιγράφοντας τέσσερις από τους τραυματισμούς ως σοβαρούς.

    "Είδα λάμψεις καθώς οι σφαίρες χτυπούσαν τον τοίχο", πρόσθεσε. "Μια γυναίκα κρατούσε ένα παιδί που ούρλιαζε".

    Βίντεο από ελικόπτερα τηλεοπτικών ειδήσεων έδειχνε ένα τρένο του μετρό σταματημένο στο σταθμό και πορτοκαλί κώνους αποδεικτικών στοιχείων στην υπερυψωμένη πλατφόρμα.

    «Ήταν το απόλυτο πανδαιμόνιο», δήλωσε ο Luis Rodriguez, 34 ετών, στη New York Post. "Σε κάνει να φοβάσαι να ταξιδέψεις με το τρένο".

    Τρεις υπέστησαν «σοβαρά τραύματα» κι ο τελευταίος «ελαφρά», ενημέρωσε το Γαλλικό Πρακτορείο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκπρόσωπος της πυροσβεστικής της Νέας Υόρκης (FDNY).

    Η εγκληματικότητα, ιδίως οι ανθρωποκτονίες με τη χρήση όπλων, καταγράφουν καθαρή μείωση στη Νέα Υόρκη από τα χρόνια 2022-2023, μετά την πανδημία, ενώ η οπλοφορία σε δημόσιους χώρους υπόκειται σε αυστηρό έλεγχο, σε σύγκριση με άλλες πόλεις και πολιτείες των ΗΠΑ.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Κακοκαιρία στις ΗΠΑ: Κύμα σφοδρού χιονιά αναμένεται να πλήξει τη Νέα Υόρκη - Σε επιφυλακή οι Αρχές
    Κακοκαιρία στις ΗΠΑ: Κύμα σφοδρού χιονιά αναμένεται να πλήξει τη Νέα Υόρκη - Σε επιφυλακή οι Αρχές

    Το νέο καιρικό φαινόμενο που απασχολεί τους μετεωρολόγους στη Νέα Υόρκη

    Μια ταχέως εξελισσόμενη χειμερινή καταιγίδα αναμένεται να σαρώσει το βορειοανατολικό τμήμα των ΗΠΑ, την Τρίτη νωρίς το πρωί, με το ύψος του χιονιού να εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 15 εκατοστά στην πόλη της Νέας Υόρκης προτού το κύμα κακοκαιρίας μετακινηθεί βορειότερα μέσα στην ημέρα και πλήξει τη Βοστόνη, προειδοποιούν μετεωρολόγοι.
    Στη Νέα Υόρκη ο υδράργυρος δεν αναμένεται να μειωθεί πολύ κάτω από το μηδέν, με ανοικτό το ενδεχόμενο να πέσει βαρύ και υγρό χιόνι το οποίο είναι δύσκολο να φτυαριστεί από τα πεζοδρόμια και τους δρόμους, δήλωσε ο Μπομπ Όραβεκ, ένας μετεωρολόγος του Κέντρου Καιρικών Προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας στο Κόλετζ Παρκ, στο Μέριλαντ.
    Οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν θα μπορούσαν να είναι «ιδιαίτερα δύσκολες» για τις μετακινήσεις και ενδεχομένως να υπάρξουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση και να σημειωθούν πτώσεις δέντρων, προειδοποίησε ο Αμερικανός μετεωρολόγος.

    Στη Νέα Αγγλία, η πρόβλεψη για σφοδρές χιονοπτώσεις οδήγησαν τον δήμαρχο της Βοστόνης να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ακυρώνοντας τα αυριανά μαθήματα σε όλα τα σχολεία.

    «Μας έχουν σχεδόν τελειώσει τα φτυάρια για το χιόνι», δήλωσε ο Ίθαν Στράουμπ, ένας διευθυντής καταστήματος σιδερικών στη Βοστόνη. Όπως ο ίδιος εξήγησε, το απόθεμα 100 φτυαριών που είχε μειώθηκε σε μόλις 12 έως σήμερα το πρωί. Από τη στιγμή που η καταιγίδα αναφέρθηκε στα μετεωρολογικά δελτία, είπε, δουλεύουμε σε φρενήρεις ρυθμούς.
    Σε επαγρύπνηση για τη χειμερινή καταιγίδα βρίσκονται οι αρχές στο Λονγκ Άιλαντ, την πόλη της Νέας Υόρκης και του βορειοανατολικού Νιου Τζέρσι.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο