Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 20:42

Χάος σε αυτοκινητόδρομο της Αγγλίας με αγελάδα που έπεσε από φορτηγό - Βίντεο από το σημείο

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Χάος προκάλεσε σε αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας στην Αγγλία μια αγελάδα που έπεσε από φορτηγό.

Το ζώο έπεσε στην εσωτερική λωρίδα της διασταύρωσης 9 Μ6 που βρίσκεται στα βορειοδυτικά της Αγγλίας και ευτυχώς δεν συγκρούστηκε με κανένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τη DailyMail, η αστυνομία ανέφερε πως ακόμη μια αγελάδα έπεσε ξανά από το φορτηγό 3 χιλιόμετρα παρακάτω με αποτέλεσμα να κλείσει ο αυτοκινητόδρομος για 90 λεπτά.

Από την πτώση και τα δύο ζώα τραυματίστηκαν.

Σημειώνεται πως το περιστατικό έγινε την 1η Αυγούστου, με βρετανικά μέσα να δημοσιεύουν βίντεο:

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 18:44

Σχετικά Άρθρα

  • Παραμυθιά: Τούρκος οδηγός εντόπισε δύο νεαρούς στο φορτηγό του – Ο ένας ήταν νεκρός
    Παραμυθιά: Τούρκος οδηγός εντόπισε δύο νεαρούς στο φορτηγό του – Ο ένας ήταν νεκρός

    Δύο νεαρά άτομα, το ένα νεκρό, εντόπισε Τούρκος οδηγός φορτηγού στο Νεοχώρι Παραμυθιάς στη Θεσπρωτία.

    Συναγερμός σήμανε στην Παραμυθιά, όταν ένας Τούρκος οδηγός εντόπισε στο φορτηγό του, δύο νεαρούς, τον έναν εξ αυτών νεκρό.

    Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο οδηγός ενώ είχε σταθμεύσει το απόγευμα σήμερα (24/10), σε πρατήριο στο Νεοχώρι Παραμυθιάς, εντόπισε τη σφραγίδα του φορτίου του να έχει παραβιαστεί.

    Ελέγχοντας το εσωτερικό του φορτίου, ανακάλυψε δύο νεαρά άτομα να κείτονται μέσα, ενώ επιβεβαιώθηκε αργότερα πως ο ένας ήταν ήδη νεκρός.

    Αφού ειδοποίησε την αστυνομία και έσπευσε το ΕΚΑΒ, ο ένας εκ των δύο που βρέθηκε σώος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Φιλιατών για ιατρική περίθαλψη. Την ίδια στιγμή, το Α.Τ. Παραμυθιάς διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Κερατσίνι: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 70χρονο
    Κερατσίνι: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 70χρονο

    Ένα ακόμη θανατηφόρο περιστατικό στους δρόμους, αυτή τη φορά στο Κερατσίνι.

    Ένας άνδρας 70 ετών παρασύρθηκε από φορτηγό στην Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

    Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

    Ο άνδρας μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Νέα Σύμπραξη Συλλόγων Μεσσηνίας και Ηλείας: Εντείνεται η πίεση για το Πύργος - Τσακώνα
    Νέα Σύμπραξη Συλλόγων Μεσσηνίας και Ηλείας: Εντείνεται η πίεση για το Πύργος - Τσακώνα

    «Αρκετά με τα θύματα στον δρόμο Πύργος - Καλό Νερό - Τσακώνα! Απαιτούμε άμεσες ενέργειες για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου» τονίζεται στην ανακοίνωση της Σύμπραξης Συλλόγων Μεσσηνίας και Ηλείας μετά το νέο θανατηφόρο ατύχημα στο συγκεκριμένο δρόμο.

    Αναλυτικά τονίζουν: «Η νέα τραγωδία στον δρόμο Πύργος - Καλό Νερό - Τσακώνα, με ένα ακόμη τροχαίο που στοίχισε ανθρώπινες ζωές, αποτελεί μία ακόμη ηχηρή απόδειξη ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ο δρόμος αυτός έχει μετατραπεί σε καρμανιόλα, θέτοντας καθημερινά σε κίνδυνο τη ζωή χιλιάδων πολιτών, ενώ το κράτος στέκεται παρατηρητής. Ως Σύμπραξη Συλλόγων Μεσσηνίας και Ηλείας απαιτούμε άμεση δράση από την Πολιτεία και συγκεκριμένα από το υπουργείο Υποδομών. Δεν ανεχόμαστε άλλες κενές υποσχέσεις και αναβολές. Το έργο της κατασκευής του νέου αυτοκινητόδρομου δεν είναι μόνο αναγκαίο, αλλά και επείγον. Πόσες ζωές πρέπει να χαθούν ακόμα για να καταλάβουν οι υπεύθυνοι την κρισιμότητα της κατάστασης; Η ανασφάλεια και ο φόβος των οδηγών που αναγκάζονται να χρησιμοποιούν αυτή τη διαδρομή δεν μπορούν να παραμείνουν στο περιθώριο.

    Απαιτούμε την άμεση παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού, ώστε να ξεκινήσουν χωρίς καθυστέρηση οι διαδικασίες για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πύργος - Καλό Νερό - Τσακώνα. Ο χρόνος πιέζει και οι ζωές δεν μπορούν να περιμένουν. Καλούμε τον πρωθυπουργό να αναλάβει προσωπικά την ευθύνη για την άμεση προώθηση του έργου, που έχει αναβληθεί επί δεκαετίες, ενώ οι πολίτες πληρώνουν το τίμημα με τις ζωές τους. Σταματήστε την ολιγωρία και τη γραφειοκρατία. Η τοπική κοινωνία απαιτεί ασφάλεια στους δρόμους της.

    Η δημιουργία ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου δεν είναι πλέον απλά θέμα ανάπτυξης, είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Η Ηλεία και η Μεσσηνία δεν μπορούν να παραμείνουν αιχμάλωτες ενός επικίνδυνου και ξεπερασμένου οδικού δικτύου. Η τραγική λίστα των θυμάτων αυξάνεται και οι κάτοικοι των περιοχών μας δεν μπορούν να συνεχίσουν να ζουν με τον φόβο κάθε φορά που βγαίνουν στο δρόμο.

    Ως Σύμπραξη Συλλόγων Μεσσηνίας και Ηλείας, καλούμε τους πολίτες, τους φορείς, τους βουλευτές, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να σταθούν στο πλευρό μας σε αυτόν τον αγώνα. Οφείλουμε όλοι μαζί να ασκήσουμε πίεση μέχρι να ακουστεί η φωνή μας και να δούμε τις απαραίτητες ενέργειες να λαμβάνουν χώρα. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για καθυστερήσεις. Το υπουργείο Υποδομών και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός πρέπει να αναλάβουν δράση άμεσα!».

    Τη Σύμπραξη Συλλόγων Μεσσηνίας και Ηλείας αποτελούν οι: Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, Εμπορικός Σύλλογος Κρεστένων, Εμπορικός Σύλλογος Ζαχάρως, Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, Ένωση Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας, Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης, Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών, Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας, Σύλλογος Επαγγελματιών Κορώνης, Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας.

    Πηγή: Εleftheriaonline.gr

  • Πάτρα: Φορτηγό φράκαρε σε γέφυρα στην Παλαιά Εθνική
    Πάτρα: Φορτηγό φράκαρε σε γέφυρα στην Παλαιά Εθνική

    Δεν υπολόγισε καθόλου το ύψος της γέφυρας στην Παλαιά Εθνική (στο ύψος του ζαχαροπλαστείου Εντελβάις) ο οδηγός ενός φορτηγού, με αποτέλεσμα να… φρακάρει.

    Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, σε μια προσπάθεια να δοθεί μια λύση, αφού είχε κλείσει ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, αφού κανένα όχημα δεν μπορούσε να βγει.

    Πηγή: Gnomip.gr
  • Αχαΐα: Κλείνει η παλαιά Εθνική στο ύψος του Ελαιώνα, εξαιτίας της πρόγνωσης έντονων καιρικών φαινομένων
    Αχαΐα: Κλείνει η παλαιά Εθνική στο ύψος του Ελαιώνα, εξαιτίας της πρόγνωσης έντονων καιρικών φαινομένων

    Κλείνει η Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου στο ύψος του Ελαιώνα από σήμερα το απόγευμα και μέχρι τη λήξη των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται.

    Τη σχετική απόφαση υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Φωκίων Ζαΐμης.

    Η διακοπή κυκλοφορίας στο σημείο θα ισχύσει προσωρινά μπροστά στον κίνδυνο κατολισθήσεων που έχουν σημειωθεί στο παρελθόν.

    Σε ετοιμότητα βρίσκεται η Περιφέρεια προκειμένου να κλείσει και η Νέα Εθνική στο ίδιο σημείο, εάν κριθεί απαραίτητο, με αμφιδρόμηση στο ρεύμα προς Πάτρα.

    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Φωκίωνα Ζαΐμη, αποφασίστηκε η προληπτική διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων, για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί το έκτακτο δελτίο καιρού, στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, από τη διασταύρωση με την Κοινότητα Ελαιώνα έως τη δεύτερη διασταύρωση της Κοινότητας Ζαχλωριτίκων (πλησίον διοδίων Ελαιώνα).

    Ως εναλλακτική διαδρομή, προτείνεται ο παράδρομος της Ολυμπίας Οδού στον Ελαιώνα και στην συνέχεια, η διέλευση των οχημάτων εντός της Κοινότητας Ζαχλωριτίκων.

    Παράλληλα η Π.Ε. Αχαΐας έχει θέσει σε ετοιμότητα μηχανήματα έργου για περίπτωση τυχόν κατολισθητικών ή πλημμυρικών φαινομένων.

    «Βασικό μας μέλημα είναι η ασφάλεια των οδηγών και των διερχόμενων οχημάτων κατοίκων και εκδρομέων αλλά και των τοπικών επιχειρήσεων», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης.

    Πηγή: Tempo24.news - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Eurokinissi/ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

  • Ζάκυνθος: Φορτηγό έφυγε εκτός πορείας και έπεσε σε σπίτι στον Άγιο Δημήτριο – Επέμβαση της Πυροσβεστικής
    Ζάκυνθος: Φορτηγό έφυγε εκτός πορείας και έπεσε σε σπίτι στον Άγιο Δημήτριο – Επέμβαση της Πυροσβεστικής

    Τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην Τοπική Κοινότητα του Αγίου Δημητρίου, όταν φορτηγό έφυγε εκτός πορείας για άγνωστους λόγους και έπεσε σε σπίτι στην περιοχή.

    Άμεσα κλήθηκε στο σημείο η Πυροσβεστική Υπηρεσία που επιχείρησε τον απεγκλωβισμό του οδηγού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει τραυματιστεί κάποιος από το σπίτι.

    Η Τροχαία έχει αποκλείσει το σημείο και έχει κόψει την κυκλοφορία και από τα δύο ρεύματα ενώ μέχρι αυτή την ώρα συνεχίζονται οι προσπάθειες απεγκλωβισμού του οδηγού του φορτηγού.

    Πηγή: ImeraZante.gr
  • Αυλίδα: Τρένο με 130 επιβάτες συγκρούστηκε με φορτηγό (video + photos)
    Αυλίδα: Τρένο με 130 επιβάτες συγκρούστηκε με φορτηγό (video + photos)

    Η Πυροσβεστική συνδράμει στον απεγκλωβισμό των 130 επιβατών

    Τρένο γεμάτο επιβάτες, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα - Αθήνα συγκρούστηκε φορτηγό αργά το μεσημέρι της Τρίτης κοντά στην Αυλίδα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν περίπου 130 επιβαίνοντες στο τρένο.

    Σύμφωνα με την ενημέρωση της Hellenic Train, από τη σύγκρουση δεν προκλήθηκε σοβαρός τραυματισμός κανενός αλλά τρεις επιβάτες έχουν χτυπήσει ελαφρώς, ενώ αυτήν την ώρα η Πυροσβεστική συνδράμει στον απεγκλωβισμό των 130 επιβατών. Παράλληλα δρομολογούνται λεωφορεία από την εταιρεία για την απομάκρυνσή τους.

    Η κυκλοφορία στο τμήμα μεταξύ Οινόης - Χαλκίδας έχει διακοπεί μέχρι νεωτέρας, ενώ αναμένονται ακυρώσεις και σημαντικές καθυστερήσεις δρομολογίων.

    Όλα συνέβησαν όταν το φορτηγό όχημα εξετράπη της πορείας του, στον περιφερειακό δρόμο, πλησίον της Αυλίδας, και έπεσε στις γραμμές του τραίνου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551 (Χαλκίδα - Αθήνα).

    Treno Evia2

    Treno Evia3

    avlida treno fortigo 1

    avlida treno fortigo 2

    avlida treno fortigo 3

    avlida treno fortigo 4

    avlida treno fortigo 5

    Πηγή: ethnos.gr - evima.gr

  • Ρωσία: Σύγκρουση τρένου με φορτηγό - Πάνω από 140 τραυματίες, αναφορές για νεκρούς
    Ρωσία: Σύγκρουση τρένου με φορτηγό - Πάνω από 140 τραυματίες, αναφορές για νεκρούς

    Αναφορές και για νεκρούς στη σύγκρουση του τρένου με το φορτηγό στη Ρωσία.

    Τουλάχιστον 140 άνθρωποι τραυματίστηκαν στη νότια Ρωσία όταν τρένο με 800 επιβάτες συγκρούστηκε με φορτηγό.

    Από τη σύγκρουση εκτροχιάστηκαν 8 βαγόνια, όπως αναφέρει η διοίκηση του ρωσικού σιδηρόδρομου.

    Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού παραβίασε τους κανονισμούς κι έτσι το τρένο συγκρούστηκε με το φορτηγό κοντά στον σταθμό Kotelnikovo, στα νότια του Volgograd.

    «Σχεδόν 140 άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά» ανέφερε η διοίκηση του ρωσικού σιδηρόδρομου. «Επίσης 15 επιβάτες, ανάμεσά τους παιδιά, είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες».

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού, που εκσφενδονίστηκε 15 μέτρα μακριά, ήταν σε σοβαρή κατάσταση.

    Εξάλλου, υπήρχαν και αναφορές ότι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν από τη σύγκρουση αλλά οι ρωσικές αρχές δεν το έχουν επιβεβαιώσει επίσημα.

    Στο σημείο βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία απεγκλωβισμού των επιβατών.

    Πηγή: iEidiseis.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο