Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 12:28

Σοκαριστικό βίντεο από τσίρκο: Ακροβάτης πέφτει από τον «τροχό του θανάτου» - Η απίστευτη ομοιότητα με ανάλογο περιστατικό στο Αγρίνιο

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο ακροβάτης έσπασε ώμο, χέρι και πόδι. Η απίστευτη ομοιότητα με ανάλογο περιστατικό στο Αγρίνιο.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο καταγράφεται καρέ-καρέ η πτώση στο κενό ενός 20χρονου ακροβάτη τσίρκου από τον λεγόμενο «γιγάντιο τροχό του θανάτου».

Ειδικότερα, σύμφωνα με το BBC, το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (13/12) στο τσίρκο Hippodrome στο Great Yarmouth του Νόρφολκ, στη Βρετανία και είχε ως αποτέλεσμα ο ακροβάτης να σπάσει τον ώμο, το χέρι και το πόδι του, σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή της παράστασης.

Όπως αναφέρει το βρετανικό πρακτορείο, ο Τζακ Τζέι δήλωσε «πραγματικά ευχαριστημένος» που ο ακροβάτης δεν υπέστη σοβαρότερους τραυματισμούς. «Οι υπεύθυνοι για την υγεία και την ασφάλεια διεξάγουν έρευνα», είπε.

Ο Τζέι δήλωσε επίσης ότι το περιστατικό φαίνεται να οφείλεται σε «ανθρώπινο λάθος» και ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη κάποιο σφάλμα στον εξοπλισμό ή στα εξαρτήματα. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που τα νέα που βγαίνουν είναι θετικά, δεδομένου του τι συνέβη, ότι είναι σε καλή κατάσταση», πρόσθεσε.

«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μέρος του νούμερου»

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν πως αρχικά νόμιζαν ότι η πτώση ήταν μέρος της παράστασης. Ένας από αυτούς, ο οποίος είχε ξαναδεί την παράσταση, είπε ότι ο ακροβάτης είχε δεμένα τα μάτια. «Γλίστρησε ή σκόνταψε και έπεσε στο έδαφος και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μέρος του νούμερου, οπότε συνέχισα να καταγράφω. Συχνά αστοχούν επίτηδες, για να ξεσηκώσουν κατά κάποιον τρόπο το κοινό και να το κάνουν να αναστατωθεί, αλλά μετά καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», είπε.

Ο ακροβάτης από την Κολομβία, είχε τις αισθήσεις του μετά την πτώση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πλέον αναρρώνει.

Μάλιστα, αρχικά το αστυνομικό τμήμα του Νόρφολκ είχε αναφέρει ότι ο καλλιτέχνης «υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή του».

Στο ακροβατικό συμμετείχε και ο αδερφός του 20χρονου, ο οποίος αργότερα εμφανίοστηκε πιο καθησυχαστικός λέγοντας ότι «δεν υπάρχει τίποτα που να προκαλεί μακροπρόθεσμη ανησυχία».

«Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός», πρόσθεσε.

Για την ιστορία, ο «γιγάντιος τροχός του θανάτου» δεν παρουσιάστηκε στο κοινό το βράδυ της Πέμπτης (14/12).

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Η απίστευτη ομοιότητα με ανάλογο περιστατικό στο Αγρίνιο

Ένα ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί σε παράσταση και στο Αγρίνιο τον περασμένο Νοέμβριο.

Τότε, ένας ιταλός ακροβάτης τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια παράστασης, με το περιστατικό να καταγράφεται σε βίντεο και να γίνεται viral.

Πηγή: iEidiseis.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 11:28

Σχετικά Άρθρα

  • Αγρίνιο: Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού από φίλο του στοχεύοντας αγριογούρουνο
    Αγρίνιο: Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού από φίλο του στοχεύοντας αγριογούρουνο

    Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αγρινίου διακομίσθηκε το πρωί της Κυριακής (27/10) ένας 55χρονος άνδρας έπειτα από ατύχημα κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνων.

    Ο τραυματίας συμμετείχε σε ομαδικό κυνήγι με φίλους του στην περιοχή της Ματαράγκας, όταν, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα agriniopress.gr, τραυματίστηκε στο πόδι από πυροβολισμό που δέχτηκε κατά λάθος από έναν εκ των κυνηγών.

    Οι ιατροί διέγνωσαν κάταγμα σε κνήμη και περόνη, και θεωρείται απαραίτητο να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραύματός του.

    Στο μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει ενδελεχείς έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, ενώ η οικογένεια του τραυματισμένου άνδρα αγωνιά για την έκβαση της υγείας του, περιμένοντας την εισαγωγή του στο χειρουργείο.

    Πηγή: cnn.gr

  • Πάτρα: Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίου άνδρας που έπεσε από στέγη
    Πάτρα: Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίου άνδρας που έπεσε από στέγη

    Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο κενό από ύψος 4 περίπου μέτρων

    Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου 63χρονος, μετά από πτώση από ύψος τεσσάρων περίπου μέτρων, στο Νεροχώρι του δήμου Θέρμου.

    Όπως αναφέρει το agriniopress.gr, ο 63χρονος ανέβηκε στη στέγη του σπιτιού του για κάποια εργασία, έχασε όμως την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

    Ο τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου χειρουργήθηκε στο κεφάλι χθες Τρίτη, με την κατάστασή του να παραμένει σοβαρή.

    Πηγή: NewsBomb.gr
  • Ύπνος: Ειδικοί στη Βρετανία ζητούν την κατάργηση της αλλαγής ώρας δύο φορές τον χρόνο
    Ύπνος: Ειδικοί στη Βρετανία ζητούν την κατάργηση της αλλαγής ώρας δύο φορές τον χρόνο

    Ο κιρκάδιος ρυθμός και ο ύπνος επηρεάζονται αρνητικά από τις αλλαγές, γι' αυτό έχει σημασία να ισχύει καθιερωμένη ώρα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους

    Μια ομάδα ερευνητών ύπνου από τη Βρετανική Εταιρεία Ύπνου καλεί την κυβέρνηση της Βρετανίας να καταργήσει τις αλλαγές της ώρας που πραγματοποιούνται δύο φορές τον χρόνο, λόγω των αρνητικών επιπτώσεων που έχουν στον ύπνο και την υγεία του κιρκάδιου ρυθμού.

    Ο ύπνος επηρεάζεται θετικά από το φυσικό φως της ημέρας και αρνητικά από τις αλλαγές

    Αφού εξέτασε τα διαθέσιμα επιστημονικά στοιχεία ότι η καλή λειτουργία του κιρκάδιου ρυθμού και ο ύπνος επηρεάζονται θετικά από το φυσικό φως της ημέρας και αρνητικά από τις αλλαγές της ώρας δύο φορές τον χρόνο και ιδίως όταν τα ρολόγια μετακινούνται μπροστά την άνοιξη, η Βρετανική Εταιρεία Ύπνου συνιστά την κατάργηση των αλλαγών αυτών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

    Σε δήλωσή της, που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Journal of Sleep Research», η Εταιρεία «συνιστά ανεπιφύλακτα» η κανονική ώρα να ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

    Η λέκτορας Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Strathclyde, Μέγκαν Κρόφορντ, σημειώνει ότι σε περίπτωση που επικρατήσει η θερινή ώρα όλο τον χρόνο, αυτό θα είναι «μια λανθασμένη ιδέα από την άποψη του ύπνου και της κιρκάδιας υγείας».

    Ο παράγοντας του φυσικού φωτός

    «Τα πρωινά είναι η ώρα που τα ρολόγια του σώματός μας έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη για φως για να παραμείνουν σε συγχρονισμό. Στα δικά μας γεωγραφικά πλάτη δεν υπάρχει πλεονάζον φως ημέρας για εξοικονόμηση κατά τους χειμερινούς μήνες και δεδομένης της επιλογής μεταξύ του φυσικού φωτός το πρωί και του φυσικού φωτός το απόγευμα, τα επιστημονικά στοιχεία ευνοούν το φως το πρωί» προσθέτει.

    Ο Μάλκολμ βον Σαντζ, καθηγητής Χρονοβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Northumbria και μέλος του ερευνητικού κέντρου Northumbria Centre for Sleep Research, εξηγεί ότι «ζητώντας να ισχύει η καθιερωμένη ώρα για όλο τον χρόνο, η Εταιρεία τονίζει ότι το φυσικό φως της ημέρας το πρωί είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της βέλτιστης ευθυγράμμισης των ρολογιών του σώματός μας με την ημέρα και τη νύχτα, η οποία είναι απαραίτητη για τον βέλτιστο ύπνο και τη συνολική υγεία».

    Όπως εξηγεί, «η επαναφορά της μόνιμης καθιερωμένης ώρας θα σήμαινε ότι τα ρολόγια μας θα ήταν στενά ευθυγραμμισμένα με την ηλιακή ώρα και ενώ θα σήμαινε νωρίτερα ηλιοβασιλέματα το καλοκαίρι, θα υπήρχαν πρόσθετα οφέλη για την υγεία από τη βελτίωση του ύπνου και της κιρκάδιας ευθυγράμμισης, λόγω της αυξημένης έκθεσης στο πρωινό ηλιακό φως από το φθινόπωρο έως την άνοιξη.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - In.gr

  • ΚΕΟΣΟΕ: Πρόσθετα διοικητικά κόστη για τα κρασιά στην αγγλική αγορά
    ΚΕΟΣΟΕ: Πρόσθετα διοικητικά κόστη για τα κρασιά στην αγγλική αγορά

    Στις 30 Οκτωβρίου, με την ευκαιρία της παρουσίασης του φθινοπωρινού Finance Act, η βρετανική κυβέρνηση ενδέχεται να αποφασίσει να παρατείνει το μορατόριουμ στο φορολογικό σύστημα μετά το Brexit που αποφασίστηκε από τους προκατόχους της. Στο μεταξύ, οι μεγάλοι έμποροι λιανικής προειδοποιούν τους πελάτες τους για τους μεγάλους κινδύνους που ενυπάρχουν σε αυτό το σύστημα, δηλώνει με σημερινή ανακοίνωσή της η ΚΕΟΣΟΕ.

    Τον Αύγουστο του 2023, τέθηκε σε ισχύ μια νέα μέθοδος υπολογισμού του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα αλκοολούχα ποτά, οδηγώντας στη μεγαλύτερη αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στη Βρετανία εδώ και 50 χρόνια. Για να εξομαλύνει τον αντίκτυπο αυτού του μέτρου από τις σοβαρές συνέπειες, η κυβέρνηση εκείνη την εποχή έθεσε σε εφαρμογή μια μεταβατική περίοδο, που λήγει την 1η Φεβρουαρίου.

    Από την ημερομηνία αυτή και πέρα, το μεμονωμένο εύρος από 11,5% έως 14,5% αλκοόλ – όπου όλα τα κρασιά φορολογούνται με τον συντελεστή που ισχύει για κρασιά αλκοολικού βαθμού 12,5%, δηλαδή με 2,67 £ ή 3,20 ευρώ ανά φιάλη – θα αντικατασταθεί με αυξήσεις ανά 0,1%/ανά βαθμό αλκοόλ. Εάν τα κρασιά αλκοολικού βαθμού 12% φορολογούνται με 2,56 £ ανά φιάλη, ποσό πιο συμφέρον από ό,τι σήμερα, στα 12,7% vol, ενώ ο φόρος αυξάνεται σε 2,71 £ ή 3,09 £ για ένα κρασί που περιέχει 14,5% vol, σύμφωνα με το Wine & Spirit Trade Association που εκπροσωπεί περισσότερους από 300 παραγωγούς, εισαγωγείς, εμπόρους και μεταφορείς κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών.

    Δημοσιονομική και διοικητική επιβάρυνση

    Αυτή δεν είναι η μόνη συνέπεια αυτού του μέτρου. Όχι μόνο απλούστευση του φορολογικού συστήματος δεν υπάρχει, όπως ισχυρίστηκε η προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά βρετανικές εταιρείες επισημαίνουν σημαντική διοικητική επιβάρυνση που συνδέεται με τα 30 φορολογικά κλιμάκια που δυνητικά επηρεάζουν τα κρασιά μεταξύ 11,5% και 14,5% αλκοόλ. Σε επιστολή προς τους πελάτες της, η βρετανική εταιρεία λιανικής Majestic (περισσότερα από 200 σημεία πώλησης) εκτιμά ότι «εταιρείες όπως η δική μας θα πρέπει να κάνουν εξαψήφιες επενδύσεις μόνο και μόνο για να αναπτύξουν συστήματα ικανά να διαχειρίζονται αυτή τη νέα προσέγγιση. Συνέπεια: τα ποσά αυτά πρέπει απαραίτητα να επιβαρύνουν τις τιμές των κρασιών στο στάδιο της λιανικής πώλησης. Επιπλέον, οι τιμές θα διαφέρουν ανάλογα με τον τρύγο, διότι οποιαδήποτε αλλαγή στον αλκοολικό τίτλο ενός κρασιού – που προκαλείται για παράδειγμα από τις κλιματικές συνθήκες της χρονιάς – θα συνοδεύεται από αύξηση ή μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης». Τέλος, η Majestic αναμένει μια αποδέσμευση ορισμένων παραγωγών από τη βρετανική αγορά λόγω της δυσκινησίας του νέου συστήματος: «Τα μικρά κτήματα που παράγουν υπέροχα κρασιά αναμφίβολα δεν θα τροποποιήσουν τα συστήματα που υπάρχουν για γενιές, ώστε να προσαρμοστούν μόνο στη βρετανική αγορά».

    Μεγάλη πτώση των φορολογικών εσόδων

    Μαζί με τη Majestic συντάσσονται κορυφαίοι εισαγωγείς και έμποροι όπως οι Laithwaites, The Wine Society και Cambridge Wine Merchants. Ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ξεκινήσουν μια εκστρατεία ενημέρωσης στις αρχές Οκτωβρίου με σκοπό να προειδοποιήσουν τους πελάτες τους για μελλοντικές εξελίξεις και να τους παροτρύνουν να επικοινωνήσουν με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους τους, ώστε η κυβέρνηση να αλλάξει πορεία και, τουλάχιστον, να διατηρήσει το μορατόριουμ.

    Οι βρετανοί επαγγελματίες προβάλλουν ένα ισχυρό επιχείρημα: «Μεταξύ Σεπτεμβρίου 2023 και Αυγούστου 2024, τα στοιχεία της Φορολογικής και Τελωνειακής Υπηρεσίας δείχνουν ότι τα έσοδα από τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο αλκοόλ μειώθηκαν συνολικά κατά 1,3 δισεκατομμύρια λίρες (1,55 δισεκατομμύρια ευρώ) από το ένα έτος στο άλλο. Η πτώση μόνο για τα κρασιά ανέρχεται σε 238 εκατομμύρια £ (284 εκατομμύρια ευρώ). Αυτό συνέβη, μετά από «αύξηση άνω του 10% στους ειδικούς φόρους κατανάλωσης στα οινοπνευματώδη και τις μπύρες και τουλάχιστον 20% για τα περισσότερα κρασιά», σημειώνει η WSTA. Και σημειώνει ότι «προς το παρόν, η νέα κυβέρνηση δεν έχει δώσει καμία ένδειξη για την πρόθεσή της να διατηρήσει οριστικά τη μείωση».

    Πηγή: Etheas.gr

  • Αγρίνιο: Απατεώνες θα άρπαζαν από ηλικιωμένη 10.000 ευρώ - Η σωτήρια παρέμβαση του ιερέα
    Αγρίνιο: Απατεώνες θα άρπαζαν από ηλικιωμένη 10.000 ευρώ - Η σωτήρια παρέμβαση του ιερέα

    Απατέωνες στο Αγρίνιο, παριστάνοντας τους γιατρούς, παραλίγο να αρπάξουν μεγάλο χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη γυναίκα με το ψεύτικο επιχείρημα του τροχαίου ατυχήματος συγγενικού της προσώπου. Ωστόσο η παρέμβαση του ιερέα που απευθύνθηκε η μεγάλη γυναίκα, αποδείχθηκε σωτήρια καθώς ο εφημέριος ειδοποίησε την αστυνομία.

    Σύμφωνα με το agrinionews.gr μια ηλικιωμένη γυναίκα παραλίγο έλειψε να πέσει θύμα των επίδοξων απατεώνων, το πρωί της Δευτέρας 21/10.

    Άγνωστοι που παρίσταναν τους γιατρούς επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί της με την πρόφαση ότι χτύπησε η κόρη της σε τροχαίο ατύχημα. Της ζήτησαν 45 χιλιάδες ευρώ για επέμβαση στην οποία και θα έπρεπε η τραυματισμένη κόρη της να υποβληθεί…

    Μάλιστα, έκλεισαν ραντεβού μαζί της στην περιοχή της Αγίας Τριάδας ενώ εν συνεχεία άλλαξαν το σημείο συνάντησης, ζητώντας της να μεταβεί στο νοσοκομείο.

    Η ηλικιωμένη κυρία στον πανικό της απευθύνθηκε στον εφημέριο του ναού της Αγίας Τριάδας ώστε να καλέσει ταξί και να πάει τα χρήματα στο νοσοκομείο.

    Ο ιερέας -ευτυχώς- αντί για ταξί κάλεσε την αστυνομία και ηλικιωμένη κυρία γλίτωσε τα 10.000€ που είχε πάνω της…

    Πηγή: Cnn.gr

  • Κρήτη: Νεαρός έπεσε από τα Ενετικά Τείχη στο Ηράκλειο
    Κρήτη: Νεαρός έπεσε από τα Ενετικά Τείχη στο Ηράκλειο

    Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές στην Κρήτη είναι η απόπειρα αυτοκτονίας.

    Ένας νεαρός άνδρας έπεσε από τα Ενετικά Τείχη στο κέντρο του Ηρακλείου στην Κρήτη το πρωί της Δευτέρας (21/10).

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν 28χρονο, ο οποίος έπεσε από τα Τείχη και κατέληξε στο πάρκινγκ μπροστά από την πύλη του Αγίου Γεωργίου.

    Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και περιπολικό της αστυνομίας. Οι διασώστες παρέλαβαν τον 28χρονο και τον μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

    Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως φέρει σοβαρά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια της πτώσης του αν και ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • «Διακομίστηκε στο νοσοκομείο 3,5 ώρες μετά» καταγγέλλει η οικογένεια του 28χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Αγρίνιο
    «Διακομίστηκε στο νοσοκομείο 3,5 ώρες μετά» καταγγέλλει η οικογένεια του 28χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Αγρίνιο

    «Ένα πολυτραυματία που απαγορεύεται να μετακινηθεί τον έστειλα 3,5 ώρες στην Καλαμάτα» καταγγέλλει ο θείος του 28χρονου που πέθανε μετά από σοβαρό τροχαίο την περασμένη Δευτέρα, στο Αγρίνιο.

    «Έχουν καταντήσει την Ελλάδα τριτοκοσμική»

    «Μπορεί να μην γλίτωνε, αλλά έστω και ένα στο εκατομμύριο να υπήρχε μια πιθανότητα να γλιτώσει με αυτό ήταν τελειωμένος. Ο μεγαλύτερος νομός της Ελλάδας, η Αιτωλοακαρνανία δεν έχει ΜΕΘ, ούτε στην Πάτρα, ούτε στα Γιάννενα, ούτε πουθενά δεν υπήρχε» ανέφερε ο θείος του στην τηλεόραση του OPEN.

    «Είναι μεγάλος μεγαλύτερος ο πόνος μας όταν βγαίνει ο υπουργός Υγείας και λέει αναβαθμίστηκε το σύστημα υγείας. Για ποιο σύστημα υγείας μιλάει; Έχουν τα μούτρα και βγαίνουν και λένε ότι τα κάνουν τέλεια. Άμα υπήρχε αίσθηση ευθύνης και οι 300 πρέπει να παραιτηθούν, έχουν καταντήσει την Ελλάδα τριτοκοσμική χώρα» ανέφερε

    To χρονικό

    Ο νεαρός Γιώργος είχε τραυματιστεί σοβαρότατα στο τροχαίο που συνέβη λίγο πριν τις 21:00 της Δευτέρας, 14 Οκτωβρίου. Το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε σφοδρά με ΙΧ στον κόμβο Σταδίου, με αποτέλεσμα να υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

    Είχε μεταφερθεί σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγρινίου και ακολούθως στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου υπήρχε διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ.

    Ο νεαρός δικυκλιστής εξέπνευσε την Παρασκευή (18/10), νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καλαμάτας.

    Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος οδηγός του ΙΧ με το οποίο συγκρούστηκε ο 28χρονος συνελήφθη, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ έχουν παραγγελθεί και εξετάσεις. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Αγρίνιο: «Τον λένε Γιώργο και ήταν 28 ετών», ξεσπά η ξαδέρφη του αδικοχαμένου Γιώργου Παπαηλία
    Αγρίνιο: «Τον λένε Γιώργο και ήταν 28 ετών», ξεσπά η ξαδέρφη του αδικοχαμένου Γιώργου Παπαηλία

    Η ξαδέρφη του Γιώργου Παπαηλία, με ανάρτησή της, ξεσπά και γράφει για το βράδυ του μοιραίου τροχαίο, για την χρήση κράνους, για την κλίνη ΜΕΘ που δεν υπήρχε σε κοντινά νοσοκομεία, για το κράνος

    Έχασε την μάχη για τη ζωή ο 28χρονος Γιώργος Παπαηλίας που τραυματίστηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στον κόμβο Σταδίου στο Αγρίνιο.

    Η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Άφησε την τελευταία του πνοή, χθες, Παρασκευή, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Καλαμάτας όπου διακομίσθηκε εκείνη τη νύχτα.

    Η ξαδέρφη του Γιώργου Παπαηλία, με ανάρτησή της, ξεσπά και γράφει για το βράδυ του μοιραίου τροχαίο, για την χρήση κράνους, για την κλίνη ΜΕΘ που δεν υπήρχε σε κοντινά νοσοκομεία, για το κράνος

    Αναφέρεται και στην δωρεά οργάνων που επιθυμούσε να κάνει η οικογένεια αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό για λόγους που δεν γνωρίζει.

    «Φτάνει με τον αριθμό όσων έφυγαν για το κεφάλι κάποιου άλλου», σημειώνει.

    Η ανάρτησή της:

    Επειδή απόψε είναι Παρασκευή βράδυ και θα βγείτε…

    ⚫️𝞣𝞰𝞶 𝞓𝞮𝞾𝞽𝞮𝞺𝞪 𝞽𝞸 𝞫𝞺𝞪𝞭𝞾 ένα 𝝥𝝖𝝞𝝙𝝞 𝟮𝟴 𝝬𝝦𝝤𝝢𝝮𝝢 έφυγε από το σπίτι του με το μηχανάκι του φορώντας το κράνος του, για προπόνηση καράτε.
    Δεν ξέρω αν στο ενδιάμεσο σταμάτησε για βενζίνη, το έβγαλε, και δεν το ξαναφόρεσε επειδή <δίπλα είμαι, μωρέ, έφτασα>, πάντως τη στιγμή που το χρειαζόταν όσο τίποτα, μάρτυρες μας είπαν ότι δεν το φορούσε.

    ⚫️𝞣𝞰𝞶 𝞓𝞮𝞾𝞽𝞮𝞺𝞪 𝞽𝞸 𝞫𝞺𝞪𝞭𝞾 ένας 𝝖𝝠𝝠𝝤𝝨 𝝖𝝢𝝙𝝦𝝖𝝨 32 𝝬𝝦𝝤𝝢𝝮𝝢 πήρε το αμάξι του και μέσα σε κόμβο έκανε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τρελές προσπεράσεις, και τελευταία στιγμή, επειδή του ήρθε, έστριψε τελείως αντίθετα το τιμόνι κι έπεσε πάνω στο μηχανάκι.
    Οι ντόπιοι ξέρουν και τον έναν και τον άλλο, και αναφέρουν πως ο δεύτερος φημίζεται για τις ουσίες που πίνει/καπνίζει/σνιφάρει…

    ⚫️𝞣𝞰𝞶 𝞓𝞮𝞾𝞽𝞮𝞺𝞪 𝞽𝞸 𝞫𝞺𝞪𝞭𝞾, όταν ήταν 𝝚𝝥𝝚𝝞𝝘𝝤𝝢 να νοσηλευτεί ο πρώτος νεαρός στη ΜΕΘ του Αγρινίου, 𝝙𝝚𝝢 𝝪𝝥𝝜𝝦𝝬𝝚 𝝙𝝞𝝖𝝝𝝚𝝨𝝞𝝡𝝜 , όχι μόνο στο 𝝖𝝘𝝦𝝞𝝢𝝞𝝤 , αλλά ούτε στα 𝝘𝝞𝝖𝝢𝝢𝝚𝝢𝝖, ούτε στην 𝝥𝝖𝝩𝝦𝝖.

    Ο νεαρός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της 𝝟𝝖𝝠𝝖𝝡𝝖𝝩𝝖𝝨, με κρανιοεγκεφαλικες κακώσεις, περισσότερο από 3,5 ώρες μετά.

    ⚫️𝞢𝞰𝞵𝞮𝞺𝞪 𝞽𝞸 𝞹𝞺𝟂𝞲 , ο νεαρός 𝝚𝝫𝝪𝝘𝝚 ……

    Και η 𝝙𝝮𝝦𝝚𝝖 𝝤𝝦𝝘𝝖𝝢𝝮𝝢 που ήθελε να κάνει η οικογένειά του,
    𝝙𝝚𝝢 𝝟𝝖𝝩𝝖𝝫𝝚𝝦𝝚 𝝢𝝖 𝝘𝝞𝝢𝝚𝝞.

    Δε γνωρίζω και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί…

    ▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄

    Στην παραπάνω ιστορία, είναι όλα λάθος.
    𝝤𝝠𝝖❗❗❗

    ➡️Ένας άνθρωπος, γνωστός χρήστης, που έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο παρελθόν, συνεχίζει να οδηγεί. Κάθε δευτερόλεπτο που είναι στο τιμόνι, κάποιος μας κινδυνεύει.

    𝝟𝝞 𝝤𝝡𝝮𝝨 𝝤𝝙𝝜𝝘𝝤𝝪𝝨𝝚

    ➡️Ο νεαρός στο μηχανάκι, δε με νοιάζει γιατί, δε φορούσε κράνος. Δεν ξέρω αν θα σωζοταν και τώρα θα κάναμε βιντεοκληση από το νοσοκομείο, να κράζουμε μαζί τον απαράδεκτο που του έσπασε το πόδι, ή αν θα είχε την ίδια κατάληξη.

    𝝖𝝠𝝠𝝖 𝝚𝝥𝝦𝝚𝝥𝝚 𝝢𝝖 𝝩𝝤 𝝫𝝤𝝦𝝖𝝚𝝞

    ➡️Αυτό το καημένο το σύστημα υγείας, δεν ξέρω πόσα άλλα πλήγματα χρειάζεται να δεχτεί για να καταλάβουμε όλοι ποιοι ανεκδιηγητοι μας κυβερνούν και πόσο ανήμπορους μας έχουν καταντήσει. 𝝖𝝘𝝦𝝞𝝢𝝞𝝤-𝝘𝝞𝝖𝝢𝝢𝝚𝝢𝝖-𝝥𝝖𝝩𝝦𝝖.

    Είναι αυτά ονόματα πόλεων που δικαιολογειται

    𝝢𝝖 𝝡𝝜𝝢 𝝪𝝥𝝖𝝦𝝬𝝚𝝞 𝝟𝝠𝝞𝝢𝝜 𝝡𝝚𝝝;

    ➡️Όσο για τη δωρεά, δεν ξέρω ποιος/οι ή τι φταίει.
    Και δε θα το σχολιάσω περισσότερο, πέρα από το ότι 𝝬𝝖𝝝𝝜𝝟𝝖𝝢 𝝤𝝦𝝘𝝖𝝢𝝖 𝝪𝝘𝝞𝝚𝝨𝝩𝝖𝝩𝝤𝝪 𝝖𝝢𝝝𝝦𝝮𝝥𝝤𝝪, που θα μπορούσαν να χαρίσουν ζωή, και λίγο να μας ανακουφίζουν όταν τον σκεφτόμαστε.
    ▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄

    ➡️Σας παρακαλώ, 𝝢𝝖 𝝫𝝤𝝦𝝖𝝩𝝚 𝝩𝝤 𝝟𝝦𝝖𝝢𝝤𝝨 𝝨𝝖𝝨!

    Γι’αυτήν τη μάνα που μένει πίσω.
    Για τα νιάτα σας που πάνε χαμένα.
    Γιατί αν δε σας προσέξετε εσείς, δε θα το κάνει κάποιος άλλος.

    ➡️Σας παρακαλώ, όσοι πίνετε/την πίνετε/σνιφάρετε κτλ, αφήστε τα τιμόνια σε κάποιον άλλον.

    Φτάνει με τον αριθμό όσων έφυγαν για το κεφάλι κάποιου άλλου.

    Κι αν έχετε στην οικογένειά σας κάποιον που είναι χρήστης, χρειάζεται βοήθεια, ναι, και ο δρόμος δεν είναι για εκείνον.
    Λυπάμαι.

    Δε γίνεται να κάνουμε τα στραβά μάτια επειδή είναι “το σπλαχνο μας”, κι όποιον (άλλο) πάρει ο Χάρος!
    Για εμάς αυτός ο “όποιος” έχει όνομα:

    𝝩𝝤𝝢 𝝠𝝚𝝢𝝚 𝝘𝝞𝝮𝝦𝝘𝝤 𝝟𝝖𝝞 𝝜𝝩𝝖𝝢 𝟮𝟴 𝝚𝝩𝝮𝝢

    Υ.γ.: Το ξέρω πως η τάση είναι να μας συλλυπηθείτε, αλλά πραγματικά τα έγραψα γιατί θέλω ο ξάδερφός μου να είναι ο τελευταίος που φεύγει έτσι.

    Αν όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ας είναι αυτός ο λόγος».

    Πηγή: agriniopress.gr - Pelop.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο