Κυριακή, 26 Μαϊος 2024 16:38

Σοκ με σχολικό γυμναστή: Kατέγραφε με κρυφή κάμερα ανήλικα κορίτσια στα αποδυτήρια

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ένας 39χρονος γυμναστής σε λύκειο στο Ουισκόνσιν θα περάσει σχεδόν τέσσερις δεκαετίες στη φυλακή, αφού κατέγραφε κορίτσια που άλλαζαν αποδυτήρια για σχεδόν 10 χρόνια.

Το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Ροκ ανακοίνωσε στις 23 Μαΐου ότι ο Μπράιαν Κίτζμαν κρίθηκε ένοχος για έξι συνολικά κατηγορίες.

Ο δικαστής καταδίκασε τον Κίτζμαν σε 38 χρόνια φυλάκισης στο κρατικό σύστημα φυλακών του Wisconsin, ενώ θα πρέπει επίσης να εγγραφεί ως σεξουαλικός παραβάτης για 15 χρόνια μετά την καταδίκη του στη φυλακή.

Είχε τοποθετήσει την κάμερα κάτω από μια πετσέτα

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο γυμναστής κατέγραφε σε βίντεο τα θύματα να αλλάζουν χωρίς τη συγκατάθεσή τους σε ένα αποδυτήριο στο Craig High School για σχεδόν μια δεκαετία. Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Janesville, στις 5 Μαΐου 2023, ένας υπεύθυνος του Γυμνασίου έλαβε μια αναφορά για μια συσκευή καταγραφής σε ένα από τα αποδυτήρια των κοριτσιών.

Το προσωπικό φέρεται να βρήκε μια κάμερα GoPro κάτω από μια πετσέτα, αναφέρει το WTVO-TV.

Η αστυνομία αναγνώρισε ως ύποπτο τον Κίτζμαν, έναν προπονητή για διάφορα αθλήματα στα αθλητικά προγράμματα του Janesville Craig High School. Το υλικό παρακολούθησης φέρεται να έδειξε τον γυμναστή να τοποθετεί την κάμερα στα αποδυτήρια.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του κατηγορούμενου, η αστυνομία ανακάλυψε επιπλέον στοιχεία.

Πηγή: in.gr - Photo by Hannah Xu on Unsplash

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Μαϊος 2024 12:58

Σχετικά Άρθρα

  • Συνελήφθη ιδιοκτήτης γυμναστηρίου - Ανήλικη τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση
    Συνελήφθη ιδιοκτήτης γυμναστηρίου - Ανήλικη τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση

    Στη σύλληψη ιδιοκτήτη γυμναστηρίου προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές σε περιοχή του Δήμου Ωραιοκάστρου μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που κατέθεσε σε βάρος του ανήλικη.

    Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων διερεύνησαν την καταγγελία και συνέλαβαν χθες τον 31χρονο.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην καταγγελία αναφέρεται ότι ο 31χρονος άντρας, το χρονικό διάστημα από 27-09-2024 έως και 11-10-2024, προέβη κατ’ επανάληψη σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος 17χρονης στο γραφείο του γυμναστηρίου του οποίου είναι ιδιοκτήτης.

    Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

    Πηγή: cnn.gr

  • Ασπρόπυργος: Σοκαριστικές καταγγελίες για τον γυμναστή - «Προσπαθούσε να πιάσει τα γεννητικά όργανα του παιδιού»
    Ασπρόπυργος: Σοκαριστικές καταγγελίες για τον γυμναστή - «Προσπαθούσε να πιάσει τα γεννητικά όργανα του παιδιού»

    Σοκαριστικές είναι οι καταγγελίες για τον γυμναστή σε δημοτικό σχολείο στον Ασπρόπυργο που συνελήφθη με την κατηγορία ότι παρενοχλούσε μαθητές και μαθήτριές του. Ο 30χρονος φέρεται να μην άφηνε τα παιδιά να βγουν στον προαύλιο χώρο αλλά τα κρατούσε μέσα στην αίθουσα, όπου τα «γαργαλούσε» σε διάφορα σημεία του σώματός τους.

    «Διαπιστώθηκε από πολλούς γονείς ότι έχουμε πολλά προβλήματα με τα παιδιά, γιατί ο δάσκαλος γαργαλούσε τα παιδιά και τα κλείδωνε μέσα στην τάξη εν ώρα γυμναστικής», είπε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου.

    Τι εκμυστηρεύτηκαν τα παιδιά στους γονείς τους

    «Χθες το βράδυ πήρα με το καλό τον μικρό και τον ρώτησα, πες μου ακριβώς τι έχει γίνει με τον δάσκαλο. Μου λέει “εμένα μαμά με γαργαλούσε στην κοιλιά και ήθελε να με πειράξει από κάτω και εγώ του έσπρωχνα τα χέρια”» ανέφερε μητέρα μαθητή στο Mega.

    «Κάνανε γυμναστική και μετά μόλις πηγαίνανε στην τάξη, τα γαργάλαγε αυτός και μετά έλεγε και στα άλλα παιδάκια να γαργαλήσουν το ένα το άλλο», είπε άλλη μητέρα μαθήτριας.

    «Ο γυμναστής την έχει γαργαλήσει κάτω από το στήθος, στο στήθος και κάτω. Δεν έχει πάει το χέρι του στα όργανα», είπε πατέρας μίας μαθήτριας.

    «Ο γιος μου μου είπε ότι “μπαμπά δεν μας βγάζει έξω και κάθεται”. Λέει “παίζουμε κυνηγητό μέσα στην τάξη πιάνουμε ο ένας τον άλλον και έρχεται και αυτός και μας γαργαλάει συνέχεια, εμένα δεν μ’ αρέσει καθόλου, κάποια παιδάκια βάζουν και τα κλάματα”», είπε πατέρας ενός μαθητή.

    «Είχαμε πει ότι είναι κάτι αθώο, δεν είχε πάει το μυαλό μας εκεί πέρα. Μετά που μας είπαν και άλλοι γονείς εκεί πονηρευτήκαμε».

    «Κάτι κάνανε μέσα στην τάξη και επειδή δεν είχε κάπου να κάτσει το κοριτσάκι της είπε: «Έλα να κάτσεις πάνω στα πόδια μου». Απίστευτα και όμως αληθινά. Μιλάμε για παιδάκια του δημοτικού που είναι αθώα εντελώς» λένε γονείς από το σχολείο στον Ασπρόπυργο.

    «Προσπαθούσε να πιάσει τα γεννητικά του όργανα»

    Η μητέρα μιας μαθήτριας υποστήριξε ότι ο γυμναστής προσπαθούσε να πιάσει τα γεννητικά όργανα των μαθητών. «Το δικό μου παιδί ανέφερε ότι την γαργαλούσε και προσπαθούσε να πιάσει τα γεννητικά του όργανα. Το παιδί τραβιόταν, δεν ήθελε. Συνέχεια μέσα στην τάξη τους έβαζε να γαργαλιούνται μεταξύ τους και να τα γαργαλάει συνεχώς», είπε.

    «Αστειεύομαι με τα παιδάκια» είπε ο γυμναστής

    Ο πατέρας του 30χρονου γυμναστή μίλησε στο Mega, λέγοντας ότι ο γιος του έχει σύνδρομο Άσπεργκερ και γι’ αυτό «δημιουργήθηκε το πρόβλημα γιατί νομίζει και εκείνος ότι είναι παιδί ακόμα».

    Όπως λέει ο πατέρας του γυμναστή, σε συζήτηση που είχαν του είπε ότι έχει φιλική σχέση με τους μαθητές και ότι απλά «αστειευόταν με τα παιδάκια».

    Τι είπε ο πατέρας του γυμναστή

    «Με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής ότι το παιδί το έχουν πιάσει και είναι στο αστυνομικό τμήμα. Το παιδί μου, ο (…), δεν είναι επειδή είναι παιδί μου, αλλά έχει το σύνδρομο του Άσπεργκερ. Είναι ένα παιδάκι, η ηλικία του δεν συνάδει με την ηλικία που είναι, δηλαδή είναι πολύ πιο μικρός είναι ουσιαστικά. Αυτό του δημιούργησε αυτή την στιγμή αυτό το μέγιστο πρόβλημα, γιατί νομίζει ότι είναι παιδάκι ακόμα και μπορεί με τα παιδιά να υπάρχει μία επαφή του είδους ότι τα πλησιάζουμε τα παιδιά, του λέω: “πρόσεχε αγάπη μου, πρόσεχε σε παρακαλώ», “μπαμπά”, μου λέει, “είμαστε φίλοι με τα παιδιά”».

    «Τα γαργάλαγε, λέει, τα παιδιά, όχι όμως πονηρά. Μου λέει: «μπαμπά τι είναι αυτά που λένε; Αστειεύομαι με τα παιδάκια» μου λέει, «είναι παιδάκια, πήγα να τα προσεγγίσω» δηλαδή ο (…) πάντα έλεγε ότι: «θέλω να διδάξω στους νέους το ήθος». Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό το πράγμα που έχει γίνει. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό το πράγμα που έχει γίνει στον (…)».

    «Ο (…) είναι ένα παιδί μάλαμα, όχι επειδή είναι γιος μου, προς Θεού. Όλος ο κόσμος έχει να το πει αυτό. Δεν υπάρχει καλύτερο παιδί. Είχε σπουδάσει ειδική αγωγή το παιδί με παιδιά για να βοηθήσει γιατί νιώθει και αυτός το ίδιο και θέλει να βοηθήσει την κατάσταση αυτή. Μάλιστα τώρα που του λέω: «δεν θα ξαναπάς στο σχολείο αυτό» μου λέει: «γιατί μπαμπά; Η φυγή είναι καλύτερη;». Το διαχειρίζεται αλλά φοβάμαι», κατέληξε.

    Ποινική δίωξη στον γυμναστή

    Ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή από εκπαιδευτικό, ασκήθηκε στον καθηγητή Φυσικής Αγωγής δημοτικού σχολείου του Ασπροπύργου, ο οποίος συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών μετά από καταγγελίες γονέων.

    Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Σοκ σε Δημοτικό σχολείο της Αττικής: Καταγγελίες για γυμναστή - Παρενοχλούσε 50 παιδιά
    Σοκ σε Δημοτικό σχολείο της Αττικής: Καταγγελίες για γυμναστή - Παρενοχλούσε 50 παιδιά

    Μία καταγγελία που προκαλεί σάλο και αφορά σε γυμναστή Δημοτικού Σχολείου της Αττικής έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης.

    Οι γονείς 50 παιδιών καταγγέλλουν γυμναστή του Δημοτικού σχολείου, όπου φοιτούν οι μαθητές, πως τα παρενοχλούσε. Το σχολείο βρίσκεται στην Αττική και ήδη ο δάσκαλος καταθέτει σε ΑΤ της περιοχής.

    Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε, μάλιστα, και γονιός ενός εκ των μαθητών, ο οποίος ανέφερε η κόρη του, του έκανε παράπονα ότι « ο δάσκαλος την γαργαλούσε».

    «Πολλοί γονείς μας έκαναν παράπονα πως υπήρχαν γαργαλητά και άλλα πράγματα», είπε για το περιστατικό που αποκαλύφθηκε πριν από 3-4 ημέρες. «Πήγαμε στο σχολείο κι εκείνος το αρνήθηκε», συμπλήρωσε.

    Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, ο γυμναστής «κλείδωνε τα παιδιά στην τάξη με ηλιοφάνεια και δεν τα άφηνε να βγουν έξω, έλεγε πως τα έβαζε τιμωρία» και σημείωσε πως, «επικοινωνήσαμε με τον διευθυντή, δεν γνωρίζει το περιστατικό, είχε δει κάποια πράγματα, είχαν γίνει συστάσεις».

    «Έχουμε κάνει καταγγελία και ο κύριος βρίσκεται στο Τμήμα», κατέληξε.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Άρτα: Έστησε κάμερα για να επιτηρεί την χασισοφυτεία του
    Άρτα: Έστησε κάμερα για να επιτηρεί την χασισοφυτεία του

    Ο δράστης είχε στήσει στην κορυφή ενός δένδρου μια κάμερα παρακολούθησης με ενσωματωμένο ηλιακό πάνελ

    Την τεχνολογία επιστράτευσε στην προσπάθειά του να αποφύγει ανεπιθύμητες «επισκέψεις» ένας... high tech αλλοδαπός που καλλιεργούσε μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία σε ένα εγκαταλελειμμένο αγροτεμάχιο σε περιοχή της Άρτας, καθώς την επιτηρούσε μέσω... κάμερας!

    Ο δράστης είχε στήσει στην κορυφή ενός δένδρου μια κάμερα παρακολούθησης με ενσωματωμένο ηλιακό πάνελ, το οποίο εξασφάλιζε την συνεχή τροφοδότησή της με ενέργεια. Η κάμερα κάλυπτε σχεδόν ολόκληρη την περιοχή της πλήρως οργανωμένης φυτείας, όμως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την εντόπισαν και, ύστερα από συστηματική έρευνα, έφτασαν στα ίχνη του αλλοδαπού που την είχε εγκαταστήσει.

    Ο καλλιεργητής συνελήφθη και τα 63 δενδρύλλια ύψους 0,50 ως 2,60 μέτρων κατασχέθηκαν, όπως και μια πλαστική δεξαμενή νερού και ένα λάστιχο για το πότισμά τους και διάφορα σύνεργα για την καλλιέργεια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ωστόσο ερευνάται αν είχε προλάβει να τρυγήσει την φυτεία και να διακινήσει την παραγωγή της κάνναβης.

    Πηγή: protothema.gr

  • Έντρομη Tiktoker ανακάλυψε κρυφη κάμερα σε ντους που είχε τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης Airbnb...μέσα σε πρίζα (vid)
    σε Viral
    Έντρομη Tiktoker ανακάλυψε κρυφη κάμερα σε ντους που είχε τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης Airbnb...μέσα σε πρίζα (vid)
    Μια ομάδα φίλων έμεινε τρομοκρατημένη όταν ανακάλυψε ότι το Airbnb που νοίκιαζαν είχε ένα ενοχλητικό κρυφό χαρακτηριστικό.
    Η χρήστης του TikTok KennedyAllegedly εξήγησε πώς αυτή και οι φίλοι της ανακάλυψαν μια κρυφή κάμερα σε ένα από τα μπάνια, αφού μία από αυτές ένιωσε πεπεισμένη ότι τις παρακολουθούσαν.
    //www.tiktok.com/@kennedyallegedly/video/7223881465472240901" data-video-id="7223881465472240901" style="max-width: 605px;min-width: 325px;">
    //www.tiktok.com/@kennedyallegedly?refer=embed" rel="noopener">@kennedyallegedly Thank you Tiktok for saving the day #airbnb #stalker #hiddencameras #creepy ♬ original sound - kennedy

    Η ίδια αφηγήθηκε: «Υπήρχαν 15 κορίτσια που έμεναν σε ένα σπίτι για τα 30α γενέθλια της φίλης μου. Μία από τις φίλες μας έλεγε: "Παιδιά, είμαι πολύ παρανοϊκή, νιώθω ότι υπάρχουν κάμερες στο σπίτι", και εμείς λέγαμε: "Κορίτσι μου, είδες πάρα πολύ TikTok, δεν υπάρχουν κάμερες σε αυτό το σπίτι, απλά γίνεσαι δραματική».

    Αφού έψαξε σε κάθε κεφαλή ντους, σε όλα τα πλαίσια εικόνων, στα πόμολα, βασικά «παντού στο σπίτι» τελικά, βρήκε μία που στόχευε ακριβώς στο ντους. Δείχνοντας μια φωτογραφία που είχαν τραβήξει από ένα ζευγάρι πρίζες στο μπάνιο, είπε: «Μία από τις πρίζες [ρεύματος] ήταν στραμμένη απευθείας προς το ντους».

    Δείχνοντας την επάνω πρίζα, συνέχισε: «Αυτή η πρίζα δεν λειτουργούσε - δεν μπορούσατε να συνδέσετε τίποτα σε αυτήν». Αλλά, σημείωσε ότι κατά τα άλλα φαινόταν «εντελώς φυσιολογική» και ότι σαφώς δεν υπήρχε τίποτα μέσα σε αυτήν.

    Ωστόσο, κάνοντας ζουμ στην κάτω πρίζα, αποκάλυψε μια μικροσκοπική κάμερα κρυμμένη σε ένα από τα ακροδέκτες. Τέλος πάντων, φρικάραμε [και] καλέσαμε την αστυνομία», συνέχισε, προσθέτοντας ότι η ομάδα έφυγε αμέσως από το σπίτι.

    Στη συνέχεια μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο οθόνης από μια συνομιλία μέσω γραπτού μηνύματος, πιθανότατα με έναν αστυνομικό, ο οποίος είχε γράψει: "Πήραμε τις κάμερες, στέλνουμε για ανάλυση σήμερα".

    Η Κένεντι τόνισε ότι ενώ ανακουφίστηκαν όταν έμαθαν ότι οι κάμερες είχαν κατασχεθεί, οι φίλοι είχαν παραμείνει στο ακίνητο για μια νύχτα, κατά τη διάρκεια της οποίας έκαναν ντους και έκαναν άλλα "ενοχλητικά" πράγματα.

    "Αν αυτό το υλικό δει το φως της δημοσιότητας..." σκέφτηκε δυσοίωνα.

    Πηγή: gazzetta.gr - Photo by Hannah Xu on Unsplash

  • Πώς μπορείτε να εντοπίσετε κρυφή κάμερα σε δωμάτιο ξενοδοχείου
    Πώς μπορείτε να εντοπίσετε κρυφή κάμερα σε δωμάτιο ξενοδοχείου

    Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι ζευγάρι ανακάλυψε κρυφή κάμερα σε δωμάτιο καταλύματος που είχε νοικιάσει στη Χαλκιδική. Μετά από έρευνα της αστυνομίας αποκαλύφθηκε ότι ο ιδιοκτήτης είχε βιντεοσκοπήσει τις προσωπικές στιγμές τουλάχιστον 10 ζευγαριών, ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι το έπραξε για «προσωπική χρήση».

    Με αφορμή την εν λόγω υπόθεση ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, η υποψήφια Διδάκτωρ Ψηφιακής Εγκληματολογίας, Κέλλυ Ιωάννου και ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης ανέλυσαν τα κίνητρα πίσω από αυτή τη μορφή εγκληματικότητας και το νομικό πλαίσιο, μιλώντας στο ΜEGA.

    «Έχουμε τους ανθρώπους που το κάνουν για διαστροφή, και έχουμε και τους ανθρώπους που το κάνουν για άλλον λόγο, για να εκβιάσουν, για να έχουν ένα στοιχείο» εξήγησε, αρχικά, ο κ. Τσούκαλης.

    «Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δε μπορείς να πληρώνεις ένα σημαντικό ποσό σε ένα ξενοδοχείο για να μείνεις 1-2 μέρες, και να έχεις και αυτή την έγνοια, ή να έχεις κάποιον ανιχνευτή ή κάποια εμπειρία να αναγνωρίσεις μία κάμερα», συμπλήρωσε.

    Από την πλευρά της η υποψήφια Διδάκτωρ Ψηφιακής Εγκληματολογίας, Κέλλυ Ιωάννου σημείωσε ότι «Όσο εξελίσσεται η τεχνολογία εξελίσσεται και το μέγεθος της κάμερας. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχουν κάμερες οι οποίες μπορεί να είναι η ακίδα ενός στυλό. Είναι δύσκολο να γίνουν αντιληπτές με το γυμνό μάτι, και μπορεί να είναι προσαρμοσμένες σε αντικείμενα κοινής χρήσης, για παράδειγμα γυαλιά, στυλό, το πόμολο της πόρτας και να έχει πολύ καλή ανάλυση».

    Στη συνέχεια ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης παρουσίασε για το νομικό πλαίσιο για αυτές τις υποθέσεις. «Οποιοδήποτε κλειστό σύστημα παρακολούθησης, υπάρχει υποχρέωση από τον νόμο ότι πρέπει να έχεις ενημερώσει τον τρίτο, ακόμα και για ανθρώπους που περνούν έξω από το σπίτι σου», είπε χαρακτηριστικά.

    «Το σημαντικότερο είναι εάν το υλικό που έχει πρόσβαση, το επεξεργάζεται κατά τρόπο που μπορεί να του αποφέρει χρήματα. Δεν είναι πάντα το να έχεις συλλέξει υλικό που να είναι ροζ. Αυτό που κοιτάζουμε είναι, πόσο πολύτιμη μπορεί να είναι μία πληροφορία που έχει πρόσβαση με λαθραίο τρόπο. Δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα γίνεται και στους ανήλικους που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και εξοικείωση με την τεχνολογία», διευκρίνισε.
    Τι να κάνετε για να διαπιστώσετε αν υπάρχει κάμερα στο δωμάτιο σας

    Έλεγχος: υπνοδωματίου και μπάνιου
    Συνήθης εγκατάσταση σε: φώτα, συνδεδεμένα ραδιόφωνα, ρολόγια, θερμοστάτες
    Πιθανότερο η κάμερα να είναι συνδεδεμένη σε ηλεκτρική πηγή ή συσκευή
    Αποσυνδέστε τηλεόραση, ηχεία και ρολόγια
    Αντανάκλαση κρυφής κάμερας: Εάν δεχτεί δέσμη φωτός (φακό)
    Έλεγχος δικτύου wifi
    Απαιτείται εξελιγμένος σαρωτής δικτύου

    Πηγή: ethnos.gr

  • Αυτοκτονία γυμναστή: «Είχε προειδοποιήσει για την πράξη του με ιδιόχειρο μήνυμα και η αιτία ήταν φάρμακα» λέει ο δικηγόρος της 50χρονης
    Αυτοκτονία γυμναστή: «Είχε προειδοποιήσει για την πράξη του με ιδιόχειρο μήνυμα και η αιτία ήταν φάρμακα» λέει ο δικηγόρος της 50χρονης

    Νέα τροπή στην υπόθεση αυτοκτονίας του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη δίνει ιδιόχειρο μήνυμα του αυτόχειρα. Όπως αναφέρει στο ethnos.gr ο Κώστας Κόλτσης, δικηγόρος της γυναίκας την οποία ο αυτόχειρας κατηγόρησε με e-mail πριν το θάνατό του ότι του «έφαγε» εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και ουσιαστικά τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα, το τελευταίο ιδιόχειρο μήνυμα του 50χρονου προς τη γυναίκα αναφέρει ότι θα αυτοκτονήσει και η αιτία ήταν τα φάρμακα που έπαιρνε.

    Κατά τον κ. Κόλτση, το συγκεκριμένο μήνυμα γράφτηκε από το γυμναστή στο πίσω μέρος του πιστοποιητικού εμβολιασμού του προφανώς το Μάιο του 2021 και στη γυναίκα εστάλη λίγους μήνες αργότερα.

    Παράλληλα, ο κ. Κόλτσης σημειώνει στο ethnos.gr ότι ο γυμναστής έπαιρνε πολύ δυνατά αναβολικά και ότι έκανε παράλληλα και συστηματική χρήση κάνναβης. Όπως λέει ο δικηγόρος, χρήση κάνναβης έκανε ο 50χρονος και παρουσία της εντολέας του, για να ηρεμήσει από την υπερδιέγερση που του προκαλούσαν τα δυνατά αναβολικά.

    «Το μήνυμα εστάλη στην εντολέα μου ως μία φερόμενη απόπειρα αυτοκτονίας του 50χρονου, προκειμένου να την επηρεάσει, ώστε να επιστρέψει στη σχέση τους. Στο μήνυμα ο αυτόχειρας αναφέρει ότι φταίνε τα φάρμακα που παίρνει. Η εντολέας μου μού έχει πει ότι ο 50χρονος έκανε χρήση δυνατών αναβολικών αλλά και συστηματική χρήση κάνναβης, για να μπορεί να ηρεμεί από τα αναβολικά», τονίζει στο ethnos.gr ο κ. Κόλτσης.

    Εκδικητικά βίντεο με προσωπικές στιγμές

    Κατά τον δικηγόρο της 50χρονης γυναίκας η εντολέας του δεν είχε την παραμικρή ιδέα για τα βίντεο με προσωπικές στιγμές του ζευγαριού, τα οποία γύρισε ο γυμναστής και τα απέστειλε σε πολλούς παραλήπτες.

    Κατά τον κ. Κόλτση, τα βίντεο έστειλε ο 50χρονος αυτόχειρας στον πρώην σύζυγο της εντολέας του, στον εργοδότη της 17χρονης κόρης της, στο επίσημο e-mail του σχολείου της τελευταίας και σε πολλούς άλλους παραλήπτες.

    «Πρόκειται ξεκάθαρα για εκδικητική αποστολή των βίντεο. Η εντολέας μου δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι αυτά είχαν τραβηχτεί. Στα βίντεο, τα οποία είναι διάρκειας περίπου 2-2,5 λεπτών, φαίνεται μόνο η εντολέας μου και όχι ο γυμναστής. Προφανώς τα τράβηξε για να εκβιάζει τη γυναίκα, αφού σε μηνύματα που της έστελνε, αναφέρει διάφορα, όπως ‘’σε έχω κλεισμένη από χίλιες πλευρές, θα σου κάνω αυτό, θα σου κάνω το άλλο’’ και διάφορα τέτοια πράγματα. Της έστελνε τέτοια μηνύματα σε πολλές στιγμές ακόμα και τα ξημερώματα», λέει ο κ. Κόλτσης.

    Κρυπτονομίσματα

    Τέλος, κατά το δικηγόρο της γυναίκας, τα περίπου 400.000 ευρώ που ισχυρίζεται ότι έχασε ο 50χρονος εξαιτίας της πελάτισσάς του, ήταν πολύ υψηλού κινδύνου κρυπτονομίσματα. «Δεν ήταν κανονικά χρήματα. Έλεγε στην εντολέα μου, για παράδειγμα, ότι μέσα σε τρεις ώρες χάνω το χι υψηλό ποσό. Πολύ σωστά επενέβη ο εισαγγελέας και τώρα αναμένουμε την έρευνα του Ανθρωποκτονιών», τονίζει ο κ. Κόλτσης.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Περιπλέκεται το «παζλ» της αυτοκτονίας του γυμναστή - «Τον εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο»
    Περιπλέκεται το «παζλ» της αυτοκτονίας του γυμναστή - «Τον εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο»

    Ραγδαίες και συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση αυτοκτονίας του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη. Το σημείωμα που φαίνεται να άφησε o 50χρονος -όπου στο επίκεντρο βρισκόταν 37χρονη γυναίκα- περιπλέκει την υπόθεση και οι έρευνες των Αρχών «τρέχουν».

    Παράλληλα, αναμένονται νέες καταθέσεις από άτομα που σχετίζονται με τον 50χρονο, ενώ «φύλλο και φτερό» κάνουν τα προσωπικά του αντικείμενα οι αστυνομικοί, που στην κατοχή τους έχουν και το κινητό και τον υπολογιστή του γυμναστή.

    «Τον εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο»

    Στενή του φίλη, μιλώντας στο OPEN, περιέγραψε το προφίλ του γυμναστή και τόνισε ότι «τον εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο».

    «Ήταν ένας άνθρωπος χαλί να τον πατήσουν όλοι, αυτό τον έφτασε σε αυτή την κατάσταση, δεν πονηρευόταν εύκολα. Τον εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο, όχι απλά τον εκμεταλλεύτηκαν...» δήλωσε συγκεκριμένα.

    Σύμφωνα με την ίδια, «Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος δεν κοιτούσε με πονηράδα τίποτα, κοιτούσε μόνο να σε βοηθήσει, μόνο να σου σταθεί στα δύσκολα, να βρει μια λύση στα προβλήματά σου. Δεν κοιτούσε ότι μπορεί να υπάρχει κάτι από πίσω, ότι κάποιος μπορεί να αποσκοπεί σε κάτι».

    «Φαντάζομαι ότι, χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, φαντάζομαι ότι για να φτάσει ο Γιώργος να δείξει τόση εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο, προφανώς, δεν ξέρω, του έδινε τέτοια πατήματα. Δεν έδειχνε σε κανέναν ότι θα φτάσει ποτέ σε τέτοιο σημείο» πρόσθεσε έπειτα.

    Όπως είπε, «Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πριν από 15-20 μέρες. Τον άκουσα σχετικά καλά, δεν έδειχνε έναν άνθρωπο τόσο απελπισμένο όσο τον παρουσιάζουν, δεν έδειχνε άνθρωπο που μπορεί να κάνει μια τέτοια πράξη».

    Στο «μικροσκόπιο» το email με τα «ροζ» βίντεο

    Χθες ο δικηγόρος της γυναίκας που κατονομάζεται στο σημείωμα και αναφέρεται και στο email που φέρεται να είχε στείλει ο 50χρονος σε 24 άτομα, είπε πως ο άνθρωπος έχασε χρήματα μέσω Bitcoin. Το email βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. τα τελευταία 24ωρα και εξετάζει την εγκυρότητά του, δηλαδή εάν όντως είχε σταλεί από τον 50χρονο.

    Όσον αφορά στα «ροζ» βίντεο που φαίνεται πως είναι ως επισυναπτόμενα αρχεία στο εν λόγω email, είναι δύο στο σύνολό τους και φαίνεται πως πρόκειται για «σκληρό» και «ροζ» περιεχόμενο που αφορά τον 50χρονο και την 37χρονη, σύμφωνα με το OPEN.

    Ο δικηγόρος της 37χρονης έχει αναφέρει πως η γυναίκα είχε χωρίσει με τον άνδρα αρκετό καιρό πριν και οι λόγοι αφορούσαν στην προσωπικότητά του. Ο κ. Κόλτσης προσκόμισε σειρά μηνυμάτων που έστελνε στην εντολέα του ο γυμναστής στα οποία είναι έκδηλη η απογοήτευσή του για την προσωπική τους σχέση, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχουν αναφορές σε εξαπάτηση ή οικονομικές συνδιαλλαγές μεταξύ του πρώην ζευγαριού. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, το ζευγάρι είχε χωρίσει αρκετές φορές, ενώ ο γυμναστής συνήθιζε να τής στέλνει μηνύματα ζητώντας της να γυρίσει πίσω και απειλώντας την ότι θα αυτοκτονήσει.

    Πηγή: Εthnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch