Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 07:11

Νορβηγία: Βασιλικός αετός επιτέθηκε σε κοριτσάκι 20 μηνών - Μητέρα και γείτονας πάλεψαν με το αρπακτικό πουλί

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο θηροφύλακας, ο οποίος σκότωσε τον αετό, δήλωσε ότι το πτηνό είχε συμπεριφερθεί στο κοριτσάκι σαν να ήταν «θήραμα»

Ένας βασιλικός αετός επιτέθηκε σήμερα σε ένα κοριτσάκι 20 μηνών στη Νορβηγία, αναγκάζοντας τη μητέρα του και έναν γείτονα να πολεμήσουν το αρπακτικό πουλί, το οποίο τελικά σκότωσε ένας θηροφύλακας, μετέδωσαν νορβηγικά μέσα ενημέρωσης.
Η μικρούλα, που έπαιζε στο οικογενειακό αγρόκτημα στο Τρόντελαγκ της κεντρικής Νορβηγίας όταν ο αετός έπεσε καταπάνω της, χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της και το πρόσωπό της γρατσουνίστηκε από τα νύχια του αρπακτικού, είπε ο πατέρας της στο δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NRK.
«Ο αετός εμφανίστηκε από το πουθενά και άρπαξε τη μικρότερη κόρη μας», είπε ο πατέρας. «Η μητέρα της όρμησε και άρπαξε τον αετό, αλλά έπρεπε να παλέψει για να τον αφήσει να φύγει. Ένας γείτονας επίσης έτρεξε να τη βοηθήσει», πρόσθεσε.
Ο θηροφύλακας Περ Κάρε Βίντερνταλ, ο οποίος σκότωσε τον αετό, δήλωσε στο NRK ότι ο αετός είχε συμπεριφερθεί στο κοριτσάκι σαν να ήταν «θήραμα». Διευκρίνισε ότι η μητέρα και ο γείτονας κρατώντας ένα μπαστούνι είχαν καταφέρει να κρατούν μακριά το ζώο από το κοριτσάκι, «αλλά ο αετός επέστρεφε συνέχεια».
Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Freepik
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 09:22

Σχετικά Άρθρα

  • Τραγωδία στα Χανιά: Δίχρονο κοριτσάκι πνίγηκε από φαγητό
    Τραγωδία στα Χανιά: Δίχρονο κοριτσάκι πνίγηκε από φαγητό

    Από πνιγμό κατά τη διάρκεια του φαγητού έχασε την ζωή του δίχρονο κοριτσάκι στα Χανιά

    η ζωή του έχασε από πνιγμό κατάποσης νήπιο κοριτσάκι 2 ετών στα Χανιά.

    Η τραγική μητέρα προσπάθησε να βοηθήσει το μικρό αγγελούδι να επανέλθει χωρίς όμως να τα καταφέρει.

    'Αμεσα έφτασε το ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου μετέφεραν τη μικρή στο ΤΕΠ παιδιατρικό του νοσοκομείου.

    Ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Μπέας μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έκανε λόγο για τεράστια προσπάθεια τόσο των διασωστών του ΕΚΑΒ όσο και των γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων να κρατήσουν τη μικρή στη ζωή, αλλά δυστυχώς, όπως είπε, κατέληξε λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα.

    Πηγή: newsbomb.gr

  • Νορβηγία: Ένας νεκρός και τραυματίες από εκτροχιασμό επιβατικής αμαξοστοιχίας
    Νορβηγία: Ένας νεκρός και τραυματίες από εκτροχιασμό επιβατικής αμαξοστοιχίας

    Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από εκτροχιασμό επιβατικής αμαξοστοιχίας που σημειώθηκε σήμερα στη βόρεια Νορβηγία, μετέδωσαν νορβηγικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα την αστυνομία.

    Αρχικά η αστυνομία και η διαχειρίστρια εταιρεία SJ είχαν πει ότι προκαταρκτικές πληροφορίες έδειξαν ότι δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί μεταξύ των 90 επιβατών της αμαξοστοιχίας.

    Οι νορβηγικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έκαναν λόγο για πέντε ή έξι τραυματίες, και είπαν ότι η αμαξοστοιχία μετέφερε «από 50 έως 70 επιβάτες».

    Το τρένο, που έκανε τη διαδρομή από την πόλη Τρόντχαϊμ (δυτικά) έως το Μπόντο, εκτροχιάστηκε.

    «Τρία ελικόπτερα βρίσκονται καθ' οδόν, καθώς και όλες οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης», τόνισε το Κέντρο Διάσωσης του Μποντό, προσθέτοντας ότι «η έκταση της ζημιάς δεν είναι προς το παρόν γνωστή».

    «Πιστεύουμε ότι έχουμε απομακρύνει όλους τους επιβάτες, αλλά δεν είμαστε σίγουροι γιατί δεν έχουμε λίστα επιβατών», δήλωσε ο αστυνομικός Μπερντ-Αρε Ειλέρτσεν.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Jan Kenneth Transeth

  • Μητέρα φώκια σώζει την τελευταία στιγμή το μωρό της από τεράστιο αετό - Συγκλονιστικό βίντεο
    Μητέρα φώκια σώζει την τελευταία στιγμή το μωρό της από τεράστιο αετό - Συγκλονιστικό βίντεο

    Η συγκλονιστική προσπάθεια της μητέρας φώκιας καταγράφηκε από κάμερα

    Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο στα social media το οποίο απεικονίζει μία φώκια να προσπαθεί να σώσει το μωρό της από έναν τεράστιο αετό.

    Το μητρικό ένστικτο είναι μοναδικό και δεν περιορίζεται στους ανθρώπους. Αυτό απεδείχθη περίτρανα για ακόμη μία φορά, όταν μία φώκια στην ακτή του Πορτ Μακνίλ στον Καναδά, έκανε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να σώσει το μωρό της από έναν αετό.

    Τι συνέβη

    Η μητέρα φώκια βρισκόταν μεταξύ βράχων και νερού και απολάμβανε την παρουσία της στο σημείο μαζί με το μωρό της. Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Tik Tok, ένας τεράστιος και εντυπωσιακός αετός κάνει την εμφάνισή του.

    Η μητέρα φώκια παλεύει να σώσει το μωρό της από τα νύχια του αετού

    Ο αετός, ο οποίος ψάχνει για τροφή πλησιάζει στο σημείο και αρπάζει το μωρό φώκια.

    Η μητέρα φώκια παλεύει να σώσει το μωρό της από τα νύχια του αετού και με τεράστια επιμονή τελικώς το καταφέρνει. Αφού η φώκια έχει τραβήξει το μωρό της στο νερό ο αετός παραμένει στο σημείο, ωστόσο δεν προβαίνει σε κάποια περαιτέρω ενέργεια.

    Η συγκλονιστική προσπάθεια της μητέρας φώκιας καταγράφηκε από κάμερα μιας γυναίκας που ταξίδευε κατά μήκος των καναδικών στις 15 Ιουνίου, ωστόσο το βίντεο έχει «κατακτήσει» το Tik Tok.

    Δείτε το βίντεο

    @amandarntravels INSANE video of mama harbour seal SAVING her pup from a bald eagle! #harbourseal #seals #fyp#eagle #baldeagle #sealpup #mamaseal #northvancouverisland #fishing ♬ original sound - Amanda//Travel Nurse✈️

    Πηγή: in.gr

  • Θεσσαλονίκη: Με εγκαύματα στο 60% το δίχρονο κοριτσάκι που άρπαξε φωτιά - Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα
    Θεσσαλονίκη: Με εγκαύματα στο 60% το δίχρονο κοριτσάκι που άρπαξε φωτιά - Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

    Στο νοσοκομείο «Παίδων» νοσηλεύεται το δίχρονο κοριτσάκι που άρπαξε φωτιά την ώρα που ο 28χρονος πατέρας της έβαζε βενζίνη στο ΙΧ του, με μπιτόνι σε χωριό του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

    Μάχη δίνει στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού το δίχρονο κοριτσάκι από χωριό του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης το οποίο κυριολεκτικά «λαμπάδιασε» την ώρα που ο πατέρας του έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητο με ένα μπιτόνι στην αυλή του σπιτιού τους το Σάββατο το απόγευμα.

    Το ατύχημα προκλήθηκε από στατικό ηλεκτρισμό που προκλήθηκε από το τούλινο φόρεμα που φορούσε το μικρό παιδί καθώς θα γινόταν παρανυφάκι.

    Οι λεπτομέρειες του ατυχήματος σοκάρουν. Ο 28χρονος πατέρας του μικρού κοριτσιού αφού είχε εφοδιάσει με βενζίνη το μηχανάκι του με βενζίνη, το ξαναγέμισε για να εφοδιάσει και το αυτοκίνητο.

    Τότε εκείνο έτρεξε στην αγκαλιά του και εξαιτίας της ποιότητας του υφάσματος του φορέματος του παιδιού δημιουργήθηκε στατικός ηλεκτρισμός με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη.

    Τα ρούχα του παιδιού σε κλάσματα του δευτερολέπτου τυλίχθηκαν στις φλόγες με τον πατέρα του παιδιού και τον παππού του να προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες με τα χέρια.

    Εγκαύματα φέρουν τόσο ο πατέρας όσο και ο παππούς καθώς προσπάθησαν να σβήσουν με τα χέρια τους τη φωτιά από το παιδί αλλά είναι καλά στην υγεία τους.

    Δυστυχώς το μικρό παιδί φέρει τράυματα στο 60% του σώματός του και τα επόμενα 24ωρα θεωρουνται κρίσιμα.

    Οι δύο άντρες μάλιστα έσκισαν τα ρούχα του παιδιού του παιδιού για να μην καεί με τα χέρια που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος μάλιστα χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

    Το παιδάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Παπαγεωργίου και από εκεί με αεροδιακομιδή στο «Αγλαΐα Κυριακού » όπου και νοσηλεύεται, ενώ για καλή του τύχη δεν προκλήθηκε βλάβη σε ζωτικά όργανα.

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Άνω - κάτω η Eurovision: Ιρλανδία, Νορβηγία αντιδρούν για το Ισραήλ και το «μπλόκο» στην Ολλανδία
    Άνω - κάτω η Eurovision: Ιρλανδία, Νορβηγία αντιδρούν για το Ισραήλ και το «μπλόκο» στην Ολλανδία

    Αναστάτωση έφερε στην Eurovision ο αποκλεισμός της Ολλανδίας αλλά και ορισμένα σχόλια του Ισραήλ για την συμμετοχή της Ιρλανδίας.

    Αρχικά η Allesandra, γνωστή τραγουδίστρια που εκπροσώπησε πέρυσι την Νορβηγία στην Eurovision του Λίβερπουλ, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την στήριξη της διοργάνωσης και δεν θα ανακοινώσει εκείνη την βαθμολογία της χώρας της, ως διαμαρτυρία για τον αποκλεισμό της Ολλανδίας από τη διοργάνωση.

    Την ίδια στιγμή η Ιρλανδία με το Bambie Thug δεν εμφανίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου την τελική πρόβα τζενεράλε αφότου δήλωσε ότι μια «κατάσταση» απαιτεί «επείγουσα προσοχή» από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης (EBU), που διοργανώνει τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024.

    Ο Ιρλανδικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας RTE ανέφερε ότι αναστατώθηκαν από την κάλυψη της εμφάνισης της χώρας στον ημιτελικό από την τηλεόραση του Ισραήλ.

    Σε story που ανέβασε το Bambie Thug αναφορικά με την πρόβα είπε: «Αγαπητό Coven, υπήρχε μια κατάσταση ενώ περιμέναμε να πάμε στη σκηνή για την πρόβα παρέλασης σημαίας, για την οποία ένιωσα ότι χρειαζόταν επείγουσα προσοχή από την EBU - η EBU έχει λάβει σοβαρά υπόψη της το θέμα και έχουμε συζητήσει για το τι μέτρα πρέπει να ληφθούν. Αυτό σημαίνει ότι έχασα την πρόβα τζενεράλε μου - λυπάμαι πολύ για τους οπαδούς που ήρθαν να με δουν. Ελπίζω να σας δω στη σκηνή απόψε».
    bambie.jpg

    Η ανάρτηση του Bambie Thug

    Αντιδράσεις του Ισραήλ για το «σατανικό» βίντεο της Ιρλανδίας

    Σύμφωνα με τον ιρλανδικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα RTE, το Bambie Thug κάλεσε τους διοργανωτές του διαγωνισμού της Eurovision να αντιμετωπίσουν τα σχόλια που έγιναν στην ισραηλινή τηλεόραση πριν από την εμφάνισή του στον ημιτελικό της Τρίτης.

    Υποστηρίζοντας ότι ο σχολιασμός παραβίαζε τους κανόνες της Eurovision, το Bambie Thug δήλωσε ότι το Ισραήλ δεν θα πρέπει πλέον να επιτρέπεται να συμμετέχει στον διαγωνισμό.

    «Υπάρχει πολύ περισσότερος θυμός και πολύ περισσότερη ορμή μέσα μου τώρα», δήλωσε το Bambie Thug σε συνέντευξή του στο RTÉ News.

    Τι είχε αναφέρει παρουσιαστής του Ισραήλ

    Την περασμένη Τρίτη, ένας σχολιαστής στο Kan, τον ισραηλινό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, προειδοποίησε τους τηλεθεατές με παιδιά ότι η εκτέλεση του τραγουδιού του, Doomsday Blue, από το Bambie Thug θα ήταν «η πιο τρομακτική» της βραδιάς.

    «Θα υπάρχουν πολλά ξόρκια και μαύρη μαγεία και σκοτεινά ρούχα, σατανιστικά σύμβολα και κούκλες βουντού, σαν να είμαστε στην πλατεία Cats στην Ιερουσαλήμ στα μέσα της δεκαετίας του '90», είπε ο σχολιαστής, αναφερόμενος σε μια γνωστή δημόσια πλατεία στην Ιερουσαλήμ που ήταν κεντρική στη νυχτερινή ζωή της πόλης τη δεκαετία του '90 και συνώνυμη με τη γοτθική κουλτούρα.

    Ο σχολιαστής είπε ότι υπήρχε «κάποια διαμάχη» στην Ιρλανδία σχετικά με το τραγούδι, αναφερόμενος σε μια αίτηση που ζητούσε από το RTÉ να αποκλείσει το Doomsday Blue από τη συμμετοχή της Ιρλανδίας.

    Σημείωσε επίσης ότι στο Bambie Thug άρεσε να «μιλάει αρνητικά για το Ισραήλ». «Αλλά μπορούμε να μιλήσουμε γι' αυτό αργότερα. Ετοιμάστε τις κατάρες σας», είπε.

    Στη Νορβηγία

    Η Νορβηγίδα τραγουδίστρια την οποία είχαμε δει στη Eurovision το 2023 στο Λίβερπουλ θα παρουσίαζε απόψε την βαθμολογία της χώρας της στον τελικό.

    Το νορβηγικό τηλεοπτικό δίκτυο NRK ανακοίνωσε ότι η τραγουδίστρια δεν θα μοιράσει τους πόντους λόγω της «φλεγμονώδη κατάστασης» στον διαγωνισμό.

    « "United by music" είναι το σλόγκαν του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, αλλά αυτή τη στιγμή σας χωρίζει η μουσική», δήλωσε ο Morten Thomassen, πρόεδρος του MGP, του εθνικού διαγωνισμού τραγουδιού της Νορβηγίας.

    Ο παρουσιαστής του NRK Ingvild Helljesen θα αναλάβει να μοιράσει τους πόντους.

    Διαδηλώσεων συνέχεια

    Στο μεταξύ και σήμερα αναμένονται μεγάλες διαδηλώσεις εναντίον της συμμετοχής του Ισραηλ στον φετινό 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε.

    Oι συγκεντρωμμένοι διαδηλωτές κρατούν παλαιστινιακές σημαίες και χαρακτηρίζουν ως «κράτος-τρομοκρατη» το Ισραήλ, για τη γενοκτονία που συντελείται στη Γάζα. Ζητούν τον αποκλεισμό του τραγουδιού, και να ισχύσει στην EBU ό,τι ίσχυσε και με την περίπτωση της Ουκρανίας, λίγα χρόνια πριν, όταν αποκλείστηκε η Ρωσία, μετά την εισβολή της στην Ουκρανια.

    Το Μάλμε είναι η πόλη όπου κατοικεί η πλειοψηφία του παλαιστινιακής καταγωγής πληθυσμού που ζει στην σκανδιναβική χώρα. Στην πόλη κατέφθασαν για λόγους ασφαλείας εκατοντάδες αστυνομικοί απο όλη την Σουηδια αλλά και από τις γειτονικές Δανία και Νορβηγία, προκειμενου να ενισχύσουν τις τοπικές δυνάμεις και να εγγυηθούν την ασφαλεια των θεατών και των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό αποστολών.

    Πηγή: cnn.gr

  • Λαμία: Στο νοσοκομείο 7χρονο κοριτσάκι μετά από παράσυρση από αυτοκίνητο
    Λαμία: Στο νοσοκομείο 7χρονο κοριτσάκι μετά από παράσυρση από αυτοκίνητο

    Στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας διακομίστηκε 7χρονο κοριτσάκι το οποίο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

    Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 9:00' το βράδυ της Τρίτης (7/5) στη συνοικία της Νέας Μαγνησίας Λαμίας, όταν μια παρέα μικρών παιδιών διέσχιζε το δρόμο για να πάει στο 5ο δημοτικό σχολείο, όπου συνήθως πηγαίνουν για να παίξουν τα παιδιά της γειτονιάς.

    Την ώρα που τα παιδιά διέσχιζαν το δρόμο ένα αυτοκίνητο παρέσυρε ένα 7χρονο κοριτσάκι. Στο σημείο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση με όλη τη γειτονιά να τρέχει να βοηθήσει το κοριτσάκι, ενώ στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε την άτυχη 7χρονη για να την μεταφέρει στο ΓΝ Λαμίας.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport, το κοριτσάκι πέρα από το σοκ δεν έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο.

    Πηγή: cnn.gr

  • Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κοριτσάκι 15 μηνών
    Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κοριτσάκι 15 μηνών

    Αναμένονται οι εξετάσεις για να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου

    Χωρίς τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρόδου ένα κοριτσάκι 15 μηνών, την Τετάρτη το απόγευμα.

    Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το κοριτσάκι ήταν νεκρό.
    Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ροδιακή», έχουν ενημερωθεί, οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές και η Εισαγγελία Ρόδου, ενώ τα αίτια του θανάτου της μικρής θα προσδιοριστούν από τις εξετάσεις.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Βόλος: Γιατροί επανέφεραν 5χρονη από καρδιακή ανακοπή
    Βόλος: Γιατροί επανέφεραν 5χρονη από καρδιακή ανακοπή

    Ώρες αγωνίας ζει μια οικογένεια ενός 5χρονου κοριτσιού από τον Βόλο, το οποίο υπέστη ανακοπή καρδιάς και δίνει μάχη για τη ζωή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία»

    Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση του παιδιού είναι παρά πολύ κρίσιμη για αυτό αποφασίστηκε να γίνει εσπευσμένη διακομιδή του παιδιού στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα, όπου λειτουργεί Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για παιδιά.
    Το χρονικό

    Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η 5χρονη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας εκ γενετής και έχει χρειαστεί πολλές φορές στο παρελθόν να νοσηλευτεί στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Βόλου.

    Αυτή τη φορά όμως δεν ήταν μία απλή επιδείνωση της υγείας της. Αργά το μεσημέρι της Πέμπτης οι γονείς μετέφεραν το παιδί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών χωρίς αισθήσεις. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Οι γιατροί ρίχτηκαν στη μάχη να επαναφέρουν το κοριτσάκι και μετά από 45 λεπτά τα κατάφεραν.

    Αμέσως διασωληνώθηκε, ενημερώθηκε το τμήμα επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ κεντρικά και το πλήρωμα της κινητής σύγχρονης μονάδας του ΕΚΑΒ Βόλου ετοιμάστηκε για την επείγουσα διακομιδή.

    Οι γονείς του παιδιού περίμεναν στον προθάλαμο των επειγόντων μαζί με άλλους συγγενείς, αγωνιώντας.

    Πηγή: ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο