Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 16:32

Ξεχάστε τον Βαλεντίνο, έρχεται το Φεστιβάλ Σοκολάτας στο Γκάζι

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Το όνειρο και όραμα που είχαν εδώ και χρόνια και περίμεναν με ανυπομονησία οι λάτρεις της σοκολάτας της χώρας, σε λίγους μήνες θα γίνει πραγματικότητα. Το Chocolate Fest, το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χώρας αφιερωμένο στην πιο αθώα και ταυτόχρονα ένοχη απόλαυση της ζωής, έρχεται από τις 14 έως τις 17 Φεβρουαρίου σ’ ένα ερωτικό και γευστικό τετραήμερο, μετατρέποντας την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σ’ ένα εργοστάσιο σοκολάτας, με σκοπό να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους.

Για τέσσερις μέρες θα συγκεντρωθούν στην Τεχνόπολη εκθέτες, brands, ζαχαροπλαστεία, chefs και τεχνίτες της γεύσης που θα δημιουργούν, έχοντας πάντα σαν βάση το λατρεμένο υλικό και φυσικά χιλιάδες επισκέπτες που αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν.

Τι είναι αυτό που μας συμβαίνει τη στιγμή που δαγκώνουμε εκείνη την κολασμένη πρώτη μπουκιά και αρχίζει να λιώνει στο στόμα μας; Όταν η μυρωδιά της αρχίζει να «γαργαλάει» τον εγκέφαλο, όταν η γεύση της μας ταξιδεύει πίσω στην παιδική μας ηλικία - μας κάνει χαρούμενους; Συμβαίνει αυτό που ξέρουν πολύ καλά όλοι οι chocoholics και μόνο η σοκολάτα μπορεί να καταφέρει.

Πηγή: TheTOC.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 20:31

Σχετικά Άρθρα

  • «Μπαράζ» συλλήψεων στο Γκάζι - Χειροπέδες σε άτομο που επιτέθηκε με γκλοπ
    «Μπαράζ» συλλήψεων στο Γκάζι - Χειροπέδες σε άτομο που επιτέθηκε με γκλοπ

    Στην σύλληψη έξι ατόμων προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/7).

    Ειδικότερα, κλιμάκια αστυνομικών διαφόρων τμημάτων της ΕΛ.ΑΣ. αναπτύχθηκαν στην περιοχή, πραγματοποιώντας παράλληλα τροχονομικούς ελέγχους και έρευνες σε διερχόμενα άτομα και οχήματα.

    Στο μεταξύ έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν και σε καφέ-εστιατόρια και καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης, με σκοπό τη νόμιμη λειτουργία τους, όσο και την αναζήτηση ατόμων που τυχόν εμπλέκονται σε υποθέσεις εκβίασης.

    Με την ολοκλήρωση της επιχείρησης όπου καταγράφηκαν 205 έλεγχοι, προέκυψαν:

    • Σύλληψη 6 ατόμων από τα κέντρα διασκέδασης για παράβαση της εργασιακής και ασφαλιστικής νομοθεσίας και βεβαίωση αντίστοιχων παραβάσεων στα καταστήματα,
    • 314 τροχονονομικές παραβάσεις για στέρηση άδειας κυκλοφορίας, άδειας οδήγησης, μη συνετή οδήγηση, για ζώνη ασφαλείας, κράνος, για μη ορατές πινακίδες, φιμέ τζάμια και λοιπά,
    • Αφαιρέθηκαν 84 άδειες κυκλοφορίας, 60 άδειες ικανότητας οδήγησης και 11 πινακίδες και
    • Ακινητοποίηση πλήθος οχημάτων τα οποία μεταφέρθηκαν με γερανό
    «Χειροπέδες» σε εργαζόμενο σε κλαμπ που κατείχε γκλοπ

    Παράλληλα από την ΕΛΑΣ επισημαίνεται η σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ενός εργαζόμενου σε νυχτερινό κατάστημα στο Γκάζι ο οποίος επιτέθηκε με χρήση γκλοπ σε διερχόμενο αυτοκίνητο.

    Αστυνομικοί της επιχείρησης εντόπισαν βίντεο σε δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης όπου εμφανίζεται ο συλληφθέντας να προβαίνει στην εν λόγω αξιόποινη πράξη στη διάρκεια της νύχτας και μετά από αναζήτηση και εξακρίβωση στοιχείων, τον εντόπισαν και τον ακινητοποίησαν στην είσοδο του νυχτερινού καταστήματος και εντός του αυτοκινήτου του βρήκαν και κατέσχεσαν το επίμαχο πτυσσόμενο γκλομ και αναδιπλούμενο μαχαίρι τύπου πεταλούδα.

    Από το Τμήμα Ασφαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

    Πηγή: cnn.gr

  • Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Στην Κρήτη ο 34χρονος ύστερα από 41 ημέρες νοσηλείας
    Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Στην Κρήτη ο 34χρονος ύστερα από 41 ημέρες νοσηλείας

    Ο δράστης της επίθεσης παραμένει ασύλληπτος

    Μετά από 41 ημέρες νοσηλείας στο Γεννηματάς, ο 34χρονος, ο οποίος ήταν ένας από τα θύματα των πυροβολισμών στο Γκάζι τον Δεκέμβριο, επέστρεψε στην Κρήτη.
    Σύμφωνα με το Creta24, είχε χειρουργηθεί για δεύτερη φορά στις 18 Δεκεμβρίου από την χειρουργική ομάδα της Νευροχειρουργικής Κλινικής του «Γεννηματάς» με τη βοήθεια συστήματος νευροπλοήγησης, το οποίο ελαχιστοποιεί τις χειρουργικές βλάβες του εγκεφάλου. Το βλήμα που είχε δεχτεί ο άνδρας από τα Μάλια δεν είχε βγει από το κρανίο, αλλά είχε παραμείνει κολλημένο στον εγκέφαλό του, καθώς είχε σταματήσει πάνω σε οστό, ενώ υπήρχε μόνο τραύμα εισόδου, γεγονός που έκανε την επέμβαση περίπλοκη.
    Αν και αρχικά αναμενόταν να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 22 Ιανουαρίου, τελικά αποφασίστηκε ο 34χρονος να ολοκληρώσει τις θεραπείες του στο νοσοκομείο της Αθήνας και να βγει από το νοσοκομείο λίγες ημέρες μετά.
    Ο αδελφός του Δημήτρη, Γιάννης, τραυματίστηκε ελαφρύτερα και από τις 22 Δεκεμβρίου βρίσκεται σπίτι του στα Μάλια, ενώ ο 28χρονος φίλος τους, Φραγκίσκος, που επίσης είχε δεχτεί πυροβολισμό στο κεφάλι, και έχει επιστρέψει στην Κρήτη, υποβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες ξανά σε χειρουργείο και αφαιρέθηκαν οι οκτώ βίδες που είχαν τοποθετηθεί στη γνάθο του.
    Ο 37χρονος δράστης εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης, ενώ ο 33χρονος συνοδηγός του στο γκρι τζιπ έχει προφυλακιστεί.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Γκάζι: Χαμόγελα αισιοδοξίας για τον 34χρονο Κρητικό που πυροβολήθηκε στο κεφάλι - Βγήκε από την ΜΕΘ
    Γκάζι: Χαμόγελα αισιοδοξίας για τον 34χρονο Κρητικό που πυροβολήθηκε στο κεφάλι - Βγήκε από την ΜΕΘ

    Χαμόγελα συγκρατημένης αισιοδοξίας για τον 34χρονο Δημήτρη, τον Κρητικό που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από Αλβανό πιστολέρο, στο Γκάζι έξω από κλαμπ τα ξημερώματα της 16ης Δεκεμβρίου.

    Ο 34χρονος που νοσηλεύεται στο Γ. Γεννηματάς, βγήκε πλέον από την μηχανική υποστήριξη, δείχνει να αποκτά την επαφή με το περιβάλλον, ωστόσο οι γιατροί θα έχουν ασφαλέστερη εικόνα όταν ο οργανισμός του καθαρίσει από τις κατασταλτικές ουσίες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου που παρακολουθούν τον 34χρονο Δημήτρη, τα κατασταλτικά φάρμακα έχουν διακοπεί ωστόσο τα επίπεδά τους στο αίμα παραμένουν υψηλά.

    Ο νεαρός άντρας που νοσηλεύεται για 19η ημέρα στο νοσοκομείο Γεννηματάς, έχει βγει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και έχει αποσωληνωθεί.

    Ο ασθενής έχει αρχίσει να αναπνέει μόνος του, χωρίς μηχανική υποστήριξη, ενώ άνοιξε τα μάτια του και δείχνει να έχει στοιχειώδη επαφή με το περιβάλλον, γεγονός που κάνει τους γιατρούς να έχουν συγκρατημένη αισιοδοξία.

    Υπενθυμίζουμε ότι ο Κρητικός είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις 18 Δεκεμβρίου από την χειρουργική ομάδα της Νευροχειρουργικής Κλινικής του «Γεννηματάς» με τη βοήθεια συστήματος νεύρο πλοήγησης το οποίο ελαχιστοποιεί τις χειρουργικές βλάβες του εγκεφάλου, προκειμένου να του αφαιρεθεί η σφαίρα που είχε σφηνωθεί στο κρανίο του.

    Ήταν πολύ σπάνια η περίπτωση και απαιτούσε περίπλοκη χειρουργική επέμβαση, την οποία η έμπειρη ομάδα του «Γεννηματάς» έφερε εις πέρας.

    Σε ότι αφορά τον αδερφή του Δημήτρη τον Γιάννη, που ήταν στην παρέα των Κρητικών που πυροβολήθηκε κι αυτός από τους «πιστολέρο» στο Γκάζι, έχει ήδη επιστρέψει στο σπίτι του στα Μάλια, από τις 22 Δεκεμβρίου.

    Ο πατέρας του 34χρονου με δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης ανέφερε ότι ο γιος του «Δεν υποστηρίζεται σχεδόν καθόλου μηχανικά. Είναι ένα βήμα, θα έχουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες. Τον ξυπνούν για λίγο και τον ξανακοιμίζουν λίγο αργότερα. Αισθανόμαστε καλύτερα ως γονείς. Ήταν πολύ άγριο αυτό που έγινε. Πολύ άγριο χωρίς λόγο».

    Την ίδια στιγμή οι έρευνες για τον εντοπισμό του Αλβανού πιστολέρο συνεχίζονται χωρίς ωστόσο να έχει εντοπιστεί ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου έξω από κλαμπ στο Γκάζι.

    Σημειώνεται ότι τα τρία άτομα που τραυματίστηκαν είχαν έρθει στην Αθήνα από την Κρήτη, προκειμένου να παραστούν σε bachelor party.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Γκάζι: «Τυχερός που ζω» - Όσα ανέφερε για το αιματηρό περιστατικό ο 28χρονος Κρητικός
    Γκάζι: «Τυχερός που ζω» - Όσα ανέφερε για το αιματηρό περιστατικό ο 28χρονος Κρητικός

    Στην Κρήτη έφτασε, το μεσημέρι της Παρασκευής (22/12) ο μικρός αδερφός του βαριά τραυματισμένου από το μακελειό στο Γκάζι, Γιάννης.

    Ο Γιάννης, ήταν στην παρέα των Κρητικών που πυροβολήθηκαν από τους «πιστολέρο» το πρωί του Σαββάτου ενώ, ο αδερφός του, Δημήτρης, είναι το θύμα που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει το Zarpanews, ο Γιάννης βρίσκεται πλέον στο σπίτι του στα Μάλια. Ο αδερφός του νοσηλεύεται σε καταστολή στην Αθήνα, ενώ ο τρίτος της παρέας, Φραγκίσκος, υποβλήθηκε σε χειρουργείο στη γνάθο.

    «Τυχερός που κατέληξα ζωντανός»

    Μιλώντας στο Κρήτη TV ο Γιάννης ανέφερε πως, «Νιώθω τυχερός που κατέληξα ζωντανός και δεν έπαθα ζημιά. Είναι η χειρότερη περιπέτεια της ζωής μου και θα συνεχίσει εφόσον ο αδερφός μου είναι μέσα στο νοσοκομείο και μέχρι να ξεχαστεί θα περάσουν χρόνια. Όλοι έχουμε το μυαλό μας στο Δημήτρη. Οι γιατροί μας είπαν ότι είναι εκτός κινδύνου αλλά η νοσηλεία του θα πάρει πολύ καιρό. Για να ξυπνήσει το μίνιμουμ λένε οι γιατροί θα πάρει 10 μέρες γιατί είναι σε καταστολή. Η αγάπη που έχουμε εισπράξει είναι τεράστια. Είναι απίστευτα και μας έχουν συγκινήσει».

    Πηγή: Εthnos.gr
  • Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του 34χρονου Κρητικού - Παίρνουν εξιτήριο οι άλλοι δύο
    Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του 34χρονου Κρητικού - Παίρνουν εξιτήριο οι άλλοι δύο

    Πιθανόν την Παρασκευή θα λάβουν εξιτήριο οι δύο Κρητικοί που τραυματίστηκαν στο επεισόδιο στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου

    Κρίσιμη αλλά σταθερή εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας του 34χρονου Μαλιώτη, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γεννηματάς», μετά το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

    Υπενθυμίζεται, ότι ο 34χρονος Δημήτρης υπεβλήθη σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά την οποία οι γιατροί του αφαίρεσαν την σφαίρα από το κεφάλι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, οι δύο 28χρονοι, Φραγκίσκος και Γιάννης, επίσης με καταγωγή από τα Μάλια, νοσηλεύονται σε καλή κατάσταση και δεν αποκλείεται μάλιστα να λάβουν εξιτήριο την Παρασκευή, οπότε και θα επιστρέψουν στο Ηράκλειο.

    Πηγή: Protothema.gr

  • Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη - Απολογείται σήμερα ο 33χρονος συνεργός
    Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη - Απολογείται σήμερα ο 33χρονος συνεργός

    Το κατώφλι του ανακριτή θα περάσει σήμερα Τετάρτη (20/12) ο ο 33χρονος που συνελήφθη για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, ο οποίος ήταν ο συνοδηγός στο όχημα από το οποίο φέρεται να άνοιξε πυρ ο 37χρονος δράστης της επίθεσης.

    Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συμμετοχή σε απόπειρα και για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

    Ταυτόχρονα, ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει σε Ελλάδα και Αλβανία οι Αρχές για τον εντοπισμό του 37χρονου δράστη.

    Στο μεταξύ, άγνοια για την ύπαρξη του όπλου φέρεται να επικαλείται ο 33χρονος που όπως τονίζει η συνήγορός του, Σταματία Μάρκου, με την ίδια να δηλώνει πως ο εντολέας της δεν προκάλεσε οποιαδήποτε σωματική βλάβη.

    Ειδικότερα, η δικηγόρος, σημείωσε πως ο 33χρονος «διαχώρισε ρητά τη θέση του ότι όχι μόνο δεν γνώριζε την ύπαρξη του όπλου, όχι μόνο δεν αποδέχεται την πρόκληση οιασδήποτε σωματικής βλάβης σε βάρος άλλου ανθρώπου, πολλώ μάλλον το αποτέλεσμα αυτό που έχει προκληθεί».

    Η ίδια υπογράμμισε ότι ο συλληφθείς «από την πρώτη στιγμή έθεσε εαυτόν στη διάθεση των διωκτικών αρχών και υπήρξε ειλικρινής».

    Επιπλέον, η δικηγόρος ισχυρίστηκε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ότι ο εντολέας της να βγει από το αυτοκίνητο και πως «το έκανε επειδή γνώριζε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και εξήλθε για να μεσολαβήσει».

    Αναζητείται σε Ελλάδα και Αλβανία ο «πιστολέρο»

    Ο καταζητούμενος «πιστολέρο» έχει κατηγορηθεί στη χώρα μας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και κλοπές.

    Σύμφωνα με αλβανικά μέσα, εκτίσει ποινή φυλάκισης για 10 χρόνια στην Αλβανία, γιατί πυροβόλησε τρεις αστυνομικούς. Αποφυλακίστηκε πριν από ένα χρόνο.

    Ο δράστης ο οποίος είναι γνωστός και ως F.I., έχει απελαθεί δύο φορές από την Ελλάδα και έχει επιστρέψει. Μάλιστα, το 2012 ήταν μεταξύ των βασικών υπόπτων για ένοπλη ληστεία στην Αυλώνα.

    Εξιτήριο την Παρασκευή για τους δύο Κρητικούς

    Στο μεταξύ, οι δύο 28χρονοι κρητικοί που τραυματίστηκαν μετά τους πυροβολισμούς, θα λάβουν εξιτήριο την Παρασκευή και θα επιστρέψουν στο Ηράκλειο, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24.

    Ομαλά εξελίσεται και η πορεία της υγείας του 34χρονου που πυροβόλησαν στο κεφάλι. Μετά την δεύτερη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, κατά την οποία οι γιατροί του αφαίρεσαν την σφαίρα από το κεφάλι, εξακολουθεί να είναι σε καλή κατάσταση και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Εξιτήριο την Παρασκευή για τους δύο Κρητικούς
    Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Εξιτήριο την Παρασκευή για τους δύο Κρητικούς

    Οι δύο 28χρονοι κρητικοί που τραυματίστηκαν μετά τους πυροβολισμούς στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου, θα λάβουν εξιτήριο την Παρασκευή και θα επιστρέψουν στο Ηράκλειο, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24.

    Ομαλά εξελίσεται και η πορεία της υγείας του 34χρονου που πυροβόλησαν στο κεφάλι. Μετά την δεύτερη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, κατά την οποία οι γιατροί του αφαίρεσαν την σφαίρα από το κεφάλι, εξακολουθεί να είναι σε καλή κατάσταση και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Γκάζι: Ανθρωποκυνηγητό για τον 37χρονο «πιστολέρο» με το βαρύ ποινικό παρελθόν - Τα νεότερα για την υγεία των Κρητικών
    Γκάζι: Ανθρωποκυνηγητό για τον 37χρονο «πιστολέρο» με το βαρύ ποινικό παρελθόν - Τα νεότερα για την υγεία των Κρητικών

    Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 37χρονου «πιστολέρο» που προκάλεσε της αιματηρής επίθεση στο Γκάζι με τρεις τραυματίες ενώ ένας ακόμη 33χρονος έχει ήδη συλληφθεί.

    Στον 33χρονο μάλιστα απαγγέλθηκαν και κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο. Πιο συγκεκριμένα, η εισαγγελία της Αθήνας προχώρησε στην άσκηση δίωξης σε βάρος του συλληφθέντα - συνεπιβάτη του τζιπ για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή.

    Τι υποστήριξε ο 33χρονος

    Ο 33χρονος που συνελήφθη υποστήριξε ότι το μόνο που έκανε ο ίδιος ήταν να χαστουκίσει τον ένα Κρητικό που, όπως ανέφερε, τον εξύβρισε, ενώ δήλωσε ότι δε γνώριζε ότι ο οδηγός του τζιπ και φίλος του είχε επάνω του όπλο.

    Σύμφωνα με τη συνήγορό του 33χρονου, ο ίδιος από την πρώτη στιγμή του αιματηρού επεισοδίου ήταν σε σοκ και αμέσως μετά το περιστατικό επικοινώνησε μαζί της και της δήλωσε την πρόθεσή του να παραδοθεί στις Αρχές.

    Ο 33χρονος έλαβε προθεσμία για απολογηθεί την Τετάρτη.

    «Επικίνδυνος και ασύλληπτος» - Το προφίλ και το βαρύ ποινικό παρελθόν του 37χρονου πιστολέρο

    Την ίδια ώρα, τον άνδρα που άνοιξε πυρ κατά των Κρητικών, αναζητούν οι Αρχές, οι οποίες εκτιμούν ότι δεν έχει καταφέρει να βγει από την Ελλάδα, ενώ γνωρίζουν ποιος είναι, καθώς πρόκειται για έναν κακοποιό με πολύ βαρύ ποινικό παρελθόν που έχει απασχολήσει πολλές φορές την ΕΛ.ΑΣ που θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του. Στο μεταξύ, ο δεύτερος 33χρονος συνεπιβάτης συνελήφθη και του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή.

    Σύμφωνα με το MEGA, ο 37χρονος δραστηριοποιείται στην Αλβανία. Είχε συλληφθεί το 2012 ως απόγονος-διάδοχος μίας μεγάλης συμμορίας που ευθύνονταν για μία σειρά μεγάλων δολοφονιών τη δεκαετία του 90’ καθώς κατηγορούνταν για μία σειρά ένοπλων ληστειών σε βενζινάδικο αλλά και καζίνο στην περιοχή του Αυλώνα.

    Μάλιστα, σε αυτές τις επιθέσεις είχε πυροβολήσει κατά πολιτών και αστυνομικών με καλάσνικοφ χωρίς κάποια αφορμή.

    Είχε κρατηθεί στις φυλακές του Φιέρ και το 2020 είχε αποφυλακιστεί πρόωρα, σε μία αποφυλάκιση που είχε δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στην Αλβανία καθώς είχαν κατηγορηθεί 18 σωφρονιστικοί υπάλληλοι πως του έδιναν μεροκάματο και τον είχαν βοηθήσει κατά την αποφυλάκισή του.

    Τους τελευταίους μήνες είχε έρθει την Ελλάδα, όπου εντάχτηκε σε μία ομάδα όπου ήταν και ένας συγγενής του, στην περιοχή του Αγίου Παύλου.

    Εκεί σύχναζε σε ένα κατάστημα, στο οποίο σύχναζε και ο 33χρονος που κατηγορείται πως έδωσε το χαστούκι.

    Ο συγγενής του δράστη που άνηκε στην συγκεκριμένη ομάδα, είχε κατηγορηθεί παλαιότερα για κλοπές και πυροβολισμούς. Επιπλέον, το 2021 στην Πάτρα είχε δολοφονηθεί ένα άλλο μέλος της συμμορίας.

    Βγήκε από το χειρουργείο ο 34χρονος - Εκτός ΜΑΦ οι άλλοι δύο τραυματίες

    Σημειώνεται ότι ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο 34χρονος από τα Μάλια, ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι.

    Το χειρουργείο πήγε καλά, οι γιατροί που κατάφεραν να αφαιρέσουν την σφαίρα που ήταν σφηνωμένη στο κεφάλι του αισιοδοξούν, ενώ περιμένουν να περάσουν τα πρώτα 24ωρα μετά την επέμβαση για να μπορέσουν να επανεκτιμήσουν την κατάσταση της υγείας του 34χρονου, μεταδίδει το creta24.gr.

    Ο 34χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες, καθώς είχε χειρουργηθεί και το Σάββατο.

    Εκτός από τον 34χρονο, από τους πυροβολισμούς του δράστη που επέβαινε στο ασημί τζιπ τραυματίστηκαν επίσης ο αδερφός του και ο 28χρονος φίλος τους.

    Οι δύο άνδρες νοσηλεύονταν στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείο Γεννηματάς, απ' όπου εξήλθαν και μεταφέρθηκαν σε απλό θάλαμο.

    Πηγή: Ethnos.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch