Σε ένα βαζάκι κρύβεται το μυστικό της λάμψης που είχε το θεϊκό πρόσωπο της ξανθιάς, σεξοβόμβας, Μέριλιν Μονρόε, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.
Η αξέχαστη ηθοποιός χρησιμοποιούσε πάντα στο πρόσωπο και το σώμα της ένας συγκεκριμένο προϊόν για να αποκτά λάμψη.
Κάθε πρωί, λοιπόν, έβαζε αρκετή ποσότητα βαζελίνης στο σώμα και το πρόσωπό της και στη συνέχεια έμενε επί τρεις ώρες μέσα στη μπανιέρα με καυτό νερό. Αφιέρωνε δηλαδή, αρκετό χρόνο για την εκτυφλωτική της λάμψη.
Την αποκάλυψη έκανε η υποψήφια για Όσκαρ, ηθοποιός, Ρενέ Τέιλορ, μιλώντας πρόσφατα στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας του «Lee Strasberg Theatre & Film Institute».
Όπως αναφέρουν οι βρετανικές εφημερίδες «Daily Mail» και «Independent», επικαλούμενες τον ιστότοπο «Page Six», η 86χρονη ηθοποιός διηγήθηκε ένα περιστατικό, κατά το οποίο η Μέριλιν Μονρόε έφτασε στο μάθημα που παρέδιδε ο ίδιος ο Λι Στράσμπεργκ, αξέχαστος ηθοποιός και ιδρυτής του ινστιτούτου, και η λάμψη της Μέριλιν ήταν τέτοια που η Τέιλορ δεν μπόρεσε να αντισταθεί και της ζήτησε να της αποκαλύψει το μυστικό της.
Και τότε η Μέριλιν της είπε ότι βάζει κάθε πρωί άφθονη βαζελίνη σε πρόσωπο και σώμα και στη συνέχεια βυθίζεται στη μπανιέρα της επί τρεις ώρες, μέσα σε καυτό νερό.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 20:54
Όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής, το να περνούν κάτω από το άγαλμα της σταρ και να βλέπουν το εσώρουχό της, είναι προσβλητικό
Το πελώριο άγαλμα της Μέριλιν Μονρόε, εμπνευσμένο από τη διάσημη σκηνή της ταινίας «7 χρόνια φαγούρα» είναι το στολίδι της περιοχής Παλμ Σπρινγκς από το 2014 και φαίνεται πως αυτό έχει αρχίσει να «ενοχλεί» τους κατοίκους.
Ανά διαστήματα έχει μετακινηθεί σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ ως attraction, ενώ από το 2012 εώς το 2014 κοσμούσε την περιοχή Coachella Valley. Φέτος, όμως, αποφασίστηκε ότι η μόνιμη θέση του θα είναι το Παλμ Σπρινγκς, όπως ανακοίνωσε ο διεθυντής του Palm Springs Hilton και των PS Resorts, Αφτάμπ Ντάντα.
Ο ίδιος έκανε μεγάλη προσπάθεια για να κατορθώσει τη μόνιμη εγκατάσταση του αγάλματος και αυτό γιατί η επισκεψιμότητα, που θα αποκτήσει το Παλμ Σπρινγκς θα ευνοήσει οικονομικά την περιοχή. «Κάνει τους περισσότερους ανθρώπους πολύ χαρούμενους. Οι φωτογραφίες, που τραβιούνται και μεταφέρονται σε όλο τον κόσμο, θα κάνουν μόνο καλό για την πόλη του Παλμ Σπρινγκς», τόνισε ο Αφτάμπ Ντάντα.
Βέβαια, η άποψή του δεν βρίσκει σύμφωνους όλους τους κατοίκους, καθώς πολλοί ισχυρίζονται πως το έργο είναι «πρόστυχο». Ο λόγος είναι πως όταν κανείς επισκέπτεται το άγαλμα και κοιτάζει προς τα πάνω, αντικρίζει το εσώρουχο της ηθοποιού. Όταν ο Λούις Γκράχος, διευθυντής του Μουσείου Τέχνης του Παλμ Σπρινγκς, ενημερώθηκε πως η μόνιμη θέση του αγάλματος θα είναι στην περιοχή και συγκεκριμένα στην είσοδο του Μουσείου, αντέδρασε, υποστηρίζοντας πως το οικονομικό όφελος, που θα προσφέρει το άγαλμα στην πόλη είναι πολύ μικρό μπροστά στην προσβολή των πολιτών. Συγκεκριμένα, είπε: «Και μόνο η σκέψη ότι τα παιδιά φεύγοντας από το μουσείο θα αντικρίζουν το εσώρουχο του πελώριου γλυπτού της Μέριλιν, είναι προσβλητική».
Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ήδη κινητοποιηθεί εναντίον της συγκεκριμένης απόφασης. Στο Change.org έχει ξεκινήσει μία online αίτηση, προκειμένου να βρεθεί ένας διαφορετικός τρόπος για να τιμηθεί η Μέριλιν Μονρόε. Μάλιστα, ήδη έχουν συγκεντρωθεί 40.000 υπογραφές, σύμφωνες με το γεγονός ότι το άγαλμα αποτελεί προσβολή, ενώ γίνεται ακόμα λόγος για σεξισμό και μισογυνισμό.