Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 19:59

Ο Θάνος Ολύμπιος υποψήφιος για Eurovision με τραγούδι ethnic σε στίχους Μάνου Ελευθερίου

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Την επιθυμία του να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην φετινή Eurovision 2020 έκανε γνωστό ο τραγουδιστής με καταγωγή από την Ηλεία Θάνος Ολύμπιος με τραγούδι σε στίχους Ελληνικούς του κορυφαίου στιχουργού-ποιητή Μάνου Ελευθερίου και μουσική δική του με παραδοσιακό Ελληνικό χρώμα όπου κυριαρχεί ως σολιστικό όργανο το σαντούρι και άλλα παραδοσιακά όργανα.

Όπως δημοσίευσε στα social media του: Το έχει γνωστοποιήσει στην ΕΡΤ και συγκεκριμένα στο τμήμα διεθνών σχέσεων ΕΡΤ αλλά και στον πρόεδρο της επιτροπής έργου τον κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου. Συμπληρώνει επίσης ότι πιστεύει ακράδαντα και έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν ότι η Ελλάδα στη Eurovision πηγαίνει καλά και κάνει την διαφορά μόνο όταν έχει μουσική με Ελληνικό χρώμα. Επίσης πιστεύει πως πρέπει να ακούγεται και να προβάλλεται η Ελληνική γλώσσα, γιατί πώς να το κάνουμε… είναι η μητέρα των γλωσσών και με ιστορία 4000 ετών.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 21:30

Σχετικά Άρθρα

  • Ελενα Παπαρίζου: «Αν είχα το κατάλληλο τραγούδι θα πήγαινα ξανά στη Eurovision»
    Ελενα Παπαρίζου: «Αν είχα το κατάλληλο τραγούδι θα πήγαινα ξανά στη Eurovision»

    Μία τιμητική βραδιά με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την κυκλοφορία του «My number One» και τη νίκη της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο των Αθηνών. Η Έλενα Παπαρίζου ήταν εκεί και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες σχετικά με την εμπειρία της στη Eurovision, αλλά και για τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι.

    «Αγαπώ και σέβομαι πολύ τη Μαρίνα Σάττι»

    Η τραγουδίστρια τόνισε ότι ενθουσιάστηκε με την επιστροφή του ελληνικού τελικού, ενώ είπε ότι θα έδινε με χαρά συμβουλές σε όποιον υποψήφιο την προσέγγιζε. Επίσης, αποκάλυψε ότι με το κατάλληλο τραγούδι θα πήγαινε ξανά στη Eurovision.

    Αρχικά, η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε: «Η γιορτή σήμερα γίνεται για τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας. Δεν είναι δική μου η νίκη, είναι της Ελλάδας και χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ. Η Eurovision έχει αλλάξει από το 2005. Για εμένα θα πρέπει να πει ο κόσμος γύρω μου. Σίγουρα έχω ωριμάσει, βλέπω πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο».

    Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Από ο,τι γνωρίζω φέτος θα διαγωνιστούν πολλά παιδιά και ο κόσμος θα ψηφίσει. Είναι κάτι που το ήθελα πολλά χρόνια και χαίρομαι πάρα πολύ. Για την ώρα δεν με έχει προσεγγίσει κάποιος από τους υποψήφιους για συμβουλές αλλά είμαι ένας άνθρωπος που τολμάω και σηκώνω το τηλέφωνο και δίνω τη συμβουλή μου. Όποιο παιδί θέλει, εννοείται, το τηλέφωνό μου δεν είναι δύσκολο να το βρει. Αν είχα το κατάλληλο τραγούδι θα πήγαινα ξανά στη Eurovision».

    Αναφορικά με τη φετινή συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στο φετινό διαγωνισμό, η τραγουδίστρια είπε: «Γιατί να μη θέλουν την κ. Σάττι; Όχι, αυτό λέγεται reverse psychology. Η Σάττι ήταν εξαιρετική. Έκανε αυτό που έπρεπε κι έδωσε ένα καινούριο πνεύμα πιστεύω πολλές φορές για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision. Την αγαπώ πάρα πολύ, τη σέβομαι. Εύχομαι να είναι καλά κι η Eurovision φέτος να πάει ακόμα καλύτερα» είπε η Έλενα Παπαρίζου, ενώ για τον ηλικιακό ρατσισμό στους καλλιτέχνες δήλωσε με αφορμή και το νέο της τραγούδι: «Μπορεί κάποια στιγμή η Ελλάδα να πάει στο εξωτερικό; Να μην ασχολούμαστε με λάθος πράγματα. Έχουμε την υγεία μας; Μπορούμε; Το κάνουμε; Το κάνουμε. Τελείωσε!».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Οι Χοροσταλίτες ηχογραφούν τραγούδι για την Eurovision!
    Οι Χοροσταλίτες ηχογραφούν τραγούδι για την Eurovision!

    Ποιο συγκρότημα επιστρέφει ξανά στον εθνικό τελικό της ΕΡΤ για την Eurovision!

    Πέρασαν εφτά χρόνια από τότε, το 2017, που το δημοφιλές παραδοσιακό συγκρότημα, οι Χοροσταλίτες είχε φτάσει στην τελική τριάδα του εθνικού τελικού της ΕΡΤ για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision!

    Φέτος, έπειτα από την ανακοίνωση της ΕΡΤ για ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής των καλλιτεχνών και εθνικού τελικού ανοιχτό προς το κοινό, οι Χοροσταλίτες αποφάσισαν να επιστρέψουν με ένα τραγούδι γεμάτο Ελλάδα, αλλά και με «νότες» έθνικ και βαλκανικών στοιχείων!

    Όπως δήλωσαν αποκλειστικά στο gpstomusic.gr:

    “Σε σχέση με την προηγούμενη συμμετοχή μας ανεβάσαμε τον πήχη πιο ψηλά με ένα δυνατό τραγούδι, κομμένο και ραμμένο στο ύφος μας και με στόχο η πλούσια μουσική του τόπου μας να φτάσει και να απλωθεί σε όλο τον κόσμο! Το τραγούδι, όπως και στην προηγούμενη συμμετοχή μας (“Από την Θράκη ως την Κρήτη” – Eurovision 2017), είναι σε στίχους και μουσική του δημιουργού της ορχήστρας μας Βασίλη Μεσσαριτάκη. Μπήκαμε ήδη στο στούντιο μας και οι πρώτες ηχογραφήσεις έγιναν, και σε λίγο καιρό θα το μοιραστούμε και μαζί σας! Stay tuned!


    Πηγή: gpstomusic.gr

  • Eurovision 2025: Και επίσημα στον διαγωνισμό η Ελλάδα - Εθνικός Τελικός μετά από 22 χρόνια;
    Eurovision 2025: Και επίσημα στον διαγωνισμό η Ελλάδα - Εθνικός Τελικός μετά από 22 χρόνια;

    Ετοιμη η ΕΡΤ για ακόμη ένα μεγάλο στοίχημα;

    Αν και κανείς δε σκέφτηκε ότι ίσως γίνει κάτι διαφορετικό είναι πια επίσημο. Η Ελλάδα θα συμμετάσχει στον 69ο διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που φέτος θα διεξαχθεί στη St. Jakubshalle αρένα της Βασιλείας στην Ελβετία.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Eurovisionfun.com, η ΕΡΤ απέστειλε την ειδική φόρμα συμμετοχής για τον επερχόμενο διαγωνισμό στην EBU.

    H 15η Σεπτεμβρίου αποτελεί την πρώτη προθεσμία της EBU στους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς-μέλη της για την προκαταρκτική δήλωση συμμετοχής στην Eurovision 2025. Στη συνέχεια, και για τον επόμενο περίπου μήνα, μέχρι τις 11 Οκτωβρίου, όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή έχουν το δικαίωμα να αποχωρήσουν χωρίς πρόστιμο. Μετά από αυτή την ημερομηνία, η οποιαδήποτε αποχώρηση γίνεται με πέναλτι.

    Μέχρι τώρα 30 χώρες έχουν επίσημα επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους, με την επιστροφή του Μαυροβουνίου να ξεχωρίζει, ενώ πιθανή είναι η αποχώρηση της Ολλανδίας έπειτα από τον σάλο που δημιουργήθηκε με τη χώρα στον περασμένο διαγωνισμό στο Μάλμε.

    Ανοιχτός Εθνικός Τελικός;

    Η νέα διοίκηση της ΕΡΤ με προσωρινό πρόεδρο τον Γιάννη Παπαδόπουλο φαίνεται να έχει ριχτεί για τα καλά στα «βαθιά» θέλοντας να μην αφήσει μέρα να περάσει ώστε η δημόσια τηλεόραση να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της ειδικά μετά το άκρως αποδοτικό καλοκαίρι με τα παγκόσμια αθλητικά γεγονότα να πρωταγωνιστούν.

    Η περσινή επιτυχία της Μαρίνας Σάττι και τα νούμερα ρεκόρ της τηλεθέασης στις τρεις βραδιές στο Μάλμε, δίνουν πάτημα στην ΕΡΤ ώστε να προσπαθήσει και φέτος να πρωταγωνιστήσει στο μουσικό διαγωνισμό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές μέσα από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, η ΕΡΤ εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός ανοιχτού εθνικού τελικού για την επιλογή της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision. Αν και η τελική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη, αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

    Το γεγονός ότι πολλοί καλλιτέχνες επιθυμούν να διεκδικήσουν την ελληνική εκπροσώπηση, σε συνδυασμό με το ότι ο τελευταίος ανοιχτός εθνικός τελικός έγινε το 2003, κάνει τη διοίκηση της ΕΡΤ θετική στην ιδέα ενός τέτοιου διαγωνισμού.

    Αυτή θα είναι η 45η ελληνική συμμετοχή στα 69 χρόνια ιστορίας του διαγωνισμού.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Ποια τραγουδίστρια ετοιμάζεται για Eurovision – Τι αποκάλυψε
    Ποια τραγουδίστρια ετοιμάζεται για Eurovision – Τι αποκάλυψε

    Ποια τραγουδίστρια ενδέχεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision στην Ελβετία;

    Η Ζόζεφιν το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στο live του J2US και ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες της. Η τραγουδίστρια στη συνέχεια παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αποκάλυψε τα σχέδιά της για τη Eurovision.

    «Ναι, είμαστε σε συζητήσεις για τη Eurovision του χρόνου. Δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση, κάθε χρόνο υπάρχουν προτάσεις, πάντα πέφτουν κάποια ονόματα και μετά γίνεται ένα ραντεβού και συζητάνε ποιος θα πάει», είπε αρχικά η Ζόζεφιν σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τον μουσικό διαγωνισμό.

    «Όχι, το τραγούδι δεν το έχουμε βρει αλλά έχουμε πολλούς ταλαντούχους συνθέτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό», σημείωσε η Ζόζεφιν για το ενδεχόμενο να βρεθεί του χρόνου στη σκηνή για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία.

    Η εκπροσώπηση στη Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι

    Υπενθυμίζεται πως στον φετινό διαγωνισμό η Μαρίνα Σάττι εκπροσώπησε την Ελλάδα με το τραγούδι «ZARI» και κατάφερε να φέρει την εντέκατη θέση για τη χώρα μας στη Eurovision, συγκεντρώνοντας συνολικά 126 βαθμούς.

    Η Ελλάδα πήρε από τις κριτικές επιτροπές συνολικά 41 βαθμούς. Από την ψηφοφορία του κοινού έλαβε συνολικά 85 βαθμούς.

    Μεγάλη νικήτρια του 68ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στέφθηκε η Ελβετία με το Nemo και το τραγούδι «Τhe Code».

    Το τραγούδι έλαβε συνολικά 591 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση ήρθε η Κροατία με 547 βαθμούς και ακολούθησε η Ουκρανία με 453 βαθμούς.

    Η Γαλλία κατέλαβε την 4η θέση με 445 βαθμούς και το Ισραήλ έλαβε 375 πόντους -την πλειονότητα από το κοινό- και κατέκτησε την 5η θέση.

    Η Κύπρος με τη Silia Kapsis και το «Liar» κατέκτησαν τη 15η θέση με συνολικά 78 βαθμούς.

    Πηγή: in.gr- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ ALESSANDRO DI MARCO

  • Σαν σήμερα το 2005 η Έλενα Παπαρίζου κατακτά τη Eurovision
    Σαν σήμερα το 2005 η Έλενα Παπαρίζου κατακτά τη Eurovision

    Την Eurovision κατακτά σαν σήμερα στις 21 Μαΐου του 2005 η Έλενα Παπαρίζου με το μοναδικό «My Number One».

    Το τραγούδι που ερμήνευσε η Έλενα Παπαρίζου έγραψαν οι Μάνος Ψαλτάκης, Χρήστος Δάντης και Ναταλία Γερμανού.

    Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, μετά από 31 χρόνια συμμετοχής.

    Σημείωσε 230 πόντους, κερδίζοντας τη Μάλτα στη δεύτερη θέση με ένα περιθώριο 38 βαθμών.

    Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2005 ήταν ο 50ος ετήσιος διαγωνισμός τραγουδιού της Ευρώπης.

    Πραγματοποιήθηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας, μετά τη νίκη της Ruslana στον διαγωνισμό του 2004 με το τραγούδι «Wild Dances».

    Πηγή: Cnn.gr

  • Ομοφοβικό παραλήρημα Ερντογάν με αφορμή τη Eurovision: Δεν βλέπεις έναν κανονικό άνθρωπο
    Ομοφοβικό παραλήρημα Ερντογάν με αφορμή τη Eurovision: Δεν βλέπεις έναν κανονικό άνθρωπο

    «Καταλαβαίνουμε πόσο καλή απόφαση λάβαμε κρατώντας την Τουρκία μακριά από αυτό το αίσχος τα τελευταία 12 χρόνια», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

    Ομοφοβική επίθεση κατά των ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή τον πρόσφατο διαγωνισμό της Eurovision. «Σε αυτές τις εκδηλώσεις δεν βλέπεις έναν κανονικό άνθρωπο» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

    Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο Ερντογάν μίλησε για την υπογεννητικότητα στην Τουρκία και κατήγγειλε την πολιτική πολυεθνικών εταιρειών να προτάσσουν ένα άφυλο είδος ως πρότυπο στους νέους.

    «Ένας από τους τομείς όπου η παγκόσμια επιβολή είναι πιο εμφανής είναι οι πολιτικές εξαφάνισης του φύλου. Γίναμε μάρτυρες για άλλη μια φορά σε πόσο τραγικό σημείο έχει φτάσει αυτή η κατάσταση στον κόσμο, στον διαγωνισμό της Eurovision που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Είναι σαφές ότι οι παράξενοι χαρακτήρες που παρουσιάζονται στους νέους ως πρότυπα υπό τη μάσκα της ελευθερίας είναι οι 'δούρειοι ίπποι' της κοινωνικής διαφθοράς», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και συνέχισε: «Έχει γίνει σχεδόν αδύνατο σε τέτοιες διεθνείς εκδηλώσεις να συναντήσεις έναν κανονικό άνθρωπο από άποψη ντυσίματος, στάσης και δηλώσεων. Είναι πλέον αποδεκτό από όλους ότι αυτή είναι μια συνειδητή πολιτική. Καταλαβαίνουμε πόσο καλή απόφαση λάβαμε κρατώντας την Τουρκία μακριά από αυτό το αίσχος τα τελευταία 12 χρόνια. Θα συνεχίσουμε να παραμένουμε στην ίδια γραμμή».

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Eurovision: Πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει (video)
    Eurovision: Πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει (video)

    Το βίντεο δημοσίευσε η ίδια στα social media και όπως αποκάλυψε της το έστειλαν μέσω e-mail - «Χάρηκα, ενθουσιάστηκα και συγκινήθηκα πάρα πολύ»

    Η Έλενα Παπαρίζου, λίγες ημέρες αφότου ερμήνευσε και πάλι το «My Number One» στη σκηνή του Β' Ημιτελικού της Eurovision, έκανε μια ανάρτηση από τις πρόβες του νικητήριου τραγουδιού του 2005.
    Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φαίνεται να πραγματοποιεί μαζί με τους χορευτές της μία από τις πρώτες πρόβες για το κομμάτι.
    Μάλιστα, η Έλενα Παπαρίζου είπε στη λεζάντα της ανάρτησης ότι ούτε η ίδια δεν είχε δει το βίντεο μέχρι πριν από λίγες ημέρες.
    Συγκεκριμένα, έγραψε: «Πριν από λίγες μέρες ήρθε αυτό το βίντεο στο mail μου από τις πρώτες χορευτικές πρόβες του "My Number One" με τον αγαπημένο μου Φωκά Ευαγγελινό χάρηκα, ενθουσιάστηκα και συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί δεν το είχα ξαναδεί ποτέ μέχρι σήμερα».

    Δείτε το βίντεο
    Eurovision 2024: Αποθεώθηκε η Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή

    Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε ξανά στη σκηνή της Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας την Πέμπτη 9 Μαΐου, λίγο μετά την παρουσίαση όλων των συμμετοχών και κατάφερε για ακόμα μια φορά, να εντυπωσιάσει το κοινό.

    Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι «My Number One», που της χάρισε τη νίκη, όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2005.

    Πριν ανέβει στη σκηνή, οι παρουσιάστριες του ημιτελικού ξεκίνησαν να τραγουδούν το κομμάτι μαζί με το κοινό, το οποίο και ξεσηκώθηκε, όταν κατάλαβε ότι η Έλενα Παπαρίζου θα ανέβει στη σκηνή.

    Δείτε το βίντεο:

    Για την ξεχωριστή αυτή εμφάνιση, η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε ένα λαμπερό σύνολο του Βρεττού Βρεττάκου, που φέρει πάνω του 1.000.000 κρύσταλλα.

    Μέσα από το συγκεκριμένο act ολοκληρώθηκε ο β' ημιτελικός, όπου κι εμφανίστηκε η Μαρίνα Σάττι, με το τραγούδι «Ζάρι».

    Εκτός από την Ελληνίδα τραγουδίστρια, στο act συμμετείχε και η Σουηδή Σαρλότε Περέλι, η οποία κέρδισε τη Eurovision το 1999, αλλά και η Τουρκάλα Σερτάμπ που κέρδισε το 2003.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιστροφή της από τη Eurovision – «Έχουν συμβεί τόσα πολλά τον τελευταίο καιρό»
    Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιστροφή της από τη Eurovision – «Έχουν συμβεί τόσα πολλά τον τελευταίο καιρό»

    Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Ιnstagram το μεσημέρι της Δευτέρας 13/5, σχεδόν δυο 24ωρα μετά τον τελικό της Eurovision, στον οποίο κατέλαβε την 11η θέση.

    Η Μαρίνα Σάττι που εκπροσώπησε τη χώρα μας στον 68ο μουσικό διαγωνισμό, που διεξήχθη στο Μάλμε της Σουηδίας, με το τραγούδι «Ζάρι», επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της το βράδυ της Κυριακής 12/5. Την επόμενη ημέρα η Μαρίνα Σάττι με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram θέλησε να πει το δικό της «ευχαριστώ» σε όσους την πίστεψαν και τη στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια.

    «Σας ευχαριστώ από’ δω μέχρι τον ουρανό»

    «Έχουν συμβεί τόσα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό που δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό θα μου πάρει να καταλάβω…Ένα πράγμα μόνο ξέρω στα σίγουρα , πως αυτό που κινεί τα πράγματα είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις που χτίζουμε μεταξύ μας και η αγάπη.

    Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ολόκληρη την παρέα, την ομαδάρα μας, που ήταν τόσο αγαπημένη, τόσο φωτεινή και δυνατή – που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα ούτε καν να υπάρχω. Και πάνω από όλα ευχαριστώ εσάς που με την αγάπη σας και τη στήριξή σας με βοηθήσατε να είμαι εκεί, όρθια, και να προσπαθήσω να κάνω αυτό που αγαπάω και να σας κάνω χαρούμενους και περήφανους.

    Αλήθεια ελπίζω να καταφέραμε. Σας ευχαριστώ από’ δω μέχρι τον ουρανό και μακάρι να βρω έναν τρόπο να σας το ανταποδώσω. θα σας αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος» έγραψε η Μαρίνα Σάττι.

    Πηγή: Ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch