Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 16:40

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στην πρεμιέρα του NEGA TALK

Γράφτηκε από
Ad Slot

Το νέο talk show με την Αθηναΐδα Νέγκα ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, τα μεσάνυχτα στο MEGA

Όσοι έχουν ζήσει όμορφες ιστορίες έρχονται στο NEGA TALK να τις αφηγηθούν. Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα τα μεσάνυχτα η Αθηναϊς Νέγκα βάζει τη δική της υπογραφή στις πιο συναρπαστικές συνεντεύξεις ξεχωριστών προσώπων.
Στην πρεμιέρα του NEGA TALK καλεσμένος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο δημιουργός μεγάλων τηλεοπτικών και κινηματογραφικών επιτυχιών, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του, ανάμεσα στα ταξίδια του για την προετοιμασία της νέας ταινίας του, συναντά τη συμμαθήτρια του από το Δημοτικό, Αθηναΐδα Νέγκα, στο σημείο από όπου ξεκίνησαν όλα: στο MEGA, όπου έκανε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες.

NEGA_TALK_-_ΠΡΕΜΙΕΡΑ_2


Σε μια εκ βαθέων συζήτηση, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θυμάται πώς ξεκίνησε να γράφει ιστορίες για να ξορκίζει την πραγματικότητα, αναπολεί τα πρώτα του γυρίσματα και μιλά για την εποχή που αποφάσισε να τα αφήσει όλα και να αναζητήσει νέους δρόμους δημιουργίας στην Αμερική, για την πρόθεσή του να επιστρέψει στην τηλεόραση με μια ιδέα που έχει ήδη σκεφτεί, για τις καλές ερωτικές ιστορίες που δεν γνωρίζουν σύνορα και για τις σχέσεις που συνήθως -όπως λέει- δεν έχουν happy end. Αποκαλύπτει, επίσης, την υπόθεση και τον τίτλο της καινούριας ταινίας του, που πρόκειται να γυριστεί στην Ελλάδα.

NEGA_TALK_-_ΠΡΕΜΙΕΡΑ_1



Σκηνοθεσία : Δημήτρης Τσίγγος
Αρχισυνταξία : Χριστίνα Κατσαντώνη

Πηγή: Protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 12:31

Σχετικά Άρθρα

  • Στεφανία Γουλιώτη: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει μια καθαρότητα, είναι σαν ένα παιδάκι 10 χρονών
    Στεφανία Γουλιώτη: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει μια καθαρότητα, είναι σαν ένα παιδάκι 10 χρονών

    Είμαστε φίλοι από παλιά, πρόσθεσε η ηθοποιός

    Η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε για τους ρόλους της, τα social media και το Maestro.
    Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αρχικά, δήλωσε: «Τώρα περνάω μια φωτεινή περίοδο. Όταν είσαι στο σκοτάδι, απλά περιμένεις να βγεις. Βλέπεις τα ωραία μικρά πράγματα και κάπως αναπνέεις ήρεμα και είσαι ευχαριστημένος. Και περιμένεις να έρθει το επόμενο».
    Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους ρόλους της. «Οι ρόλοι μου με επηρεάζουν μόνο θεραπευτικά», τόνισε.
    Πρόσθεσε επίσης: «Εκείνη την περίοδο ήμουν δύσκολα, είχα ανάγκη το κλάμα κι εκεί είχα μια σκηνή που έκλαιγα. Οπότε όταν γύρναγα σπίτι, είχα σταματήσει να κλαίω, γιατί μου συνέβαινε αυτό κατά τη διάρκεια της παράστασης».
    Όσο για τα social media, είπε: «Τη χαρούμενη εικόνα μου θα δεις στα social media. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και η σκοτεινή μου, που είναι και δημιουργική».

    Αναφορικά με τα ψέματα και το αν έχει αναγκαστεί η ίδια να πει, δήλωσε: «Έχω αναγκαστεί να αποφύγω πράγματα και να μην τα πω τη στιγμή που έπρεπε. Αλλά το είπα και υπήρχε προειδοποίηση».

    Για τη σχέση της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το Maestro, ανέφερε: «Νομίζω ότι και ο Χριστόφορος ακολουθεί κι αυτός μια ψυχοθεραπευτική διαδρομή, οπότε κάπως έτσι λύνονται κάποια πράγματα στο Maestro και παίρνουν τον δρόμο τους. Θα είναι το φινάλε της σειράς, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς θα ξυπνήσει ο Χριστόφορος. Είμαστε φίλοι από παλιά, έχει καθαρότητα, δεν πιστεύεις ότι αυτός είναι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, είναι σαν ένα παιδάκι 10 χρονών».

    Τέλος, ανέφερε πως περνάει ακόμα από κάστινγκ. «Πηγαίνω ακόμα κι επίσης, δεν με παίρνουν. Δεν έχει να κάνει με την αξία σου, αλλά με το αν ταιριάζεις στον ρόλο εκείνη τη στιγμή», είπε κλείνοντας.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Στη Βουδαπέστη η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τα γυρίσματα του Maestro (photos)
    Στη Βουδαπέστη η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τα γυρίσματα του Maestro (photos)

    Κλέλια Ανδριολάτου και Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκαν μαζί στη Βουδαπέστη.

    Η ηθοποιός έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

    Η Κλέλια Ανδριολάτου δημοσίευσε σε story μια σειρά από φωτογραφίες από τη Βουδαπέστη.

    Σε μία φωτογραφία ποζάρει με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε καφετέρια και στη λεζάντα έγραψει: «Κάνοντας γυρίσματα για το Maestro in Blue».

    Πηγή: Iefimerida.gr

  • Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αποχαιρετά τους Παξούς – το άλμπουμ των διακοπών του «Maestro»
    Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αποχαιρετά τους Παξούς – το άλμπουμ των διακοπών του «Maestro»

    Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε στην Αθήνα με γεμάτες μπαταρίες και σχέδια για το μέλλον.

    Οι Παξοί είναι το προσωπικό ησυχαστήριο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, εκεί όπου ξεκουράζεται και οραματίζεται τις επόμενες δουλειές του.

    Το «Maestro», του οποίου τα τελευταία 4 επεισόδια θα τα δούμε προς το τέλος του 2024, ήταν ένας ύμνος στον τόπο των παιδικών αναμνήσεων του δημιουργού, ο οποίος αποτύπωσε μαεστρικά την μοναδική αύρα του νησιού, τις κρυφές γωνιές και το μοναδικό φως του.

    Το περασμένο σαββατοκύριακο λοιπόν, ο Χριστόφορος έγραψε τον επίλογο των φετινών καλοκαιρινών διακοπών του. Αποχαιρέτησε τους Παξούς και το φιλόξενο σπίτι του με θέα στην θάλασσα και επέστρεψε στην Αθήνα, με γεμάτες μπαταρίες και αναμνήσεις που θα του κρατήσουν συντροφιά το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

    Όμως, πριν πει το τελευταίο «αντίο», ο δημιουργός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μερικές επιλεγμένες φωτογραφίες και βίντεο από την παραμονή του στο νησί, εικόνες που συμπυκνώνουν την έννοια του ελληνικού καλοκαιριού, και σημείωσε:
    «Επιστροφή. Back to Athens!!!..Φρούτα, χωριάτικη, θάλασσα και βιβλίο..(και κούρεμα) Summer moments»

    Δείτε την ανάρτηση – ύμνο στο ελληνικό καλοκαίρι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη:

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αποχαιρετά το «Maestro» με ένα συγκινητικό βίντεο– «Επειδή μου λέγανε πόσο αναίσθητος και κυνικός είμαι…»
    Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αποχαιρετά το «Maestro» με ένα συγκινητικό βίντεο– «Επειδή μου λέγανε πόσο αναίσθητος και κυνικός είμαι…»

    Τα γυρίσματα του «Maestro» ολοκληρώθηκαν και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και οι συνεργάτες του αποχαιρέτησαν τους ήρωες της σειράς.

    Ολοκληρώθηκαν επιτέλους τα γυρίσματα του «Maestro» στους Παξούς. Τα τελευταία τέσσερα επεισόδια που θα δούμε στις αρχές της επόμενης σεζόν έχουν γυριστεί όπως και το τέλος που θα παραμείνει επτασφράγιστο μυστικό ως την τελευταία στιγμή.

    Φυσικά, ο δημιουργός της σειράς έχει ακόμα πολύ δουλειά μπροστά του μέχρι να παραδώσει άρτια τα επεισόδια. Όμως, λίγο πριν αποχαιρετήσει τους συνεργάτες του μπροστά και πίσω από τις κάμαρες, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέβασε ένα βίντεο από τα γυρίσματα, το δικό του «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που συνέβαλλαν να γίνει το όραμά του πραγματικότητα.

    Δείτε τι έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο:

    «Επειδή όλοι μου λέγανε πόσο αναίσθητος και κυνικός είμαι που δεν συγκινήθηκα με το τέλος των Παξών, αποφάσισα να φτιάξω ένα βιντεάκι (με ό,τι είχα στο κινητό μου) από το νησί.

    Και καθώς το έφτιαχνα θυμήθηκα πόσο τελικά μεγάλη πολυτέλεια είναι να περνάς έτσι ανθρώπινα και δημιουργικά μαζί με άλλους.

    Ειδικά σε αυτήν την εποχή της απόλυτης σκληρότητας.

    Και μόνο για αυτό θα είμαι ευγνώμων στο νησί και σε όλον αυτόν τον κόσμο που πέρασα μαζί τους τόσες εποχές.

    Παγωτά, γενέθλια, αγωνίες, θεομηνίες, βάρκες, δάση, σπηλιές, παραλίες, ερείπια, εκκλησίες, καφενεία, χοροί, Marbella, ντόπιοι και μια ομάδα που αγάπησε αυτό το νησάκι όσο κανένας άλλος.

    Υ.Γ. Τελικά εκείνη η μουσική του @kostaschristides που είχε γράψει ένα πρωινό πριν 3 χρόνια εκφράζει απόλυτα ότι ζήσαμε στο Maestro (in blue)!!!».

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Maestro: O Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέβασε φωτογραφίες από το τελευταίο γύρισμα
    Maestro: O Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέβασε φωτογραφίες από το τελευταίο γύρισμα

    Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, με την οποία ανακοίνωσε το τέλος των γυρισμάτων του τρίτου κύκλου της σειράς «Μaestro».

    Η δραματική σειρά, που αυτή τη στιγμή προβάλλεται ο δεύτερος κύκλος της, γυρίστηκε στους Παξούς. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες από όλο το συνεργείο και το καστ του «Μaestro» γνωστοποίησε ότι ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της επερχόμενης 3ης σεζόν.

    Στη λεζάντα έγραψε: «Το καλύτερο συνεργείο που θα μπορούσε να έχει μια δουλειά, οι καλύτεροι συνεργάτες,στο καλύτερο σημείο για γύρισμα. Εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα!!!…Καλοκαίρια και Χειμώνες, Άνοιξη και Φθινόπωρο. Παντός καιρού και ταλέντου.

    Τελευταίο γύρισμα στους Παξούς και ενώ έχουμε ακόμα γυρίσματα στην Αθήνα, είναι σαν κάτι να μας θυμίζει ότι σιγά σιγά, τελειώνει όλο αυτό που ζούμε τόσα χρόνια. (Εκτός και αν δεν κρατηθώ και γράψω ένα-δυο επεισόδια ακόμα).

    Το καλύτερο συνεργείο!!!…Τέλος για τους Παξούς».

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Maestro: Ποια σκηνή δυσκόλεψε περισσότερο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη – «Την έγραψα σχεδόν 20 φορές»
    Maestro: Ποια σκηνή δυσκόλεψε περισσότερο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη – «Την έγραψα σχεδόν 20 φορές»

    Συνέντευξη παραχώρησε τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο MEGA Stories, ο επιτυχημένος σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός και παραγωγός, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για τη δημιουργία και τους στόχους της σειράς Maestro που προβάλλεται από το Netflix.

    «Στόχος μου ήταν να κάνω μια σειρά που θα παιχτεί σε πλατφόρμα και αν είναι δυνατόν παγκόσμια. Τελικά ήταν το Netflix. Ανοίγει ένα παράθυρο, η δουλειά μου παίζεται σε 180 χώρες. Δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά μου, έχει προστεθεί μεγαλύτερο άγχος γιατί ξέρω ότι φτιάχνω κάτι που θα το δουν εκατομμύρια άνθρωποι».

    Τι ήταν εκείνο που έκανε το Maestro να ξεχωρίσει; «Πολλή δουλειά, πολύ τρέξιμο, 24/7. Το άλλο είναι η τύχη, η συγκυρία, ήταν η σωστή στιγμή, οι σωστοί άνθρωποι που βρέθηκαν στο δρόμο μου. Και εγώ που το κυνηγούσα και ήμουν από πάνω όλη την ώρα. Όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από αυτό. Δεν ήταν όλα ρόδινα. Ήταν πολύ κουραστικά, πολύ πιεστικά για μένα. Ήταν αχαρτογράφητα νερά. Αν δεν ήταν το Mega και ο πρόεδρος του καναλιού και οι άνθρωποι όλο αυτό το πράγμα δεν θα μπορούσε να γίνει. Ήταν μια σειρά με ένα πολύ μεγάλο badget, εξαρχής» είπε.

    «Δεν ακολουθώ την παρέα στις εξόδους, είμαι λίγο το σπασικλάκι»

    Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης χαρακτήρισε τον εαυτό του «σπασικλάκι» καθώς, όπως είπε, όταν τα γυρίσματα τελειώνουν δεν βγαίνει, αλλά επιστρέφει για να μελετήσει για την επόμενη μέρα.

    «Δεν ακολουθώ την παρέα στις εξόδους πολύ-πολύ, είμαι λίγο το σπασικλάκι. Όταν τελειώνει το γύρισμα, θέλω να γυρίσω σπίτι για να μελετήσω για την επόμενη μέρα, να πάω στο γύρισμα τελείως διαβασμένος. Τα Σαββατοκύριακα κυρίως κοιμάμαι, γιατί όλη τη βδομάδα είμαστε στην τσίτα και θέλω να ξεκουραστώ. Είμαι γύρισμα, μοντάζ, παράδοση επεισοδίων, γράψιμο, γύρισμα και ξανά μοντάζ», αναφέρει.

    «Όλα λειτουργούν συμπληρωματικά και στο Maestro ήταν μία πολύ ωραία στιγμή, γιατί όλα άρχισαν να συμπληρώνουν το ένα το άλλο πολύ γλυκά. Είμαι πολύ τυχερός που καθένας από αυτή την ομάδα πήρε τον ρόλο του και τον πήγε τρία επίπεδα πιο ψηλά από ό,τι εγώ είχα φανταστεί» σημείωσε.

    Η σκηνη του Maestro που δυσκόλεψε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

    «Στο πρώτο επεισόδιο, το Mother, ήξερα ότι θα έγραφα για την μητέρα. Η μεγάλη δυσκολία που είχα σε αυτό το επεισόδιο ήταν όταν έπρεπε να γράψω τις σκηνές της ψυχοθεραπείας που κάνει η Στεφανία Γουλιώτη έγκυος, ήταν το πρώτο πρώτο πράγμα που έγραψα. Το έγραψα πάνω από 15-20 φορές γιατί, από ένα σημείο και μετά έπρεπε να κάνει ερωτήσεις η ψυχοθεραπεύτρια, οπότε έπρεπε να γράψω μια συνεδρία ψυχοθεραπείας» είπε.

    «Δυσκολεύτηκα πολύ. Πήγαινα, καθόμουν με έναν ψυχοθεραπευτή, του διάβαζα τι έχω γράψει, έκανα τις ερωτήσεις, μετά τις προσάρμοζα, έπρεπε να μην φεύγω από την πλοκή. Ήταν περίπλοκο και μου πήρε πολύ καιρό» τόνισε.

    Τα μελλοντικά σχέδια

    Τι σκέφτεται να κάνει μετά το Maestro; «Έχει ήδη γεννηθεί η ιδέα, υπάρχει εκεί. Ταινία ναι. Θα ήταν λάθος να ξαναμπώ στη διαδικασία να αφηγηθώ και νομίζω ο κινηματογράφος έχει ξαναξεκινήσει. Νομίζω ότι είναι αυτό που πάντα λάτρευα και αγαπούσα» ανέφερε.

    Και συνέχισε: «Δεν με αφορά πού θα είναι όταν γράφω κάτι με αφορά να γράψω κάτι που με αφορά εμένα. Τώρα με το Maestro που έχει πάει καλά έξω έχουν ανοίξει κάποιες πόρτες και ίσως κάποια πράγματα να είναι πιο εφικτά για εμένα σε σχέση με το πώς θέλω να κάνω τη δουλειά μου. Πάντα θέλω ένα κομμάτι της βάσης μου να είναι στην Ελλάδα και αν μπορώ να το μοιράζω και πριν ξεκινήσει το Maestro ανάμεσα σε Ελλάδα και εξωτερικό με χαρά».

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Η Κλέλια Ανδριολάτου εν πλω με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη λίγο πριν την πρεμιέρα του Maestro
    Η Κλέλια Ανδριολάτου εν πλω με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη λίγο πριν την πρεμιέρα του Maestro

    "Όνειρο, αυτό που ζούμε είναι ένα όνειρο"

    Ένα βίντεο με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη μοιράστηκε η Κλέλια Ανδριολάτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους δύο ηθοποιούς να βρίσκονται στους Παξούς για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Maestro.

    Όπως έχει γίνει γνωστό, η επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Mega αλλά και του Netflix την Πέμπτη 16 Μαΐου Η πρωταγωνίστρια της σειρά θέλησε να εκφράσει τον ενθουσιασμό της για αυτό το επαγγελματικό της βήμα κοινοποιώντας ένα βίντεο στο οποίο βρίσκεται εν πλω με τον επιτυχημένο ηθοποιό, τονίζοντας:

    "Όνειρο, αυτό που ζούμε είναι ένα όνειρο. Από τα μάτια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο νησί μας. Σε λίγες μέρες θα μοιραστούμε επιτέλους την δουλειά μας. Τον περιμένουμε και εμείς όσο και εσείς. Πάρτε μια γεύση, μια αληθινή γεύση ονείρου"

    Πηγή: Yupiii.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ THANASSIS KRIKIS

  • Παπακαλιάτης: «Το Maestro ήταν μια ιδέα που ήρθε το 2010» - «Η επόμενη δουλειά θα είναι ταινία»
    Παπακαλιάτης: «Το Maestro ήταν μια ιδέα που ήρθε το 2010» - «Η επόμενη δουλειά θα είναι ταινία»

    Για το πώς προέκυψε η ιδέα του Maestro, αλλά και την επιτυχία του στο Netflix , μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλώντας στην ΕΡΤ.

    Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, ανέφερε πως αρχικά το Maestro ήταν να το κάνει ταινία, ωστόσο μετά το lockdown άλλαξαν τα σχέδιά του.

    «Το Maestro ξεκίνησε σαν σκέψη το 2010. Ηθελα να γράψω για διαφορετικά είδη της κοινωνίας. Ημουν τυχερός με το κάστινγκ. Εδεσαν μεταξύ τους οι ηθοποιοί και απογείωσαν τη σειρά. Οταν έκανα το «Αν» ξεκίνησε η σκέψη για τη σειρά αυτή. Ηθελα να κάνω ταινία για να τη δοκιμάσω για τον εαυτό μου, που ήταν το Maestro. Το άφησα στον υπολογιστή και στο lockdown το άνοιξα και το διάβασα. Πριν το metoo, οι ιδέες της σειράς υπήρχαν στο κείμενο» είπε.

    Αναφερόμενος στην ανταπόκριση που έχει η σειρά στο εξωτερικό μέσω του Netflix, ο Παπακαλιάτης δήλωσε έκπληκτος από τις χώρες στις οποίες ενημερώθηκε πως πάει καλά.

    «Εχει πάει πάρα πολύ καλά έξω η σειρά. Αυτό που μας εξήγησαν (στο Netflix) ήταν που πήγε καλύτερα. Πήγε πάρα πολύ καλά στην Ολλανδία, στην Αυστραλία, Αργεντινή, Χιλή και όλη η Λατινική Αμερική, στις ΗΠΑ πήγε πολύ καλά στην Καλιφόρνια… Δεν ξέρω γιατί σε αυτές τις περιοχές. Και Σκανδιναβία. Βλέπω στα σόσιαλ σχόλια από διάφορες χώρες. Κυρίως από τη βόρεια Ευρώπη. Βοήθησε ότι στην ιστορία έχει το έγκλημα που ψάχνεις να βρεις ποιος έκανε τον φόνο, αλλά έχει και στοιχεία που αφορούν την κοινωνία γενικότερα. Συν οι Παξοί που έπαιξαν ρόλο. Η εικόνα, η Ελλάδα, η θάλασσα, η χημεία των ηθοποιών» ανέφερε.

    Αποκάλυψε επίσης ότι για την πλατφόρμα του Netflix, είναι υποχρεωμένοι να παραδώσουν τα επεισόδια 3 μήνες πριν και γι’ αυτό γυρίζουν ασταμάτητα.

    Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την επόμενη δουλειά του, ξεκαθάρισε πως θα είναι ταινία και όχι σειρά.

    «Θα γυριστεί εδώ με ξένο πρωταγωνιστή. Αυτό που ετοίμαζα πριν το lockdown. Πρέπει να βρω όμως νέο πρωταγωνιστή. Θα έχει και τις δύο γλώσσες. Ο ξένος ηθοποιός μένει στην Ελλάδα. Είναι έτοιμο το σενάριο. Ο ήρωας ζει στην Ελλάδα και ο δεύτερος πρωταγωνιστής θα είναι ένα παιδάκι» αποκάλυψε.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch