Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 18:18

Η Ζέτα Δούκα έβαλε το μαγιό της και πήγε για... ρεκτιφιέ

Γράφτηκε από
Ad Slot

Η ηθοποιός έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα για φέτος

Η Ζέτα Δούκα, μετά την πρόσφατη ταλαιπωρία με την υγεία της, έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα για το φετινό καλοκαίρι. Η ηθοποιός, μάλιστα, δεν δίστασε να ποζάρει με αέρα μοντέλου ξαπλωμένη σε μια σκάλα, παρουσιάζοντας στους followers της στο Instagram το νέο της μαγιό.

«Όταν ξεκινούν οι φωτογραφίες με μαγιό, ξεκινάει κι επισήμως το καλοκαίρι! #summer #swimsuit #summerphoto #lovesummer #greeksummer» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία της, την οποία αποκάλυψε ότι την τράβηξε ο σύζυγός της, Μιχάλης Χατζαντωνάς.
Η ίδια, όμως, εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών της επισκέφθηκε το κομμωτήριο για να ανανεώσει το χρώμα στα μαλλιά της, αλλά και ένα κέντρο αισθητικής για να κάνει πεντικιούρ. Ως λάτρης των social media, δημοσίευσε μια selfie με τον κομμωτής της, αλλά και μια φωτογραφία από το πεντικιούρ της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

zetadouka_103763320_148097273463000_4582284524423271818_n-1
zetadouka_104130631_290816432101176_4178716879892037495_n
zetadouka_104321893_130017185384909_3222283039239199597_n-1

Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 13:32

Σχετικά Άρθρα

  • Ζέτα Δούκα: Έχω περάσει νευρική ανορεξία και νευρογενή βουλιμία από τα 15 μέχρι τα 26 μου
    Ζέτα Δούκα: Έχω περάσει νευρική ανορεξία και νευρογενή βουλιμία από τα 15 μέχρι τα 26 μου

    Τι είπε η ηθοποιός για την ψυχανάλυση

    H Zέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Απλές κουβέντες» του OPEN και μίλησε για τη νευρική ανορεξία αλλά και την ψυχανάλυση και το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει.

    «Έχω περάσει νευρική ανορεξία και νευρογενή βουλιμία από τα 15 μέχρι τα 26 μου. Ο σωστός όρος είναι διαταραχές πρόσληψης τροφής και είναι καλό να το λέμε σωστά. Υπάρχει η πεποίθηση ότι ο ανορεξικός δεν πεινάει και δεν θέλει να φάει, κάτι που είναι λάθος. Ο άνθρωπος που έχει ανορεξία και πεινάει και θέλει να φάει. Χρησιμοποιεί την τροφή ως μέσο άσκησης, εξουσίας και τελειομανίας στο κεφάλι του. Ως μέσο ελέγχο στον εαυτό του. Όταν προσπαθείς να ελέγξεις κάτι σημαίνει ότι έχεις ένα μεγάλο κενό με την ίδια σου την πηγή της ύπαρξης. Ο διαταραχές πρόσληψης τροφής είναι σοβαρές ψυχικές αρρώστιες που ανήκουν στην κατηγορία των εθισμών, όπως είναι τα ναρκωτικά και το αλκοόλ», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός τονίζοντας πόσο την βοήθησε η ψυχανάλυση: «H ψυχανάλυση είναι το μοναδικό δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου και να πιάσει τόπο».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ζέτα Δούκα: "Αν αργούσα λίγο ακόμα, δεν θα είχα τη μήτρα μου σήμερα"
    Ζέτα Δούκα:

    Συγκλονίζει η Ζέτα Δούκα για την περιπέτεια υγείας της και το χειρουργείο που έκανε εσπευσμένα.

    Η Ζέτα Δούκα ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και η Φαίη Σκορδά είχε πολλά να την ρωτήσει. Μεταξύ αυτών και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε την περίοδο της καραντίνας.

    Η Ζέτα Δούκα έκανε κάποιες σημαντικές αποκαλύψεις…

    "Στην καραντίνα είχα κάποιες ορμονικές διαταραχές. Πήγα στον γιατρό για να μου γράψει κάποιες ορμονικές εξετάσεις και μου λέει έλα να σου ρίξω και μια ματιά μιας και ήρθες. Κάνω μια φορά τον χρόνο υπέρηχο και τεστ Παπανικολάου, τον Νοέμβριο. Μέσα σε 6 μήνες είδα κύστες που είχαν γίνει τεράστιες. ΕΠΙΣΗΣ

    Αν πήγαινα Νοέμβριο δεν θα είχα τη μήτρα μου τώρα. Θα μου τα είχε βγάλει όλα γιατί δεν θα μπορούσε να μου αφαιρέσει μόνο τις κύστες", εκμυστηρεύτηκε η Ζέτα Δούκα.

    "Στη ζωή μου, έχω περάσει πολλά και διάφορα"

    Το καλοκαίρι, η Δούκα είχε δείξει σε όλους την ουλή από το χειρουργείο και είχε στείλει μήνυμα για την έγκαιρη και σωστή πρόληψη:

    "Στη ζωή μου, έχω περάσει πολλά και διάφορα γεγονότα που έχουν αφήσει το "σημάδι" τους πάνω μου. Άλλα σημάδια είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού, άλλα όχι, αφού μπορεί να κρύβονται βαθιά στη ψυχή μας… Όλα όμως, με κάνουν να νιώθω ξεχωριστή, γιατί μου θυμίζουν, όλα όσα έχω καταφέρει!

    Το συγκεκριμένο σημάδι, μαζί με τέσσερα ακόμη στην περιοχή της κοιλιάς, το απέκτησα κατά τη λαπαροσκοπική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη πριν 2 μήνες και μου υπενθυμίζει την τεράστια σημασία της σωστής ΠΡΟΛΗΨΗΣ για την υγεία μας, αφού στα πλαίσια εξάμηνου (!) γυναικολογικού ελέγχου, εμφανίστηκαν δύο μεγάλες κύστες ωοθηκών που, αν τις έβλεπα στον ετήσιο έλεγχο που συνήθως κάνω, μάλλον θα είχα υποστεί ολική υστερεκτομή!" δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η ηθοποιός.

    Πηγή: ΤheToc.gr

  • Η Ζέτα Δούκα μιλά για το πρόβλημα υγείας της: «Αν δεν προλάβαινα, θα έχανα τη μήτρα μου»
    Η Ζέτα Δούκα μιλά για το πρόβλημα υγείας της: «Αν δεν προλάβαινα, θα έχανα τη μήτρα μου»

    Η ηθοποιός πρόσφατα υπεβλήθη σε επέμβαση

    Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας πέρασε η Ζέτα Δούκα κατα τη διάεκια της καραντίνας. Η γνωστή ηθοποιός, όπως αποκάλυψε, αντιμετώπισε κάποιες ορμονολογικές διαταραχές, πήγε για έλεγχο στον γυναικολόγο της και μπήκε στο χειρουργείο, καθώς μέσα σε έξι μόλις μήνες διπλασιάστηκαν τα ινομυώματά της.

    «Είμαι 46 χρόνων είχα ορμονολογικές διαταραχές και νόμιζα ότι μπήκα στην κλιμακτήριο», είπε αρχικά η Ζέτα Δούκα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην εκπομπή “Happy Day” και συνέχισε: «Μέσα σε 6 μήνες διπλασιάστηκαν τα ινομυώματά μου. Αν δεν προλάβαινα, θα έχανα τη μήτρα μου… Το χειρουργείο ήταν πολύ επικίνδυνο θα έχανα ή τις ωοθήκες ή τη μήτρα μου».
    Η Ζέτα Δούκα μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι από την αρχή της περιπέτειάς της στο πλευρό της ήταν ο σύντροφός της Μιχάλης Χατζηαντωνάς, αλλά και η κόρη της που ήξερε πως η μητέρα της «αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και έπρεπε να κάνει ένα σοβαρό χειρουργείο στην κοιλιά».

    Δείτε παρακάτω τα όσα είπε στην εκπομπή «Happy Day»:


    Πηγή: Protothema.gr
  • Η Ζέτα Δούκα μιλά για το θέμα με την υγεία της: «Διπλασιάστηκαν μέσα σε 6 μήνες τα ευρήματα που είχα»
    Η Ζέτα Δούκα μιλά για το θέμα με την υγεία της: «Διπλασιάστηκαν μέσα σε 6 μήνες τα ευρήματα που είχα»

    «Μετά το Πάσχα είμαι περισσότερο χρόνο στα νοσοκομεία παρά στο σπίτι» αποκάλυψε η ηθοποιός

    Η Ζέτα Δούκα μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ANT1 για την περιπέτεια υγείας που είχε η ίδια αλλά και η μητέρα της. «Ήταν πάρα πολύ δύσκολη περίοδος αυτή για μένα. Μετά το Πάσχα είμαι περισσότερο χρόνο στα νοσοκομεία παρά στο σπίτι» αποκάλυψε η ηθοποιός.

    «Η μητέρα μου ήταν κάτι το οποίο το γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κάνει. Έκανε αντικατάσταση δύο βαλβίδων, ήταν ένα χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς, το οποίο πιστεύαμε ότι έχει λίγη παράταση ακόμα, ότι δεν θα φτάσουμε στο έσχατο σημείο μέσα στην καραντίνα, όπως και έγινε. Πιθανότατα η χρονοτριβή λίγων ημερών να της είχε στοιχίσει τη ζωή» εξομολογήθηκε η Ζέτα Δούκα.

    Για το πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε στην ίδια, είπε τα εξής: «Το δικό μου ήταν απρόοπτο και μάλλον ήταν απόρροια όλης αυτής της δύσκολης ψυχολογικής κατάστασης την οποία πέρασα και ξέσπασε εκεί. Κάποια ευρήματα τα οποία είχα, μεγάλωσαν και έπρεπε να αφαιρεθούν. Πήγα να εξετάσω τα ορμονικά μου και τελικά βρήκα ότι ήταν ένας διπλασιασμός κάποιων ευρημάτων που είχα εδώ και κάποιους μήνες. Διπλασιάστηκαν μέσα σε έξι μήνες και δημιούργησαν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα και έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως».

    Πηγή: Protothema.gr

  • Ζέτα Δούκα για «Big Brother»: Ποια ποιότητα; Αν φωτίζεις μόνο τα κακά, θα δεις μύγες
    Ζέτα Δούκα για «Big Brother»: Ποια ποιότητα; Αν φωτίζεις μόνο τα κακά, θα δεις μύγες

    «Γιατί προωθούνται το ρηχό και η επιφάνεια; Μήπως γιατί το καλό και η γνώση είναι δύναμη και το σύστημα φοβάται αυτή τη δύναμη;», είπε η ηθοποιός

    H Ζέτα Δούκα δεν μάσησε τα λόγια της και τα είπε έξω από τα δόντια για την επιστροφή του «Big Brother» στην ελληνική τηλεόραση. Η ηθοποιός με αφορμή τη συμμετοχή της στο «Καφέ της Χαράς» κατακεραυνώνει με δηλώσεις της στο περιοδικό «Enjoy» το ριάλιτι.

    «Πισωγύρισμα. Τι δεν έχουν μάθει αυτοί οι νέοι και οι νέες από την οικογένεια, τα σχολεία τους, από την εκπαίδευση; Ποια βασικά πράγματα τους έχει στερήσει η κοινωνία μας; Πόσο φταίει η Πολιτεία; Συγνώμη, αλλά και οι δημοσιογράφοι. Τι πρότυπα εύκολης ζωής, πλούτου, δημοσιότητας; Γιατί δεν προβάλλουν πρότυπα γεμάτα υγεία και προβάλλουν πρότυπα άσχημα; Επειδή το κακό κεντρίζει και πουλάει; Το καλό δεν πουλάει; Η εθνική ομάδα ρομποτικής δεν είναι άξια προβολής; Γιατί δεν ξέρουμε αυτά τα παιδιά; Γιατί οι δημοσιογράφοι φωτίζετε λάθος πράγματα; Τι φέρνετε στο προσκήνιο; Ποια ποιότητα; Αν φωτίζεις μόνο τα κακά, θα δεις μύγες. Αν φωτίζεις τα λουλούδια, θα δεις μέλισσες. Γιατί υπάρχει μια μηχανή προώθησης του Big Brother… Ποια είναι τα συμφέροντα που θέλουν να προωθούν τις ριάλιτι παραγωγές; Όλα αυτά μου φαίνονται περίεργα. Γιατί προωθούνται το ρηχό και η επιφάνεια; Μήπως γιατί το καλό και η γνώση είναι δύναμη και το σύστημα φοβάται αυτή τη δύναμη;», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch