Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020 22:52

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν παραδίδει πακέτο αλλά… γράμμα

Γράφτηκε από
Ad Slot

Η ανακοίνωση για τη νέα της εκπομπή στο Open

Ποτέ δεν είναι αργά για να διεκδικήσεις το αληθινό συναίσθημα! Η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέφει τηλεοπτικά με μια νέα εκπομπή που βασίζεται σε ξεχωριστές ιστορίες και την ανάγκη συνανθρώπων μας να απευθυνθούν στη Βίκυ, ανοίγοντας την καρδιά τους σε μια προσωπική εξομολόγηση που καταλήγει σε μια βαθιά τους επιθυμία:

Να αναζητήσουν ένα σημαντικό για εκείνους πρόσωπο, να εκφράσουν ένα ευχαριστώ, να απευθύνουν μια συγνώμη, να βοηθήσουν σε έναν σημαντικό σκοπό ή να ζητήσουν οι ίδιοι βοήθεια, να συγχωρήσουν κάποιον που τους πλήγωσε, αλλά ακόμα και να γνωρίσουν μια προσωπικότητα που θαυμάζουν.

Κάθε εβδομάδα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα υποδέχεται στο στούντιο του «Γράμμα Για Σένα» ανθρώπους που μέσα από την προσωπική τους ιστορία αποδεικνύουν πως όλα μπορούν να συμβούν, βιώνοντας τις πιο αναπάντεχες εκπλήξεις.
Στο «Γράμμα Για Σένα» θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα και την ανθρώπινη πτυχή προσωπικοτήτων από διάφορους χώρους, που θα μοιράζονται με τους τηλεθεατές το «γράμμα της ζωής τους», φωτίζοντας σημαντικά σημεία της προσωπικής τους διαδρομής.

Μέσα από ένα μοίρασμα εμπειριών και συναισθημάτων, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και το «Γράμμα Για Σένα» δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε τηλεθεατή να συμμετέχει με μια κατάθεση ψυχής.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020 20:41

Σχετικά Άρθρα

  • H Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκαλύπτει το πρόσωπο που «έκοψε» το «Πάμε Πακέτο»
    H Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκαλύπτει το πρόσωπο που «έκοψε» το «Πάμε Πακέτο»

    Η δημοσιογράφος, σε μία εκ βαθέων συνέντευξη μίλησε για την αποχή της από της τηλεόραση.

    Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» του MEGA για τα επαγγελματικά της, τις προτάσεις που δέχθηκε, την υποψηφιότητά της με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στις αυτοδιοικητικές εκλογές και αποκάλυψε το πρόσωπο από τον Alpha που «έκοψε» το «Πάμε Πακέτο».

    Η κριτική για τις τηλεοπτικές εκπομπές

    «Δικαιώθηκα όταν επέλεξα να μην κάνω την εκπομπή στον ΑΝΤ1 από την ώρα που το αποφάσισα. Όπως διαμορφωνόταν η εκπομπή στον ΑΝΤ1, ήταν κάτι που δε με εξέφραζε και αποφάσισα να μην την κάνω. Δεν έχω μιλήσει με την Ελίνα Παπίλα, δεν ήμασταν γνωστές και από πριν για να διατηρήσουμε σχέση», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

    «Με τον Γιώργο Παπαδάκη θα συνεργαζόμουν αύριο, αρκεί να μην ξυπνάμε χαράματα. Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ. Τον θαυμάζω που το συνεχίζει και το αντέχει», συμπλήρωσε σχετικά με την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη.

    Η πρόβλεψη της για την «πρωτιά» της τηλεοπτικής σεζόν: «Ο Γιωργάκης (Λιάγκας) με την Κατερίνα Καινούργιου θα κόψουν το νήμα της πρωινής ζώνης στο τέλος. Μου αρέσει ο νέος τίτλος της εκπομπής της Φαίης Σκορδά. Η αλλαγή ώρας στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ από μόνη της έχει δώσει “κάτι”».

    H Βίκυ Χατζηβασιλείου θα είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

    Τι είδους εκπομπή θα άρεσε στην Βίκυ Χατζηβασιλείου να κάνει;

    Όπως απάντησε η ίδια, «Θα μπορούσα να είμαι life coach παικτών σε reality και να τους βοηθώ να “στήσουν” την σχέση με τον εαυτό τους. Θα μπορούσα να είμαι στο Fame Story ως life coach».

    Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος μίλησε για το «Πάμε Πακέτο»

    «Συγχωρώ εύκολα τους ανθρώπους και προχωρώ. Με τον Δήμο Βερύκιο υπήρχε ένταση στις σχέσεις μας όταν ήμουν στον Alpha. Έχω συγχωρέσει τον Δήμο Βερύκιο, δεν κρατάω μέσα μου αρνητικές μνήμες. Αν ο Δήμος πιστεύει ότι με το που κατάφερε να σταματήσει ο ίδιος το «Πάμε Πακέτο» έκανε κάτι καλό, τότε με γεια του με χαρά του», αποκάλυψε.

    Κι συμπλήρωσε: «Εγώ συγχώρησα τον Δήμο Βερυκίο για το γεγονός ότι κόπηκε το «Πακέτο» στον Alpha. Ο κόσμος δεν ξέρω αν το έχει κάνει».

    Θα μπορούσα να είμαι life coach παικτών σε reality

    Για τον Στέφανο Κασσελάκη

    «Είναι πολύ όμορφος, έχει χολιγουντιανή παρουσία και λόγο. Θα τον κρίνουν οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι νωρίς να πω αν με έχουν «ψήσει» αυτά που λέει ο Στέφανος Κασσελάκης. Προς το παρόν είναι θεωρία, θέλω να δω και δράση», επεσήμανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

    Η υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

    «Αποδέχθηκα την πρόταση του περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, για να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας μου έκανε κάθε φορά πρόταση στις περιφερειακές εκλογές, δεν είχα τον χρόνο θα ήμουν ασυνεπής κυρίως ως προς τον εαυτό μου», κατέληξε.

    Πηγή: in.gr

  • Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ο κύκλος του «Πάμε Πακέτο» έχει ολοκληρωθεί
    Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ο κύκλος του «Πάμε Πακέτο» έχει ολοκληρωθεί

    Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στο «Όλα Γκουντ» για την σχέση της με την τηλεόραση και την προσωπική της ζωή.

    Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στο «Όλα Γκουντ» για πρώτη φορά για την αποχώρησή της από τον Alpha και την πιθανή επιστροφή του «Πάμε Πακέτο».

    Η παρουσιάστρια σημείωσε:« δεν μου λείπει το να κάνω τηλεόραση καθόλου. Μου λείπει η ομάδα μου. Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις για συγκεκριμένο πράγμα το οποίο για μένα έχει ολοκληρωθεί, έχει τελειώσει και δεν χρειάζεται να ξαναγίνει. Έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος του Πακέτου. Δεν έχω όμως κανένα παράπονο για κανέναν. Αντίθετα θεωρώ ότι όλα ήρθαν όπως έπρεπε να γίνουν γιατί μου τα έφερε έτσι η κατάσταση και η εξέλιξη που, ίσως να μην ήταν δική μου απόφαση, για καλό ήταν όλα».

    «Βεβαίως και θα έκανα μια άλλη εκπομπή στο μέτρο που θα ήμουν πάλι χρήσιμη και λειτουργική. Δηλαδή θα έβλεπα να κάνω μια ενημερωτική εκπομπή με στοιχεία του «ζήσε καλύτερα». Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που είμαι εργάτης, πιθανόν και να έκανα κάτι πίσω από τις κάμερες» πρόσθεσε η παρουσιάστρια στη μεσημεριανή εκπομπή της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.

    Όσον αφορά για μια πιθανή τηλεοπτική της επιστροφή στον Alpha, η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξήγησε πως «αν μου έκαναν μια ενδιαφέρουσα πρόταση θα την συζητούσα. Δεν έχω τσακωθεί ποτέ. Δεν έχω έρθει καν σε ένα γραφείο ποτέ για να συζητήσουμε κάτι. Δεν έχει γίνει αυτό».

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Βίκυ Χατζηβασιλείου: Θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο από το «Πακέτο»
    Βίκυ Χατζηβασιλείου: Θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο από το «Πακέτο»

    «Έχω εσωτερικές ανάγκες έκφρασης και ο κόσμος νομίζω ότι θέλει να δει κι άλλα πράγματα από μένα», είπε η δημοσιογράφος

    Για το τηλεοπτικό της μέλλον μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό από το «Πάμε Πακέτο». «Δεν ξέρω. Σαφέστατα θα προτιμούσα να κάνω κάτι άλλο, για να πω την αλήθεια. Το Πάμε Πακέτο έκανε έναν πολύ ωραίο κύκλο, με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και τον έκλεισε με επιτυχία, πράγμα πολύ δύσκολο στην ελληνική τηλεόραση, να αρχίσεις και να κλείσεις με επιτυχία.
    Το Πάμε Πακέτο ήταν 14 χρόνια στην κορυφή κι ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο και τον Alpha, που μου έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσω μέσα από αυτή τη διαδικασία. Από εκεί και πέρα, θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο, γιατί έχω εσωτερικές ανάγκες έκφρασης και ο κόσμος νομίζω ότι θέλει να δει κι άλλα πράγματα από μένα», είπε στο περιοδικό «Λοιπόν».
    Πηγή: Protothema.gr - Φωτογραφία: Eurokinissi/Αλέξανδρος Γεωργιάδης
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch