Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 17:15

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler Alert: Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις από τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Δείτε φωτογραφίες και μάθετε τι πρόκειται να συμβεί στα τέσσερα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 από τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου

Οι «Άγριες Μέλισσες» που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, έρχονται και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν. Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική.

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου
Επεισόδιο 92
Θα καταφέρει ο Βόσκαρης να γλυτώσει από τα χέρια του Θανάση; Η Ασημίνα υποψιάζεται πως κάποιος άντρας έχει μπει στη ζωή της Δρόσως κι αποφασίζει να το ερευνήσει. Η αποκάλυψη της Δρόσως θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Ανέτ ανακαλύπτει πως ο Σωκράτης συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Δούκα κι αποφασίζει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Η μέρα για την υπογραφή της συμφωνίας του Ιγνατιάδη με τον Συνεταιρισμό, φτάνει. Θα καταφέρει ο Δούκας να τα πάρει όλα στα χέρια του; Ο Μιλτιάδης κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να απελευθερωθεί απ’ τον Γιάννο, πριν φτιάξει τη νέα του ζωή με τη Βιολέτα. Το αναίσθητο σώμα μιας γυναίκας θα ταράξει συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών.

1_
2_
3_
4_
5_

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου
Επεισόδιο 93

Οι ετοιμασίες για τον γάμο του Μιλτιάδη και της Βιολέτας προχωράνε και όλοι είναι χαρούμενοι για το ζευγάρι, παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου. Ο Μπάμπης ανακαλύπτει πως ο Κωνσταντής πάει, κρυφά, τον Σέργιο για να τον δει η Δρόσω. Θα αποκαλύψει στην Ασημίνα πως είναι ζευγάρι η αδελφή της και ο Κωνσταντής; Η Ζωρζέτ βλέπει πως δεν έχει ελπίδες με τον Μελέτη. Πώς θα αντιδράσει; Ο Νικηφόρος γιορτάζει τη συμφωνία ενώ ο Δούκας ετοιμάζεται για την επάνοδό του. Ο Θέμελης, μετά τις προειδοποιήσεις της Ανέτ, αποφεύγει τον Δούκα, ο οποίος αρχίζει να τον υποψιάζεται. Ο Βόσκαρης ζητά προστασία από την Αστυνομία και μαζί με τη Σοφούλα θα μεταφερθούν σε μια κρυφή τοποθεσία, φέρνοντας τον Τόλλια και την Παγώνα σε απελπισία.

6_
8_
9_
10_
13_

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου
Επεισόδιο 94
Η Μυρσίνη μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώνεται πως η κατάσταση είναι σοβαρή για την υγεία της. Όλη η οικογένεια Σεβαστού συγκλονίζεται και θα είναι στο πλευρό της, με πρώτο και καλύτερο τον Δούκα. Θα καταφέρει η Μυρσίνη να κερδίσει αυτή τη μάχη; Ο Μπάμπης αποκαλύπτει στην Ασημίνα τον δεσμό της Δρόσως και του Κωνσταντή και οι δυο αδελφές συγκρούονται, με την Ελένη να βρίσκεται γι’ άλλη μια φορά στη μέση. Ο Βόσκαρης και η Σοφούλα ετοιμάζονται να φύγουν προσωρινά απ’ το Διαφάνι, αλλά ο Τόλλιας και η Παγώνα παρακαλούν την κόρη τους να μείνει. Θα τους ακούσει αυτή τη φορά; Η Ουρανία αντιμετωπίζει τα πρώτα προβλήματα στη νέα της επιχειρηματική δραστηριότητα. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή τσακώνονται άγρια λόγω μιας σημαντικής αποκάλυψης, ενώ στον γάμο του Μιλτιάδη και της Βιολέτας, θα είναι παρών ένας απρόσμενος επισκέπτης.

16_
17_
18_
19_
20_

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου
Επεισόδιο 95
Ο Νικηφόρος πιάνεται στα χέρια με τον Κωνσταντή και όλοι μαθαίνουν το μυστικό του. Ποια θα είναι η αντίδραση των Σεβαστών; Στο καφενείο, γίνεται μεγάλο γλέντι μετά τον γάμο της Βιολέτας και του Μιλτιάδη και όλο το χωριό είναι εκεί. Η Σοφούλα μαθαίνει πως ο Βόσκαρης είχε σχέση με την Ελένη στη φυλακή και κλονίζεται, ενώ ο Άγγελος προσπαθεί να τη βρει. Ο Μελέτης υποκύπτει στα αισθήματά του για την Πηνελόπη, αλλά μια απρόσμενη επίσκεψη θα τους πιάσει στα πράσα. Στο νοσοκομείο, η Μυρσίνη θα δώσει ένα τελεσίγραφο στον Δούκα. Η απάντησή του θα κρίνει αν την επόμενη μέρα η ζωή των Σεβαστών θα αλλάξει για πάντα. Η Ελένη τα βάζει με τον Κωνσταντή, που τη φέρνει πάλι αντιμέτωπη με την οικογένειά του, όταν εκείνος της αποκαλύπτει μια αλήθεια που θα τη σοκάρει…

21_
23_
24_
26_
28_

Πηγή: protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 16:44

Σχετικά Άρθρα

  • Famagusta - spoiler: Το τέλος του Παύλου - τι θα συμβεί στις 20 Σεπτεμβρίου
    Famagusta - spoiler: Το τέλος του Παύλου - τι θα συμβεί στις 20 Σεπτεμβρίου

    Ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε μια ανάρτηση με όλο το cast του «Famagusta» που ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του την Κυριακή.

    Από την εκκλησία στα γυρίσματα. Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Αγία Νάπα και την επόμενη κιόλας ημέρα επέστρεψαν στα γυρίσματα του «Famagusta», της πολυσυζητημένης σειράς που διαδραματίζεται στον απόηχο των γεγονότων της πρώτης τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

    Το ζευγάρι, που μετράει ήδη έξι χρόνια σχέσης, αντί για το καθιερωμένο ταξίδι του μέλιτος επέστρεψε στη δουλειά την επομένη του γάμου, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους είναι πάρα πολλές και δεν αφήνουν περιθώρια για ανάπαυλα.

    Εκτός από τη «Γη της ελιάς» και το πολυαναμενόμενο «Ταμπού» -θα το δούμε πιθανότατα στο δεύτερο μέρος της σεζόν-, ο Ανδρέας Γεωργίου επείγονταν να ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «Famagusta», ενόψει της πρεμιέρας του τρίτου και τελευταίου κύκλου στης σειράς τον Οκτώβριο στο Mega.

    «It΄s a wrap» έγραψε ο δημιουργός στην ανάρτηση που έκανε χθες Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου μετά από την ολοκλήρωση και της τελευταίας σκηνής, δίπλα στο βίντεο με το cast της σειράς.

    Στο τρίτο κύκλο της σειράς, διάρκειας 8 επεισοδίων, που θα μεταδοθεί τον Οκτώβριο στο Mega, η κορύφωση θα έρθει στο φινάλε με ένα συνταρακτικό γεγονός.

    Όπως σημείωσαν ήδη οι πιο παρατηρητικοί τηλεθεατές, στο βίντεο που ανέβασε ο σκηνοθέτης, παραγωγός και πρωταγωνιστής της σειράς, όλοι οι ηθοποιοί είναι μαυροφορεμένοι εκτός του Ανδρέα Γεωργίου.

    Ο λόγος είναι προφανής. Τα μέλη της οικογένειας Σέκερη έχουν το θλιβερό καθήκον να παραβρεθούν στην κηδεία του Παύλου, ο οποίος θα χάσει τη μάχη με το πρόβλημα υγείας που τον βασανίζει. Έτσι, η Κοραλία Καράντη, η οποία μετά από 50 χρόνια βρήκε τον χαμένο γιο της, θα βρεθεί για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με μια τρομακτική απώλεια.

    Το «Famagusta» στο Netflix – τι θα δούμε τελικά

    Στις 20 Σεπτεμβρίου ήταν προγραμματισμένο να ανέβουν στην πλατφόρμα του Netflix πρώτος και ο δεύτερος κύκλος του «Famagusta». Όμως, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του τουρκικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, Εμπουμπεκίρ Σαχίν, με ανάρτησή του στο X, μετά από πιέσεις της Τουρκίας, το Netflix θα προβάλει τη σειρά μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο.

    Οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας δεν έχουν σχολιάσει μέχρι στιγμής της ανάρτηση του Εμπουμπεκίρ Σαχίν. Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα αν η σειρά θα κάνει τελικά διεθνή πρεμιέρα, όπως επιθυμούσαν ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου, συμπαραγωγός της σειράς, η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου και φυσικά το Mega, που στήριξε την προσπάθεια για να τιμήσει τα θύματα του πρώτου Αττίλα με την ευκαιρία της θλιβερής επετείου της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Η Γη της Ελιάς-spoiler: Ο Μιχάλης έρχεται στην Αρεόπολη και κάνει κόλαση τη ζωή του Δημοσθένη
    Η Γη της Ελιάς-spoiler: Ο Μιχάλης έρχεται στην Αρεόπολη και κάνει κόλαση τη ζωή του Δημοσθένη

    Αντίστροφη μέτρηση για τον 4ο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς», η οποία επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με νέα, συναρπαστικά επεισόδια.

    Στον νέο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς, ένα καινούργιο πρόσωπο εισβάλλει στην Αρεόπολη και τις ζωές τον ηρώων, προκαλώντας ντόμινο εξελίξεων.

    Ο λόγος για τον «Μιχάλη Χατζή», τον οποίο θα υποδυθεί ο Στέφανος Μιχαήλ.

    Όπως αναφέρει το MyTV, ο Μιχάλης είναι συνεργάτης του Τζον από την Αμερική και έρχεται στη Μάνη ύστερα από εντολή του Ισίδωρου, προκειμένου να αναλάβει τη διεύθυνση των επιχειρήσεων Βρεττάκου, ώστε να ξεκουραστεί ο Μάνος και να έχει τη δυνατότητα να ασχοληθεί με την επέκταση των δραστηριοτήτων της οικογένειας σε άλλα μέρη.

    Η Γη της Ελιάς: Δημοσθένης και Μιχάλης έρχονται αντιμέτωποι στον 4ο κύκλο της δημοφιλούς σειράς

    Ο Μιχάλης είναι ένας δυναμικός άντρας, ο οποίος καταφθάνει στην Ελλάδα μαζί με την αγαπημένη του, τη γοητευτική Νόρα, την οποία υποδύεται η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

    Ο ίδιος, μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, γνωρίζεται με τους κατοίκους της περιοχής και κερδίζει τη συμπάθειά τους με την ευγενική του φυσιογνωμία και τους καλούς του τρόπους.

    Ωστόσο, υπάρχει και ένα πρόσωπο που μόλις τον αντικρίζει αισθάνεται απειλή και τρόμο, και αυτός είναι ο Δημοσθένης. Όταν οι δύο άνδρες συναντιούνται, αποκαλύπτεται ότι ο Μιχάλης δεν ταξίδεψε στη Μάνη μόνο για δουλειά.

    Οι δύο άνδρες φαίνεται πως έχουν προηγούμενα, με τον Μιχάλη να θέλει να εκδικηθεί τον Δημοσθένη, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ. «Στη Μάνη ήρθα μόνο για να συναντήσω εσένα. Ξέρω πάρα πολλά», λέει ο Χατζής στον Δημοσθένη, κάνοντάς τον να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

    Ακούγοντάς τον, ο Δημοσθένης καταλαβαίνει ότι ο νεοφερμένος γνωρίζει πολλά για εκείνον και αισθάνεται εκτεθειμένος, γνωρίζοντας, την ίδια ώρα ότι ο Μιχάλης έχει τη δύναμη, την εξουσία και τις κατάλληλες γνωριμίες ώστε να τον καταστρέψει.

    Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Δημοσθένης δίνει εντολή στους άντρες του να μάθουν τα πάντα για τον μυστηριώδη Χατζή, την ώρα που ο Μιχάλης επιδιώκει και άλλες κρυφές συναντήσεις μαζί του και συνεχίζει να εξαπολύει απειλές εναντίον του, μετατρέποντας την καθημερινότητά του σε κόλαση.

    Την ίδια ώρα, η έλευση του Μιχάλη Χατζή, στη Μάνη και στην οικογένεια των Βρεττάκων, φέρνει τα πάνω κάτω και στη ζωή της Μαρίνας. Από την πρώτη στιγμή που ο νεαρός γνωρίζει τη Μαρίνα, εντυπωσιάζεται από την παρουσία της, ενώ και η ίδια μοιάζει να εντυπωσιάζεται από τον στενό συνεργάτη του Τζον.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Famagusta-Spoiler: Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις στο 3ο επεισόδιο
    Famagusta-Spoiler: Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις στο 3ο επεισόδιο

    Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο τρίτο επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς «Famagusta», που έρχεται τους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Mega την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, στις 21:00.

    Στο νέο επεισόδιο, ο Μάικλ συλλαμβάνεται για τον φόνο της Ελένης, προκαλώντας αναστάτωση στις οικογένειες Κούρτη και Σέκερη. Την ίδια ώρα, ο Παύλος πείθεται να αναζητήσει ιατρική βοήθεια στο Λονδίνο για την ασθένειά του, ενώ οι εξελίξεις γύρω από τον φόνο, θα φέρουν κοντά τη θετή και τη βιολογική μητέρα του Μάικλ.

    Famagusta: Τι θα δούμε στο 3ο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς

    Τα στοιχεία που βρήκε η αστυνομία στο σπίτι του Μάικλ τον καθιστούν κύριο ύποπτο για τον φόνο της Ελένης. Ο ίδιος προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος και να αποδείξει την αθωότητά του, την ώρα που η Χριστίνα αμφιβάλλει ενστικτωδώς για την ενοχή του. Ο Αντρέας της υπόσχεται να διερευνήσει την υπόθεση.

    Η Μαίρη επισκέπτεται την αδερφή της και μητέρα του Μάικλ, Σοφία, στο Λονδίνο. Μέσα από την νοσταλγική συζήτηση τους, μαθαίνουμε πώς ο Μάικλ κατέληξε στα χέρια της Μαίρης κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής.

    Η Κατερίνα, φίλη του Μάικλ και συνάδελφος του στο ντοκιμαντέρ, τηλεφωνεί στην Σοφία και την ενημερώνει για τη σύλληψη του Μάικλ. Παράλληλα, η Κατερίνα συνεχίζει μόνη τα γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ και καταγράφει μια ακόμα συγκλονιστική ιστορία που έλαβε χώρα πριν 50 χρόνια.

    Ο Αντρέας πείθει τον Παύλο να επισκεφθούν ειδικό γιατρό στο Λονδίνο, με την ελπίδα ότι μπορεί να προτείνει κάποια θεραπεία, έστω και πειραματική, για το πρόβλημα υγείας του.

    Η Σοφία σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βοηθήσει τον Μάικλ επισκέπτεται τη Χριστίνα και οι δυο γυναίκες, η βιολογική και η θετή μητέρα του Μάικλ, συναντιούνται.

    Famagusta

    Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Αιμιλία Υψηλάντη, στον ρόλο του Παππού ο Γιώργος Ζένιος, Βασιλική Τρουφάκου, Νεοκλής Νεοκλέους, Σοφία Καλλή, Στέφανος Μιχαήλ, Σοφία Παυλίδου, Αστέρω Κυπριανού, Δάφνη Κιουρκτσόγλου, Μαριάννα Σάντη, Βαγγέλης Κακουριώτης, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Αντωνίου, Γρηγόρης Γεωργίου, Λουκία Μουσουλιώτη, Τζώρτζια Κουβαράκη, Ανδρέας Χρυσάνθου, Χριστίνα Σωτηρίου.

    Και τα μικρά παιδιά: Άγγελος Γεωργίου και Αντρέας Χριστοδούλου

    Στον ρόλο του Αρχιεπισκόπου Μακάριου, ο Γρηγόρης Βαλτινός

    Στον ρόλο της Χαρίτας Μάντολες, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη

    Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

    Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Μάγισσα Spoiler: Δαμιανή και Τζανής οργανώνουν τη δολοφονία της Θεοφανώς
    Μάγισσα Spoiler: Δαμιανή και Τζανής οργανώνουν τη δολοφονία της Θεοφανώς

    Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς

    Στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 «Μάγισσα», η Θεοφανώ κινδυνεύει.

    Σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλεθεατής», Δαμιανή και Τζανής θα οργανώσουν τη δολοφονία της.

    Η Θεοφανώ είναι ανεπιθύμητη πια στη Μάνη, μετά την αποκάλυψη του χαρίσματος της. Ο Μάρκος δέχεται όλο και περισσότερες πιέσεις να τη διώξει από τον πύργο των Λασκαραίων, κάτι όμως που αρνείται πεισματικά να κάνει. Κι ενώ εκείνη ανησυχεί για τα όσα θα φέρει το μέλλον τόσο στην ίδια όσο και στο παιδί που περιμένει, η Δαμιανή και ο Τζανής σχεδιάζουν να τη σκοτώσουν. Σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες, η Θεοφανώ δεν είναι μόνη. Ένας από τους ανθρώπους που συνεχίζουν να τη στηρίζουν είναι ο Αντρέι.

    Πηγή: Protothema.gr

  • Γη της Ελιάς: Η Αρετή εκδικείται τον Στάθη με τον χειρότερο τρόπο
    Γη της Ελιάς: Η Αρετή εκδικείται τον Στάθη με τον χειρότερο τρόπο

    Παράλληλα, ο Δημοσθένης ζητά διαζύγιο από την Ασπασία - Όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια

    Η «Γη της Ελιάς» έρχεται στο MEGA με συνταρακτικές εξελίξεις, χωρισμούς και στημένες παγίδες. Όσα θα δούμε από την Κυριακή 11 έως και την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 21:00: Επεισόδιο 192 (Κυριακή 11 Ιουνίου)
    Ο Στάθης προσπαθεί να εξηγήσει στην Ιουλία τι ακριβώς συνέβη με την Αρετή, αλλά εκείνη αρνείται να τον ακούσει. Αργότερα, πηγαίνει στο μαγαζί της Αρετής και η κουβέντα καταλήγει σε καβγά, με αποτέλεσμα ο Στάθης να σπάσει ένα βάζο από τα νεύρα του. Εκείνη αποφασίζει να τον εκδικηθεί και του κάνει μήνυση. Η Δήμητρα, όμως, τον ειδοποιεί να κρυφτεί για να αποφύγει το αυτόφωρο κι έτσι ο Στάθης βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Λυκούργου. Η Ευτυχία παραμιλάει στον ύπνο της και ο Κουράκος αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα. Ο Φίλιππος τηλεφωνεί στη Βασιλική και δεν την βρίσκει, γεγονός που του προκαλεί ζήλια. Η Αθηνά πηγαίνει ξανά στο Ίδρυμα και αυτή τη φορά η Φιλιώ είναι πιο φιλική μαζί της. Η Αρετή βλέπει πως η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει στη σύλληψη του Στάθη και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της.

    gitiselias_3_5

    Επεισόδιο 193 (Δευτέρα 12 Ιουνίου)
    Η Αρετή βρίσκει την ευκαιρία να εκδικηθεί τον Στάθη και δεν έχει σκοπό να υποχωρήσει. Ο Κουράκος είναι υποχρεωμένος να συλλάβει τον Στάθη και να τον κρατήσει όλη τη νύχτα στο κρατητήριο, μέχρι να περάσει από αυτόφωρο την επόμενη ημέρα. Το δικαστήριο εν τέλει του επιδικάζει υψηλή χρηματική ποινή. Η Βασιλική και ο Στέφανος εξαγριώνονται με τη μάνα τους, αλλά η Αρετή δεν κάνει πίσω. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος αποκτά ένα καλό φίλο στον στρατό, αλλά οι συζητήσεις τους τον προβληματίζουν και αρχίζουν να του προξενούν ζήλια για τη Βασιλική. Ο Λυκούργος παίρνει τη μικρή Φιλιώ από το Ίδρυμα και την πηγαίνει στο σπίτι της Αθηνάς όπου θα μείνει για ένα βράδυ ώστε να γνωριστούν καλύτερα. Η Ιουλία και η Αρετή συναντιούνται τυχαία στον δρόμο. Η Αρετή τής επιτίθεται κι εκείνη τη χαστουκίζει. Η Ασπασία και ο Δημοσθένης καβγαδίζουν με κάθε αφορμή. Η Ασπασία τού μιλάει απότομα, μέχρι που γίνεται η «έκρηξη» και ο Δημοσθένης ζητάει διαζύγιο και φεύγει από το σπίτι.

    Η_γη_της_ελιας_Β_192-196__1_

    Επεισόδιο 194 (Τρίτη 13 Ιουνίου)
    Η Αρετή πηγαίνει πάλι στο αστυνομικό τμήμα και ζητάει επιτακτικά από τον Κουράκο, να συλλάβει την Ιουλία γιατί την χαστούκισε. Ο Κουράκος, κουρασμένος από τις υστερίες της, δεν την πιστεύει και την πετάει έξω. Ο Δημοσθένης δείχνει αποφασισμένος να πάρει διαζύγιο από την Ασπασία, ενώ η Ειρήνη στέκεται δίπλα στη μητέρα της και αδιαφορεί για τον χωρισμό των γονιών της. Ο Κουράκος, όσο περνούν οι μέρες, μπαίνει όλο και περισσότερο σε σκέψεις για τον φόνο του Ανέστη και το μυαλό του εστιάζει στα λόγια και τις αντιδράσεις της Ευτυχίας. Η Αθηνά φιλοξενεί στο σπίτι της τη μικρή Φιλιώ και προσπαθεί να την κάνει να ανοιχτεί. Ένα γεγονός εκτυλίσσεται μπροστά στη Μαρίνα που της επιβεβαιώνει ότι ο Χάρης απατάει τη Ρένα. Ο Κουράκος, αποφασισμένος να διαλευκάνει την υπόθεση του φόνου του Ανέστη, κάνει το επόμενο βήμα στο σχέδιο αποκάλυψης του ενόχου.

    Η_γη_της_ελιας_Β_192-196__4___1_

    Επεισόδιο 195 (Τετάρτη 14 Ιουνίου)
    Οι υποψίες του Κουράκου για την εμπλοκή της Ευτυχίας στον φόνο του Ανέστη αρχίζουν να πυκνώνουν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σύννεφα στη σχέση τους, ενώ η Ευτυχία συνεχίζει πυρετωδώς τις ετοιμασίες για τον γάμο τους. Η Μαρίνα θεωρεί σίγουρο ότι ο Χάρης απατάει τη Ρένα, ενώ εκείνος υπόσχεται στη Στέλλα πως θα χωρίσει με τη γυναίκα του μόλις χρονίσει το μωρό. Ο Δημοσθένης επιμένει στην απόφασή του να πάρει διαζύγιο και ειδοποιεί τον Λυκούργο να προχωρήσει τις διαδικασίες. Η Αρετή γνωστοποιεί σε όλους ότι την χαστούκισε η Ιουλία, αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Οι κρίσεις ζήλιας του Φίλιππου πυκνώνουν και το πρώτο καβγαδάκι με τη Βασιλική δεν αργεί να έρθει. Ο Κουράκος, προκειμένου να διαλευκάνει αν η Ευτυχία είχε εμπλοκή ή όχι στον φόνο του Ανέστη, αποφασίζει να ψάξει το σπίτι της για παλιά ίχνη αίματος.

    Επεισόδιο 196 (Παρασκευή 16 Ιουνίου)
    Η Ευτυχία εξομολογείται στην Άννα πως νιώθει τον Κουράκο όλο και πιο απόμακρο, αλλά η Άννα το αποδίδει στο άγχος πριν τον γάμο. Η ζήλια του Φίλιππου προβληματίζει τη Βασιλική, ενώ ο Στάθης με τον Λυκούργο προσπαθούν να τον δικαιολογήσουν. Την ίδια ώρα, ο Παρασκευάς αποδεικνύεται κακός σύμβουλος για τον Φίλιππο, μιας και τον παροτρύνει να εξαφανιστεί από τη Βασιλική για να τη δοκιμάσει. Ο Ισίδωρος έρχεται και πάλι κοντά με την Αμαλία, δίνοντας αφορμή στον Μάνο και τη Μαρίνα να τον πειράξουν. Ο Λυκούργος ενημερώνει την Ασπασία πως ο Δημοσθένης τού ανέθεσε την υπόθεση του διαζυγίου τους. Ο Στάθης μπλέκεται άθελά του σε ένα θανατηφόρο δυστύχημα.


    Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
    Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

    Με τον Νίκο Γαλανό

    Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου
    Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος
    Αγγελική, η μικρή Κλειώ

    Και οι:
    Στέλα Φυρογένη
    Κούλλης Νικολάου
    Βάσια Παναγοπούλου
    Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
    Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
    Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
    Guest star, Μάρω Κοντού

    Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
    Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

    Πηγή: protothema.gr

  • Μαρία Κίτσου: Με φωνάζουν ακόμη Λενιώ στο δρόμο, θέλω να ξεχαστεί
    Μαρία Κίτσου: Με φωνάζουν ακόμη Λενιώ στο δρόμο, θέλω να ξεχαστεί

    Η Μαρία Κίτσου μίλησε για το θέατρο και τους λόγους για τους οποίους δεν συμμετείχε σε καμία τηλεοπτική σειρά φέτος.

    Η Μαρία Κίτσου βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, μαζί με τον Φάνη Μουρατίδη, συμπρωταγωνιστή της στην Μήδει του Ευρυπίδη αυτό το καλοκαίρι.

    Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου, ξεκινώντας από το Κατράκειο θέατρο στη Νίκαια. Όπως δήλωσε η ηθοποιός, η συγκεκριμένη παράσταση ήταν ένα όνειρο ζωής που φέτος πραγματοποιείται.

    Χαρακτηριστικά η Μαρία Κίτσου περιέγραψε την υπόθεση όπως την έχει χειριστεί ο Ευρυπίδης στο κείμενό του: «Η Μήδεια είναι πολλά πράγματα. Δείχνει τις συνέπειες του ανεξέλεγκτου πάθους, τις απώλειας, της περιθωριοποίησης, του αποκλεισμού του ανθρώπου.

    Η Μήδεια είναι ξένη πρόσφυγας, γυναίκα και προδομένη. Δεν είναι μόνο μία ιστορία ειδεχθούς εγκλήματος αλλά είναι και πολιτικό έργο γιατί ο Ευριπίδης μεγάλωσε ανάμεσα σε δύο πολέμους και βίωσε την απώλεια και την προσφυγιά και τα θίγει αυτά.

    Ήθελε να δείξει πως η επιθυμία τους να θυσιάζουν τα παιδιά, ήθελε να τους το καταδείξει και να τους ευαισθητοποιήσει. Η τραγωδία δείχνει και την μάχη των δύο φύλων, την πατριαρχία και τη μητριαρχία.», είπε στην Ελένη Μενεγάκη κι επιπλέον τόνισε πως ο κόσμος διψάει για θέατρο και το δείχνει στις περιοδείες των θιάσων.

    Επίσης ανέφερε πως ζει ακόμη στον απόηχο των «Άγριων Μελισσών» του ΑΝΤ1. Η σειρά που έκανε το μεγάλο θαύμα για την ελληνική τηλεοπτική μυθοπλασία κι άνοιξε δρόμο σε πολλούς θεατρικούς καλλιτέχνες να προσεγγίσουν το τηλεοπτικό κοινό, έχει αφήσει ακόμη το σημάδι της και στην Μαρία Κίτσου. Η ίδα θέλει πρώτα να αποσυνδεθεί από τον ρόλο της Λενιώς Σταμίρη, για να αναλάβει έναν επόμενο σε τηλεοπτική σειρά.

    «Με λένε ακόμα Λενιώ. Δεν κυκλοφορώ πολύ, είμαι σπιτόγατος, ήταν ένας λόγος που απείχα από την τηλεόραση. Επειδή ήταν ένας πολύ έντονος ρόλος, πολύ εμβληματικός ήθελα λίγο να ξεχαστεί, να πάμε σε καινούργια πράγματα, λίγο να φύγει από το μυαλό του κόσμου η περσόνα αυτή που με έχει συνδέσει. Επιλέγω ρόλους διαφορετικούς», είπε η Μαρία Κίτσου.

    Ενώ παραδέχτηκε πως έχει δεχτεί προτάσεις κι είναι θετική για την επόμενη σεζόν: «Είμαι σε κάποιες συζητήσεις, ακόμα δεν ξέρω, το σκέφτομαι σοβαρά. Το δεύτερο μισό της σεζόν. Του χρόνου θα κάνω θέατρο», είπε η Μαρία Κίτσου ολοκληρώνοντας στην εκπομπή «Ελένη».

    Δείτε το βίντεο:

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Η γη της ελιάς – spoiler: Θα δούμε τον Στέφανο να επιστρέφει στη Μάνη;
    Η γη της ελιάς – spoiler: Θα δούμε τον Στέφανο να επιστρέφει στη Μάνη;

    Ο Στέφανος ζει για την ώρα στην Ισπανία, μακριά από την «Γη της ελιάς», τους γονείς και την αδελφή του.

    Ο Στέφανος, όπως θα θυμούνται οι φανατικοί θεατές της «Γης της ελιάς», είναι ο γιος του Στάθη και της Αρετής, σύντροφος της Μυρτάλης στην αρχή της σειράς, που υποδύθηκε ο Λίαμ Άιρλαντ. Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα και περιπέτειες, στα οποία έβαλε το χεράκι της η Αρετή, ο νεαρός γεωπόνος και η κόρη του Ιπποκράτη χώρισαν και αυτός αναζήτησε την τύχη του στην Ισπανία με την νέα του αγαπημένη, την Ελένη.

    Η τελευταία φορά που τον είδαμε ήταν πριν από αρκετούς μήνες όταν ο Στάθης, ο Δημοσθένης, η Ασπασία, η Βασιλική και ο Φίλιππος ταξίδεψαν στην ιβηρική χερσόνησο για τον γάμο του με την κοπέλα που του έκλεψε την καρδιά. Από τότε, η επικοινωνία του με τους υπόλοιπους ήρωες της «Γης της ελιάς» περιορίζεται σε μερικά τηλεφωνήματα στον πατέρα και στη αδελφή του – με τη μητέρα του, μετά από τα ψέματά της και τις διαρκεί επεμβάσεις στη ζωή του, δεν ανταλλάσσουν πλέον ούτε καλημέρα.

    Όμως, αν κρίνουμε από τις πληροφορίες που έρχονται από την παραγωγή της σειράς, αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Ο Στέφανος, ο οποίος έκανε το μεταπτυχιακό του στην Ισπανία στην καλλιέργεια της ελιάς, θα επιστρέψει σύντομα στα πατρογονικά εδάφη.

    Για λόγους που δεν γνωρίζουμε ακόμα, ο γάμος του με την Ελένη, που ήταν η αφορμή για να ξαναβρεθεί με τον πατέρα και την αδελφή του και να κάνει «ειρήνη» με τον γαμπρό του, τον Φίλιππο, θα λήξει και ο νεαρός άνδρας θα επιστρέψει στον τόπο του.

    Η άφιξή του θα φέρει μεγάλη χαρά στον Στάθη, ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του μαζί με την Ιουλία, παρά τα προβλήματα, οικονομικά και άλλα, που θα βρει στον δρόμο του. Θα είναι επίσης ένα στήριγμα για την Βασιλική κατά την απουσία του Φίλιππου, ο οποίος αποφάσισε να ξεμπερδέψει επιτέλους με τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του, σοκάροντας τη γυναίκα του.

    Όσο για την Αρετή, αυτή θα πληροφορηθεί τα νέα της επιστροφής του γιου της τυχαία, από τις κουβέντες ανάμεσα στους συγχωριανούς της, και θα ζωντανέψουν οι ελπίδες της ότι τα πράγματα θα ξαναγίνουν όπως πριν.

    Το μεγάλο ερώτημα βέβαια είναι τα αισθήματα που θα γεννηθούν στη Μυρτάλη όταν θα δει μπροστά της τον Στέφανο, το αγόρι που τη στήριξε στα πρώτα της βήματα μετά τον θάνατο του πατέρα της. Ποια θα είναι η αντίδραση της ηρωίδας που υποδύεται η Αφροδίτη Λιάντου, η οποία είναι αυτή τη στιγμή δέσμια του «τοξικού» πάθους της για τον Αλέξη;

    Να θυμίσουμε πως η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ζευγάρι στη ζωή και στην οθόνη, έχουν αφήσει να εννοηθεί πως δεν θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την σειρά για τρίτη σεζόν.

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης και η Μυρτάλη βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο δολοφονίας της Αθηνάς
    Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης και η Μυρτάλη βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο δολοφονίας της Αθηνάς

    Όσα θα δούμε από την Κυριακή 19 έως και την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 21:00, στο MEGA

    Οι δραματικές εξελίξεις δεν έχουν τέλος στη μεγάλη παραγωγή του MEGA «Η γη της ελιάς». Η απαγωγή του Μάνου εξαντλεί συναισθηματικά τους Βρεττάκους. Ο Άρης μπλέκει στις παράνομες δραστηριότητες του Δημοσθένη. Ο Αλέξης και η Μυρτάλη βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο δολοφονίας της Αθηνάς. Όσα θα δούμε από την Κυριακή 19 έως και την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 21:00: Επεισόδιο 131 (Κυριακή 19 Μαρτίου)

    Ο Ισίδωρος και η Μαρίνα περιμένουν με αγωνία την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία των απαγωγέων. Η Ιουλία και η Αντιγόνη βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Την ίδια ώρα, ο Μάνος προσπαθεί να το σκάσει και καταλήγει αναίσθητος στο πάτωμα, χτυπημένος. Η Μυρτάλη απαιτεί εξηγήσεις από την Αθηνά για την παραμονή τής Άννας στο ελαιοτριβείο και τελικά οι δύο γυναίκες μαλώνουν άσχημα. Παράλληλα, ο Πότης εξομολογείται στον Αποστόλη πως είναι τσιμπημένος με την αδελφή του, αλλά του ζητά να μην της το πει. Η Μυρτάλη, τυφλωμένη από το μίσος, εκλιπαρεί τον Αλέξη να βγάλει την Αθηνά από τη μέση. Ο Φίλιππος ζητά από τη Βασιλική να κάνουν πλάτες στην Ειρήνη για να συναντιέται με τον Λεωνίδα. Ο Άρης, υπό το βάρος του χρέους, ενδίδει στην πρόταση του Δημοσθένη και δέχεται να συνεργαστεί στις παράνομες δουλειές του. Η Ισμήνη ανακαλύπτει ένα τηλέφωνο παλιάς τεχνολογίας στην τσέπη του Κωνσταντίνου και απαιτεί εξηγήσεις.

    Η_γη_της_ελιας_Β_επ__131-136__3_

    Επεισόδιο 132 (Δευτέρα 20 Μαρτίου)

    Η υπομονή της Μαρίνας και του Ισίδωρου δοκιμάζεται, καθώς περνάει ακόμα μία ημέρα χωρίς επικοινωνία από τους απαγωγείς. Ο Κουράκος αποφασίζει να προχωρήσει σε παρακολούθηση των τηλεφώνων τους, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να τους εντοπίσουν όταν ζητήσουν λύτρα. Ο Άρης, υπό την καθοδήγηση του Δημοσθένη, βουτάει στα βαθιά και μπλέκει με το εμπόριο ναρκωτικών. Ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να πείσει την Ισμήνη πως δεν υπάρχει άλλη γυναίκα, όμως εκείνη αρνείται να ακούσει τις δικαιολογίες του. Οι απαγωγείς τελικά κάνουν το πολυπόθητο τηλεφώνημα στον Ισίδωρο και ζητούν τεράστιο ποσό, με τη διορία να λήγει σε τρεις ημέρες. Ο Αλέξης ενδίδει στην πίεση της Μυρτάλης και κόβει τα φρένα στο αμάξι της Αθηνάς. Αγνοεί όμως πως μέσα στο αμάξι της θα βρεθεί και η μητέρα του με την Αναστασία. Επεισόδιο 133 (Τρίτη 21 Μαρτίου)
    Ο Ισίδωρος αποφασίζει να μη μιλήσει στην αστυνομία, φοβούμενος πως η ανάμιξή της μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του Μάνου. Η εμπιστοσύνη της Ισμήνης παραμένει κλονισμένη κι έτσι αρπάζει τα κλειδιά του γραφείου του Κωνσταντίνου και βγάζει αντικλείδι για να πάει εκεί και να ψάξει. Ο Άρης αναλαμβάνει την πρώτη παράνομη μεταφορά και ο Δημοσθένης τον επιβραβεύει με ένα καλό πόσο. Σε μεγάλη ρήξη έρχονται ο Στάθης και η Ιουλία για ένα θέμα που αφορά στη συγκατοίκηση και τα οικονομικά τους. Ο Δημοσθένης ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο τον αντικαταστάτη του και του ζητάει να τον εκπαιδεύσει, αλλά εκείνος αρνείται. Η Αθηνά μαθαίνει από το συνεργείο ότι τα φρένα του αυτοκινήτου της ήταν κομμένα και, μαζί με τον εισαγγελέα, υποψιάζονται αμέσως τον Αλέξη. Οι απαγωγείς στέλνουν DVD με μήνυμα του Μάνου. Επεισόδιο 134 (Τετάρτη 22 Μαρτίου)
    Ο Μιχάλης, παρότι συμφωνεί με την Αθηνά πως ο Αλέξης πείραξε τα φρένα στο αυτοκίνητό της, τη συμβουλεύει να μην κάνει κάποια κίνηση και συστήνει να τον έχουν υπό στενή παρακολούθηση. Στο μεταξύ, ο Άρης δίνει στην Εύα χρήματα για να καλύψει επιταγές, λέγοντάς της ότι του τα δάνεισε κάποιος φίλος του. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να μαζέψει τα χρήματα για τα λύτρα, ενώ η Μαρίνα με το ζόρι καταφέρνει να ανοίξει το ανθοπωλείο και προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη. Η Μυρτάλη, που δεν ξέρει για την απαγωγή του Μάνου, προσπαθεί να κάνει μία ακόμα προσέγγιση στη φίλη της, αλλά ειδικά αυτή τη φορά, βρίσκει τοίχο. Η Ισμήνη παρακολουθεί τον Κωνσταντίνο. Ο Ισίδωρος ζητάει παράταση για την παράδοση των λύτρων και νέο βίντεο του Μάνου. Ο απαγωγέας αντιδρά άσχημα γεγονός που τρομοκρατεί τη Μαρίνα.

    Η_γη_της_ελιας_Β_επ__131-136__2_

    Επεισόδιο 135 (Πέμπτη 23 Μαρτίου)
    Όσο περνούν οι μέρες και ο Μάνος βρίσκεται ακόμα στα χέρια των απαγωγέων, τα πράγματα δυσκολεύουν. Η Αθηνά και η Ιουλία βοηθούν τον Ισίδωρο να συγκεντρώσει τα λύτρα. Ο Κωνσταντίνος δεν μπορεί να πείσει την Ισμήνη για την ειλικρίνεια των λεγομένων του. Ο Αλέξης, πονηρά σκεπτόμενος, πηγαίνει στην Αθηνά για να ζητήσει συγνώμη, αλλά εκείνη τον πετάει έξω από το σπίτι της. Ένα δεύτερο βίντεο με τον Μάνο φτάνει στα χέρια του Ισίδωρου και της Μαρίνας, ενώ παράλληλα αποκαλύπτεται ποιος είναι κρύβεται πίσω από την απαγωγή. Επεισόδιο 136 (Παρασκευή 24 Μαρτίου)
    Οι διαπραγματεύσεις του Ισίδωρου για το ποσό των λύτρων φέρνουν τη Μαρίνα στα όριά της με αποτέλεσμα οι δυο τους να καβγαδίσουν. Ο Ισίδωρος, φοβούμενος ότι η μικρή Αγγελική θα καταλάβει τι συμβαίνει, αποφασίζει να τη στείλει στην Ιουλία, προκαλώντας την αντίδραση της Αντιγόνης, καθώς ήθελε εκείνη να φιλοξενήσει το παιδί. Την ίδια ώρα, γίνεται μια δολοφονία έξω από το αστυνομικό τμήμα που βάζει στον Κουράκο την υποψία ότι οι απαγωγείς βρίσκονται κάπου κοντά. Παράλληλα, ο Κουράκος και η Ευτυχία κάνουν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση ως ζευγάρι και τα κουτσομπολιά στο χωριό δίνουν και παίρνουν. Η Ασπασία αρχίζει συνεδρίες με ψυχολόγο. Ο Αλέξης σε μια προσπάθεια να εκβιάσει συναισθηματικά τη Μαργαρίτα, την απειλεί πως θα αυτοκτονήσει.

    Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
    Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
    Με τον Νίκο Γαλανό
    Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη
    Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός
    Αγγελική, η μικρή Κλειώ
    Και οι:
    Στέλα Φυρογένη
    Κούλλης Νικολάου
    Βάσια Παναγοπούλου
    Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
    Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
    Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
    Guest star, Μάρω Κοντού
    Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
    Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

    Πηγή: protothema.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch