Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 12:57

Συγκίνησε ο Ερωτόκριτος μιλώντας για την απώλεια του γιου του (video)

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος, μπήκε στη «Φάρμα» και συγκλόνισε μιλώντας για τον θάνατο του γιου του σε ηλικία 11 ετών από σπάνια μορφής λευχαιμία.

Συγκλόνισε τους συμπαίκτες του και το πανελλήνιο ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος, ο οποίος μίλησε για την απώλεια του παιδιού του, από λευχαιμία. Ο Ερωτόκριτος, κατά την είσοδό του στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 "Φάρμα" την Παρασκευή (19/3) άνοιξε την καρδιά του στους Στράτο Τζώρτζογλου και Θανάση Πάτρα και μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, καθώς έχασε τον γιο του σε ηλικία 11 ετών...

«Μείναμε στο νοσοκομείο 1,5 χρόνο, με μια σπάνια μορφής λευχαιμία. Δυστυχώς πέθανε. Το αίμα του είχε γίνει νερό», ανέφερε μεταξύ άλλων με τους δύο συνομιλητές του να έχουν μείνει άναυδοι με την τραγική ιστορία που κουβαλάει ο νέος τους συμπαίκτης, ο οποίος βρήκε τη δύναμη μέσα από όλο αυτό για το φιλανθρωπικό του έργο.

Όπως αποκάλυψε ο Ερωτόκριτος έχει κάνει το μοντέλο αφιλοκερδώς σε φιλανθρωπική επίδειξη μόδας με αφορμή το γιο του, ενώ η απώλεια που βίωσε το 2009 τον οδήγησε στη συγγραφή του βιβλίου «Το Ημερολόγιο Ενός Πρίγκιπα» και του παραμυθιού «Ο Ιδανικός στην Γαία και στην Στιγμή Γαία», στα οποία περιγράφει την ιστορία του παιδιού του Μανώλη.

Ο Ερωτόκριτος παντρεύτηκε στα 25 του και απέκτησε άλλα δύο παιδιά εκτός του Μανώλη. Τον Χρήστο και την Ειρήνη. Το 2009 ο Μανώλης διαγνώστηκε με μία σπάνια μορφής λευχαιμία και λίγο καιρό αργόετρα έχασε τη μάχη.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας δημιούργησε τον Οργανισμό Στήριξης Παιδιών με σπάνια αυτοάνοσα νοσήματα, με την ονομασία «Μανώλη Μαζί Μπορούμε», ενώ δημιούργησε και τη σχολή «Αγάπης Εαυτού», στην οποία παραδίδει δωρεάν μαθήματα και συνεδρίες αυτογνωσίας και διαλογισμού.

Στράτος Τζώρτζογλου και Θανάσης Πάτρας ήταν σοκαρισμένοι με τα όσα άκουσαν και τον επαίνεσαν για το κουράγιο του αλλά και τις ενέργειες που κάνει συγκεντρώνοντας έσοδα από τις επιδείξης μόδας που κάνει για να βοηθήσει παιδιά που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Ο Θανάσης Πάτρας μάλιστα του είπε χαρακτηριστικά «σε θαυμάζω γιατί είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν γονιό».

Πηγή: Gazzetta.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 19:42

Σχετικά Άρθρα

  • Κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις που προάγουν τη βιοποικιλότητα
    Κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις που προάγουν τη βιοποικιλότητα

    Θετικές πληροφορίες για τον πλανήτη αναφέρει μελέτη, που δημοσιεύθηκε στην τρέχουσα έκδοση του περιοδικού Agricultural Systems αποκαλύπτοντας πώς ο τρόπος σχεδιασμού και διαχείρισης μιας φάρμας μπορεί να αποτελέσει ώθηση για τη φύση.

    Το πρόβλημα της απώλειας βιοποικιλότητας αποτελεί περιβαλλοντική πρόκληση παγκόσμιας κλίμακας. Η πρόκληση αυτή επιδεινώνεται από πρακτικές, όπως η αποψίλωση των δασών και η εντατικοποίηση της γεωργίας, η οποία οδηγεί σε υπερβολική χρήση χημικών εισροών (φυτοκτόνα, λιπάσματα κ.λπ.), καθώς και σε ανησυχητική ομογενοποίηση των αγροτικών τοπίων.

    Η διατήρηση της βιοποικιλότητας, ιδιαίτερα στην Ευρώπη, θα μπορούσε να επιτραπεί από τη λεγόμενη εκτατική κτηνοτροφία, η οποία έχει λίγα ζώα ανά μονάδα επιφάνειας και χρησιμοποιεί λιγότερες εισροές σε σύγκριση με την πιο εντατική κτηνοτροφία. Ωστόσο, υπάρχει μια ποικιλία της λεγόμενης εκτατικής κτηνοτροφίας, ευνοϊκή για τη βιοποικιλότητα, αλλά η παραγωγικότητά τους και οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις εκτός από τη βιοποικιλότητα είναι ελάχιστα ή όχι γνωστές. Έχοντας αυτό υπόψη, οι ερευνητές του INRAE ξεκίνησαν μια διερευνητική μελέτη προκειμένου να κατανοήσουν καλύτερα και να ποσοτικοποιήσουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων που ευνοούν τη βιοποικιλότητα.

    Αυτό βασίζεται σε ένα μικρό δείγμα πολύ διαφορετικών εκμεταλλεύσεων, μερικές από τις οποίες είναι πολύ καινοτόμες.

    Το δείγμα περιελάμβανε ένα σύνολο από 7 φάρμες με φυτοφάγα ζώα, κυρίως αγελάδες, στη Γαλλία και την Αγγλία, τοποθετημένες σε μια κλίση εντατικοποίησης και δέσμευσης για τη βιοποικιλότητα. Το δείγμα περιλαμβάνει 1 αγρόκτημα που υποβάλλεται σε γεωργική αναζωπύρωση και 3 εκμεταλλεύσεις θηλαζουσών αγελάδων (συμπεριλαμβανομένων 2 με πρακτικές ευνοϊκές για τη βιοποικιλότητα) και 3 γαλακτοκομικές εκμεταλλεύσεις (συμπεριλαμβανομένης μίας με πρακτικές ευνοϊκές για τη βιοποικιλότητα).

    Η προσέγγιση που ακολουθήθηκε περιλάμβανε ανάλυση του κύκλου ζωής, αξιολόγηση 6 διακριτών περιβαλλοντικών επιπτώσεων (κλιματική αλλαγή, χερσαία οξίνιση, ευτροφισμός στο γλυκό νερό, θαλάσσιος ευτροφισμός, κατοχή γης και ζήτηση ενέργειας), αλλά και την ενεργειακή απόδοση για κάθε αγρόκτημα και το επίπεδο παραγωγής του.

    Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι 4 εκτεταμένες κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις ευνοϊκές για τη βιοποικιλότητα, αν και λιγότερο αποδοτικές ως προς τον όγκο παραγωγής, έχουν μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις και καλύτερη ενεργειακή απόδοση σε σύγκριση με τις 3 πιο εντατικές εκμεταλλεύσεις. Στο δείγμα που αναλύθηκε, ένα αγρόκτημα στην Αγγλία στοχεύει στην αποκατάσταση της βιοποικιλότητας μέσω της γεωργίας, δηλαδή της ανασυγκρότησης ενός φυσικού οικοσυστήματος προωθώντας αυθόρμητες οικολογικές διεργασίες.

    Πρώτα σταμάτησε την καλλιέργεια και επέτρεψε στη βλάστηση να αναπτυχθεί φυσικά και στη συνέχεια εισήγαγε σταδιακά αγελάδες, πόνυ και χοίρους, καθώς και ελάφια. Αυτό γίνεται για να δημιουργηθεί ένα σχεδόν φυσικό οικοσύστημα, όπου η μόνη ανθρώπινη παρέμβαση είναι η περιστασιακή απομάκρυνση των ζώων. Αυτό το συγκεκριμένο αγρόκτημα είχε πολύ χαμηλές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και αποδείχθηκε ότι η αποθήκευση άνθρακα στο έδαφος και βλάστηση ήταν 8 φορές υψηλότερη από τις εκπομπές, αλλά το επίπεδο παραγωγής ήταν χαμηλό. Ένα αγρόκτημα αγελάδων από το γαλλικό δίκτυο Paysans de Nature είχε κλιματική επίδραση και παραγωγή κρέατος που ήταν 2 φορές χαμηλότερη από ένα κλασικό οργανικό αγρόκτημα θηλασμού στο δείγμα.

    Τα συμπεράσματα αυτής της μελέτης υπογραμμίζουν σημαντικούς συμβιβασμούς που σχετίζονται με τη συμφιλίωση της αποκατάστασης της βιοποικιλότητας, τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της κτηνοτροφίας και της παραγωγής τροφίμων.

    Η ανάπτυξη εκτεταμένων κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων ευνοϊκών για τη βιοποικιλότητα δεν μπορεί παρά να αποτελεί μέρος της προοπτικής μείωσης των κοπαδιών μηρυκαστικών, αλλά και μείωσης της κατανάλωσης ζωικών προϊόντων εντός των εδαφών.

    Θα μπορούσε να υποστηριχθεί από την εφαρμογή των κινήτρων που προβλέπει η Πράσινη Συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που αφορούν, για παράδειγμα, την αποκατάσταση μόνιμων λιβαδιών, τη μείωση της χρήσης φυτοφαρμάκων και την προώθηση της Βιολογικής Γεωργίας. Συνολικά, τα αποτελέσματα αυτά υπογραμμίζουν τη δυνατότητα, ακόμη και την αναγκαιότητα, μιας αρμονικής συνύπαρξης μεταξύ του ζωικού κεφαλαίου και της βιοποικιλότητας για τη διασφάλιση ενός βιώσιμου μέλλοντος.

    Αυτά τα συμπεράσματα που βασίζονται σε ένα μέτριο μέγεθος δείγματος μας ενθαρρύνουν να κατευθύνουμε περισσότερη έρευνα προς αυτά τα συστήματα που έρχονται σε αντίθεση με το κυρίαρχο οικονομικό μοντέλο, προκειμένου να επανεξετάσουμε τις τρέχουσες γεωργικές πρακτικές και να προωθήσουμε πιο φιλικές προς το περιβάλλον προσεγγίσεις για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας.

    Εντατικό έναντι εκτεταμένου μοντέλου

    Συνοπτικά, η κύρια διάκριση μεταξύ εκτατικών και εντατικών εκμεταλλεύσεων έγκειται στη χρήση γης, την πυκνότητα των ζώων που υπάρχουν, το ποσοστό χρήσης συνθετικών εισροών, την παραγωγικότητα (ποσότητα προϊόντων ανά ζώο ή ανά εκτάριο) και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Καθένα από αυτά τα μοντέλα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και η επιλογή της κλίσης μεταξύ αυτών των δύο συστημάτων εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως στόχους παραγωγής, διαθέσιμους πόρους και περιβαλλοντικές ανησυχίες.

    Πηγή: Etheas.gr

  • Ο Βασιλιάς Κάρολος σε ρόλο... τυροκόμου: Mε φόρμα εργασίας φτιάχνει τυρί σε οργανική φάρμα στη Γερμανία
    Ο Βασιλιάς Κάρολος σε ρόλο... τυροκόμου: Mε φόρμα εργασίας φτιάχνει τυρί σε οργανική φάρμα στη Γερμανία

    Αφού συνομίλησε με την πολιτική ελίτ του Βερολίνου, ο βασιλιάς Κάρολος Γ' βρέθηκε στη γερμανική ύπαιθρο και επισκέφτηκε μια βιολογική φάρμα, όπου ο μονάρχης της Βρετανίας βοήθησε στην παρασκευή ενός τυριού πορτοκαλί χρώματος με αποτύπωμα στέμματος.

    «Ακούσαμε ότι ο βασιλιάς είναι μεγάλος λάτρης του τυριού», δήλωσε η Katja von Maltzan, η οποία μαζί με τον σύζυγό της διευθύνει το αγρόκτημα Brodowin 80 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της γερμανικής πρωτεύουσας και το είδαμε ως ευκαιρία να του φτιάξουμε τη δική μας δημιουργία», δήλωσε..

    Το Brodowin King είναι ένα τυρί τύπου Tilsiter που εμποτίζεται με χυμό καρότου για να του δώσει "μια μικρή γλυκύτητα και ένα πορτοκαλί χρώμα, όπως το βρετανικό τσένταρ", είπε.

    Η φάρμα Brodowin ιδρύθηκε το 1991 σε γη που αποτελούσε μέρος ενός αγροτικού συνεταιρισμού της Ανατολικής Γερμανίας. Η φάρμα 5.683 στρεμμάτων παράγει λαχανικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, λινάρι και ηλιέλαιο, φρέσκο κρέας και λουκάνικα σύμφωνα με αυστηρά βιολογικά πρότυπα. Σχεδόν όλη η ηλεκτρική ενέργεια παράγεται επιτόπου μέσω ενός συστήματος ηλιακής ενέργειας.

    Ο Βρετανός βασιλιάς συναντήθηκε με νεαρούς εκπαιδευόμενους στη γεωργία και περιηγήθηκε στην ιδιοκτησία, η οποία έχει 160 αγελάδες γαλακτοπαραγωγής, 300 κατσίκες και 1.800 κότες. Το ζεύγος των ιδιοκτητών ξενάγησε τον Κάρολο σε όλη τη διαδικασία παρασκευής τυριού. Λόγω της καταρρακτώδους βροχής, ο βασιλιάς παρέλειψε μια επίσκεψη στο στέκι και αναζήτησε καταφύγιο στο γαλακτοκομείο της φάρμας, όπου γέμισε το μείγμα τυριού σε ένα καλούπι.

    «Μείναμε κολλημένοι στο γαλακτοκομείο», είπε ο φον Μάλτζαν στο dpa. «Αλλά αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να μιλήσουμε λίγο με τον βασιλιά, κάτι που θα μπορούσε να μην ήταν τόσο δυνατό διαφορετικά». Οι αγρότες σχεδιάζουν να παράγουν συνολικά περίπου 150 στρογγυλά «κεφάλια» του «βασιλικού τυριού» τα οποία θα πρέπει να ωριμάσουν έξι έως οκτώ εβδομάδες προτού να είναι έτοιμα για κατανάλωση και πώληση.

    The organic Brodowin Farm (@brodowin_de) works hard to reduce the environmental impacts of agriculture.

    🐄🧀 The King heard from farmers, apprentices, retailers and cooks who work on the farm, to find out more about their sustainable processes. #RoyalVisitGermany pic.twitter.com/OyCflqewAl

    — The Royal Family (@RoyalFamily) March 30, 2023

    Ο φον Μάλτζαν είπε ότι ήταν τιμή «που ο βασιλιάς επέλεξε να έρθει στο Brodowin στην πρώτη του κρατική επίσκεψη» σε μία ένδειξη στήριξης «στη βιολογική γεωργία και τη βιωσιμότητα». Ο 74χρονος Κάρολος ο οποίος ανέβηκε στον θρόνο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β' τον Σεπτέμβριο, πρόκειται να στεφθεί κατά τη διάρκεια τελετής στέψης στις 6 Μαΐου στο Αβαείο του Γουέστμινστερ του Λονδίνου.

    Στο αγρόκτημα Brodowin, πήρε μια πρώτη γεύση από την εμπειρία όταν ο ζαχαροπλάστης της φάρμας του πρόσφερε ένα κομμάτι από ένα κέικ λευκής σοκολάτας με πολύτιμους λίθους ζάχαρης και σμέουρα από πάνω που είχε το σχήμα του στέμματος που θα φορέσει την ημέρα της στέψης. Ο βασιλιάς μίλησε επίσης στο κατάστημα με τους υπαλλήλους και έκανε πολύ ενημερωμένες ερωτήσεις σχετικά με τη βιολογική γεωργία, είπε στο dpa η εκτελεστική βοηθός της φάρμας. «Μιλήσαμε για την κοπριά αγελάδας και πόσο καλή είναι για το έδαφος», πρόσθεσε.

    Ο βασιλιάς Κάρολος κατά την επίσκεψη υπογράμμισε το ενδιαφέρον του και τη δέσμευσή του για την προστασία του περιβάλλοντος. Η τριήμερη επίσκεψή του στη Γερμανία -το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό ως μονάρχης της Βρετανίας- περιελάμβανε επίσης μια δεξίωση αφιερωμένη στην οικοδόμηση ενός πιο βιώσιμου κόσμου.

    Berlin’s weekly farmers’ market first opened over 150 years ago, as a place of trade and a meeting point where news and goods could be exchanged.

    The market at Wittenbergplatz was opened in 1996 to reestablish this tradition.#RoyalVisitGermany pic.twitter.com/9YKF2X0XA1

    — The Royal Family (@RoyalFamily) March 30, 2023

    Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης στο Bellevue Palace του Γερμανού Προέδρου Frank-Walter Steinmeier, συναντήθηκε με υπουργούς της κυβέρνησης, εμπειρογνώμονες και εκπροσώπους ομάδων υπεράσπισης. Ο ίδιος και η Καμίλα, η βασίλισσα σύζυγος, έφτασαν στο Βερολίνο την Τετάρτη.

    Πηγή: Εthnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ NEIL HALL
  • Σάκης Ρουβάς: Mαζεύει αβγά και δείχνει τη φάρμα που έχει στο σπίτι του
    Σάκης Ρουβάς: Mαζεύει αβγά και δείχνει τη φάρμα που έχει στο σπίτι του

    Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή στο Instagram

    Παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα και τις εμφανίσεις που ξεκίνησε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο Σάκης Ρουβάς φροντίζει πάντα να αφιερώνει χρόνο στην οικογένειά του.

    Ο γνωστός τραγουδιστής ζει με τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα στον Νέο Βουτζά.

    Εκεί έχει φτιάξει τον δικό του «παράδεισο» κι ασχολείται συχνά με την κηπουρική, τα ζώα και τη φάρμα που έχει δημιουργήσει στο σπίτι του.

    Με ένα βίντεο μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φαίνεται να μαζεύει αβγά, ενώ δείχνει παράλληλα στο κοινό τις πάπιες, τις κότες και το περιβάλλον τριγύρω.

    «Φρέσκα φρέσκα! Τι θα τα κάνουμε τόσα αυγά; Καλό Σαββατοκύριακο!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Σάκης Ρουβάς.

    Δείτε το βίντεο:

    Πηγή: Protothema.gr

  • ΑΝΤ1: Μετά τις γιορτές ξανά στον αέρα οι Ράδιο Αρβύλα
    ΑΝΤ1: Μετά τις γιορτές ξανά στον αέρα οι Ράδιο Αρβύλα

    Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1

    H τελευταία εκπομπή για τους Ράδιο Αρβύλα ήταν η χθεσινή, αφού ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 συναίνεσε την επιθυμία των συντελεστών της να μη βγουν στον αέρα σήμερα και αύριο, αλλά να επανέλθουν μετά τις γιορτές, λόγω της θύελλας των αντιδράσεων που έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τη δράση του επί 14 χρόνια συνεργάτη της ομάδας, Στάθη Παναγιωτόπουλου.

    Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σταθμός, αναφέρεται:

    Ο ΑΝΤ1 ανταποκρίνεται στην επιθυμία του Αντώνη Κανάκη και όλων των συντελεστών του «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» ώστε η εκπομπή να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές δύο ημέρες πριν το προγραμματισμένο «διάλειμμα» των εορτών.
    Η απόλυτη στήριξη του σταθμού στην εκπομπή και τους ανθρώπους της είναι αδιαπραγμάτευτη.
    Οι αγαπημένες εκπομπές «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» και «VINYΛΙΟ» θα είναι και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα μετά τις γιορτές.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Φάρμα: «Έσπασε» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και συγκίνησε τους πάντες
    Φάρμα: «Έσπασε» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και συγκίνησε τους πάντες

    Τι συνέβη και "λύγισε" στη Φάρμα ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας;

    Την πιο ευάλωτη πλευρά του έδειξε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στη Φάρμα και στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στον ΑΝΤ1. Αφορμή για αυτήν στάθηκε η πολυήμερη απουσία της συζύγου και της κόρης του από το πλευρό του.

    Ειδικότερα, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας σημείωσε χαρακτηριστικά προς τους συμπαίκτες του πως «πέρασαν πέντε μέρες, μιλάμε για ένα ταξίδι χωρίς προορισμό. Μπήκαμε χωρίς να ξέρουμε τι μας περιμένει. Όπως είδατε ούτε σταρ είμαι, ούτε βεντέτα είμαι, αλλά είμαι ένας από εσάς. Σταναχωριέμαι όταν ακούω το «Κύριε Παναγιώτη» αλλά πήρα τον λόγο γιατί ήθελα να νιώσετε αυτό που νιώθει η ψυχή μου αυτή τη στιγμή. Τώρα το ένιωσα. Μπορεί να το ένιωθα την άλλη εβδομάδα.

    «Δεν φανταζόμουν ότι στο διάβα της ζωής μου, στα τελευταία χρόνια της ζωής μου θα είχα να κάνω αυτή την εμπειρία».

    «Επειδή εγώ είμαι ο Παναγιώτης της καρδιάς της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, για να μην πω της Ελλάδος, μου έλειψε η ανθρώπινη επαφή, οι συνεργάτες μου, οι φίλοι μου αλλά πάνω από όλα η γυναίκα μου και οι κόρες μου. Δεν φανταζόμουν ότι σε αυτή την ηλικία θα περνούσα αυτή τη δοκιμασία. Δοκιμασία αντοχών και αδυναμιών» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι του ΑΝΤ1.

    Πηγή: Zappit.gr

  • Μαρίνα Πατούλη: Ρώτησε Λιάγκα και Σκορδά αν είναι ξανά ζευγάρι - Η αμηχανία στο πλατό
    Μαρίνα Πατούλη: Ρώτησε Λιάγκα και Σκορδά αν είναι ξανά ζευγάρι - Η αμηχανία στο πλατό

    «Η απόφαση που πήραμε ήταν οριστική». Η απάντηση που έδωσε η Φαίη Σκορδά στην Μαρίνα Πατούλη

    Σε αμήχανη στιγμή βρέθηκαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, όταν η Μαρίνα Πατούλη ρώτησε τους δύο παρουσιαστές του ΑΝΤ1, αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι ξανά ζευγάρι. «Πώς είναι η σχέση σου με τη Φαίη; Γιατί ακούγεται ότι τα ξαναβρήκατε».

    Εκείνη τη στιγμή, τον λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά, η οποία απάντησε: «Έχουμε μία καθαρά επαγγελματική σχέση, δεν τα ξαναβρήκαμε. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει και όταν υπάρχουν παιδιά, για να φτάσεις σε αυτή την απόφαση, είναι πάρα πολύ δύσκολη απόφαση. Για μένα, που το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι τα παιδιά μου, σημαίνει ότι δεν υπήρχε καμία πιθανότητα ή ότι έχεις εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να συνεχιστεί.

    Άρα, με πολύ μεγάλη ωριμότητα αποφασίζεις να χωρίσεις για τους δικούς σου λόγους. Αν υπήρχε έστω και μία πιθανότητα να συνεχιζόταν, να μπορούσε να συνεχιστεί, σαφώς δεν θα χωρίζαμε. Η απόφαση που πήραμε εμείς ήταν οριστική. Το ότι είμαστε ξανά μαζί σημαίνει ότι έχουμε μια πολύ καλή σχέση, θα την έχουμε πάντα γιατί είναι τα παιδιά μας, οπότε όλα αυτά τα σενάρια που ακούγονται δεν ισχύουν».

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Φάρμα - Τελικός: Ο Κώστας Γκρέκας είναι ο μεγάλος νικητής - Κέρδισε 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο
    Φάρμα - Τελικός: Ο Κώστας Γκρέκας είναι ο μεγάλος νικητής - Κέρδισε 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο

    Ο Κώστας Γκρέκας αναδείχτηκε νικητής του φετινού ριάλιτι του ΑΝΤ1, κερδίζοντας το έπαθλο των 50.000 ευρώ, καθώς και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

    Μετά από τρεις μήνες, η "Φάρμα" έφτασε στο τέλος, με τον μεγάλο τελικό να διεξάγεται το βράδυ της περασμένης Πέμπτης για την ανάδειξη του νικητή μέσα από μία δυνατή μονομαχία.

    Στην "αρένα" ρίχτηκαν οι Κωνσταντίνος Μακρής, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κώστας Γκρέκας και Βασίλης Θεοδωρόπουλος οι οποίοι κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό και διεκδίκησαν το μεγάλο έπαθλο.

    Οι τέσσερις φιναλίστ συμμετείχαν σε τέσσερα αγωνίσματα, ενώ για την ανάδειξη του νικητή έγινε και ψηφοφορία με τη συμμετοχή και των υπόλοιπων παικτών.

    Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

    1ο αγώνισμα: Βασίλης 10, Κυριακή 0, Ντούπης 20, Κώστας 15.

    2ο αγώνισμα: Βασίλης 0, Κυριακή 20, Ντούπης 15, Κώστας 10.

    3ο αγώνισμα: Βασίλης 20, Κυριακή 10, Ντούπης 0, Κώστας 15.

    4ο αγώνισμα: Βασίλης 15, Κυριακή 0, Ντούπης 10, Κώστας 20.

    Στην ψηφοφορία των παικτών, ο Κώστας Γκρέκας ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο και σε συνδυασμό με τις βαθμολογίες στα αγωνίσματα, πήρε τη νίκη και το έπαθλο.

    Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο που στο παρελθόν έχει περάσει και από την τηλεόραση, κέρδισε 50.000 ευρώ, αλλά και ένα αυτοκίνητο Peugeot 2008 αξίας 25.000 ευρώ.

    Πηγή: News247.gr

  • Η Φάρμα: Βαρύ το κλίμα με την αποχώρηση του Θανάση Πάτρα
    Η Φάρμα: Βαρύ το κλίμα με την αποχώρηση του Θανάση Πάτρα

    Σε κλίμα συγκίνησης αποχώρησε από τη Φάρμα ο Θανάσης Πάτρας.

    Την πόρτα της εξόδου από τη Φάρμα είδε χθες ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος ήταν ο χαμένος στη μονομαχία με τον Βασίλη. Οι δύο παίκτες πάλεψαν σκληρά για να διατηρήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι, ωστόσο ο ο τελευταίος επικράτησε του δημοσιογράφου.

    Αρχικά, ο Κώστας Γκρέκας βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο για την αρχηγία.

    Ο Κώστας κέρδισε το πρώτο παιχνίδι, ο Βασίλης το δεύτερο και το ματς μεταφέρθηκε σε τρίτο γύρο, όπου Γκρέκας πήρε, τελικά, την αρχηγία.

    Ως νέος αρχηγός, ο Κώστας Γκρέκας επέλεξε για «μονομάχο» τον Βασίλη, ο οποίος με τη σειρά του αποφάσισε να παλέψει με τον Θανάση Πάτρα, με αποτέλεσμα την αποχώρηση του τελευταίου, κατά το επεισόδιο του Σαββάτου.

    Ιδιαίτερα συγκινημένη με την εξέλιξη αυτή εμφανίστηκε η Κυριακή Κατσογρεσάκη η οποία μίλησε για τον Θανάση με δάκρυα στα μάτια, ενώ φορτισμένοι φάνηκαν και άλλοι διαγωνιζόμενοι.

    Πηγή: iEidiseis.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch