Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 16:11

Χριστίνα Μπόμπα: Με έναν ιδιαίτερο τρόπο μας δείχνει πόσο μεγάλωσε η κοιλιά της

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Μετρά αντίστροφα για την πιο μεγάλη μέρα της ζωής της

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μετρούν αντίστροφα για την ημέρα που θα αλλάξει η ζωή τους, για την ημέρα δηλαδή που θα υποδεχτούν τα δίδυμα κοριτσάκια της.

Η γνωστή influencer περιμένει πώς και πώς να τα κρατήσει στην αγκαλιά και συχνά ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα social media για το πώς προχωράει η εγκυμοσύνη της.

Πλέον, η κοιλιά της έχει μεγαλώσει πολύ, γεγονός που αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της. Μάλιστα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι έχει πάρει 20 κιλά.
Χθες βράδυ η μέλλουσα μαμά θέλοντας να δείξει το μέγεθος που έχει η κοιλιά της, δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε επτά παλάμες να την κρατάνε. «Πόσα χέρια χωράνε σε μια κοιλιά», σχολίασε χιουμοριστικά.
boba1-1
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 11:03

Σχετικά Άρθρα

  • Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Όλα όσα έγιναν στη λαμπερή βάφτιση των διδύμων
    Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Όλα όσα έγιναν στη λαμπερή βάφτιση των διδύμων

    Το αγαπημένο ζευγάρι βάφτισε τις κόρες του στη Μύκονο

    Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έζησαν το Σάββατο μια από τις σημαντικότερες οικογενειακές στιγμές τους, αφού βάφτισαν τα δύο κοριτσάκια τους.

    Έξω από τον Ιερό Ναό της Αγίας Άννα στη Μύκονο το ροζ χρώμα είναι αυτό το οποίο κυριαρχούσε στο στολισμό, ενώ το ζευγάρι επέλεξε μια λιτή διακόσμηση με θέα το απέραντο μπλε μπροστά στην παραλία.

    Ποια ονόματα πήραν τα κορίτσια

    Οι δίδυμες κορούλες του λαμπερού ζευγαριού πήραν τα ονόματα Αριάνα και Φιλίππα, ενώ τη βάφτιση προετοίμαζαν οι γονείς τους αρκετούς μήνες. Μάλιστα από την αρχή του καλοκαιριού είχαν νοικιάσει σπίτι με σκοπό να τα διοργανώσουν όλα με την κάθε λεπτομέρεια.

    Στη βάφτιση πήγαν αρκετοί φίλοι του ζευγαριού με σκοπό να ευχηθούν για τις κόρες τους.

    Η λαμπερή βάφτιση

    Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό.

    Το κάθε κορίτσι έχει τέσσερις νονούς. Τη Φιλίππα βάφτισε ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς με τη Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη.

    Από την άλλη, την Αριάνα βάφτισε η στενή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη κα ο Γιώργος Καμπουρίδης. Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Βερνίκου κι ο Μίλτος Καμπουρίδης πάντρεψαν το ζευγάρι στη Σίφνο, το 2018.

    Γιώργος Μαυρίδης – Σάκης Τανιμανίδης: Έσπασε ο πάγος στα βαφτίσια

    Οι δύο άντρες φαίνεται να έκαναν «ανακωχή» με αφορμή τη βάπτιση των παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη.

    Καλεσμένος στη βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στη Μύκονο ήταν σήμερα ο Γιώργος Μαυρίδης.

    Οι δύο άντρες αν και τους συνέδεε μακροχρόνια φιλία, είχαν απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια χωρίς να είναι σαφής ο λόγος, που χάλασε η σχέση τους.

    Αυτά όμως, φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν και δίνουν μια νέα ευκαιρία στη φιλία τους.

    Πηγή: in.gr

  • Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα σε ρομαντική απόδραση στο Παρίσι
    Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα σε ρομαντική απόδραση στο Παρίσι

    Ο παρουσιαστής δημοσίευσε βίντεο στο Instagram, όπου καλημερίζει τους ακόλουθούς του μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, μαζί με τη σύζυγό του

    Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψαν στο Παρίσι και το μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους τους, στο Instagram.

    Το ζευγάρι, εδώ και λίγες ώρες, βρίσκεται στην Πόλη του Φωτός, όπως δείχνει και το βίντεο, που ανάρτησε ο Σάκης Τανιμανίδης, στον προσωπικό του λογαριασμό.

    Μαζί με την σύζυγό του, καλημέρησε στα γαλλικά τους ακόλουθούς του, ενώ από πίσω φαίνεται ο Πύργος του Άιφελ. Οι χρήστες και ακόλουθοι του παρουσιαστή, σχολίασαν κάτω από το βίντεο, την προφορά του, τονίζοντας ότι η Χριστίνα Μπόμπα τα μιλάει καλύτερα.

    Δείτε το σχετικό βίντεο, από τη ρομαντική απόδραση του ζευγαριού:

    Δείτε βίντεο: Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα σε ρομαντική απόδραση στο Παρίσι
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ο Σάκης Τανιμανίδης & η Χριστίνα Μπόμπα στην πιο cute φωτογραφία που είδες σήμερα με τις δίδυμες στο χιόνι
    Ο Σάκης Τανιμανίδης & η Χριστίνα Μπόμπα στην πιο cute φωτογραφία που είδες σήμερα με τις δίδυμες στο χιόνι

    Ευκαιρία για χαλάρωση, ξεκούραση και παιχνίδια στο χιόνι με τις δίδυμες βρήκαν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Το διάσημο ζευγάρι της showbiz που διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του καθώς πριν από λίγο καιρό έγιναν για πρώτη φορά γονείς φέρνοντας στον κόσμο τις δίδυμες κόρες του για άλλη μια φορά αποδεικνύει πόσο ευτυχισμένο είναι.

    Σε μια φωτογραφία που ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γνωστός παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και η social media star ποζάρουν στο χιόνι κρατώντας στην αγκαλιά τους την Αριάνα και τη Φιλίππα. Χαμογελαστοί, χαρούμενοι κι ευδιάθετοι δείχνουν να απολαμβάνουν τις οικογενειακές στιγμές στο χιονισμένο τοπίο και απαθανάτισαν την όμορφη στιγμή.

    Πηγή: Yupiii.gr

  • Χριστίνα Μπόμπα: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της από το μαιευτήριο λίγο πριν γεννήσει!
    Χριστίνα Μπόμπα: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της από το μαιευτήριο λίγο πριν γεννήσει!

    Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram

    Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης γίνονται για πρώτη φορά γονείς και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών τους. Ευτυχισμένοι καθώς είναι, φαίνεται να μην διαστάζουν να μοιραστούν με τους θαυμαστές του τις μοναδικές εμπειρίες που βίωσαν στο μαιευτήριο.

    Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να απαντήσει σε μία ερώτηση από ακόλουθο της στο Instagram, αναρτώντας για πρώτη φορά μία φωτογραφία λίγα λεπτά πριν μπει στο χειρουργείο για να γεννήσει τα κοριτσάκια της.

    Συγκεκριμένα, η απορία που τέθηκε από τον θαυμαστή της αφορούσε στο αν γέννησε φυσιολογικά ή με καισαρική. Η απάντησή της ήταν η εξής: «Γεννήσαμε με καισαρική... εδώ όταν με μεταφέρουν στο χειρουργείο».

    Δείτε τη φωτογραφία:
    mpompa_25345
    Πηγή: Protothema.gr
  • Γέννησε η Χριστίνα Μπόμπα: «Έφτασαν» - Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη με τα δίδυμα
    Γέννησε η Χριστίνα Μπόμπα: «Έφτασαν» - Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη με τα δίδυμα

    «Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης στο Instagram

    Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν απο χθές η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια.



    Όπως είχε αποκαλύψει η Χριστίνα Μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους να δύο υπέροχα μωράκια τους.

    Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους followers του για το χαρμόσυνο νέο, μέσα από μία ανάρτηση.

    «Έφτασαν!! ❤️ Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2!
    #tanimanidakia», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης και δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με τα νεογέννητα μωράκια.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Χριστίνα Μπόμπα: Ο γιατρός της απαγόρευσε τη γυμναστική - Προηγούνται τα δίδυμα που περιμένει
    Χριστίνα Μπόμπα: Ο γιατρός της απαγόρευσε τη γυμναστική - Προηγούνται τα δίδυμα που περιμένει

    Η εγκυμονούσα σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μοιράστηκε τις ανησυχίες της μέσω instagram

    H Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζονται σε λίγους μήνες να γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Και μάλιστα διδύμων.

    Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια επικοινωνώντας μέσω instagram με τους followers της, αποκάλυψε τις ανησυχίες της και τα νέα δεδομένα της καθημερινότητάς της κατά τη διάρκεια της δίδυμης κύησης.
    chrisbo-750x1197
    chrisbo3-750x1180
    chrisbo4-750x1166
    chrisbo2-750x1178


    Πηγή: Protothema.gr

  • O Σάκης Τανιμανίδης αποχαιρετά το Survivor - Η εγκυμοσύνη της Χριστίνας προτεραιότητά του

    Το μήνυμά του στο Instagram για τους λόγους που αφήνει το ριάλιτι επιβίωσης

    Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα περιμένουν τον ερχομό των διδύμων τους και αυτό είναι η μόνη τους προτεραιότητα. Την ίδια ώρα στον ΣΚΑΪ ετοιμάζονται πυρετωδώς για το νέο κύκλο του Survivor. O μέχρι πρότινος παρουσιαστής του, ο Σάκης Τανιμανίδης πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι δεν ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο καθώς όπως λέει: «Αυτήν την περίοδο προτιμώ να μείνω δίπλα στην οικογένειά μου και να μην χάσω όλες αυτές τις ανεκτίμητες στιγμές μέχρι και την γέννα».⁣

    Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για το αντίο στο Survivor

    «Το Survivor ήρθε πριν λίγα χρόνια σαν κομήτης να ταράξει όλη τη χώρα και φυσικά την ίδια μου τη ζωή. Στο Survivor είδα εμένα, κι από ότι μου λένε πολλοί, είδαν σε μένα το Survivor. Η παρουσίασή του έμοιαζε σαν κάτι απολύτως φυσικό, κάτι που βγαίνει από μέσα μου. Και όπως με όλα όσα κάνω στην ζωή μου το έκανα και αυτό με όλο μου το πάθος (ίσως καμιά φορά με υπερβολικό πάθος, τις φορές που έκλεινε η φωνή μου από τις περιγραφές των αγωνισμάτων). ⁣

    Οι μήνες (τα χρόνια αν τα αθροίσουμε όλα μαζί) που πέρασα στον Αγ. Δομίνικο είναι αξέχαστα και οι φίλοι που έκανα αληθινοί. ⁣Για όλα αυτά νιώθω μόνο ευγνωμοσύνη. ⁣

    Η ζωή μας όμως είναι μια συνεχόμενη εξέλιξη, μια πορεία από διαφορετικά στάδια. Και το δικό μου στάδιο αυτή τη στιγμή είναι ίσως το σημαντικότερο από όλα, αφού περιμένουμε με ανυπομονησία τη γέννηση των 2 μας παιδιών. Η Χριστίνα λόγω της δίδυμης κύησης θα πρέπει να μείνει στην Ελλάδα, έτσι κι εγώ αυτήν την περίοδο προτιμώ να μείνω δίπλα στην οικογένεια μου και να μην χάσω όλες αυτές τις ανεκτίμητες στιγμές μέχρι και την γέννα.⁣

    Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Survivor, όλους τους παίκτες, τον ΣΚΑΙ, ευχαριστώ τον Acun για την εμπιστοσύνη του, και φυσικά ευχαριστώ όλους εσάς τους τηλεθεατές για την αγάπη σας...σας αγαπώ έναν έναν πραγματικά!⁣

    Αντίο Survivor. 3...2...1..........⁣
    #ThankYou».


    Πηγή: Protothema.gr
  • Χριστίνα Μπόμπα: Αυτή είναι η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης
    Χριστίνα Μπόμπα: Αυτές είναι οι πρώτες ολόσωμες φωτογραφίες της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

    Την καλύτερη φάση της ζωής της διανύει η Χριστίνα Μπόμπα που αποκάλυψε ότι σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

    Σε λίγους μήνες ο πελαργός θα επισκεφθεί το σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Ο παρουσιαστής και η Influencer ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα νέα στα social media και από εκείνη τη στιγμή έχουν δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα.

    Η μελαχρινή καλλονή, ως λάτρης των social media, θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές τους για ακόμα μία φορά.

    Έτσι μετά το βίντεο που ανέβασε το απόγευμα της Πέμπτης, έκανε και μια δεύτερη ανάρτηση ποστάροντας τις πρώτες ολόσωμες φωτογραφίες μετά την είδηση ότι θα φέρει στον κόσμο δίδυμα.

    "Όλη σας η αγάπη μας γέμισε χαρά", έγραψε στη λεζάντα κρύβοντας ελαφρώς τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

    Πηγή: TheToc.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch