Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 16:14

Άκης Πετρετζίκης: Τα σχέδια για γάμο και η επόμενη σεζόν στην τηλεόραση

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

O γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς πρόσφατα έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Η σύντροφός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στον κόσμο στις 2 Ιουλίου τον γιο τους, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί. Ο πρώτος Έλληνας MasterChef και η σύντροφός του έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και είχαν καταφέρει να κρατήσουν μυστική ακόμη και την εγκυμοσύνη.

Ο Άκης Πετρετζίκης είχε γράψει στον λογαριασμό του στο Instagram από το μαιευτήριο: «Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!».

Το όνομά της είναι Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και είναι μία εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα με την οποία ο Άκης δεν έχει φωτογραφηθεί δημοσίως. Ρεπορτάζ αναφέρουν ότι το όμορφο ζευγάρι δεν γνωρίζεται πολύ καιρό, ωστόσο έκαναν το πιο σημαντικό βήμα της κοινής ζωής τους και έγιναν γονείς.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Άκης Πετρετζίκης τον περασμένο Μάιο, ο οποίος αποκάλυψε ότι είναι αρκετά χαρούμενος που θα γίνει πατέρας. «Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο, επιτέλους ήρθε η ώρα. Το ήθελα πολύ». Ο γνωστός σεφ -σύμφωνα με την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» - δεν γνώρισε τη σύντροφό του και μέλλουσα μητέρα μέσα από τον χώρο της μαγειρικής ή της σόουμπιζ, αλλά από τα social media. Η ίδια εργάζεται ως νοσηλεύτρια.

Ο Άκης Πετρετζίκης ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ότι δεν μαγειρεύει στο σπίτι του και δεν έχει όρεξη να φάει έπειτα από όλη τη μέρα. Παράλληλα, δήλωσε ότι η εκπομπή «Kitchen Lab» θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν και όπως είπε και ο ίδιος θα φτάσει μέχρι να μεγαλώσει ο γιος του και θα τη βλέπει μέχρι κι εκείνος. Αντίθετα, η ταξιδιωτική του εκπομπή δεν θα γίνει τη νέα σεζόν, εξαιτίας του κορονοϊού.

Ο Άκης Πετρετζίκης ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ότι δεν μαγειρεύει στο σπίτι του και δεν έχει όρεξη να φάει έπειτα από όλη τη μέρα. Παράλληλα, δήλωσε ότι η εκπομπή «Kitchen Lab» θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν και όπως είπε και ο ίδιος θα φτάσει μέχρι να μεγαλώσει ο γιος του και θα τη βλέπει μέχρι κι εκείνος. Αντίθετα, η ταξιδιωτική του εκπομπή δεν θα γίνει τη νέα σεζόν, εξαιτίας του κορονοϊού.

Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 11:59

Σχετικά Άρθρα

  • Άκης Πετρετζίκης: Η ρομαντική βάφτιση της κορούλας του
    Άκης Πετρετζίκης: Η ρομαντική βάφτιση της κορούλας του

    Ο διάσημος σεφ έχει δύο παιδιά, τον Αχιλλέα και την Ακυλίνα.

    Ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ είναι πολύ ευτυχισμένοι καθώς βάφτισαν την 7 μηνών κορούλα τους, με μια πολύ όμορφη τελετή σε ροζ αποχρώσεις και κοριτσίστικη ατμόσφαιρα.

    Η ανάρτηση στα social

    Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο σεφ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση της μικρής.

    Το μυστήριο τελέστηκε σε κτήμα στο Κορωπί και το όνομα της νεοφώτιστης είναι Ακυλίνα! Το ζευγάρι έχει ακόμη ένα παιδί, τον σχεδόν δύο ετών Αχιλλέα.

    Πηγή: in.gr

  • Άκης Πετρετζίκης: Δείτε πως απάντησε στο τρολάρισμα για μελομακάρονα με βρώμη
    Άκης Πετρετζίκης: Δείτε πως απάντησε στο τρολάρισμα για μελομακάρονα με βρώμη

    Ο γνωστός σεφ κάνει διάλογο με τους followers του και ανταποκρίνεται σε κάθε πρόκληση

    Δεν υπάρχει τρολάρισμα που να αφήνει αναπάντητο ο Άκης Πετρετζίκης. Ο γνωστός σεφ δεν είναι γνωστός μόνο για τις μαγειρικές του ικανότητες αλλά και για το χιούμορ και τα επικοινωνιακά του χαρίσματα.

    Ο σεφ δεν διστάζει να πειραματιστεί φτιάχνοντας συνταγές από το μηδέν και παντρεύοντας υλικά μεταξύ τους. Με τα Χριστούγεννα να μετρούν αντίστροφα, ο Άκης λάνσαρε μια νέα υγιεινή συνταγή για μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο.

    Τις προηγούμενες ημέρες είχε κυκλοφορήσει στα social media ένα meme για τα γνωστά σε όλους μας αγαπημένα μελομακάρονα, το οποίο πείραζε τον Πετρετζίκη επειδή συνηθίζει να δίνει συνταγές με αρκετές παραλλαγές από τις «παραδοσιακές».

    «Τον Πετρετζίκη τον προσέχει κανείς μην μας βγάλει μελομακάρονα με βρόμη και λιναρόσπορο;», ήταν η ατάκα που κυκλοφόρησε στα social media, με τον ίδιο τον σεφ να σχολιάζει «stay tuned» (δηλ. μείνετε συντονισμένοι).

    Akis_Reply

    Έτσι, χθες, ο Άκης Πετρετζίκης απάντησε στο τρόλαρισμα και έδωσε πράγματι συνταγή για μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο, παραποιώντας την παραδοσιακή συνταγή.

    «Παρά τις προσπάθειές σας μέσα στο ΣΚ, δεν με προσέξατε αρκετά, και τελικά σας τα έφτιαξα… Μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο, για να μετρήσουμε μαζί αντίστροφα: 48 μέρες για Χριστούγεννα!», έγραψε με χιούμορ ο Άκης Πετρετζίκης στο Instagram.

    «Είσαι το τέλειο τρολ», «Τρόλαρε μας μπορείς», «Πως τους πετσοκοψες έτσι μωρεΑκηηηηη», «Δώσε στο λαό healthy snacks να τα εξαφανίζουμε χωρίς τύψεις», ήταν μερικά από τα σχόλια που δέχτηκε ο σεφ.

    Διάλογοι στο Twitter για τα εναλλακτικά μελομακάρονα του Άκη

    Ο ίδιος είναι πολύ δραστήριος στα social media και πολλές φορές κάνει διάλογο με τους followers του στο Twitter. Μάλιστα κάποιος του πρότεινε να φτιάξει μελομακάρονα με κουνουπίδι με τον ίδιο να το… σκέφτεται. Λέτε να τα φτιάξει;

    Δείτε τα καλύτερα tweets

    Tweet_AKis
    Tweet_AKis1
    Tweet_AKis2
    Tweet_AKis3

    Πηγή: Protothema.gr

  • 28η Οκτωβρίου: Ο Άκης Πετρετζίκης έντυσε τον γιο του τσολιά για την παρέλαση
    28η Οκτωβρίου: Ο Άκης Πετρετζίκης έντυσε τον γιο του τσολιά για την παρέλαση

    Με μεγάλες τιμές πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας για την 28η Οκτωβρίου, ενώ πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε προκειμένου να την παρακολουθήσει από κοντά. Όλη μέρα σήμερα, διάσημοι της εγχώριας σόουμπιζ ανεβάζουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram επετειακές φωτογραφίες.

    Ανάμεσά τους και ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια οικογενειακή φωτογραφία. Συγκεκριμένα, ο σεφ και επιχειρηματίας μας έδειξε τον γιο του, Αχιλλέα, ντυμένο τσολιά. Στο καρότσι, μάλιστα, είναι και η μικρή κόρη του, η οποία μόλις σαράντισε.

    «Χρόνια πολλά σε όλους… από τη φαμίλια! Ο τσολιάς μας και η μπεμπούλα σήμερα καταχάρηκαν! Χτες σαραντίσαμε και σήμερα είναι η πρώτη μας οικογενειακή έξοδος» έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης. Η οικογένεια παρευρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (28/10) στη Θεία λειτουργία, ενώ αργότερα παρακολούθησε την παρέλαση.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Άκης Πετρετζίκης: Το χιουμοριστικό του σχόλιο σε ανάρτηση για τον «Σασμό»
    Άκης Πετρετζίκης: Το χιουμοριστικό του σχόλιο σε ανάρτηση για τον «Σασμό»

    Ο σεφ είναι γνωστός για το χιούμορ του και συχνά, αφήνει επικά σχόλια κάτω από αναρτήσεις στα social media - Tι έγραψε για την κηδεία του Άγγελου

    Θαυμαστής του «Σασμού» φαίνεται πως είναι και ο Άκης Πετρετζίκης. Όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις του, ο σεφ παρακολουθεί τη δραματική σειρά του Alpha και μάλιστα, δεν παραλείπει να σχολιάζει τις σχετικές αναρτήσεις στα social media.
    Tην προηγούμενη εβδομάδα, προβλήθηκε το επεισόδιο της δολοφονίας του Άγγελου, που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα, η γνωστή σελίδα «Τελεταί Μπούκουρας» στο Facebook έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση για την κηδεία του Άγγελου, γράφοντας πάνω: «Τι γίνεται πια σε αυτή τη σειρά;».
    Τότε, ο Άκης Πετρετζίκης σχολίασε από κάτω, επισυνάπτοντας μία συνταγή του για κόλλυβα κι έγραψε: «Όταν έχεις δουλειά εσύ, έχω κι εγώ!».
    Δείτε το σχόλιο:
    ακης
    Πηγή: protothema.gr
  • Άκης Πετρετζίκης: «Χρυσός» στο Youtube για τους 1.000.000 συνδρομητές
    Άκης Πετρετζίκης: «Χρυσός» στο Youtube για τους 1.000.000 συνδρομητές

    «Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσα να βγάλω αυτή τη φωτογραφία! Σας ευχαριστώ όλους έναν-έναν», έγραψε ο σεφ στην ανάρτησή του

    Στα καλύτερά του είναι ο Άκης Πετρετζίκης τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο δημοφιλής σεφ που έχει δικό κανάλι στο Youtube για να παρουσιάζει τις συνταγές και τις συμβουλές μαγειρικής είχε μια ανακοίνωση να κάνει μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media.
    Ο Άκης Πετρετζίκης πανευτυχής και χαρούμενος ανακοίνωσε πως έφτασε στο γραφείο του η χρυσή πλακέτα για τους 1.000.000 συνδρομητές.
    «Μόλις έφτασε στο γραφείο η χρυσή πλακέτα του YouTube για τους... 1.000.000 subscribers! Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσα να βγάλω αυτή τη φωτογραφία! Σας ευχαριστώ όλους έναν-έναν!», έγραψε στο post του ο Άκης Πετρτζίκης. Όπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτησή του σεφ συγκέντρωσε άπειρα likes και πολλά συγχαρητήρια.
    Τι είχε πει ο Πετρετζίκης για τις εκπομπές του

    Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην Ελεονώρα Μελέτη ο Άκης Πετρετζίκης είχε πει ότι όλες τις εκπομπές τις κάνει μόνος του: «Κάνω μόνος μου όλες τις εκπομπές γιατί θέλω να έχω όσο γίνεται λιγότερη τοποθέτηση προϊόντων, το ψυχολογικό και οικονομικό κόστος όμως είναι μεγάλο […] Είναι όλη μου η ζωή αυτή η δουλειά! Δεν έχω πάρει ποτέ ρεπό στη ζωή μου, δεν ξέρω τι σημαίνει ρεπό. Αλλά έχω συνηθίσει έτσι γιατί και σαν μάγειρας δούλευα πολύ. Στην Αγγλία έκανα τρεις δουλειές, οπότε και μια ημέρα να είχα ρεπό κοίταζα πάντα να την εκμεταλλευτώ και να δουλέψω».

    Ο Άκης εκμυστηρεύτηκε πως αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική γιατί πολύ απλά ήθελε να φύγει από το σπίτι του, ενώ έχοντας γραφτεί σε σχολή μαγειρικής στην Αθήνα και έχοντας εργαστεί σε ελληνικά εστιατόρια, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Αγγλία, χωρίς να γνωρίζει κανέναν αλλά ούτε και τη γλώσσα σε καλό επίπεδο.

    «Επειδή δεν είχα ξαναταξιδέψει στο εξωτερικό, είχα κλείσει μόνος μου εισιτήρια σε ένα περιφερειακό αεροδρόμιο της Αγγλίας, επειδή δεν είχα χρήματα. Για να φύγω από την Ελλάδα είχα μαζέψει 1.500 ευρώ. Πάω στο αεροδρόμιο και μου βγάζουν ένα υπέρβαρο 600 ευρώ, οπότε θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι πήγα και πέταξα όλα μου τα ρούχα στα σκουπίδια γιατί δεν μπορούσα να το πληρώσω και κράτησα μόνο τα απαραίτητα», είπε ο σεφ.
    Πηγή: Protothema.gr
  • O Άκης Πετρετζίκης ανακοίνωσε πως η σύζυγός του περιμένει το δεύτερο παιδί τους
    O Άκης Πετρετζίκης ανακοίνωσε πως η σύζυγός του περιμένει το δεύτερο παιδί τους

    Ποιο είναι το φύλο του μωρού - Δείτε τη δημοσίευση που έκανε ο γνωστός σεφ

    Ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι το πρώτο τους παιδί, τον μικρό Αχιλλέα, όμως σύντομα έρχεται και νέο μέλος στην οικογένειά τους.

    Ο γνωστός σεφ, ανακοίνωσε σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πως η σύζυγός του είναι έγκυος, συνοδεύοντας μια φωτογραφία με ένα κοριτσάκι, με την εξής λεζάντα: «Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα».
    277823415_347581707335186_5452383312400378910_n_2

    Πριν μερικούς μήνες, ο Άκης Πετρετζίκης είχε μιλήσει για την πατρότητα και το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του, από τη στιγμή που γεννήθηκε ο γιος του. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, είχε δηλώσει:

    «Η πρώτη μου σκέψη, όταν μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν "οκ, τώρα πρέπει να βρούμε χρόνο". Πριν από τον γάμο, περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ μόνο για τα τηλέφωνα», δήλωσε, ενώ ανέφερε ότι κουρεύτηκε επίσης για να γλιτώνει τα 15 λεπτά, που χρειάζονται τα μαλλιά του για να στεγνώσουν.
    Για τη σύζυγό του και την απόφασή τους να κάνουν οικογένεια, είχε αναφέρει: «Θέλω να γυρίζω στο σπίτι και να υπάρχει ηρεμία και ευτυχία, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι, δεν υπάρχει δουλειά. Αν και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, λες "αυτό θα ήθελα να το έχω μια ζωή". Είναι πολύ απλό. Στην σχέση σου πρέπει να δίνεις στον άλλο αυτό, που θα ήθελε να πάρει. Είναι πολύ απλό, δεν είναι κάτι το περίεργο. Ποτέ δεν ήμουν εγκλωβισμένος σε αυτό το κομμάτι, ούτε είναι ότι δεν ήθελα να μιλήσω».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει τα πρώτα βήματα του γιου του
    Ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει τα πρώτα βήματα του γιου του

    Ο 36χρονος σεφ μοιράζεται συχνά τρυφερές στιγμές με τον γιο του στα social media

    Ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, απέκτησαν το καλοκαίρι το πρώτο τους παιδί, τον μικρό Αχιλλέα, ο οποίος σήμερα είναι 8 μηνών.

    Ο γνωστός σεφ, δείχνει να απολαμβάνει τον ρόλο του πατέρα, κάτι το οποίο δείχνουν και τα Instagram stories, που ανεβάζει με στιγμιότυπα από τις τρυφερές στιγμές με τον γιο του.

    Στο πιο πρόσφατο story, που ανέβασε ο Άκης Πετρετζίκης, μας έδειξε τον μικρό να κάνει τα πρώτα του βήματα. Ο ίδιος ακούγεται να λέει: «Τι δυνατό αγόρι είσαι εσύ! Μπράβο το αγόρι μου!»

    Πηγή: Protothema.gr
  • Ο Άκης Πετρετζίκης πήρε το γιο του στη δουλειά - Τον αποκαλεί sou chef
    Ο Άκης Πετρετζίκης πήρε το γιο του στη δουλειά - Τον αποκαλεί sou chef

    Από μικρός στις... κουζίνες ο Πετρετζίκης junior

    Full time μπαμπάς είναι ο Άκης Πετρετζίκης ο οποίος τους τελευταίους μήνες ζει την απόλυτη ευτυχία με τον ερχομό του γιου του. Ο Πετρετζίκης junior του έχει κλέψει την καρδιά και ο γνωστός σεφ δεν μπορεί να τον αποχωριστεί.

    Ο Άκης Πετρετζίκης έχει γίνει πιο εκδηλωτικός στο Instagram και ανεβάζει στα social media και ανεβάζει στιγμές από την προσωπική και οικογενειακή του ζωή. Μετά τις φωτογραφίες που ανέβασε με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ ο σεφ επανήλθε με ένα βίντεο στο οποίο μας έδειξε στο γιο του στο ριλάξ.

    Ο ξετρελαμένος μπαμπάς δημοσίευσε στο προφίλ του ένα βίντεο από το γραφείο του, στο οποίο μας δείχνει ότι βρίσκεται με τον γιο του ή με τον sou chef, όπως χαρακτηριστικά τον αποκάλεσε.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο