Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 16:32

Ο Τομ Χόλαντ λέει ότι «θα έχει κάνει κάτι λάθος» αν υποδύεται τον Spider-Man μετά τα 30

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο Τομ Χόλαντ σε πρόσφατη συνέντευξή του στο GQ μίλησε για το κινηματογραφικό franchise «Spider-Man» και για πόσο ακόμη σκοπεύει να υποδύεται τον υπερήρωα της Marvel.

«Ίσως είναι καιρός να προχωρήσω» ανέφερε o Άγγλος ηθοποιός. «Ίσως το καλύτερο για τον Spider-Man είναι να κάνουν μια ταινία του Μάιλς Μοράλες. Πρέπει να λάβω υπόψη μου και τον Πίτερ Πάρκερ, γιατί είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Αν υποδύομαι τον Spider-Man μετά τα 30 μου, θα έχω κάνει κάτι λάθος» σημείωσε.

Ο Τομ Χόλαντ, ο οποίος είναι τώρα 25 ετών, έχει πρωταγωνιστήσει ως ο υπερήρωας Πίτερ Πάρκερ σε πέντε ταινίες του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel και η επερχόμενη ταινία και έκτη εμφάνισή του στο franchise «Spider Man: No Way Home» σηματοδοτεί το τέλος του συμβολαίου του για τον ρόλο.

Αν και ο Χόλαντ είχε προηγουμένως πει ότι βλέπει αυτή την τελευταία ταινία ως το «τέλος του franchise», η παραγωγός του Spider-Man, Έιμι Πάσκαλ δήλωσε στο GQ ότι συζήτησε με τον ηθοποιό το ενδεχόμενο να μείνει περισσότερο στον ρόλο.

«Του είπα να γυρίσει 100 ακόμα» ανέφερε η παραγωγός. «Δεν πρόκειται ποτέ να κάνω ταινίες με τον Spider-Man χωρίς αυτόν. Αστειεύεστε;» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το The Cosmic Circus, η Disney και η Sony βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις σχετικά για συμφωνία με υπηρεσία streaming για πρότζεκτ που θα ακολουθεί τη ζωή του Πίτερ Πάρκερ «σε μια εναλλακτική μορφή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ Pixabay

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 10:22

Σχετικά Άρθρα

  • Τομ Χόλαντ: Επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει το «Spider-Man 4»
    Τομ Χόλαντ: Επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει το «Spider-Man 4»

    Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι

    Ο Τομ Χόλαντ ήταν καλεσμένος στο σόου «The Tonight Show starring Jimmy Fallon» και επιβεβαίωσε ότι η ταινία «Spider-Man 4» ετοιμάζεται με εκείνον στον πρωταγωνισιτκό ρόλο.
    Ο Τζίμι Φάλον ρώτησε τον ηθοποιό σχετικά με τις φήμες που υποστηρίζαν ότι θα γίνει «Spider-Man 4» και εκείνος μερικά δευτερόλεπτα μετά απάντησε θετικά διευκρινίζοντας μάλιστα ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι. «Όλα κυλούν ομαλά», πρόσθεσε.
    Εδώ και καιρό ρεπορτάζ έκαναν λόγο για τέταρτο μέρος της σειράς ταινιών, χωρίς όμως να αναφέρουν αν ο Τομ Χόλαντ θα επέστρεφε ως Spiderman.

    Δείτε το βίντεο
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΑ-ΕΡΑ/ ALLISON DINNER
  • Tom Holland για το Spider-Man 4: «Έχουν γίνει συζητήσεις, αλλά είμαστε σε πρώιμο στάδιο»
    Tom Holland για το Spider-Man 4: «Έχουν γίνει συζητήσεις, αλλά είμαστε σε πρώιμο στάδιο»

    Ο Βρετανός ηθοποιός Τομ Χόλαντ (Tom Holland) βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας σειράς όπου πρωταγωνιστεί «The Crowded Room» και αποκάλυψε στο Variety ότι έχει «κάνει συναντήσεις» σχετικά με τη ταινία «Spider-Man 4» της Marvel.

    «Δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτό, αλλά μπορώ να πω ότι έχουμε κάνει συναντήσεις. Αυτή τη στιγμή έχουν παγώσει σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους σεναριογράφους», είπε ο διάσημος ηθοποιός. «Έχουν γίνει πολλαπλές συζητήσεις, αλλά είμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο».

    Ο Χόλαντ υποδύεται τον Ντάνι Σάλιβαν, στη μίνι σειρά της Apple TV+ ο οποίος συλλαμβάνεται για τη συμμετοχή του σε έναν πυροβολισμό του 1979 στη Νέα Υόρκη. Μέσα από την ανάκριση που διεξάγει η Ρία Γκούντγουιν, την οποία υποδύεται η Αμάντα Σάιφρεντ (Amanda Seyfried), ο πρωταγωνιστής αποκαλύπτει...τα πιο σκοτεινά μυστικά του.

    Στο καστ συμμετέχουν οι Έμμυ Ρόσουμ(Emmy Rossum), Λίορ Ραζ(Lior Raz), Γουίλ Τσέις (Will Chase)και Χένρυ 'Αικενμπερ(Henry Eikenberry). Η σειρά των 10 επεισοδίων που είναι εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του Μπίλι Μίλιγκαν και το βιβλίο του Ντάνιελ Κέγες (Daniel Keyes) «The Minds of Billy Milligan» δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο με Οσκαρ Ακίβα Γκόλντσμαν (Akiva Goldsman). Η παγκόσμια πρεμιέρα της αναμένεται στις 9 Ιουνίου.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ DIVYAKANT SOLANKI

  • Walt Disney Co και Sony Pictures συμφώνησαν για την προβολή νέων ταινιών του «Spider-Man»
    Walt Disney Co και Sony Pictures συμφώνησαν για την προβολή νέων ταινιών του «Spider-Man»

    Η Walt Disney Co και η Sony Pictures συμφώνησαν για την προβολή νέων ταινιών του «Spider-Man» αλλά και άλλων ταινιών, μέσω υπηρεσιών τεχνολογίας streaming

    Η Walt Disney Co ανακοίνωσε χθες, Τετάρτη, ότι συμφώνησε με την Sony Pictures για την προβολή νέων ταινιών του «Spider-Man», αλλά και άλλων ταινιών μέσω της προσφοράς υπηρεσιών τεχνολογίας streaming, αλλά και των τηλεοπτικών δικτύων της Disney στις ΗΠΑ, μετά την προβολή τους από το Netflix.

    Η Disney εξασφάλισε επίσης, δικαιώματα για την προβολή εκατοντάδων παλαιότερων ταινιών της Sony πολύ πιο σύντομα, συμπεριλαμβανομένων των ταινιών «Jumanji» και «Hotel Transylvania».

    Η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει ένα σημαντικό αριθμό ταινιών της Sony στη συνδρομητική υπηρεσία βίντεο Hulu, που θα αρχίσει να λειτουργεί τον Ιούνιο.

    Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν δημοσιοποιήθηκαν.

    Στη συμφωνία προβλέπεται ότι η Disney θα μπορεί να προσφέρει νέες ταινίες της Sony, συμπεριλαμβανομένων νέων ταινιών «Spider-Man» της Marvel, αλλά και της σειράς ταινιών «Venom» αρχής γινομένης από το 2023.

    Οι ταινίες θα προβάλλονται πρώτα στους κινηματογράφους, ενώ θα κυκλοφορούν και σε DVD, αλλά και σε υπηρεσίες video-on-demand.

    Στο επόμενο στάδιο, θα προβάλλονται από το Netflix για μία αποκλειστική περίοδο 18 μηνών, πριν φτάσουν στην υπηρεσία Disney+ ή άλλες πλατφόρμες της Disney.

    Η συμφωνία καλύπτει νέες ταινίες της Sony που θα προβληθούν αρχικά στους κινηματογράφους μεταξύ του 2022 και του 2026. Έτσι, συμπεριλαμβάνονται οι ταινίες «Morbius» της Marvel, η κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «Where the Crawdads Sing», το θρίλερ του Μπραντ Πιτ «Bullet Train», αλλά και μια νέα ταινία της σειράς κωμωδιών «Bad Boys».

    Η Netflix έκλεισε μία σχετική συμφωνία με τη Sony νωρίτερα μέσα στο μήνα.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters - Φωτογραφία από Gaby OBS από το Pixabay

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο