Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 23:16

Ελένη Μενεγάκη: "Όχι, δεν την χάρηκα τη χρονιά που κάθισα"

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Μια αποκάλυψη για την χρονιά που έμεινε εκτός έκανε η Ελένη Μενεγάκη

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, το μεσημέρι της Τετάρτης. Ωστόσο, η ηθοποιός θέλησε να ξεκινήσει αλλιώς τη συνέντευξη και έτσι ξεκίνησε εκείνη της ερωτήσεις.

Μάλιστα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου την ρώτησε ότι: "Πώς σου φάνηκε που έκατσες ένα χρόνο;".

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: "Αυτός ο χρόνος, επειδή δεν ήταν ένας κανονικός χρόνος που θα μπορούσαμε ίσως να τον ζήσουμε λίγο διαφορετικά -δεν ήταν μια ωραία χρονιά, ήταν μια ζόρικη χρονιά για όλους μας και με γεγονότα που και στο σπίτι σου που ήσουν πάλι σε αναστάτωναν. Άρα ήταν μια ταραγμένη χρονιά. Όχι, δεν την χάρηκα. Δεν την χάρηκα. Αλλιώς την φανταζόμουν. Όταν για πολλές δεκαετίες κάνεις έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και λες εδώ θα σπάσουμε το πρόγραμμα. Και δεν το σπας… Παρά κάθεσαι στο σπίτι σου εκεί. Το μόνο που μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα είναι τα παιδιά. Ήταν η πρώτη φορά που κάτσαμε όλοι τόσο πολύ μαζί σε ένα σπίτι. Αυτό θα μπορούσε να είναι και λίγο ζόρικο. Εμείς καλά τα πήγαμε. Στο κομμάτι του αν μου έλειψε η δουλειά, μου έλειψε η επαφή, αυτό που είχα μάθει να έχω"

πηγή: yupii.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 18:55

Σχετικά Άρθρα

  • Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Άλλο εμπειρία στην τηλεόραση άλλο εμπειρία στη Μενεγάκη"
    Δημήτρης Ουγγαρέζος:

    Για την εμπειρία του στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

    Στην "Ελένη” της Παρασκευής, ο Γιώργος Κρικοριάν βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής και αναφέρθηκε στο πόσο αγχωμένος είναι. Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκαθάρισε κάτι.

    Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη είπε: "Παθαίνουμε αυτό δίπλα σου. Άλλο εμπειρία στην τηλεόραση άλλο εμπειρία στη Μενεγάκη”. Μάλιστα και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τόνισε ότι λέει αλήθεια.

    Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι προχθές που είχε καλεσμένο τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα εντυπωσιάστηκε που ο νεαρός τραγουδιστής δεν είχε άγχος στη συνάντηση τους.

    Δες όσα ειπώθηκαν!

    Πηγή: Yupiii.gr

  • Η Ελένη Μενεγάκη θυμάται τη «χρυσή εποχή» των πρωινάδικων
    Η Ελένη Μενεγάκη θυμάται τη «χρυσή εποχή» των πρωινάδικων

    Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση και την πιθανότητα να μετακόμιζε για άλλη μία φορά σε άλλη ζώνη

    Αφιερωμένο στην ελληνική τηλεόραση της δεκαετίας του '90 ήταν το δεύτερο μέρος της εκπομπής Βινύλιο χθες και φυσικά, από το αφιέρωμα δε θα μπορούσε να λείπει η Ελένη Μενεγάκη.

    Με αφορμή το θέμα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή μέσω Skype και θυμήθηκε την «χρυσή εποχή» των πρωινάδικων.

    «Εκείνα τα πρώτα χρόνια δεν τα έχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου, μόνο σε συναισθήματα. Τώρα που παίζατε βίντεο και έβλεπα, όχι μόνο τα δικά μου, αλλά και όλα από εκείνη την εποχή, με έπιασαν τα γέλια. Όταν είπατε ότι τα πρωινά συνδύαζαν αστρολογία, γυμναστική, μαγειρική, μποζούκια, τώρα συνειδητοποιώ πόσο δίκιο έχετε», είπε χαρακτηριστικά.
    Στη συνέχεια, μίλησε για την απόφασή της να αποχωρήσει από την πρωινή ζώνη και να «μετακομίσει» στη μεσημεριανή.

    «Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να αλλάξω ζώνη -κάτι που δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, ούτε θα το τολμούσα-, νομίζω πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για μια αλλαγή, γιατί συγχρόνως με τη δουλειά, εγώ κάποια στιγμή ξεκίνησα να θέλω να δημιουργήσω οικογένεια. Οπότε το να δουλεύω μέρα ήταν ό,τι καλύτερο για εμένα», δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη.

    Τέλος, εξήγησε ότι τελικά η μεσημεριανή ζώνη της ταίριαξε ακόμα καλύτερα από την πρωινή και πως δε θα έκανε ένα night show, παρά μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

    «Με βόλεψε πάρα πολύ να είμαι μέρα. Όταν μπήκα στη μεσημεριανή ζώνη είπα εδώ είμαι, πιο κάτω δεν πρόκειται να πάω. Το βράδυ αν μου ζητηθεί μόνο για μια φορά, αν υπάρχει λόγος, ναι ένα concept θα το κάνω. Αλλά να αφήσω τη μέρα και να πάω νύχτα; Πότε; Τόσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά», δήλωσε κλείνοντας.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ελένη Μενεγάκη: «Δεν ήθελα να μένω στο ίδιο σπίτι με τον σύντροφό μου»
    Ελένη Μενεγάκη: «Δεν ήθελα να μένω στο ίδιο σπίτι με τον σύντροφό μου»

    Η παρουσιάστρια ήθελε να έχει τον προσωπικό της χώρο

    Το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου στην εκπομπή «Ελένη» παρουσιάστηκε ένα θέμα για την συγκατοίκηση των ζευγαριών. To θέμα αυτό δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από τους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη.

    Καθώς ο καθένας περιέγραφε τις δικές του ιστορίες συγκατοίκησης, η Ελένη Μενεγάκη πήρε τον λόγο, αποκαλύπτοντας πως παλαιότερα δεν ήθελε να συγκατοικεί με τους συντρόφους της, προτιμούσε να έχει ο καθένας το δικό του σπίτι.
    «Εμένα δεν μου άρεσε να μένω με κάποιον μαζί. Ως ελεύθερη μιλάω. Ήθελα να έχω το νοικιασμένο μου σπίτι και να έχει το νοικιασμένο του σπίτι. Ας ήμασταν όλη μέρα μαζί, αλλά όχι με το ζόρι να είμαστε μαζί εκεί κάθε βράδυ. Έκανα σχέση και τρία χρόνια, έκανα σχέση και δύο χρόνια. Και στα τρία και στα δύο ήθελα να έχει ο καθένας το σπίτι του. Έτσι το έβλεπα εγώ» εξομολογήθηκε η διάσημη παρουσιάστρια.


    Πηγή: Protothema.gr
  • Η Ελένη Μενεγάκη στο καμαρίνι της λίγο πριν μπει στο πλατό
    Η Ελένη Μενεγάκη στο καμαρίνι της λίγο πριν μπει στο πλατό

    Ετοίμαζε έκπληξη στον Σάββα Πούμπουρα η Ελένη Μενεγάκη.

    Η εκπομπή Ελένη ξεκίνησε, αλλά η Ελένη Μενεγάκη βρισκόταν ακόμα στο καμαρίνι της. Δεν ήταν, όμως, τυχαία εκεί…

    Η Ελένη Μενεγάκη έκανε τις τελευταίες διορθώσεις στα μαλλιά, πήρε μια τούρτα στα χέρια και βγήκε έξω κλείνοντας πίσω της την πόρτα. Η παρουσιάστρια κατευθύνθηκε στο πλατό και με το ανάλογο τραγουδάκι ευχήθηκε στον Σάββα Πούμπουρα για τα γενέθλιά του.

    Ο Σάββας Πούμπουρας εκμυστηρεύτηκε ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα του φέρει τούρτα στα γενέθλιά του η Ελένη Μενεγάκη.

    Πηγή: Zappit.gr

  • Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα που έστειλε on air στον Αντώνη Κανάκη
    Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα που έστειλε on air στον Αντώνη Κανάκη

    Δείτε όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη στον Αντώνη Κανάκη

    Στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στα σχόλια που έκανε προ ημερών ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του στο Ράδιο Αρβύλα.

    Οι Θεσσαλονικείς τόνισαν το πόσο όμορφα μεγαλώνει η Ελένη Μενεγάκη και η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην τους ευχαριστήσει. Η Ελένη κοίταξε με νάζι την κάμερα και έστειλε τα φιλιά της στον Αντώνη Κανάκη και τους υπόλοιπους.

    «Τα φιλιά μου στον Αντώνη, στον Κιούση και σε όλη την παρέα. Άκουσα τα καλά σας λόγια, ότι μεγαλώνω όμορφα. Merci! Κι εσύ, κι εσύ, κι εσύ, Αντώνη και η υπόλοιπη παρέα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

    Πηγή: Zappit.gr

  • Η τρυφερή ανάρτηση του γιου της Ελένης Μενεγάκη για τα γενέθλιά της
    Η τρυφερή ανάρτηση του γιου της Ελένης Μενεγάκη για τα γενέθλιά της

    Δείτε την υπέροχη φωτόγραφια που δημοσίευσε ο Άγγελος Λάτσιος στα social media

    Ο Άγγελος Λάτσιος, γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, θέλησε να ευχηθεί στην μητέρα του για τα γενέθλιά της και μέσω των social media. Άλλωστε, ο 19χρονος συνηθίζει να εκδηλώνει την αγάπη του και τα όμορφα συναισθήματά του προς εκείνη, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το παρελθόν.
    Χθες (29/10) το απόγευμα, λοιπόν, ο Άγγελος Λάτσιος ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία, όπου εμφανίζονται ο ίδιος μωρό και η Ελένη Μενεγάκη. Χαμογελούν και τα όμορφα πρόσωπά τους λάμπουν από ευτυχία.


    Το γλυκό στιγμιότυπο συνόδεψε με τα εξής λόγια: «Χρόνια πολλά μαμά, σου εύχομαι να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!!❤️🫀⭐️».

    Αναμφίβολα, ένα ισχυρό δέσιμο υπάρχει μεταξύ μητέρας και γιου.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ελένη Μενεγάκη: Τι αποκάλυψε για την πρεμιέρα – Το πρόσωπο που την στήριξε
    Ελένη Μενεγάκη: Τι αποκάλυψε για την πρεμιέρα – Το πρόσωπο που την στήριξε

    Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην τηλεόραση έπειτα από 14 μήνες και 12 ημέρες.

    Το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου η εκπομπή «Ελένη» έκανε πρεμιέρα στο MEGA.

    Μετά το τέλος της πρώτης εκπομπής στο Μεγάλο Κανάλι, η παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι».

    Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Είχα πάρα πολύ άγχος. Δεν φάνηκε ότι μου έλειψε η τηλεόραση; Μου έλειψαν όλα αυτά».

    Παράλληλα, τόνισε, ότι η τηλεοπτική της επιστροφή συνοδεύτηκε από «συναίσθημα ανυπομονησίας, χαράς, σιγουριάς και ευτυχίας».

    Η Ελένη Μενεγάκη δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κουμπάρα και αγαπημένη της φίλη, Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία ήταν στην πρεμιέρα της εκπομπής.

    «Σε συζητήσεις που κάναμε, η Νατάσα Θεοδωρίδου μου είχε πει ότι αν γυρίσω στην τηλεόραση θα είναι μαζί μου. Της είπα ότι το ξέρω και ότι εμείς είμαστε πάντα μαζί» υπογράμμισε.

    Πηγή: Εnikos.gr

  • Ελένη Μενεγάκη: «Επέστρεψα με συναίσθημα ανυπομονησίας, χαράς, σιγουριάς και ευτυχίας»
    Ελένη Μενεγάκη: «Επέστρεψα με συναίσθημα ανυπομονησίας, χαράς, σιγουριάς και ευτυχίας»

    Όσα είπε η Ιωάννα Μενεγάκη για την τηλεοπτική της επιστροφή!

    Στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από τον αέρα του Μεγάλου Καναλιού σημειώνοντας, δε, υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης την πρώτη εβδομάδα.

    Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και ο Ιορδάνης Παπακυριακού συνάντησαν την αγαπημένη παρουσιάστρια έξω από τα στούντιο της μεσημεριανής της εκπομπής στο MEGA.

    «Είχα πάρα πολύ άγχος στην πρεμιέρα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη. «Δεν φάνηκε λίγο ότι μου έλειψε η τηλεόραση; Επέστρεψα με ένα συναίσθημα ανυπομονησίας, χαράς, σιγουριάς και ευτυχίας».

    «Στη Νατάσα Θεοδωρίδου δεν είχα εκφράσει την επιθυμία μου να επιστρέψω στην τηλεόραση, αλλά μου έλεγε πως «αν γυρίσεις, εγώ θα είμαι μαζί σου». Λέω, «το ξέρω». Εμείς είμαστε πάντα» πρόσθεσε η «ωραία Ελένη» της μεσημεριανής ζώνης του MEGA.

    Και η Ελένη Μενεγάκη με την «Ελένη» είναι πια στα μεσημέρια μας…

    Πηγή: Zappit.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο