Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 23:35

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα τα νέα επεισόδια της σειράς

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 20:00 - Διπλό επεισόδιο την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, στις 20:00 - Επεισόδιο: 24
Guest: Βούλα Πατουλίδου (Σουλτάνα), Χριστίνα Στεφανίδη (μητέρα παιδιού Κανάτη)
Η μητέρα του παιδιού του Κανάτη κάνει την εμφάνισή της στο σπίτι του Άγγελου και της Βέλης…

Η Σουλτάνα από τη Θεσσαλονίκη, που τη λες και σωσία της Βούλας Πατουλίδου, κάνει την εμφάνιση της στο σπίτι του Μηνά και της Βούλας. Ο Μηνάς σε πανικό αλλά η Βούλα κάνει την έκπληξη και την υποδέχεται μετά βαΐων και κλάδων…
Η Σοφία είναι στα πατώματα γιατί υποψιάζεται ότι ο Άλκης έχει άλλη. Ο Μπάμπης και η Ξένια δεν την πιστεύουν, μέχρι που…
Η Καίτη προσπαθεί να πείσει τον Ηλία να επισκεφθεί «μποτέ», ώστε να εκμεταλλευτούν μια έκπτωση. Ο Ηλίας δεν φαντάζεται όμως ότι εκεί θα τον δει η μισή Εφορία…
Σπυρος_Χατζηαγγελακης__Χριστινα_Στεφανιδη__Τολης_Παπαδημητριου__Μαρια_Χανου

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, στις 20:00 - Επεισόδιο: 22

Το μαγαζί της Βέλης δέχεται κάποιες κακές κριτικές και ο Άγγελος θα κάνει τα πάντα για να αποκαταστήσει την εικόνα του μαγαζιού.
Ο Ηλίας κάνει κάποια μαθήματα στην φορολογική ακαδημία και γίνεται ανάρπαστος στις φοιτήτριες. Η Καίτη όμως δε θα το αφήσει να περάσει έτσι.
Η Βούλα, για να πάει να παίξει χαρτιά, επινοεί μια ψεύτικη θεία από το Αϊντάχο, αλλά, για τον Μηνά, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά…
Η Ξένια οργανώνει δράση με τον Ροζ Fm με θέμα «άντρες που πλέκουν» με σκοπό να σπάσει τα στερεότυπα. Τι γίνεται όμως όταν το ίδιο το στερεότυπο είναι ο Μπάμπης;
Κλελια_Ρενεση__Βλαδιμηρος_Κυριακιδης

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, στις 21:00 (Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο) - Επεισόδιο: 25
Guest: Κωνσταντίνος Κάππας

Λίγο πριν το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν η Βέλη δείχνει αναστατωμένη και ο Άγγελος προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει…
Παραμονές Χριστουγέννων και η Βούλα δεν ξέρει πώς να φέρει με τρόπο στον Μηνά ότι θα φιλοξενήσουν τη φίλη της τη Μαίρη για αρκετό καιρό. Δεν φαντάζεται πως ο Μηνάς, έχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, για τον φίλο του τον Αλέκο…
Ο Μπάμπης δεν θέλει να γιορτάσουν Χριστούγεννα με τον Άλκη. Αλλά δεν γίνεται το δικό του και τότε το πνεύμα των Χριστουγέννων τα ανατρέπει όλα…
Ο Ηλίας αναλαμβάνει εθελοντής άγιος Βασίλης και η Καίτη διακοσμήτρια Χριστουγέννων της πόλης. Και οι δυο αποτυγχάνουν με απόλυτη επιτυχία.

Ελενη_Κοκκιδου__Βουλα_Πατουλιδου__Αντωνης_Αντωνιου_

Σενάριο: Έλενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Σάρα Γανωτή, Γιάννης Διακάκης, Φώφη Κώττη.
Σκηνοθεσία: Διονύσης Φερεντίνος.
Παίζουν: Ελένη Κοκκίδου, Αντώνης Αντωνίου, Κλέλια Ρένεση, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Τσεκούρας, Μαρία Χάνου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, Άννη Θεοχάρη, Τόλης Παπαδημητρίου.
Βασισμένο στη σειρά Escenas de Matrimonio των MEDIASET ESPANA & ALBA ADRIATICA (distributed by Mediterraneo)
Παραγωγή: GREEN PIXEL PRODUCTIONS

Πηγή: Protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 19:05

Σχετικά Άρθρα

  • Μουρμούρα: Ο θάνατος της Βουλίτσας «τσάκισε» το Twitter - «Σε κλάψαμε σε όλη την Ελλάδα»
    Μουρμούρα: Ο θάνατος της Βουλίτσας «τσάκισε» το Twitter - «Σε κλάψαμε σε όλη την Ελλάδα»

    «Δεν μπορώ να βλέπω μόνο του τον Μηνά», «η τελευταία σκηνή που του τραγουδάει, μας έλιωσε» γράφει το κοινό

    Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αποχαιρέτησε την Ελένη Κοκκίδου, η οποία όπως είχε πει σε συνεντεύξεις της, θα αποχωρούσε από το πρότζεκτ του Alpha που μετρά 10 χρόνια.
    Η «Βουλίτσα» πνίγηκε από κόκκαλο ψαριού, ενώ έτρωγε με τον Μηνά (Αντώνης Αντωνίου) και τον αδερφό της και πέθανε, με το επεισόδιο της 8ης Ιουλίου να συγκινεί το κοινό.
    Η σκηνή που η Βούλα πνίγεται
    Ακολούθησε ανάρτηση του καναλιού στο Twitter, με ένα απόσπασμα που δείχνει τον Μηνά στο σπίτι, χωρίς τη σύζυγό του, να θρηνεί.
    Στη δημοσίευση γράφει: «Γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, λιγουρευτήκαμε τον ωραίο σου μουσακά, καρδιοχτυπήσαμε μαζί με τον Μηνά για τις τρέλες σου... Ένα μεγάλο ευχαριστώ 🙏 από όλους μας για αυτά τα δέκα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί σου! Αγαπημένη, υπέροχη Βουλίτσα, θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσά μας».
    Δείτε το βίντεο
    Τα σχόλια για αυτή την εξέλιξη πήραν «φωτιά», με τους τηλεθεατές να εκφράζουν τη συγκίνησή τους για τον θάνατος της Βούλας, που τους συντρόφευε για δέκα χρόνια στην κωμική σειρά.
    «Έγινα κομμάτια, ειδικά η σκηνή που του τραγουδάει και ο Μηνάς έχει μείνει μόνος του», «Μας τσακίσατε σήμερα πραγματικά», «Η τελευταία σκηνή, μας έλιωσε!!!! Βουλίτσα μας, σε κλάψαμε σε όλη την Ελλάδα!!!! Τι ρόλος 10 χρόνια», γράφουν στο μεταξύ.
    Δείτε περισσότερα
    Πηγή: Protothema.gr
  • Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα, όλα όσα θα δούμε σήμερα
    Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα, όλα όσα θα δούμε σήμερα

    Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, απόψε στις 21.00.

    Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα, Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στις 20:00 – Η Βέλη ετοιμάζει την καινούρια δουλειά, αλλά αποφεύγει να πει στον Λαέρτη ότι σκοπεύει να παραιτηθεί, παρά τις παροτρύνσεις του Άγγελου.

    Η Σοφία έρχεται από την Γαλλία για λίγες μέρες και ο Μπάμπης με την Ξένια ζούνε απανωτά σοκ. Γιατί η Σοφία δεν είναι η Σοφία που ξέρανε…

    Τον Μηνά τον έχει συνεπάρει μια μεγάλη απρόσμενη αγάπη… Κι η Βούλα τον προτρέπει να το ζήσει γιατί αναγνωρίζει πως ελάχιστες φορές στη ζωή, μας κυριεύει το πραγματικό πάθος…

    Ο Κανάτης έρχεται για μια ακόμη φορά στον Πύργο, αυτή τη φορά για να γνωρίσει επιτέλους τους γονείς της Μένης. Η Καίτη όμως, σίγουρη ότι οι συντηρητικοί γονείς της Μένης θα «φρικάρουν» γνωρίζοντας τον Κανάτη, ζητά απ’ τον Ηλία να του κάνει «μαθήματα σοβαρότητας».

    Guest: Τόλης Παπαδημητρίου

    Πηγή: Zappit.gr

  • Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Πρεμιέρα για 9η χρονιά
    Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Πρεμιέρα για 9η χρονιά

    Μην αρχίζεις τη μουρμούρα... Πρεμιέρα την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, στις 20:00.

    Η πιο αγαπημένη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, επιστρέφει για 9η χρονιά! «Μουρμούρα» γιατί; Γιατί είναι αγάπη, οικογένεια, αλήθεια, έρωτας… γιατί είναι η ίδια η ζωή!

    Η μακροβιότερη ελληνική κωμική σειρά έχει ένα όνομα και αγαπημένους ήρωες! Η πιο οικεία σε όλους μας σειρά με ατάκες σε ρυθμό πολυβόλου, ξεκαρδιστικούς διαλόγους, αναγνωρίσιμες καταστάσεις και ένα καστ ηθοποιών που πιθανόν θα μείνει στην ιστορία με τα ονόματα των χαρακτήρων τους!

    Οι «δικοί μας άνθρωποι», λοιπόν, Βούλα και Μηνάς, κυρ-Ηλίας και κυρά Καίτη, Μπάμπης και Ξένια, Άγγελος και Βέλη, με την ιδιότητα πλέον των ανθρώπων της διπλανής πόρτας θα μας παρασύρουν για μία ακόμη χρονιά και μαζί τους θα γελάσουμε, θα νοσταλγήσουμε και θα τους ακολουθήσουμε σε ό,τι τελικά αγαπάμε: Στη «Μουρμούρα» μας!

    Η ένατη χρονιά της «Μουρμούρας» βρίσκει τη Βούλα και τον Μηνά πολύ δραστήριους. Ο Μηνάς, μετά την απόφαση του εργοδότη του να φύγει για τη Θεσσαλονίκη, έχει αναλάβει το γραφείο ερευνών κι αυτό τον εξιτάρει πολύ. Οι υποθέσεις πληθαίνουν και ένας βοηθός του είναι απαραίτητος. Έτσι προσλαμβάνει τον Αλέκο Δερβίση, με τον οποίο «δένουν» αμέσως. Αυτό, προς μεγάλη απογοήτευση της Βούλας που δεν θέλει να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό!

    Η Βούλα δεν πάει πίσω. Μετά από την πρόταση που της έχει γίνει από γνωστό τηλεοπτικό σταθμό να κάνουν σήριαλ το τελευταίο της βιβλίο, της γίνεται και μια δεύτερη πρόταση. Να γράψει η ίδια και το σενάριο του σήριαλ.

    Σε γενικές γραμμές, η ένατη χρονιά θα κυλήσει με καινούριες δραστηριότητες, και αρκετές παρεξηγήσεις!

    Ο Πύργος είναι πανέτοιμος για τον γάμο της χρονιάς: του κυρ-Ηλία και της κυρά-Καίτης. Είναι έτοιμοι όμως οι ίδιοι; Ως και την τελευταία στιγμή οι δυο αγαπημένοι μας ήρωες καρδιοχτυπούν για το αν επιτέλους θα καταφέρουν να χορέψουν τον Χορό του Ησαΐα, ή θα παρουσιαστεί πάλι κάποια αναποδιά που θα τους σταματήσει λίγο πριν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτή τη φορά ωστόσο, το ζευγάρι μοιάζει πιο αποφασισμένο από ποτέ να επισημοποιήσει τη σχέση του. Αποφασισμένη, όμως, είναι και η μοίρα να τους ταλαιπωρήσει! Έτσι, ο βίος τους δεν θα είναι μόνο ανθόσπαρτος μα και σπαρμένος με ξεκαρδιστικές καταστάσεις που πηγάζουν από τους ίδιους, αλλά και από τον περίγυρό τους. Τη Μένη, τον Κανάτη, τη Νόνη Καρακαηδόνη… μα κυρίως τον καινούργιο γείτονα που φαίνεται να μπαίνει δυναμικά στη ζωή τους: τον διαβόητο Σάκη Μπάκα, τον αδίστακτο «νονό» της νύχτας, παλιό «καρδιακό» φίλο της Καίτης και… σκέτο καρδιακό για τον Ηλία μας. Η παρουσία του Σάκη Μπάκα θα βάλει το ζευγάρι σε περιπέτειες και θα δοκιμάσει τη σχέση τους.

    Στη Θεσσαλονίκη, η νέα χρονιά βρίσκει τον Μπάμπη και την Ξένια μακριά από την Σοφία που έχει πάει στην Γαλλία για εράσμους με τον Γιωργάκη. Κι εκεί που ο Μπάμπης «θρηνεί» και βρίζει σε ό,τι αφορά τους Γάλλους, μέχρι και τις μπαγκέτες, όλα ανατρέπονται, όταν η Σοφία τους ανακοινώνει πως χώρισε με τον Γιωργάκη.

    Οι εκπλήξεις, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Πάνω που ο Μπάμπης και η Ξένια συνειδητοποιούν πως το κεφάλαιο «Γιωργάκης» έκλεισε, δεν φαντάζονται πως ένα άλλο ανοίγει. Καθώς η Σοφία επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη, για λίγο όπως λέει, αλλά όχι μόνη. Κι όχι όπως έφυγε. Αλλαγμένη εξωτερικά και πολύ ερωτευμένη… με τον Άλκη.

    Για τους «μικρούς» της παρέας τι να πούμε! Η χρονιά ξεκινά επεισοδιακά για τον Άγγελο και τη Βέλη, αφού στην πόρτα τους εμφανίζεται μυστηριωδώς ένα μωρό. Τίνος είναι και ποιος το άφησε εκεί; Μήπως ο Κανάτης γνωρίζει κάτι γι’ αυτό;

    Παράλληλα η Βέλη βάζει πλώρη για καινούρια επαγγελματικά σχέδια, προσπαθώντας να στήσει ένα μαγαζί, το προσωπικό του οποίου θα απαρτίζεται… από φυλακόβιους.

    Ο Άγγελος ανεβαίνει στην ιεραρχία της ΜΚΟ, αλλά η χαρά του δε θα κρατήσει για πολύ, καθώς θα βρεθεί μ’ ένα πολύ ιδιότροπο αφεντικό. Ύστερα από τέσσερα χρόνια γεμάτα αναμνήσεις και μουρμούρα, το ζευγάρι θα αποχαιρετήσει το σπίτι του, κάνοντας μια νέα αρχή που εγκυμονεί εκπλήξεις και πολλά γέλια.

    Πηγή: Zappit.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch