Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 22:59

James Καφετζής: "Ο Ατζούν μου έκανε αγωγή και μου ζητάει 100.000 ευρώ"

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Στη "Super Κατερίνα" του Alpha βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο James Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor και φετινός διαγωνιζόμενος στο J2US του Alpha συνάντησε την Κατερίνα Καινούργιου και σχολίασε το φετινό Survivor, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αγωγή που του έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί για τη συμμετοχή του στο φιλανθρωπικό μουσικού σόου.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια σχολιασμού του χθεσινού επεισοδίου ο James Καφετζής μιλούσε off the record με τους υπόλοιπους συντελεστές για ένα περιστατικό με τον Τριαντάφυλλο πέρυσι και η Κατερίνα Καινούργιου του ζήτησε να το μοιραστεί δημόσια με τον ίδιο να αναφέρει: "Έχω ήδη μια μήνυση από την Acun Media οπότε καλύτερα να μη το μοιραστώ. Μου ήρθε πριν 5-6 μέρες κανονικά η αγωγή για τη συμμετοχή μου στο J2US και μου ζητάνε 100.000 ευρώ, τόκους και έξοδα δικηγόρου".

Πώς έχει σκοπό να κινηθεί; "Νομικά. Όταν το είχα υπογράψει το συμβόλαιο ο δικηγόρος της Acun μου είπε ότι είναι σε περίπτωση που θέλω να συμμετέχω σε προϊόν όπως το Nomads γιατί τους είχε γίνει την πρώτη χρονιά. Γραπτώς βέβαια δεν το έλεγε έτσι οπότε για αυτό" τόνισε ο James Καφετζής.

Πηγή: Yupiii.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 20:58

Σχετικά Άρθρα

  • Κώστας Παπαδόπουλος: Η αποκάλυψη για το αστρονομικό ποσό που συμφώνησε ο Τζέιμς Καφετζής για να μπει στο "Survivor"
    Κώστας Παπαδόπουλος: Η αποκάλυψη για το αστρονομικό ποσό που συμφώνησε ο Τζέιμς Καφετζής για να μπει στο

    Με αφορμή την πρεμιέρα του "Survivor", η κάμερα της εκπομπής "Καλύτερα δε γίνεται" και ο δημοσιογράφος, Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας συνάντησαν τον Κώστα Παπαδόπουλο.

    Ο ζαχαροπλάστης απάντησε για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ έκανε αποκαλύψεις για την αμοιβή που είχε συμφωνήσει ο Τζέιμς Καφετζής.

    Έχω αγαπήσει το Survivor και φέτος είναι πολύ δίκαιο γιατί δεν ψηφίζει ο κόσμος και είναι αγωνιστικό. Ο Τριαντάφυλλος, ο Μαρτίκας και ο Μπάρτζης θα διστάσουν να μπουν στο παιχνίδι, γιατί δεν θα υπάρχει η στήριξη από τον κόσμο, θα είσαι μόνος σου. Μόνο τον Λιανό θέλω να δω, κανέναν άλλον. Εγώ πάντα ήμουν μόνος μου, δεν ήμουν ποτέ σε καμία κλίκα. Από τους Μαχητές ξεχώρισα τον μονομάχο και από τους Διάσημους ο Αλέξης Παππάς έχει το διπλό χρόνο στο βίντεο της παρουσίασης", είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

    Ο Κώστας Παπαδόπουλος πρόσθεσε στη συνέχεια: "Ο Τζέιμς Καφετζής σε τρεις εβδομάδες θα είναι εκεί. Θυμήσου το. Και ο ίδιος ο Τζέιμς το έχει πει ότι θα πάρει το ρεκόρ σε χρήματα. Έχω ακούσει για αμοιβή κοντά στις 20.000 ευρώ. Πιστεύω ότι ο Τριαντάφυλλος θα μπει για μικρό χρονικό διάστημα, γιατί δεν θα αντέξει χωρίς την ψηφοφορία".

    Πηγή: fthis.gr

  • Survivor 2022: Το μεγάλο έπαθλο του Ατζούν Ιλιτζαλί και ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ
    Survivor 2022: Το μεγάλο έπαθλο του Ατζούν Ιλιτζαλί και ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

    Ένα μεγάλο έπαθλο από τον Ατζούν Ιλιτζαλί και τον συγκλονιστικό τραυματισμό του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ επιφυλάσσει το επεισόδιο του «Survivor 2022» που θα προβληθεί τη Δευτέρα του Πάσχα (25/04).

    Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στην Ελλάδα και έτσι στο επεισόδιο του «Survivor 2022» που θα προβληθεί τη Δευτέρα του Πάσχα (25/04) στον ΣΚΑΪ, την παρουσίαση αναλαμβάνει ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί.

    Συγκεκριμένα, η παραμονή του Άρη Σοϊλέδη στο παιχνίδι άλλαξε τα δεδομένα με τον παίκτη να αφήνει σαφείς αιχμές εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα και όχι μόνο.

    Εν συνεχεία, οι δύο ομάδες -μετά το πάρτι της ένωσης- συμμετέχουν στο πρώτο αγώνισμα επάθλου της εβδομάδας.

    Το ταξίδι στο Μαϊάμι και ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

    Ο Ατζούν Ιλιτζαλί καλωσορίζει τους συμμετέχοντες στο «Survivor 2022» μιλώντας στα Ελληνικά.

    Ακόμα, ο Τούρκος παραγωγός ανακοινώνει πως η νικήτρια ομάδα στο αγώνισμα επάθλου θα ταξιδέψει στο Μαϊάμι.

    Παρ' όλα αυτά, άπαντες «παγώνουν» με τον σοκαριστικό τραυματισμό του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο χέρι του, ο οποίος φαίνεται να σφαδάζει από τους πόνους.

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Survivor - Τζέιμς Καφετζής: Ήλθε, είδε και απήλθε - Γιατί δεν εμφανίστηκε στον ημιτελικό;
    Survivor - Τζέιμς Καφετζής: Ήλθε, είδε και απήλθε - Γιατί δεν εμφανίστηκε στον ημιτελικό;

    Η χιουμοριστική ανάρτηση του ίδιου του James και τα σουβλάκια με την κοπέλα του στο σπίτι - Τι είπαν οι κολλητοί του Νίκος Μπάρτζης και Άννα Μαρία Βέλλη για την απουσία του - Τι είπε ο Γιώργος Λιανός

    Τι έγινε με τον Τζέιμς Καφετζή και ενώ ήταν καθοδόν για τον ημιτελικό του Survivor τελικά δεν εμφανίστηκε; Το άλλοτε μεγάλο φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης ενώ είχε στολιστεί και είχε φορέσει τα καλά του για να βρεθεί μαζί τους κολλητούς του Νίκο Μπάρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη αλλά και τους πρώην συμπαίκτες του ξαφνικά δήλωσε απών...

    Οι... κάμερες τον είδαν να πηγαίνει, τον κατέγραψαν και ξαφνικά άφαντος. Οι Νίκος Μπάρτζης και Άννα Μαρία Βέλλη που έδωσαν κανονικά το παρών ρωτήθηκαν σχετικά και έδωσαν την εξής απάντηση:

    «Ο Τζέιμς Καφετζής έφυγε γιατί κάτι του έτυχε! Δεν ξέουμε κάτι… Όχι λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό. Κάτι του έτυχε, τον πήραν τηλέφωνο και έπρεπε να φύγει. Κάτι του έτυχε σοβαρό και έπρεπε να φύγει», απάντησε ο Νίκος Μπάρτζης.

    Anna
    H φωτογραφία που ανέβασε η Άννα Μαρία Βέλλη στα srories της. Η ίδια και οι κολλητοί της Νίκος Μπάρτζης και Τζέιμς Καφετζής μαζί με την κοπέλα του κατά τη διαδρομή τους για το Άλσος Βεΐκου

    Τα σουβλάκια στο σπίτι, το σχόλιο της Τσιμτσιλή

    Όπως ήταν αναμενόμενο το γεγονός δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τις ψυχαγωγικές πρωινές εκπομπές. Μετά την προβολή των δηλώσεων λοιπόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε μέσα από το Happy Day: «Η αλήθεια είναι ότι εμείς οφείλουμε να πιστέψουμε αυτό που λέει ο κολλητός του φίλος, Νίκος Μπάρτζης, γιατί κατέφθασαν και μαζί. Βέβαια το ότι κάτι του έτυχε δεν ταυτίζεται με τις εικόνες που είδαμε στο Instagram. Γιατί ανέβαζε ωραίες φωτογραφίες, χαλαρές με την κοπέλα του, έτρωγαν σουβλάκια και παρακολουθούσαν τον ημιτελικό από το σπίτι».
    Το χρονικό της απουσίας του Τζέιμς

    Από την αρχή της προβολής του ημιτελικού μυστήριο αποτελούσε η «εξαφάνιση» του Τζέιμς Καφετζή από τον ημιτελικό του Survivor. Ο 24χρονος διοργανωτής boat party, που είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, ήταν συνεπής στην ώρα άφιξης που έδωσε η παραγωγή του ριάλιτι στους πρώην παίκτες, αφού οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών τον απαθανάτισαν λίγο πριν εισέλθει στο χώρο διεξαγωγής του live.
    Ωστόσο, στην έναρξη του επεισοδίου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Τζέιμς Καφετζής -μαζί με τη Νικολέτα Μαυρίδη, την οποία επίσης είδαμε στην είσοδο του θεάτρου- απουσιάζουν από τον αποψινό ημιτελικό του Survivor για προσωπικούς λόγους.

    Η χιουμοριστική ανάρτηση του Τζέιμς

    Λίγη ώρα αργότερα, ο Τζέιμς έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ειδικότερα, ο δημοφιλής παίκτης του Survivor αναδημοσίευσε το tweet ενός χρήστη, το οποίο είχε τη φωτογραφία του από την ημέρα της αποχώρησης από το reality και έγραφε: «Όταν μαθαίνεις ότι δεν έχει μπουφέ στον ημιτελικό».
    kafetzis

    Και δεύτερο story από τον Τζέιμς με την κοπέλα του να κρατάει τα σουβλάκια στο δωμάτιο του ξενοδοχείου...

    Souvlakia_James
    Πηγή: protothema.gr
  • Survivor 4 ημιτελικός: Θετική στον κορονοϊό η Νικολέτα Μαυρίδη - Παρασκήνιο με James Καφετζή
    Survivor 4 ημιτελικός: Θετική στον κορονοϊό η Νικολέτα Μαυρίδη - Παρασκήνιο με James Καφετζή

    Με πέντε παλιούς παίκτες να απουσιάζουν, έγινε ο ημιτελικός του «Survivor 4» το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ

    Στον ημιτελικό του «Survivor 4» βρέθηκαν οι παλιοί παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης για να δουν το ζευγάρι του τελικού, όπως αυτό ψηφίστηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος διεκδικούν στον τελικό του Survivor τα 100.000 ευρώ, ενώ Μαριαλένα και Κόρο έφτασαν κοντά στην πηγή και νερό δεν ήπιαν. Ο Γιώργος Λιανός παρουσίασε τους παίκτες αλλά ανακοίνωσε ότι ο James Καφετζής, ο Αλέξης Παππάς, ο Περικλής Κονδυλάτος, η Νικολέτα Μαυρίδη και η Χριστίνα Κεφαλά απουσίασαν για προσωπικούς λόγους.

    νωρίζουμε ότι ο Αλέξης Παππάς απουσίασε λόγω «Bachelor» και η Χριστίνα Κεφαλά έχει πυρετό και παραμένει στην οικία της. Ο James Καφετζής και η Νικολέτα Μαυρίδη πήγαν κανονικά στο Άλσος Βεΐκου, αλλά δεν εισήλθαν στον χώρο.

    Survivor James Καφετζής

    Η απουσία του James Καφετζή, ο οποίος επίσης βρίσκονταν στο Άλσος Βεΐκου, δεν εξηγήθηκε, αν και το twitter έκανε τα δικά του σχόλια για την απουσία του.

    Οι πρώτες δηλώσεις Κόρο - Μαριαλένας μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Survivor

    Γιώργος Κόρομι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκαναν δηλώσεις στις κάμερες. «Εγώ αισθάνομαι δυστυχισμένος γιατί τελείωσε όλο αυτό που ήταν μαγικό. Ήταν τόσο δύσκολοι αυτοί οι επτά μήνες. Μοναδικές στιγμές, χαρές, λύπες, κλάμα, χαμόγελο και γέλιο πολύ, και σου μένει κάτι γλυκό από όλο αυτό. Είναι σαν όνειρο» είπε ο Γιώργος Κόρομι.

    Λίγη ώρα μετά την έναρξη του ημιτελικού του Survivor, η Νικολέτα Μαυρίδη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram και αποκάλυψε πως αποχώρησε από τον ημιτελικό, καθώς στο rapid test που έκανε βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και χρειάζεται να μπει σε καραντίνα δύο εβδομάδων.

    Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δήλωσε χαρούμενη. «Εγώ δεν είμαι καθόλου στενοχωρημένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ. Μπορεί να μην είμαι στους τελικούς αλλά ήμουν στους ημιτελικούς, είμαι με τον Κόρο από την πρώτη ημέρα και είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Με όλα αυτά τα βίντεο που είδαμε, εγώ ήθελα να ξαναγυρίσω πίσω. Τι να πω… Όλα καλά. Τελείωσε όλο αυτό το όνειρο που λέγεται Survivor. Είναι όλο περίεργο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο που μας στήριξε, αυτή την αγάπη που είδαμε σήμερα. Αυτά τα συναισθήματα δεν μπορώ να τα περιγράψω αλήθεια».

    Οι παίκτες θυμήθηκαν τα πιο αστεία περιστατικά που δεν είδαμε στον Άγιο Δομίνικο και «έδωσαν πάσα» για τον μεγάλο τελικό του Survivor σήμερα (5/7).

    Πηγή: ethnos.gr

  • James Καφετζής από Survivor 4: Ενεπλάκη σε τροχαίο έπειτα από τα MAD - «Ήπιαμε, είπαμε να πάρουμε ταξί, αλλά...»
    James Καφετζής από Survivor 4: Ενεπλάκη σε τροχαίο έπειτα από τα MAD - «Ήπιαμε, είπαμε να πάρουμε ταξί, αλλά...»

    Ο James Καφετζής μίλησε για το τρακάρισμα που είχε, μετά την απονομή των βραβείων MAD

    Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο James Καφετζής τα ξημερώματα του Σαββάτου (26/6), μετά το τέλος των MAD VMA 2021, στα οποία έδωσε το «παρών» με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη. Ο πρώην παίκτης του «Survivor 4» δημοσίευσε μία φωτογραφία με ένα τρακαρισμένο ταξί στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ενώ έγραψε χαρακτηριστικά: «Μην πίνετε και οδηγείτε. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, όλα καλά».

    Στη συνέχεια, ο James βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Σου Κου Family» και αναφέρθηκε στο τρακάρισμα. «Συγγνώμη αν φαίνομαι κουρασμένος, αλλά κοιμήθηκα μόνο δύο ώρες έπειτα από MAD. Μετά βγήκαμε, ήπιαμε δύο ποτάκια παραπάνω, οπότε είπαμε να μην οδηγήσω και να πάρουμε ταξί, που είναι και το πιο υπεύθυνο. Αλλά κάποιος άλλος που είχε πιει, έπιασε το τιμόνι κι έπεσε επάνω μας. Δεν έχω κοιμηθεί και δεν χτύπησε κανείς. Η ουσία είναι όταν αποφασίσεις να πιάσεις το τιμόνι κι είσαι υπό την επήρεια αλκοόλ, δεν επηρεάζεσαι μόνο εσύ αλλά επηρεάζεις και την ζωή κάποιου άλλου».

    james

    Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μίλησε ξανά για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. «Θεωρείτε ότι ήμουν αγενής εκεί πέρα; Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγα έτοιμος να έρθω σε αντιπαράθεση. Έτσι προχώρησε η κουβέντα, μιλήσαμε, τους είπα κάποια επιχειρήματα κι όσα με έχουν πειράξει και μου το αρνήθηκαν. Δεν σηκώθηκα να φύγω, μου είπαν… Αυτοί έκαναν δολοφονία χαρακτήρα επί πέντε μήνες. Δεν είναι ότι με έβλεπαν μέσα στο παιχνίδι κι έλεγαν δεν μου άρεσε αυτό που έκανε. Επί πέντε μήνες έριχναν λάσπη. Από την άλλη όταν έρχομαι καλεσμένος σε μία εκπομπή είναι για να πω την άποψή μου, όχι για να πω ευχαριστώ, έχετε δίκιο και τα λέμε».

    Πηγή: ethnos.gr

  • Στα κόκκινα οι παίκτες του Survivor: Έπιασαν τον Ατζούν για να τιμωρήσει τον Τριαντάφυλλο (vids)
    Στα κόκκινα οι παίκτες του Survivor: Έπιασαν τον Ατζούν για να τιμωρήσει τον Τριαντάφυλλο (vids)

    Η αγωνιστική απραξία του Τριαντάφυλλου έχει εξοργίσει τους αντιπάλους του στο Survivor.

    Ένταση δημιουργήθηκε και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor με κεντρικό πρωταγωνιστή ποιον άλλον; Τον Τριαντάφυλλο!

    Ο Ατζούν ανακοίνωσε το μεγάλο έπαθλο στους παίκτες, που ήταν ένα ταξίδι στο Μαϊαμι. Ο Τούρκος παραγωγός τους είπε πριν από το αγώνισμα ότι λόγω του μόνιμου τραυματισμού του Τριαντάφυλλου για να είναι πιο δίκαιο το παιχνίδι έπρεπε να παίξουν ατομικά. Κάτι τέτοιο προκάλεσε να την αντίδραση της μπλε ομάδας και συγκεκριμένα της Καρολίνας που είπε ότι ήθελε να αγωνιστούν ομαδικά.

    Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος ο Τριαντάφυλλος έχοντας παίξει ήδη δύο φορές, διαμαρτυρήθηκε για ενοχλήσεις στη μέση και αποφάσισε να μην αγωνιστεί άλλο. Τότε δημιουργήθηκε μια νέα ένταση στον πάγκο των μπλε και ο Ατζούν αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ανακοίνωσε λοιπόν στους παίκτες ότι κάθε φορά που ο Τριαντάφυλλος δεν θα παίζει, ο πόντος θα πηγαίνει αυτόματα στην άλλη ομάδα.

    Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε» στο Open, πίσω από αυτή την απόφαση του Ατζούν υπήρξε έντονο παρασκήνιο. Οι παίκτες της μπλε ομάδας που ήταν έξαλλοι με τον Τριαντάφυλλο έπιασαν τον Τούρκο παραγωγό και του είπαν ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση με τον τραγουδιστή, καθώς αυτό δεν μπορεί να γίνεται συνεχώς, διότι το παιχνίδι δεν είναι δίκαιο.

    Μάλιστα, έγινε μίνι συμβούλιο για να παρθεί η απόφαση για τον Τριαντάφυλλο και τελικά κατέληξαν στο να παίρνει αυτομάτως τους πόντους η άλλη ομάδα όταν δεν θα αγωνίζεται. Παρόλα αυτά οι μπλε πάλι δεν κατάφεραν να γευτούν τη χαρά της νίκης, αφού παρά τους χαμένους πόντους του Ντάφι, οι κόκκινοι ήταν αυτοί που κέρδισαν το μεγάλο έπαθλο και βρέθηκαν στο Μαϊάμι.

    Πηγή: gazzetta.gr

  • Survivor 4: Νέο deal του Ατζούν με Σάκη και Μαριαλένα - Διπλασιάζει την αμοιβή
    Survivor 4: Νέο deal του Ατζούν με Σάκη και Μαριαλένα - Διπλασιάζει την αμοιβή

    Σάκης και Μαριαλένα έκαναν ξεχωριστή συμφωνία και διπλασίασαν το ποσό της αμοιβής τους στο Survivor

    Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη, ο Ατζούν Ιλίτζαλι μάλλον επενδύει στο «ζευγάρι» του ριάλιτι επιβίωσης, τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, για να κρατηθούν ψηλά τα νούμερα τηλεθέασης. Ο Σάκης αναδεικνύεται κορυφαίος παίκτης του ριάλιτι, με τα δύο μεγάλα έπαθλα του Ατζούν να τα έχει κερδίσει σχεδόν μόνος του κάνοντας όλα τα run.

    Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» από τον Αλέξη Μίχα, ο Ατζούν είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη ανατροπή με Σάκη και Μαριαλένα. Όλοι οι παίκτες έκαναν μια συμφωνία για ένα εφάπαξ ποσό μετά την αποχώρηση του Τζέιμς και του Νίκου. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, Σάκης και Μαριαλένα έκαναν ξεχωριστή συμφωνία και διπλασίασαν το ποσό τους, το οποίο θα πάρουν με την μορφή μπόνους στο τέλος του ριάλιτι, την εβδομάδα που θα αποχωρήσουν.

    Τα ποσά Σάκη και Μαριαλένας στο Survivor

    Σύμφωνα με εκτιμήσεις του συγκεκριμένου ρεπορτάζ του «Πρωινού» η Μαριαλένα παίρνει 500 ευρώ την εβδομάδα και διπλασιάζεται το ποσό και πάει στα 1000 ευρώ. Ο Σάκης από τα 1500 που παίρνει την εβδομάδα (είχε μπει με ευνοϊκούς όρους), πάει στις 3000 ευρώ (ποσό που έπαιρναν οι Διάσημοι του ριάλιτι). Και μάλιστα, αν το καλοσκεφτεί κάποιος, η Μαριαλένα μπήκε με 500 ευρώ στο Survivor και ο Σάκης για να την διεκδικήσει πήρε το τριπλάσιο ποσό, όταν ξεκίνησε στο παιχνίδι. Σάκης και Μαριαλένα ξεφάντωσαν στο έπαθλο που τους μετέφερε στο Μαϊάμι, ενώ Καρολίνα, Ηλίας και Ασημακόπουλος ισχυρίζονται ότι «πουλάνε τον έρωτά τους» για τις κάμερες και την τηλεθέαση.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Survivor 4: Χλιδή και βόλτες στο Miami και ο Ατζούν «κανόνισε» τον Τριαντάφυλλο
    Survivor 4: Χλιδή και βόλτες στο Miami και ο Ατζούν «κανόνισε» τον Τριαντάφυλλο

    Ο Σάκης Κατσούλης «έδωσε» τη νίκη στους Κόκκινους, που πήγαν Miami μαζί με Ατζούν στο Survivor

    Άρτον και θεάματα... προσφέρει ο Ατζούν Ιλίτζαλι με τους παίκτες του «Survivor 4» να έχουν «ξεφύγει» με τα νέα έπαθλα χλιδής που προσφέρει ο μεγιστάνας παραγωγός στο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Στο επεισόδιο της Τρίτης (25/5) είδαμε την ομάδα του Σάκη Κατσούλη και των Τούρκων συμπαικτών του να κερδίζουν στο στίβο μάχης και να απολαμβάνουν βόλτα με ελικόπτερο, ράφτινγκ, στιγμές σε πολυτελή βίλα και ένα πλουσιοπάροχο γεύμα. Ακολούθησε το ... Miami!

    Το έπαθλο της Τετάρτης (26/5) ήταν ακόμα πιο συναρπαστικό, αφού οι νικητές μαζί με τον Ατζούν ταξίδεψαν με σκάφος στο Miami και ξεφάντωσαν όσο δεν παίρνει! Πίσω στην παραλία, οι ηττημένοι έκλαψαν πικρά. Αυτό ήταν ένα έπαθλο που κανείς δεν ήθελε να χάσει. Ποιοι «πουλάνε» έρωτα, ποιοι κοροϊδεύουν από τη ζήλια τους και ποιοι έβγαλαν σέλφι με τον Ατζούν στο κότερο;

    Survivor με Σάκη και Ασημακόπουλο «στα μαχαίρια»

    Ο Σάκης θεωρεί ότι ο Ασημακόπουλος δεν του λέει ούτε καλημέρα, ενώ ο Ασημακόπουλος κοροϊδεύει την τρυφερότητα Σάκη-Μαριαλένας και ισχυρίζεται ότι ο αρχηγός της αντίπαλης ομάδας έχει έρθει «διαβασμένος» στο παιχνίδι και υποκρίνεται. Η Καρολίνα έχει «χτυπήσει κόκκινα» και δεν αντέχει την ούτε εκείνη τον Σάκη - που «παίρνει» επάνω του όλα τα παιχνίδια και κερδίσει τους αντιπάλους! Νικήτρια ομάδα με σκορ 10-8 αναδείχθηκε η Κόκκινη ομάδα με το Σάκη να τρέχει σε έξι run, ακόμα και στο τελευταίο. Η Μαριαλένα μάλιστα χαριτολογώντας μετά τη νίκη του Σάκη απευθύνθηκε θέτοντάς του το εξής ερώτημα: «Θέλεις να σε ξαναερωτευτώ;». Η φράση εξαγρίωσε την Καρολίνα που τους κατηγόρησε ότι πουλάνε τον έρωτά τους.

    Καρολίνα «στα κάγκελα» με Σάκη και Τριαντάφυλλο

    Ο Ατζούν έβαλε τον Τριαντάφυλλο στη θέση του! Ανακοίνωσε ότι κάθε φορά που ο Ντάφυ δεν θα τρέχει θα παίρνει φάουλ η ομάδα του. Και φυσικά οι αντίπαλοι έναν πόντο. Μάλιστα ο Ατζούν παρολίγο να μην πάρει στον Μαϊάμι τον τραγουδιστή, που πάνω στα νεύρα του είχε πει ότι δεν θέλει να συμμετέχει στο έπαθλο. Η Καρολίνα έχει πλέον φτάσει στα όριά της. «Ο Τριαντάφυλλος να πάει σπίτι του και ο Σάκης είναι μεγάλος ψεύτης» είπε η παίκτρια που αν και δυνατή, δεν κατάφερε να είναι στην νικήτρια όμάδα με αποτέλεσμα να χάσει όλα τα μεγάλα έπαθλα. Γεγονός που τελικά την έκανε να «λυγίσει». Την ίδια στιγμή πάντως ο Ηλίας θεωρεί ότι η Καρολίνα είναι απόλυτος άνθρωπος. «Και αυτό σου χαλάει το κέφι. Κοιτάει την πάρτη της και τρελαίνεται όταν χάνει από τη Μαριαλένα και την Ελένη» θα πει μεταξύ άλλων.

    Έπαθλο - όνειρο και γκάζια στο σκάφος του Ατζούν

    «Τρελά γκάζια» στο Μαϊάμι έζησαν χθες οι Κόκκινοι του Survivor, που διάλεξαν τον Κόρο να πάει μαζί τους από τους Μπλε. Αρχικά επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο του Ατζούν Ιλίτζαλι και αναχώρησαν για Μαϊάμι. Εκεί έζησαν μοναδικές στιγμές με τον Ατζούν και το σκάφος του, ενώ ο Τριαντάφυλλος συγκινήθηκε από ένα μικρό αγοράκι ελληνικής καταγωγής και του έδωσε τη μπαντάνα που κρατούσε τόσους μήνες για τον γιο του στην Ελλάδα. Οι παίκτες φιλοξενήθηκαν σε σουίτες, έφαγαν σε πανάκριβο εστιατόριο με Έλληνα ιδιοκτήτη και έκαναν την πιο γρήγορη βόλτα της ζωής τους με το σκάφος του Τούρκου παραγωγού, που αποκάλεσε το Miami «δεύτερο σπίτι του». Η εβδομάδα μπορεί να μην είχε αποχώρηση, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ... και το τέλος του Survivor πλησιάζει!

    Πηγή: protothema.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch