Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 16:41

Άγριες Μέλισσες: Συλλήψεις σοκ στο Διαφάνι

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες θα είναι καταιγιστικές.

Ο Πέτρος πείθει τον Βαρουξή να φύγει από την Ελλάδα προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη στις Άγριες Μέλισσες, ενώ σκέφτεται να τον ακολουθήσει και ο ίδιος μιας και τα πράγματα αγριεύουν. Ωστόσο, ο Βαρουξής δεν θα ησυχάσει αν δεν εκδικηθεί τους Άβαντες. Δρα μόνος του και οργανώνει ένα σχέδιο εναντίον της οργάνωσης. Ο Βαρουξής καταφέρνει και βάζει βόμβα στα γραφεία των Αβάντων και όλοι αναστατώνονται.

Ο Ακύλας είναι εξοργισμένος και βασικοί ύποπτοι για όσα συνέβησαν είναι ο Λάμπρος, ο Πέτρος και ο Προκόπης. Λίγες ώρες μετά οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε σε δημοσίευμα του περιοδικού “MYtv” για τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Ντούνιας συλλαμβάνει τους τρεις άντρες για τη βομβιστική επίθεση, ενώ εκείνοι φωνάζουν πως δεν γνώριζαν τίποτα και δεν έχουν καμία ανάμειξη. Ο Ξανθός εκμεταλλεύεται την ευκαιρία τώρα που βρίσκονται όλοι στη φυλακή προκειμένου να οργανώσουν τη δολοφονία του Ζάχου στις Άγριες Μέλισσες, ενώ το μέλλον του Διαφανίου προμηνύεται εφιαλτικό.

Όλο το χωριό ανησυχεί για τις συλλήψεις του Λάμπρου, του Πέτρου και του Προκόπη και προσπαθούν να τους βοηθήσουν να ξεμπλέξουν από αυτή την ιστορία άμεσα. Εν τω μεταξύ, στις Άγριες Μέλισσες, ο Ζάχος συνειδητοποιεί πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεσκεπάσει τα εγκλήματα του Ακύλα, του Ξανθού και των υπολοίπων και αποφασίζει να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και να φύγει για την Κύπρο. Η Μάρω προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη, αλλά μάταια. Οι εξελίξεις, όμως, τους προλαβαίνουν.

Ο Ντούνιας αναγκάζεται από τον Ξανθό να απελευθερώσει τους τρεις κρατούμενους για να εξυπηρετήσει τα σχέδιά του, ενώ στο καφενείο όλοι μαζί γιορτάζουν τα ευχάριστα νέα, αλλά και την αναχώρηση του Ζάχου. Λίγες ώρες μετά, όμως, ο Ακύλας δείχνει ξανά το αδίστακτο πρόσωπό του στις Άγριες Μέλισσες και μια διαφορετική βόμβα θα σκάσει στη ζωή του Διαφανίου.

Συγκεκριμένα, κάποιος βάζει βόμβα στο σπίτι του Λυκογιάννη και σπέρνει τον τρόπο. Όλοι αναστατώνονται, καθώς αντιλαμβάνονται πως η ζωή του Ζάχου κινδυνεύει και πρόκειται για δολοφονική επίθεση εναντίον του. Την επόμενη μέρα, όμως, ακόμη μία εξέλιξη σοκάρει στις Άγριες Μέλισσες. Η ασφάλεια αναζητά τον Ορφανίδη για την έκρηξη στο σπίτι του Λυκογιάννη.

Πηγή: Zappit.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 12:01

Σχετικά Άρθρα

  • Μαρία Κίτσου: Με φωνάζουν ακόμη Λενιώ στο δρόμο, θέλω να ξεχαστεί
    Μαρία Κίτσου: Με φωνάζουν ακόμη Λενιώ στο δρόμο, θέλω να ξεχαστεί

    Η Μαρία Κίτσου μίλησε για το θέατρο και τους λόγους για τους οποίους δεν συμμετείχε σε καμία τηλεοπτική σειρά φέτος.

    Η Μαρία Κίτσου βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, μαζί με τον Φάνη Μουρατίδη, συμπρωταγωνιστή της στην Μήδει του Ευρυπίδη αυτό το καλοκαίρι.

    Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου, ξεκινώντας από το Κατράκειο θέατρο στη Νίκαια. Όπως δήλωσε η ηθοποιός, η συγκεκριμένη παράσταση ήταν ένα όνειρο ζωής που φέτος πραγματοποιείται.

    Χαρακτηριστικά η Μαρία Κίτσου περιέγραψε την υπόθεση όπως την έχει χειριστεί ο Ευρυπίδης στο κείμενό του: «Η Μήδεια είναι πολλά πράγματα. Δείχνει τις συνέπειες του ανεξέλεγκτου πάθους, τις απώλειας, της περιθωριοποίησης, του αποκλεισμού του ανθρώπου.

    Η Μήδεια είναι ξένη πρόσφυγας, γυναίκα και προδομένη. Δεν είναι μόνο μία ιστορία ειδεχθούς εγκλήματος αλλά είναι και πολιτικό έργο γιατί ο Ευριπίδης μεγάλωσε ανάμεσα σε δύο πολέμους και βίωσε την απώλεια και την προσφυγιά και τα θίγει αυτά.

    Ήθελε να δείξει πως η επιθυμία τους να θυσιάζουν τα παιδιά, ήθελε να τους το καταδείξει και να τους ευαισθητοποιήσει. Η τραγωδία δείχνει και την μάχη των δύο φύλων, την πατριαρχία και τη μητριαρχία.», είπε στην Ελένη Μενεγάκη κι επιπλέον τόνισε πως ο κόσμος διψάει για θέατρο και το δείχνει στις περιοδείες των θιάσων.

    Επίσης ανέφερε πως ζει ακόμη στον απόηχο των «Άγριων Μελισσών» του ΑΝΤ1. Η σειρά που έκανε το μεγάλο θαύμα για την ελληνική τηλεοπτική μυθοπλασία κι άνοιξε δρόμο σε πολλούς θεατρικούς καλλιτέχνες να προσεγγίσουν το τηλεοπτικό κοινό, έχει αφήσει ακόμη το σημάδι της και στην Μαρία Κίτσου. Η ίδα θέλει πρώτα να αποσυνδεθεί από τον ρόλο της Λενιώς Σταμίρη, για να αναλάβει έναν επόμενο σε τηλεοπτική σειρά.

    «Με λένε ακόμα Λενιώ. Δεν κυκλοφορώ πολύ, είμαι σπιτόγατος, ήταν ένας λόγος που απείχα από την τηλεόραση. Επειδή ήταν ένας πολύ έντονος ρόλος, πολύ εμβληματικός ήθελα λίγο να ξεχαστεί, να πάμε σε καινούργια πράγματα, λίγο να φύγει από το μυαλό του κόσμου η περσόνα αυτή που με έχει συνδέσει. Επιλέγω ρόλους διαφορετικούς», είπε η Μαρία Κίτσου.

    Ενώ παραδέχτηκε πως έχει δεχτεί προτάσεις κι είναι θετική για την επόμενη σεζόν: «Είμαι σε κάποιες συζητήσεις, ακόμα δεν ξέρω, το σκέφτομαι σοβαρά. Το δεύτερο μισό της σεζόν. Του χρόνου θα κάνω θέατρο», είπε η Μαρία Κίτσου ολοκληρώνοντας στην εκπομπή «Ελένη».

    Δείτε το βίντεο:

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Παντρεύτηκε ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες – Η πρώτη φωτογραφία από το μυστήριο
    Παντρεύτηκε ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες – Η πρώτη φωτογραφία από το μυστήριο

    Ο ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία από την έξοδο τους από την εκκλησία

    Τις πρώτες ημέρες του έγγαμου βίου ζει ο ηθοποιός Άγγελος Ανδριόπουλος. Τη σεζόν που πέρασε τον είδαμε στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» όπου υποδυόταν τον «Αλέξη» ενώ στο παρελθόν τον απολαύσαμε και στο «Κόκκινο Ποτάμι».

    Πριν από λίγες ημέρες, ο Άγγελος Ανδριόπουλος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την αγαπημένη του Βάλια Ψωμιάδη.

    Φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους να βγαίνουν από το μυστήριο μετά τον χορό του Ησαΐα δημοσιεύει ο ηθοποιός στον λογαριασμό του στο Instagram. Το ζευγάρι διακρίνεται να βγαίνει από την εκκλησία όσο συγγενείς και φίλοι τηρούν το έθιμο ρίχνοντάς τους ρύζι.

    Δείτε την ανάρτηση

    Πηγή: in.gr
  • «Άγριες Μέλισσες»: Μετά από τρία χρόνια θα σταματούν να μας... τσιμπούν
    «Άγριες Μέλισσες»: Μετά από τρία χρόνια θα σταματούν να μας... τσιμπούν

    Απόψε στις 21:00 πετούν για να γράψουν τον συγκλονιστικό τους επίλογο

    Για τρία χρόνια, οι «Άγριες Μέλισσες» καθήλωσαν με τον μύθο τους… Απόψε στις 21:00 πετούν για να γράψουν τον συγκλονιστικό επίλογό τους…
    Το Διαφάνι είναι πια έτοιμο να κλείσει όλες τις πληγές του και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του Γιώργη. Η τελική αναμέτρηση, όμως, είναι προ των πυλών και κανείς δεν ξέρει ποιος θα μείνει ζωντανός στο τέλος…
    Έγκλημα, Αδικία, Τιμωρία, Κάθαρση… Το μεγάλο φινάλε του δράματος έρχεται…
    Δείτε το τρέιλερ του τελευταίου επεισοδίου
    Πηγή: Protothema.gr
  • Άγριες Μέλισσες: Δραματικό φινάλε - Όσα θα δούμε στα 4 τελευταία επεισόδια
    Άγριες Μέλισσες: Δραματικό φινάλε - Όσα θα δούμε στα 4 τελευταία επεισόδια

    Συγκλονιστικό θα είναι το φινάλε στις "Άγριες Μέλισσες". Όλα όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στα τελευταία επεισόδια.

    Οι "Άγριες Μέλισσες" καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τον Γ’ κύκλο να είναι ο πιο συγκλονιστικός που έχουμε παρακολουθήσει.

    Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντεχα γεγονότα, αλλά και με εξαιρετικά δύσκολες αποφάσεις.

    Το Διαφάνι και οι ήρωές του ξεδίπλωσαν την ιστορία τους. Για τρία χρόνια καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό και το μεγάλο φινάλε του δράματος έρχεται

    Διαβάστε παρακάτω όσα θα δούμε στα 4 τελευταία επεισόδια.

    Άγριες Μέλισσες: Δευτέρα 4 Ιουλίου

    Η Ζωή περιμένει οδηγίες για να δώσει τα χρήματα στον Ακύλα, ενώ η Κορίνα με τον Λευτέρη ζητάνε βοήθεια για να τη σώσουν από τα χέρια του. Ο Ντούνιας φοβάται πως η Αιμιλία κινδυνεύει από τον παρανοϊκό γαμπρό της.

    Ο Παναγιώτης ανακοινώνει στο χωριό την απόφασή του να φύγει. Η Μυρσίνη θέλει να γνωρίσει το εγγόνι της παρά τις αποκαλύψεις της Αγορίτσας.

    Άγριες Μέλισσες: Τρίτη 5 Ιουλίου

    Ο Ντούνιας αντιδράει στην παράνοια του Ακύλα κι από σύμμαχος γίνεται εχθρός του. Καταφέρνει να γλυτώσει την Αιμιλία και να πάρει όμηρο τον Ακύλα προκειμένου να γλυτώσουν απ’ τους άντρες του. Ο Ζάχος, ο Πέτρος κι ο Άγγελος τους ακολουθούν μέσα στο δάσος και η νύχτα βάφεται με αίμα. Το επόμενο πρωί, όλοι μετρούν νεκρούς κι αγνοούμενους.

    Η Πηνελόπη μαζί με την Αντιγόνη πείθουν την Ασπασία να καταθέσει και πλέον η σύλληψη του Δούκα και του Μελέτη είναι θέμα χρόνου. Η Ελένη με τον Δούκα θα έχουνε μια απρόσμενη συνάντηση στα χωράφια του Γιώργη και οι παλιοί λογαριασμοί φαίνεται πως θα κλείσουν για πάντα.

    Άγριες Μέλισσες: Τετάρτη 6 Ιουλίου

    Ο Λάμπρος αναζητά παντού την Ελένη που έχει εξαφανιστεί. Η Μυρσίνη καταρρακωμένη από όσα τις αποκαλύπτονται πρέπει πια να επιλέξει τι ήταν ο γιος της, ο Σέργιος, θύμα ή θύτης;

    Η Πηνελόπη, απέναντι από τον Μελέτη, έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον. Ο Ακύλας βλέπει πως είναι στριμωγμένος από παντού και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη.

    Άγριες Μέλισσες: Πέμπτη 7 Ιουλίου - Τελευταίο επεισόδιο

    Το Διαφάνι είναι πια έτοιμο να κλείσει όλες τις πληγές του και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του Γιώργη. Η τελική αναμέτρηση, όμως, είναι προ των πυλών και κανείς δεν ξέρει ποιος θα μείνει ζωντανός στο τέλος…

    Πηγή: News247.gr

  • Άγριες Μέλισσες: Η οικογένεια του Ακύλα προσπαθεί να βρει που έχει κρύψει τα λεφτά του
    Άγριες Μέλισσες: Η οικογένεια του Ακύλα προσπαθεί να βρει που έχει κρύψει τα λεφτά του

    Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1

    Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική. Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν…
    Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
    Το γλέντι για τον γάμο του Κωνσταντή και της Δρόσως γίνεται σε κλίμα χαράς κι ευτυχίας. Ο Ζάχος με τον Πέτρο προσπαθούν να εμποδίσουν την απόδραση του Ακύλα, ενώ η εκατέρωθεν επίθεση καταλήγει σε μακελειό. Όλοι είναι ανάστατοι με την απόδραση, ενώ η οικογένεια του Ακύλα προσπαθεί να βρει που έχει κρύψει τα λεφτά του. Ο Δούκας, με τη συμβολή του Ζάχου και του Πέτρου, πείθει το Διαφάνι να δεχτεί τη βοήθειά του για να προστατευτούν όλοι από ενδεχόμενη επίθεση του Ακύλα. Η Μυρσίνη θα ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν του γιου της, Σέργιου, που θα τη σοκάρει.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στον φυλακισμένο Ακύλα
    Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στον φυλακισμένο Ακύλα

    Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1

    Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική. Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν…
    Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
    Η σύλληψη του Ακύλα φέρνει χαρά και ανακούφιση σε όλους. Ο Ζάχος, όμως, δεν είναι ικανοποιημένος αν δε βρει όλους τους δολοφόνους της μητέρας του. Η Πηνελόπη διαβάζει την ομολογία του Μεγαρίτη και φτάνει στην πολυπόθητη αλήθεια. Η σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω κλυδωνίζεται από το βάρος των ενοχών του για τον Γιάννο. Ο Σταμάτης κάνει μια απροσδόκητη πρόταση στον Παναγιώτη. Ο Σέργιος πιάνει τους γονείς του σε μια τρυφερή στιγμή, ενώ η Ζωή επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στον φυλακισμένο Ακύλα.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Άγριες Μέλισσες: Το χωριό βυθίζεται στη θλίψη, μετά τον θάνατο του Θανάση
    Άγριες Μέλισσες: Το χωριό βυθίζεται στη θλίψη, μετά τον θάνατο του Θανάση

    Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο στις 22:30, στον ΑΝΤ1 - Δείτε φωτογραφίες

    Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική. Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν…
    Όλοι είναι συντετριμμένοι μετά τον θάνατο του Θανάση και το χωριό βυθίζεται στη θλίψη. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή αποφασίζουν να πουλήσουν την περιουσία τους, παρά τις προσπάθειες του Δούκα και της Μυρσίνης να τους αλλάξουν γνώμη.
    Ο Λάμπρος, ο Πέτρος και ο Ζάχος ακολουθούν την πρόταση του Κουρτέση και καταθέτουν όσα γνωρίζουν για τη δολοφονία των μελών της ΕΑΚ. Ο Ακύλας, ο Μελέτης, ο Ντούνιας, αλλά κι όλοι οι ένοχοι αυτής της υπόθεσης συλλαμβάνονται. Ήρθε η ώρα της δικαίωσης; Θα οδηγηθούν στη φυλακή;
    Πηγή: Protothema.gr
  • Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος - Κωνσταντής προκαλούν εσκεμμένη καθυστέρηση στα έργα του αεροδρομίου
    Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος - Κωνσταντής προκαλούν εσκεμμένη καθυστέρηση στα έργα του αεροδρομίου

    Ο Μπάμπης με την Κορίνα εμμένουν στην απόφασή τους να μετακομίσουν στην Κρήτη παρά την άρνηση των δικών τους

    Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική. Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν…
    Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
    Η εσκεμμένη καθυστέρηση, που δημιουργούν ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή στα έργα του αεροδρομίου, προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις. Η Ελένη, ο Λάμπρος και η Ασημίνα ανακαλύπτουν τη μυστική έρευνα του Ζάχου και του Πέτρου. Ο Μπάμπης με την Κορίνα εμμένουν στην απόφασή τους να μετακομίσουν στην Κρήτη παρά την άρνηση των δικών τους, όμως, ένα αναπάντεχο γεγονός θα χαλάσει τα σχέδιά τους. Η Πηνελόπη προσπαθεί να προσεγγίσει την Ασπασία χωρίς, όμως, αποτέλεσμα. Ο Νικηφόρος θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη στην Πανδώρα, ενώ μια σύγκρουση στο καφενείο θα δοκιμάσει τη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο