Παρασκευή, 20 Μαϊος 2022 22:39

Στον «Σασμό» ο Μαθιός και η Βασιλική ορίζουν ημερομηνία για τον γάμο τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Όσα θα δούμε από την Δευτέρα 23 έως και την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 21:00, στον Alpha

Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός», θα είναι για ακόμη μία φορά, καταιγιστικές.
Ακολουθούν οι περιλήψεις των καινούριων επεισοδίων της ερχόμενης εβδομάδας.

Δευτέρα 23 Μαΐου - Επεισόδιο 146
Η εξομολόγηση του Αμερικάνου ανοίγει και πάλι τον φάκελο της δολοφονίας του Στεφανή. Ένας απρόσμενος μάρτυρας, θα δώσει νέα τροπή στην υπόθεση, ενώ ο Μαθιός ανησυχεί για τις έρευνες του Φραγκιαδάκη. Βασιλική και Νικηφόρος έρχονται πάλι αντιμέτωποι με τις σκιές του παρελθόντος, ενώ η Καλλιόπη στέκεται δίπλα στο Μαθιό, που βλέπει τον εφιάλτη της αποκάλυψης να πλησιάζει. Ο Γεράσιμος προβαίνει σε μία κίνηση που εξοργίζει τη Στέλλα. Η Αργυρώ κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τον Αστέρη, ενώ ο Σταύρος φοβάται πως η επιστροφή τους στην Κρήτη ήταν μεγάλο λάθος.

Τρίτη 24 Μαΐου - Επεισόδιο 147
Η Στέλλα έκπληκτη ακούει τον Γεράσιμο να της μιλά για τον γιο του Καραπάνου και βλέπει έναν διαφορετικό άνθρωπο μπροστά της που όμως δεν την αφήνει ασυγκίνητη. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να επισκεφτεί τον Φραγκιαδάκη, ψάχνοντας μια απάντηση για τον φονιά του πατέρα του, ενώ ο Μαθιός προσπαθεί να τον αποτρέψει. Η Κλαίρη ακούγοντας τις εξελίξεις συνειδητοποιεί πως ο Μανόλης της είπε ψέματα και συγκρούεται έντονα μαζί του. Την ίδια στιγμή Αστέρης και Μαθιός προσπαθούν να πείσουν την Καλλιόπη πως πρέπει να πουλήσουν ένα κτήμα προκειμένου να ορθοποδήσει η επιχείρησή τους.

Τετάρτη 25 Μαΐου - Επεισόδιο 148
Ο Αστέρης πέφτει πάνω στον Σταύρο και η γνωριμία τους είναι γεγονός. Θα του αποκαλύψει όμως την ταυτότητα του; Ο Άγγελος σκέφτεται να κάνει μία αγορά που θα ταράξει πολύ τη γιαγιά Ειρήνη και τη Μαρίνα. Μπορούν τα σχέδια του Άγγελου να αναζωπυρώσουν την βεντέτα; Ο Μαθιός και η Βασιλική ορίζουν ημερομηνία για τον γάμο τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Πώς θα αντιδράσει η Καλλιόπη όμως;

Πέμπτη 26 Μαΐου - Επεισόδιο 149
Ο Μαθιός ανακοινώνει στο καφενείο την ημερομηνία του γάμου του με τη Βασιλική, ενώ την ίδια στιγμή η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα προτρέπουν τη Μαρίνα και τον Αντώνη να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Ο Αστέρης βρίσκει έναν αναπάντεχο «συμπαίκτη» στον Σταύρο και τον τρόπο να πλησιάσει ξανά την Αργυρώ. Ο Κώστας πιάνει δουλειά στο μαγαζί των Σταματάκηδων, γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ο Άγγελος βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στα σκοτεινά νερά της σύγκρουσής του με τον Κώστα και τους Σταματάκηδες... Παράλληλα, ο θυμός του Νικηφόρου για τον φονιά του πατέρα του κάνει το Μανόλη να εμπιστευθεί τον Μαθιό για πρώτη φορά και να του εκμυστηρευτεί κάτι που θα τον ταράξει πολύ...

Παρασκευή 27 Μαΐου - Επεισόδιο 150
Το σχέδιο του Άγγελου, για την αγορά του κτήματος του Αστέρη προχωράει κανονικά. Ο Αστέρης ανυποψίαστος νιώθει ότι παίρνει μια οικονομική ανάσα. Τα δύο ζευγάρια που σχεδιάζουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους, ο Μαθιός με τη Βασιλική και ο Αντώνης με τη Μαρίνα, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο Σταύρος ψάχνοντας για συμπαίκτη θα καλέσει τον φίλο του τον Χρήστο μη γνωρίζοντας ότι τηλεφωνεί στον Αστέρη. Ο Γεράσιμος αποφασίζει να μιλήσει στον Καραπάνο για τον γιο του. Πώς θα αντιδράσει όμως εκείνος και ποια είναι τα σχέδια που καταστρώνει;

Ερωτική δραματική σειρά ελληνικής παραγωγής 2021-2022
Σενάριο: Β.Χ. Σπηλιόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Νικούλι, Θανάσης Πατριαρχέας.
Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.
Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.
Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Μιχάλης Αλικάκος, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Πάνος Γκόγκος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Μαρία Δασκαλάκη, Ευφημία Καλογιάννη, Σταύρος Καραγιάννης, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Εριέτα Μανούρη, Στάθης Μαντζώρος, Δανάη Παππά, Σπύρος Σαραφιανός, Μάνος Τσαγκαράκης, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Μαϊος 2022 20:40

Σχετικά Άρθρα

  • Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο
    Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο

    Έχουμε μια κοινή επαφή, έναν κοινό τρόπο να προσεγγίζουμε τον ρόλο, ανέφερε ο ηθοποιός

    Ο Δημήτρης Λάλος μίλησε για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, τη σχέση τους στον «Σασμό» και τη νέα τους συνεργασία στο θέατρο.
    Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου.
    Αρχικά, σχολίασε την εμπειρία του από τον «Σασμό», όπου υποδύθηκαν το ζευγάρι με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Αν δεν είχε μπει στη ζωή μου ο "Σασμός" θα ήταν όλα πολύ διαφορετικά, όπως όλα στη ζωή μας, αν δε μπουν στη ζωή μας θα είναι όλα διαφορετικά. Καταφέραμε μαζί με τη Μαριλίτα να φτιάξουμε ένα εμβληματικό ζευγάρι, που ο κόσμος φαντάζομαι κατάφερε να το αγαπήσει και θα το θυμάται στον καιρό που θα έρθει».
    Και πρόσθεσε: «Γνωρίζω ότι ο κόσμος για καιρό μπορεί να με λέει Μαθιό, αλλά δε με πειράζει. Για τον ηθοποιό είναι πάντα ευχή και κατάρα να κάνει μια επιτυχία. Χαίρομαι που ήταν ο "Σασμός" και ο Μαθιός. Τον αγάπησα πολύ, του έδωσα πολύ ενέργεια, του έδωσα όλη μου την ψυχή. Τα έδωσα όλα, ό,τι είχα και δεν είχα σε αυτόν τον άνθρωπο και η αγάπη που πήρα πίσω από τον κόσμο ήταν ανάλογη. Δε μετανιώνω γι’ αυτά».

    Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Δημήτρης Λάλος αναφέρθηκε στη νέα θεατρική παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστούν με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

    Έπειτα από την ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου: «Τι είναι αυτό που σε γοητεύει στη Μαριλίτα;», ο ηθοποιός απάντησε:

    «Με τη Μαριλίτα έχουμε μια πάρα πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά, αλλά και όχι μόνο. Έχουμε μια κοινή επαφή, έναν κοινό τρόπο να προσεγγίζουμε τον ρόλο, τη στιγμή. Ο ρόλος δεν είναι μια γενική αίσθηση, αλλά και η στιγμή την ώρα που παίζεις, πώς χειραγωγείς τον χρόνο την ώρα που γράφουν οι κάμερες. Νομίζω αυτό είναι το υπέρτατο του ηθοποιού: η χειραγώγηση του χρόνου, το πώς αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα την ώρα που συμβαίνουν. Με τη Μαριλίτα κάπως έχουμε ταιριάξει σε αυτό, γι’ αυτό και καταφέραμε να κάνουμε αυτό το πολύ δυνατό ζευγάρι».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Στο νοσοκομείο με έμφραγμα πρωταγωνιστής του Σασμού: Τι συνέβη
    Στο νοσοκομείο με έμφραγμα πρωταγωνιστής του Σασμού: Τι συνέβη

    Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ο ηθοποιός Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης. Ο «Βασίλης Σταματάκης» του Σασμού αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

    Το σοκαριστικό συμβάν

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα NeaKriti ο πρωταγωνιστής της πολύ πετυχημένης σειράς του Alpha λίγες ημέρες πριν, ενώ οδηγούσε, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να πάρει μια ανάσα, ωστόσο έπαθε έμφραγμα και πέρασε δύσκολες στιγμές.

    Ωστόσο για καλή του τύχη, ένας περαστικός που τον αναγνώρισε, κάλεσε τις Αρχές, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί τον κράτησαν στην ζωή, με τον αγαπημένο ηθοποιό πλέον να αναρρώνει, βγαίνοντας νικητής μετά από μια μεγάλη μάχη.

    Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης γεννήθηκε το 1974 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Είναι 50 ετών. Σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αθήνα και στη Βοστώνη. Μιλάει τρεις γλώσσες, Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Έχει εργαστεί στον Όμιλο Καράτζη με την ιδιότητα του υπευθύνου για τις αγορές των ΗΠΑ, του Καναδά, της Γαλλίας, της Ισπανίας, καθώς και της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής. Μετράει πολλές και σημαντικές διακρίσεις σε Ελλάδα κι εξωτερικό μεταξύ των οποίων στα Φεστιβάλ Δελφών, Θεσσαλονίκης, Δράμας, Τορόντο και Σύδνεϋ. Είναι παντρεμένος με τη Μαρίτα Καράτζη και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Αλεξία.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Σασμός: Απόψε το μεγάλο φινάλε με ένα συγκλονιστικό διπλό επεισόδιο - Τώρα δεν υπάρχει γυρισμός, μόνο σασμός!
    Σασμός: Απόψε το μεγάλο φινάλε με ένα συγκλονιστικό διπλό επεισόδιο - Τώρα δεν υπάρχει γυρισμός, μόνο σασμός!

    Αυλαία ρίχνει απόψε μετά από τρία χρόνια η δραματική σειρά του Alpha, «Σασμός», με ένα συγκλονιστικό διπλό επεισόδιο.

    Στο αποψινό, τελευταίο διπλό επεισόδιο, η μαύρη μέρα, το μεγάλο «αντίο» στον Μαθιό έχει φτάσει μα κανείς δεν είναι έτοιμος. Όλοι είναι εκεί εκτός από την Βασιλική. Εκείνη είναι αποφασισμένη να πάει κοντά του και μόνο ένας άνθρωπος θα μπορούσε να εμποδίσει αυτήν την απόφασή της, αν ήταν εκεί.

    Σασμός: Το μεγάλο «αντίο» στον Μαθιό

    Η Αργυρώ προσπαθεί να στηρίξει τον διαλυμένο Αστέρη, ενώ η Καλλιόπη με όση δύναμη έχει, παλεύει να αντέξει και να μη λυγίσει.

    Μέσα σε αυτό το βαρύ κλίμα, ο Αντώνης συνειδητοποιεί με πίκρα ότι όλοι οι κοντινοί του άνθρωποι ήξεραν για τον δολοφόνο του Στεφανή εκτός από εκείνον. Λίγο πριν πάρει την απόφαση για το αν θα κλείσει την υπόθεση με τον σωστό ένοχο, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα, το οποίο θα ορίσει αν θα νικήσει ο αστυνόμος ή ο άνθρωπος μέσα του.

    Σασμός: Ο γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς

    Στο δεύτερο επεισόδιο που θα προβληθεί back to back, τρία χρόνια έχουν περάσει από τα γεγονότα που επισφράγισαν το σασμό.

    Η Άνω Ποριά περνάει ευτυχισμένες μέρες, μακριά από το αίμα και τον τρόμο, μετά τη θυσία του Μαθιού.

    Ξημερώνει η μέρα του γάμου του Αστέρη και της Αργυρώς. Οι δυο τους ετοιμάζονται, όταν ένα απρόσμενο γεγονός έρχεται να τους τρομάξει.

    Σύντομα, ο φόβος θα μετατραπεί σε έκπληξη και χαρά. Ο μεγάλος τους έρωτας θα επισφραγιστεί ενώπιον Θεού και ανθρώπων, ζωντανών και τεθνεώτων, σε μία τελετή και ένα γλέντι που θα γραφτεί στην ιστορία του τόπου.

    Οι αγαπημένοι ήρωες της σειράς θα γλεντήσουν με την καρδιά τους, θα καταθέσουν όσα κουβαλούν στην ψυχή τους και θα ατενίσουν με ελπίδα το μέλλον. Ένα μέλλον κάτω από έναν ολόλαμπρο ήλιο, που φέγγει από τη μέρα που στην Άνω Ποριά, εγίνηκε... σασμός.

    Ο έρωτας δίχασε. Η αγάπη δεν λύγισε. Τώρα δεν υπάρχει γυρισμός. Μόνο σασμός!

    Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

    Στον ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

    Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Πέννυ Παπαγεωργίου, Τιμόθεος Θάνος.

    Πηγή: Iefimerida.gr

  • Σασμός: Νεκρός ο Μαθιός – Ανατρίχιασαν Μαρία Τζομπανάκη και Μαριλίτα Λαμπροπούλου εμπρός του
    Σασμός: Νεκρός ο Μαθιός – Ανατρίχιασαν Μαρία Τζομπανάκη και Μαριλίτα Λαμπροπούλου εμπρός του

    Ο Σασμός ολοκληρώνεται και το τέλος του Μαθιού ήρθε για να τραντάξει το συναίσθημα των τηλεθεατών.

    Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον για τα καλά ο «Σασμός» μιας και πολύ σύντομα οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συγκλονιστικό φινάλε της καθημερινής σειράς του Alpha. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, ένας ακόμα θάνατος έμελλε να βυθίσει άπαντες στο πένθος.

    Ο λόγος για τον Μαθιό, ο οποίος και χαροπάλευε στο νοσοκομείο ύστερα από την σφαίρα που δέχθηκε από τον Αντρέα Βρουλάκη. Ο ήρωας που ερμηνεύει τηλεοπτικά εδώ και τρία χρόνια ο Δημήτρης Λάλος έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έχοντας μόνιμα στο πλευρό του τόσο την μητέρα του, την Καπετάνισσα όσο και την αγαπημένη του Βασιλική.

    «Σε παρακαλώ, μη με αφήσεις, δεν θα τα καταφέρω χωρίς εσένα. Δεν μπορώ, μείνε κοντά μου» του εκμυστηρεύτηκε η ηρωίδα που «ντύνεται» η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Την μια στιγμή όμως τα μάτια του Μαθιού ήταν ανοιχτά και την άλλη, ακριβώς τη στιγμή που του κρατούσε σφιχτά το χέρι η Βασιλική, ήρθαν να κλείσουν για πάντα.

    Η γραμμή των παλμών της καρδιάς στο μηχάνημα άρχισε να παγώνει με αποτέλεσμα οι δυο γυναίκες να μην μπορούν να διαχειριστούν το βάρος και ο «Σασμός» να βυθιστεί ξανά στον θάνατο.

    Παγωμένη η Βασιλική, δίχως να μπορεί να ηρεμήσει το τρέμουλο του κορμιού της, κοίταξε αμέσως την μητέρα του αγαπημένου της, η οποία και κραύγασε σαν να της στερούσαν ένα μέλος από το δικό της σώμα. Έχασε το παιδί της και αυτό δεν μπόρεσε να το βαστάξει στο επεισόδιο της Τετάρτης.

    Βέβαια, καθ’ όλη τη διάρκεια που ο «Σασμός» σείστηκε από την εν λόγω τραγική σκηνή, οι τηλεθεατές του Alpha άκουγαν μόνο την ερμηνεία του Βασίλη Σκουλά που συνόδευε τα πλάνα ενώ απουσίαζε ο φυσικός ήχος από το δωμάτιο του νοσοκομείο.

    Πηγή: Zappit.gr

  • Ευγενία Σαμαρά: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον «Σασμό» - «δεν θα το ξαναζήσουμε»
    Ευγενία Σαμαρά: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον «Σασμό» - «δεν θα το ξαναζήσουμε»

    Η Ευγενία Σαμαρά ανέβασε ένα βίντεο με αποσπάσματα από το τελευταίο γύρισμα του «Σασμού» και μοιράστηκε τη συγκίνησή της με τους φίλους της στα social.

    Ο «Σασμός», η σειρά του Alpha που έγραψε τηλεοπτική ιστορία επί τρεις συνεχόμενες σεζόν, ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία. Το σκηνικό της τελευταίας σύγκρουσης έχει στηθεί και όλα τα εμπόδια στον δρόμο για την ένωση της Αργυρώς και του Αστέρη θα καμφθούν για να φτάσουμε στην τελική λύτρωση.

    Τα γυρίσματα της σειράς ολοκληρώθηκαν πριν από μερικές ημέρες με τους ηθοποιούς και τα μέλη του συνεργείου να ζουν επικές στιγμές, τις οποίες απαθανάτισαν για τον προσωπικό τους ημερολόγιο ο καθένας.

    Η Ευγενία Σαμαρά, η οποία μετά από τόσες και τόσες διαψεύσεις βρήκε τον σύντροφο της καρδιάς της την τρίτη σεζόν στο πρόσωπο του άτεγκτου εισαγγελέα Χρήστου Γιακωβάκη (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο με στιγμιότυπα από το τελευταίο γύρισμα της σειράς, το οποίο συνόδευσε με μερικά λόγια από την καρδιά της.

    «Και μετά από 3 χρόνια ο Σασμός μας έκλεισε εκεί που ξεκίνησε.

    Όλα αλλάζανε και αυτός ήταν η μόνη μας σταθερά. Αγαπήσαμε, αγαπηθήκαμε και χαιρετηθήκαμε με δάκρυα στα μάτια γιατί ξέρουμε ότι αυτό δεν θα το ξαναζήσουμε.

    Η ψυχή μου είναι γεμάτη από ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ» έγραψε χαρακτηριστικά η Ευγενία Σαμαρά στη λεζάντα αυτής της νέας δημοσίευσης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

    Δείτε την ανάρτηση της Ευγενίας Σαμαρά για το τέλος του «Σασμού»:

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Σασμός -spoiler: Η Στέλλα και ο Χρήστος παντρεύονται
    Σασμός -spoiler: Η Στέλλα και ο Χρήστος παντρεύονται

    Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει το ειδύλλιο ανάμεσα σε δύο αγαπημένα πρόσωπα από τη δημοφιλή σειρά «Σασμός», αφού το ζευγάρι, όπως αποκαλύφθηκε μέσω σχετικών αναρτήσεων στα social media, θα ανέβει τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας.

    Ο λόγος για τους «Στέλλα Καμαριωτάκη» και «Χρήστο Γιακωβάκη», που υποδύονται η Ευγενία Σαμαρά και ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, οι οποίοι φαίνεται πως ξεπερνούν τα μεταξύ τους προβλήματα, και αποφασίζουν να ενώσουν τις ζωές τους.

    Το γεγονός θα χαροποιήσει όλους τους χαρακτήρες της τηλεοπτικής σειράς, οι οποίοι, μάλιστα, καταγράφονται σε σχετικό βίντεο που «ανέβηκε» στο TikTok στα γυρίσματα της ημέρας του γάμου του ζευγαριού.

    Σασμός: Τα γυρίσματα του γάμου της «Στέλλας» και του «Χρήστου»

    Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψαν με αναρτήσεις τους οι ηθοποιοί Νεκταρία Γιαννουδάκη και Σάντυ Χατζηϊωάννου, τα γυρίσματα του γάμου της «Στέλλας» και του «Χρήστου» πραγματοποιήθηκαν τις περασμένες ημέρες.

    Στις σχετικές εικόνες, Ευγενία Σαμαρά και Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης καταγράφονται ως νύφη και γαμπρός, εν αναμονή της έναρξης του γυρίσματος.

    Ακόμη, ο Μάνος Πετούσης, που υποδύεται τον γιατρό στη σειρά, δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο με τη «νύφη» Ευγενία Σαμαρά, αλλά και άλλους καλεσμένους στον γάμο.

    @manos.petousis #sasmos #fyp #foryoupage #foryou #fypシ゚viral #fypage #sasmosalphatv #alphatv #fy #Sasmos ♬ πρωτότυπος ήχος - Emmanouil Manos Petousis

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Σασμός: Ολοκληρώνονται τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς - Η φωτό που ανήρτησε η Μαρία Τζομπανάκη
    Σασμός: Ολοκληρώνονται τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς - Η φωτό που ανήρτησε η Μαρία Τζομπανάκη

    Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός», με τη Μαρία Τζομπανάκη να «ανεβάζει» την Πέμπτη, 30/05, μία φωτογραφία από τα τελευταία γυρίσματα, και τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να πλημμυρίζει με μηνύματα αγάπης και θαυμασμού.

    Η δημοφιλής σειρά του Alpha, που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, βαίνει προς το τέλος της, με τις εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο να είναι καθηλωτικές.

    Η Μαρία Τζομπανάκη, εκ των πρωταγωνιστριών της τηλεοπτικής σειράς, υποδύεται την «Καλλιόπη», μια γυναίκα σκληρή και χτυπημένη από τη μοίρα, που βάζει την τιμή της οικογένειάς της πάνω από όλα, με την ηθοποιό να μας χαρίζει εντυπωσιακές ερμηνείες σε έναν απαιτητικό ρόλο.

    Σασμός: Η φωτογραφία που «ανέβασε» η Μαρία Τζομπανάκη από τα τελευταία γυρίσματα

    Το μεσημέρι της Πέμπτης, 30/05, η Μαρία Τζομπανάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα τελευταία γυρίσματα του «Σασμού», στην οποία καταγράφεται η ίδια με αρκετούς συμπρωταγωνιστές της.

    «Καθώς προχωράμε στον “αποχαιρετισμό” του Σασμού...», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της, με τους διαδικτυακούς της φίλους να εκφράζουν τη λύπη τους για την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σειράς, και να αποθεώνουν τη Μαρία Τζομπανάκη στα σχόλιά τους.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Σασμός: Άγρια σύγκρουση του Αντώνη με τον εισαγγελέα Γιακωβάκη
    Σασμός: Άγρια σύγκρουση του Αντώνη με τον εισαγγελέα Γιακωβάκη

    Ο «Σασμός» επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα νέο επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

    Το γράμμα της Εύας ξεδιαλύνει το μυστήριο και κάνει τους Σταματάκηδες να τη δουν με άλλο μάτι, έστω και μετά θάνατον.

    Την ίδια ώρα, η επιστροφή του Αντώνη σηματοδοτεί την άγρια σύγκρουσή του με τον εισαγγελέα Γιακωβάκη. Δύο διαφορετικοί κόσμοι έρχονται αντιμέτωποι και θα υπάρξουν απώλειες.

    Η Μαρίνα επισκέπτεται τον Μαθιό, και του λέει κάτι, που θα τον εκπλήξει. Η απειλή της οικογένειας των Μουντάκηδων όλο και θεριεύει, και η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Τηλέμαχο να ταχθεί με το μέρος τους και να βοηθήσει, ώστε να αποφευχθούν τα αντίποινα.

    Οι ώρες κυλούν αργά και βασανιστικά στο κελί για τη Βασιλική, που κάνει μαύρες σκέψεις για το μέλλον της, όπως και η Θοδώρα, για αυτό που περιμένει τον Γιώργο. Ο τελευταίος, σε μία συζήτηση με τον Αντώνη, θα καταλάβει ότι τα χειρότερα είναι μπροστά.

    Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει και καμία πράξη, ανεξαρτήτως κινήτρου, δεν θα μείνει ατιμώρητη...

    Σασμός: Η απαρχή της βεντέτας ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες στον 3ο κύκλο
    Η μοίρα παίζει άσχημα παιχνίδια στο χωριό της Άνω Ποριάς, με τους ήρωες να βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σημείο της ζωής τους. Αποφασισμένοι να πάνε κόντρα σ’ αυτή τη μοίρα και να ξεπεράσουν τα εμπόδια, η ελπίδα για σασμό υφαίνεται όλο και περισσότερο στις ψυχές τους. Οι ισορροπίες, όμως, ανατρέπονται διαρκώς.

    Νέα πρόσωπα έρχονται σαν σκιά, πρόθυμα να συμμαχήσουν για να εμποδίσουν τη συμφιλίωση, ενώ οι Ερινύες για ένα έγκλημα που δεν τιμωρήθηκε ποτέ ξυπνούν το χειρότερο πρόσωπο της βεντέτας, με ανεξέλεγκτες συνέπειες και απώλειες.

    Ο έρωτας εναλλάσσεται με το μίσος, το φως με το σκοτάδι και τα όνειρα γίνονται εφιάλτες που ζωντανεύουν. Οι καταστάσεις μεταστρέφουν τις προσωπικότητες των ηρώων. Τη στιγμή, δε, που απειλούνται δικά τους πρόσωπα, αναγκάζονται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να πάρουν αποφάσεις δύσκολες. Μερικές από αυτές χωρίς επιστροφή...

    Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

    Στον ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

    Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Πέννυ Παπαγεωργίου, Τιμόθεος Θάνος.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο