Πέμπτη, 26 Μαϊος 2022 22:38

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Έκανε τατουάζ τους γαμήλιους όρκους με τη Νίκολα Πελτζ

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ κάνει συχνά τατουάζ αφιερωμένα στην αγαπημένη του - Δείτε τη φωτογραφία

Τους γαμήλιους όρκους που αντάλλαξε με την αγαπημένη του, Νίκολα Πελτζ «χτύπησε» σε τατουάζ ο Μπρούκλιν Μπέκαμ.
Ο μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ έκανε ακόμα μία δημόσια δήλωση της αγάπης του για την ηθοποιό.
Σε story που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, ποζάρει ξαπλωμένος στο κρεβάτι, ημίγυμνος και στο εσωτερικό του μπράτσου του φαίνεται το νέο του «στολίδι».
«Νίκολα, όταν σε είδα να περπατάς στον διάδρομο, μου έκοψες την ανάσα, είσαι τόσο όμορφη απόψε, όσο είσαι πάντα. Επίτρεψέ μου να ξεκινήσω λέγοντας σου ότι οι λέξεις δεν μπορούν καν να περιγράψουν την αγάπη που νιώθω για σένα. Σε κοιτάζω και βλέπω το μέλλον μου, νιώθω σαν είμαι σε όνειρο. Είσαι ολόκληρος ο κόσμος μου και σε ερωτεύομαι κάθε μέρα περισσότερο. Το να σε έχω στη ζωή μου είναι το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ. Εσύ με έκανες τον άντρα που είμαι σήμερα», γράφει αρχικά το τατουάζ.
brooklyn
Παρακάτω, συνεχίζει: «Ανυπομονούσα για αυτή την ημέρα τόσο καιρό.μ Σήμερα είναι η μέρα που μπορώ να σε παντρευτώ, μωρό μου, αγάπη μου και καλύτερή μου φίλη, Νίκολα. Σήμερα γίνεσαι η σύντροφός μου, το άλλο μου μισό και χάρη σε αυτό, είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο, γιατί μπορώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί σου. Υπόσχομαι να είμαι ο καλύτερος σύντροφος, ο καλύτερος σύζυγος, ο καλύτερος άντρας και να σε φροντίζω πάντα, να σε κάνω να γελάς, να νιώθεις ασφάλεια και πάνω απ' όλα να σε αγαπώ. Ανυπομονώ να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας μαζί και να κάνουμε πολλά μωρά και να είμαι δικός σου για πάντα, όπως κι εσύ θα είσαι δική μου για πάντα».

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί από τον Οκτώβριο του 2019, ενώ αρραβωνιάστηκαν μόλις 9 μήνες μετά την γνωριμία τους.

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 10 Απριλίου σε μια πολυτελή τελετή στο κτήμα της οικογένειάς της στο Palm Beach της Φλόριντα.

Πηγή: Protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Μαϊος 2022 21:01

Σχετικά Άρθρα

  • Μπέκαμ: «Ο Μέσι έφτασε πάνω από τρεις ώρες νωρίτερα στην πρώτη προπόνηση της Ίντερ Μαϊάμι» (video)
    Μπέκαμ: «Ο Μέσι έφτασε πάνω από τρεις ώρες νωρίτερα στην πρώτη προπόνηση της Ίντερ Μαϊάμι» (video)

    Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε πάνω από τρεις ώρες νωρίτερα στην πρώτη του προπόνηση με την Ίντερ Μαϊάμι, όπως αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ!

    Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε συνέντευξη του στο «ESPN» αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι και αποκάλυψε ότι έφτασε πάνω από τρεις ώρες νωρίτερα στην πρώτη του προπόνηση με την Ίντερ Μαϊάμι!

    Μπορεί ο Αργεντινός σούπερ σταρ να έχει κατακτήσει τα πάντα σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο, αλλά συνεχίζει να επιδεικνύει τον επαγγελματισμό του, αφιερώνοντας επιπλέον χρόνο για προπόνηση και προετοιμασία! Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, έναν από τους ιδιοκτήτες της Ίντερ Μαϊάμι και πρώην θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μέσι έφτασε τρεις ώρες νωρίτερα στην πρώτη του προπόνηση στον Αμερικανικό σύλλογο.

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ NEIL HALL

  • Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ αγόρασαν υπερπολυτελές σπίτι με ποσό ρεκόρ στο Μαϊάμι Μπιτς - Πόσα χρήματα έδωσαν
    Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ αγόρασαν υπερπολυτελές σπίτι με ποσό ρεκόρ στο Μαϊάμι Μπιτς - Πόσα χρήματα έδωσαν

    Απίστευτη χλιδή στο σπίτι που αγόρασαν Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ.

    Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ πλήρωσαν το ποσό ρεκόρ των 72,3 εκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 66,38 εκατ. ευρώ) για μια έπαυλη στο Μαϊάμι Μπιτς.

    Όπως έγραψε την Τετάρτη (16/10) το εξειδικευμένο The Real Deal, η αγορά έκλεισε την περασμένη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, ρίχνοντας κατά κάποια εκατομμύρια την αρχική τιμή πώλησης, η οποία ήταν 80 εκατ. δολάρια (73,4 εκατ. ευρώ).

    Και πάλι όμως, το συγκεκριμένο ποσό είναι το υψηλότερο που έχει καταβληθεί μέχρι στιγμής για ένα ακίνητο στην αποκλειστική περιοχή του Νορθ Μπέι του Μαϊάμι, όπου αφθονούν οι κατοικίες πλουσίων και διάσημων.

    Το νέο σπίτι των Μπέκαμ είναι χτισμένο σε οικόπεδο 24.281 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει εννέα μπάνια, τέσσερις τουαλέτες, γυμναστήριο, σπα, κινηματογράφο, πισίνα και υπαίθρια κουζίνα και καθιστικό. δωμάτιο , όπως αναφέρει το TheRealDeal.

    Πωλητής είναι ο επιχειρηματίας Νίκλας ντε λα Μότε, ο οποίος αγόρασε το ακίνητο το 2018 για 10 εκατομμύρια δολάρια (9,1 εκατομμύρια ευρώ), αλλά δεκαπλασίασε την τιμή του με την κατασκευή ενός νέου πολυτελούς αρχοντικού στο οικόπεδο, σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό στούντιο Choeff Levy Fischman.

    Ο Μπέκαμ, συνιδιοκτήτης της ομάδας Ίντερ Μαϊάμι, έχει επίσης στην ιδιοκτησία του έναν πλήρη όροφο στον πύργο του One Thousand Museum που σχεδιάστηκε από την αείμνηστη Ιρακινή αρχιτέκτονα Ζάχα Χανίντ στο κέντρο του Μαϊάμι.

    Πλήρωσαν περίπου 19,8 εκατομμύρια δολάρια (18,1 εκατομμύρια ευρώ) για 929 τετραγωνικά μέτρα το 2020, η οποία, σύμφωνα με το The Real Deal, δεν έχει τεθεί προς πώληση παρά την αγορά του νέου σπιτιού.

    Πηγή: iEidiseis.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ NEIL HALL
  • Κολωνός: Μετά τον πατέρα συνελήφθη και ο γιος για τον βιασμό της ίδιας ανήλικης κοπέλας
    Κολωνός: Μετά τον πατέρα συνελήφθη και ο γιος για τον βιασμό της ίδιας ανήλικης κοπέλας

    Ο 21χρονος φέρεται να ανάγκασε την ανήλικη σε σεξουαλική πράξη, παρά την θέληση της, τουλάχιστον δύο φορές - Ο 44χρονος πατέρας του έχει προφυλακιστεί για το ίδιο αδίκημα

    Συγκλονιστικές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση βιασμού μίας ανήλικης κοπέλας από έναν 44χρονο στο Κολωνό που είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, καθώς, όπως πληροφορείται το protothema.gr, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν πριν μερικές ημέρες στη σύλληψη και του γιου του 44χρονου για το ίδιο αδίκημα.
    Πιο συγκεκριμένα, η σύλληψη του 21χρονου έγινε το πρωί της περασμένης Πέμπτης (3/10) μετά από καταγγελία του πατέρα της 16χρονης ότι ο άνδρας βίασε την κόρη του το διάστημα από τις αρχές του περασμένου Ιουνίου έως και τις αρχές Ιουλίου.
    Όπως είπε ο πατέρας της 16χρονης στις Αρχές, ο 21χρονος με τη χρήση απειλών, ανάγκασε την ανήλικη σε σεξουαλική πράξη, παρά την θέληση της, τουλάχιστον δύο φορές.

    Υπενθυμίζεται πως στα τέλη του περασμένου Αυγούστου είχε συλληφθεί και ο πατέρας του 21χρονου για βιασμό της 16χρονης κατ’ εξακολούθηση.

    Ο 44χρονος κατηγορείται ότι βίαζε το κορίτσι που άνηκε στο φιλικό περιβάλλον του γιου του υπό το καθεστώς απειλών. Την καταγγελία είχε κάνει στην αστυνομία ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος κατέθεσε ότι ο δράστης είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, παρά την θέληση της, περίπου δέκα φορές, στο χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2024 μέχρι και την 19η Αυγούστου.

    Ο άντρας βίαζε το κορίτσι ύστερα από απειλές και εκβιασμούς, μέσα στο αυτοκίνητό του, σε ένα χωμάτινο οικόπεδο στην Αθήνα, ενώ φέρεται να της έλεγε ότι αν μιλήσει θα σκοτώσει εκείνη και την οικογένειά της.
  • Βόλος: Αφαίρεσαν το καμάκι από το κεφάλι του 69χρονου που δέχτηκε επίθεση από τον γιο του - Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση
    Βόλος: Αφαίρεσαν το καμάκι από το κεφάλι του 69χρονου που δέχτηκε επίθεση από τον γιο του - Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

    Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου η επίθεση ενός 40χρονου στον 69χρονο πατέρα του, με ψαροντούφεκο.

    Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου βρίσκεται διασωληνωμένος και σε καταστολή μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

    Το χρονικό

    Η επίθεση σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης στην περιοχή των οδών Περραιβού και Γαλλίας στον Βόλο.

    Ο 40χρονος γιος, μετά από έντονο καβγά με τον πατέρα του, άρπαξε το ψαροντούφεκο και κατάφερε δύο σοβαρά χτυπήματα στον 69χρονο. Η πρώτη βολή τον τραυμάτισε στο στήθος, ενώ στη δεύτερη, το καμάκι διαπέρασε το κρανίο του από την μία πλευρά στην άλλη, πίσω από το αυτί.

    Παρά τη σοβαρότητα των τραυμάτων, ο 69χρονος παρέμεινε συνειδητός και είχε επαφή με το περιβάλλον, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη στους διασώστες που έσπευσαν στο σημείο. Άμεσα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου παρενέβησαν οι πυροσβέστες για να κόψουν το μεταλλικό καμάκι σε δύο σημεία.

    Η κατάσταση της υγείας του 69χρονου

    Στη συνέχεια, ο 69χρονος διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του καμακιού από το κεφάλι του.

    Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη, ενώ οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος στην εξαφανίστηκε αμέσως μετά την επίθεση.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 40χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και έχει ιστορικό νοσηλειών.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Επίθεση στον Βόλο: Πρώτα ο γιος προσπάθησε να χτυπήσει τον 70χρονο πατέρα με μαχαίρι και μετά πήρε το ψαροντούφεκο
    Επίθεση στον Βόλο: Πρώτα ο γιος προσπάθησε να χτυπήσει τον 70χρονο πατέρα με μαχαίρι και μετά πήρε το ψαροντούφεκο

    Αφορμή για την επίθεση στάθηκαν οικογενειακές διαφορές - Ο δράστης αναζητείται ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά́ προβλήματα

    Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Βόλου από την άγρια επίθεση με ψαροντούφεκο που δέχθηκε ένας 70χρονος άνδρας από τον ίδιο του τον γιο ο οποίος αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί.
    Το θύμα δίνει μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή ενώ, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, πρoτού ο 40χρονος ρίξει στον πατέρα του με ψαροντούφεκο, αρχικά προσπάθησε να τον πλήξει με μαχαίρι χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
    Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., αφορμή για τη δολοφονική επίθεση στάθηκαν οικογενειακές διαφορές χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά. Με βάση δε τα στοιχεία που συνέλεξαν οι ερευνητές, ο καβγάς ξέσπασε ενώ οι δύο άνδρες βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τους.
    Τότε ο 40χρονος, για ασήμαντη αιτία, επιτέθηκε στον πατέρα του αρχικά με μαχαίρι χωρίς όμως να τον τραυματίσει. Στη συνέχεια άρπαξε ένα ψαροντούφεκο που υπήρχε μέσα στο σπίτι και του έριξε τραυματίζοντάς τον στη θωρακική́ χώρα.

    Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., του επιτέθηκε εκ νέου με άλλο ψαροντούφεκο χτυπώντας τον στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η μεταλλική́ βέργα να διαπεράσει το κρανίο του 70χρονου από́ την αριστερή́ πλευρά́ (κροταφική́ χώρα) και να εξέλθει από τη δεξιά́. Αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή́ προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Ο 70χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη. Ο δράστης αναζητείται ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά́ προβλήματα τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Χτύπημα 69χρονου με ψαροντούφεκο στον Βόλο: Διαμπερές το τραύμα στο κρανίο του -Αναζητείται ο γιος του (upd)
    Χτύπημα 69χρονου με ψαροντούφεκο στον Βόλο: Διαμπερές το τραύμα στο κρανίο του -Αναζητείται ο γιος του (upd)

    Διαμπερές τραύμα στο κρανίο φέρει ο 69χρονος που χτυπήθηκε δυο φορές με ψαροντούφεκο από τον 40χρονο γιο του, στον Βόλο.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thenewspaper.gr, ο 69χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και αφότου οι πυροσβέστες έκοψαν τα κομμάτια της μεταλλικής βέργας που προεξείχαν από το κρανίο του, αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

    Πώς έγινε το περιστατικό στον Βόλο -Πατέρας και γιος καυγάδιζαν συνέχεια

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τρίτης στο κέντρο του Βόλου και στη συμβολή των οδών Τρικούπη και Γαλλίας, όταν ένας 40χρονος πήρε το ψαροντούφεκο του και χτύπησε με την τρίαινα δύο φορές τον 69χρονο πατέρα του στο κεφάλι και στο στήθος.

    Στο σημείο βρέθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι παρέλαβαν τον τραυματία, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις.

    Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, πατέρας και γιος είχαν συνεχείς καυγάδες, ενώ ο πατέρας έχει περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αφαιρεθεί το κομμάτι της τρίαινας που έχει διαπεράσει το κρανίο του. Παράλληλα, η Aστυνομία αναζητά τον 40χρονο γιο του τράπηκε σε φυγή, μετά την επίθεση στον πατέρα του.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Δυτ. Ελλάδα: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι για να γλιτώσει από τα χτυπήματα του γιου της - Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη
    Δυτ. Ελλάδα: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι για να γλιτώσει από τα χτυπήματα του γιου της - Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη

    Περιστατικό ακραίας ενδοοικογενειακής βίας απασχολεί τις αστυνομικές αρχές στο Αγρίνιο, μετά από σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε στην περιοχή των Δύο Ρεμάτων.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το μπαλκόνι του σπιτιού της στο Αγρίνιο έπεσε 75χρονη γυναίκα εχθές Κυριακή τα ξημερώματα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Αγρινίου, σοβαρά τραυματισμένη.

    Η γυναίκα φέρεται να έπεσε απο το μπαλκόνι στην προσπάθειά της να αποφύγει τη μανία του γιου της που επιχείρησε εκείνη τη στιγμή να την χτυπήσει με το σίδερο για τις τέντες και ενώ η 75χρονη κρεμόταν στην κυριολεξία από το μπαλκόνι του σπιτιού για να γλιτώσει.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το agriniopress η γυναίκα πριν από την πτώση της, στην περιοχή Δυο Ρέματα, φέρεται να λογομάχησε με τον γιο της, που της επιτέθηκε για άγνωστο λόγο και την ξυλοκόπησε άγρια.

    Το πρωί, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αγρινίου, κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη της άγριας ενδοοικογενειακής επίθεσης. Ο άνδρας δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι, αφού τα κλειδιά τα είχε μαζί της η μητέρα του που στο μεταξύ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κατάγματα σε χέρια – πόδια και λεκάνη. Ο ίδιος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών.

    Σε βάρος του 46χρονου που κρατείται, σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο γάμος - υπερπαραγωγή στην Μεσσηνία και οι VIP καλεσμένοι
    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο γάμος - υπερπαραγωγή στην Μεσσηνία και οι VIP καλεσμένοι

    Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκε με την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε μια φαντασμαγορικό event στην Πύλο, στο οποίο παρευρέθηκαν σταρ του παγκόσμιου αθλητισμού.

    Ο θρησκευτικός γάμος έλαβε χώρα στο Costa Navarino, και ακολούθησε μεγάλη δεξίωση. Το ζευγάρι πραγματοποίησε δύο τελετές σε παραλία του Costa Navarino, λόγω της διαφορετικής θρησκείας τους, αφού ο Γιάννης είναι ορθόδοξος και η Μαράια καθολική.

    Ποιοι αστέρες έδωσαν το παρών - Κουμπάρος ο Μίντλετον

    Στην λαμπερή αυτή τελετή παρίστανται περίπου 200 καλεσμένοι και 30 VIP από τον χώρο του αθλητισμού και ιδίως του NBA.

    Οι καλεσμένοι έφτασαν µε ιδιωτικές πτήσεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, έχοντας στη διάθεσή τους και την υπηρεσία µεταφοράς µέσω ελικοπτέρου του resort και έκλεισαν στις σουίτες του ξενοδοχείου «W».

    Επίσης, καλεσμένος ήταν και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρευρέθηκε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

    Στον γάμο της χρονιάς βρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο Βασίλης Σπανούλης με την οικογένειά του, καθώς και ο Ολυμπιονίκης Εμανουήλ Καραλής. Στη Μεσσηνία για την τελετή βρέθηκε και ο Λεμπρόν Τζέιμς με ιδιωτικό τζετ.

    Κουμπάρος ήταν ο στενός φίλος και συμπαίκτης του Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Κρις Μίντλετον.

    Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και μια απαγόρευση για τους καλεσμένους

    Το λαμπερό ζευγάρι ήθελε η ιερή αυτή ημέρα να είναι ιδιωτική και για αυτό οι καλεσμένοι δεν επιτρέπονταν να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα, έτσι δεν υπάρχουν «διαρροές» από την τελετή στα social media.

    Οι φωτογραφίες που «διέρρευσαν»

    Παρ΄ ότι δεν υπάρχουν φωτογραφίες από τον γάμο, ο μπασκεμπολίστας Νίκος Γκίκας, ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram στις οποίες ποζάρει ο Greek Freak, ο αδερφός του Θανάσης και ο Άλεξ καθώς και οι Κρις Μίντλετον και Δημήτρης Αγραβάνης.

    Φωτό Αντετοκούνμπο
    Τα πάρτι που προηγήθηκαν

    Ο υπέρλαμπρος γάμος έγινε μετά από ένα διήμερο ξεχωριστών εορτασμών.

    Το βράδυ της Παρασκευής διοργανώθηκε πάρτι, το dress code του οποίου απαιτούσε από όλους τους καλεσμένους να φορέσουν λευκά ρούχα. To, Σάββατο, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Costa Navarino το λεγόμενο «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες από την αφρικανική χώρα.

    Τον γάμο και τους εορτασμούς συνόδεψε και μαγευτικό σόου με πυροτεχνήματα.

    Σημειώνεται πως οι νεόνυμφοι Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ είναι μαζί μια δεκαετία και έχουν τρία παιδιά. Τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ETIENNE LAURENT

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο