Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 15:22

Ορφέας Αυγουστίδης: Ο «Αστέρης» του Σασμού ντύθηκε γαμπρός με... σαρίκι (photos)

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο δημοφιλής ηθοποιός παντρεύτηκε στο Κορωπί την αγαπημένη του, Γεωργία Κρασσά, και βάφτισαν τον γιο τους, Αχιλλέα - Στο πλευρό τους ο Ντίνος Αυγουστίδης, η Μαρία Τζομπανάκη και σύσσωμο το καστ της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Alpha

Ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη, του τηλεοπτικού «Αστέρη» από τη σούπερ επιτυχημένη σειρά «Σασμός» του Alpha, και της Γεωργίας Κρασσά, έγινε στο Κορωπί και είχε άρωμα... Κρήτης, αφού ο γαμπρός δεν αποχωρίστηκε το σαρίκι του. Οι δυο τους είχαν... διπλή χαρά, καθώς βάφτισαν και τον γιο τους, Αχιλλέα.

«Νιώθω παράφορα ερωτευμένος με τη Γεωργία. Αυτό το πλάσμα έχει έρθει και έχει φωτίσει τη ζωή μου» είχε πει σε συνέντευξή του στη «Super Κατερίνα» ο Ορφέας Αυγουστίδης για τη γυναίκα της ζωής του. Το ζευγάρι, πριν από τον ερχομό του γιου τους, πριν από περίπου ένα χρόνο, είχε κάνει σύμφωνο συμβίωσης.

Ανάμεσα στους καλεσμένους είδαμε τη μητέρα του Ορφέα Αυγουστίδη, Μαρία Τζομπανάκη, τον πατέρα του, Ντίνο Αυγουστίδη, με την κόρη του, την Ελένη Ράντου, τη Βίκυ Παπαδοπούλου, τη Δανάη Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, την Γεωργία Αβασκαντήρα, την Ευγενία Σαμαρά, την Κωνσταντίνα Κλαψινού και πολλούς άλλους.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι πρωταγωνιστές της σειράς «Σασμός».

gamos-avgoustidi-17
gamos-avgoustidi-20
gamos-avgoustidi-21
gamos-avgoustidi-16
gamos-avgoustidi-15
gamos-avgoustidi-1
Η Κωνσταντίνα Κλαψινού
gamos-avgoustidi-2
Η Μαρία Τζομπανάκη
gamos-avgoustidi-3
Η Μαρίζα Ρίζου
gamos-avgoustidi-4
gamos-avgoustidi-5
gamos-avgoustidi-6
gamos-avgoustidi-7
Ο Ντίνος Αυγουστίδης με τη σύντροφό του και την 5χρονη κόρη τους
gamos-avgoustidi-8
gamos-avgoustidi-9
Η Ελένη Ράντου
gamos-avgoustidi-10
gamos-avgoustidi-11
gamos-avgoustidi-12
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και ο Μιχάλης Σαράντης
gamos-avgoustidi-13
Η Αλεξάνδρα Αϊδίνη
gamos-avgoustidi-14
Ο Θανάσης Τότσικας και η Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη
gamos-avgoustidi-18
Η Ευγενία Σαμαρά
gamos-avgoustidi-19

Πηγή: protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 14:07

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο γάμος - υπερπαραγωγή στην Μεσσηνία και οι VIP καλεσμένοι
    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο γάμος - υπερπαραγωγή στην Μεσσηνία και οι VIP καλεσμένοι

    Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκε με την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε μια φαντασμαγορικό event στην Πύλο, στο οποίο παρευρέθηκαν σταρ του παγκόσμιου αθλητισμού.

    Ο θρησκευτικός γάμος έλαβε χώρα στο Costa Navarino, και ακολούθησε μεγάλη δεξίωση. Το ζευγάρι πραγματοποίησε δύο τελετές σε παραλία του Costa Navarino, λόγω της διαφορετικής θρησκείας τους, αφού ο Γιάννης είναι ορθόδοξος και η Μαράια καθολική.

    Ποιοι αστέρες έδωσαν το παρών - Κουμπάρος ο Μίντλετον

    Στην λαμπερή αυτή τελετή παρίστανται περίπου 200 καλεσμένοι και 30 VIP από τον χώρο του αθλητισμού και ιδίως του NBA.

    Οι καλεσμένοι έφτασαν µε ιδιωτικές πτήσεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, έχοντας στη διάθεσή τους και την υπηρεσία µεταφοράς µέσω ελικοπτέρου του resort και έκλεισαν στις σουίτες του ξενοδοχείου «W».

    Επίσης, καλεσμένος ήταν και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρευρέθηκε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

    Στον γάμο της χρονιάς βρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο Βασίλης Σπανούλης με την οικογένειά του, καθώς και ο Ολυμπιονίκης Εμανουήλ Καραλής. Στη Μεσσηνία για την τελετή βρέθηκε και ο Λεμπρόν Τζέιμς με ιδιωτικό τζετ.

    Κουμπάρος ήταν ο στενός φίλος και συμπαίκτης του Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Κρις Μίντλετον.

    Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και μια απαγόρευση για τους καλεσμένους

    Το λαμπερό ζευγάρι ήθελε η ιερή αυτή ημέρα να είναι ιδιωτική και για αυτό οι καλεσμένοι δεν επιτρέπονταν να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα, έτσι δεν υπάρχουν «διαρροές» από την τελετή στα social media.

    Οι φωτογραφίες που «διέρρευσαν»

    Παρ΄ ότι δεν υπάρχουν φωτογραφίες από τον γάμο, ο μπασκεμπολίστας Νίκος Γκίκας, ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram στις οποίες ποζάρει ο Greek Freak, ο αδερφός του Θανάσης και ο Άλεξ καθώς και οι Κρις Μίντλετον και Δημήτρης Αγραβάνης.

    Φωτό Αντετοκούνμπο
    Τα πάρτι που προηγήθηκαν

    Ο υπέρλαμπρος γάμος έγινε μετά από ένα διήμερο ξεχωριστών εορτασμών.

    Το βράδυ της Παρασκευής διοργανώθηκε πάρτι, το dress code του οποίου απαιτούσε από όλους τους καλεσμένους να φορέσουν λευκά ρούχα. To, Σάββατο, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Costa Navarino το λεγόμενο «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες από την αφρικανική χώρα.

    Τον γάμο και τους εορτασμούς συνόδεψε και μαγευτικό σόου με πυροτεχνήματα.

    Σημειώνεται πως οι νεόνυμφοι Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ είναι μαζί μια δεκαετία και έχουν τρία παιδιά. Τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ETIENNE LAURENT

  • Σήμερα γάμος γίνεται... για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη Μαράια - Οι υψηλοί προσκεκλημένοι
    Σήμερα γάμος γίνεται... για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη Μαράια - Οι υψηλοί προσκεκλημένοι

    Έτοιμοι για το μεγάλο «ναι» είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ καθώς το ζευγάρι, μετά από χρόνια σχέσης και τρία παιδιά, θα ενωθεί σήμερα Κυριακή (1/9) με τα δεσμά του γάμου.

    Ο γάμος τους θα γίνει μετά από τριήμερους εορτασμούς.

    Δεδομένου ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ορθόδοξος και η αγαπημένη του καθολική η τελετή που θα λάβει χώρα θα είναι διπλή στο Costa Navarino.

    Ο «Greek Freak» ζήτησε να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και γι΄ αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, οι καλεσμένοι δεν θα επιτρέπεται να έχουν μαζί τους κινητά.

    Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr
  • Όλα έτοιμα για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο: Απόβαση διασημοτήτων στην Καλαμάτα - Το μενού και το... ban στα κινητά
    Όλα έτοιμα για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο: Απόβαση διασημοτήτων στην Καλαμάτα - Το μενού και το... ban στα κινητά

    Αυξημένη είναι η κίνηση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας λόγω της προσέλευσης των «υψηλών» προσκεκλημένων για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

    Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους είναι κορυφαία ονόματα του NBA όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Κρις Μίντλετον που έφθασε αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας με έναν εκ των ιδιοκτητών των Μιλγουόκι Μπακς και πολλοί άλλοι celebrities. Καλεσμένος στον γάμο είναι και ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος ωστόσο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών.

    Τριήμερο γιορτής

    Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino στην νοτιοδυτική Μεσσηνία, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, οι εορτασμοί ξεκίνησαν ήδη από χθες με το «All White Party» στο ξενοδοχείο «W», όπου όλοι οι καλεσμένοι ήταν ντυμένοι στα λευκά. Σήμερα (31/8), οι εορτασμοί θα συνεχιστούν με ένα «Nigerian Party», το οποίο θα τιμήσει την καταγωγή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι καλεσμένοι θα ντυθούν με παραδοσιακές νιγηριανές ενδυμασίες, προσθέτοντας μια ξεχωριστή πολιτιστική νότα στην εκδήλωση.

    Το μενού και το απαγορευτικό στα κινητά τηλέφωνα

    Το μενού θα έχει μια μάλλον ευρεία γκάμα αναφορών και θα καταλήγει στη σύγχρονη ελληνική γαστρονομία. Στον γάμο θα σερβιριστεί και ένα ροζέ κρασί που θα έχει το όνομα της Μαράια και θα είναι η έκπληξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην αγαπημένη του.

    Την ίδια στιγμή, δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφακλείας, ενώ υπάρχει απαγορευτικό στους καλεσμένους, να μην έχουν τα κινητά τους τηλέφωνα. Για αυτό, το ζευγάρι επέλεξε φωτογράφους για τις αναμνηστικές φωτογραφίες από το event και τον γάμο.

    Πηγή: ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/ EUROKINISSI

  • Όλα έτοιμα για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Μεσσηνία - Καταφθάνουν στην Ελλάδα οι διάσημοι καλεσμένοι
    Όλα έτοιμα για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Μεσσηνία - Καταφθάνουν στην Ελλάδα οι διάσημοι καλεσμένοι

    Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς Γιάννης Αντετοκούνμπο και η επί χρόνια σύντροφός του Μαράια Ριντλισπρίγκερ θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου σε μια μυστική τελετή αυτό το Σαββατοκύριακο στο Costa Navarino στη Μεσσηνία.

    Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια σχέσης και τρία παιδιά—τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα—το ζευγάρι έχει οργανώσει μια υβριδική τελετή στην παραλία του ξενοδοχείου «W», αποφεύγοντας τις παραδοσιακές επιλογές. Η τοποθεσία επιλέχθηκε προσεκτικά ώστε να διατηρηθεί η ιδιωτικότητα της τελετής, μακριά από τα φώτα των μέσων ενημέρωσης, εκτός αν το ζευγάρι αποφασίσει το αντίθετο.

    Ο τριήμερος γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια

    Οι εορτασμοί ξεκινούν σήμερα, Παρασκευή 30 Αυγούστου, και θα διαρκέσουν τρεις ημέρες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πάρτι υποδοχής με λευκό dress code στο μπαρ «Between» του ξενοδοχείου, ενώ το Σάββατο οι καλεσμένοι θα απολαύσουν ένα δεύτερο πάρτι με νιγηριανές επιρροές, τιμώντας τις ρίζες του Γιάννη.

    Ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου. Να σημειωθεί πως μιας και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ορθόδοξος και η αγαπημένη του καθολική, θα γίνει μια διπλή τελετή, η οποία θα λάβει χώρα σε μια παραλία του Costa Navarino.

    Η προστασία της ιδιωτικότητας είναι υψίστης σημασίας, με 200 καλεσμένους και 30 VVIP προσωπικότητες να αναμένεται να παραβρεθούν. Κινητά τηλέφωνα δεν θα επιτραπούν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, και ειδικοί φωτογράφοι θα αναλάβουν τη λήψη αναμνηστικών φωτογραφιών.

    Οι διάσημοι καλεσμένοι του ζευγαριού

    Οι διάσημοι καλεσμένοι αναμένεται να καταφθάσουν με ιδιωτικές πτήσεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και θα μεταφερθούν στο Costa Navarino με ελικόπτερα.

    Μεταξύ αυτών φαίνεται πως είναι ο ΛεΜπρον Τζέιμς, ο οποίος είναι στενός φίλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και η Σερένα Γουίλιαμς και ο Κίλιαν Εμπαπέ, ο οποίος όμως ίσως και να μην παραστεί, δεδομένων των υποχρεώσεών του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

    Φυσικά, παρόντες θα είναι και οι συναθλητές του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουυόκι Μπακς, με τον Μπρουκ Λόπεζ να φέρεται να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, καθώς η σύζυγός του, Χέιλι Λόπεζ ανέβασε φωτογραφίες από το bachelorette πάρτι της Μαράια στη Μύκονο.

    Στην Ελλάδα βρίσκεται επίσης ήδη και ο Άλεξ Λάσρι, πρώην στέλεχος των Μπακς, ο οποίος επίσης ανέβασε φωτογραφίες με τον ίδιο και την σύζυγό του από τη στάση τους στην Αθήνα, όπου επισκέφθηκαν την Ακρόπολη, το Ηρώδειο και τη Βουλή.

    Πηγή: Iefimerida.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/ EUROKINISSI

  • Ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ. για τον επεισοδιακό γάμο στον Πύργο - Έρευνα από την Εισαγγελική Αρχή
    Ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ. για τον επεισοδιακό γάμο στον Πύργο - Έρευνα από την Εισαγγελική Αρχή

    Σχετικά με τα αναφερόμενα σε απογευματινή τηλεοπτική εκπομπή, τα οποία αφορούσαν επεισόδιο κατά τη διάρκεια γάμου στον Πύργο Ηλείας και το οποίο αναπαράγεται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

    Η αστυνομία ενημερώθηκε τηλεφωνικά για επεισόδιο μεταξύ παρευρισκομένων κατά τη διάρκεια της προαναφερόμενης κοινωνικής εκδήλωσης σε περιοχή του Πύργου Ηλείας.

    Άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν στο σημείο προκειμένου να επιληφθούν του συμβάντος και να διερευνήσουν το περιστατικό, ωστόσο, κατά την άφιξή τους, κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν κατήγγειλε περιστατικό βίας ή κάποιο άλλο αδίκημα.

    Οι αστυνομικοί παρέμειναν στο σημείο και με τη λήξη της εκδήλωσης οδήγησαν το ζεύγος στην τοπική αστυνομική Αρχή.

    Ακολούθησε επικοινωνία με τον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος παρήγγειλε τη συλλογή προανακριτικού υλικού από το αρμόδιο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας.

    Το σχετικό υλικό υποβλήθηκε στην Εισαγγελική Αρχή προκειμένου να διακριβωθεί το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινης πράξης.

    Η αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί προτεραιότητα για την Ελληνική Αστυνομία. Στο πλαίσιο αυτό, κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα, ώστε να διασφαλίζεται η προστασία των θυμάτων.

    Φωτογραφία αρχείου: Freepik/rawpixel.com

  • ΣΥΡΙΖΑ προς ΜΜΕ: Σεβαστείτε τον γάμο του Κασσελάκη – Δεν θέλουμε καμία δημοσιογραφική κάλυψη
    ΣΥΡΙΖΑ προς ΜΜΕ: Σεβαστείτε τον γάμο του Κασσελάκη – Δεν θέλουμε καμία δημοσιογραφική κάλυψη

    Ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη «δεν αφορά την πολιτική δραστηριότητα του, αλλά είναι αμιγώς προσωπικό», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έχει ως αποδέκτες τα ΜΜΕ, στα οποία ζητά να μην πραγματοποιήσουν καμία δημοσιογραφική κάλυψη.

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ζητά από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν τις προσωπικές και οικογενειακές στιγμές του Πρόεδρου του Κόμματος τις επόμενες μέρες στην Κρήτη», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει: «Δεν επιθυμούμε οποιουδήποτε είδους δημοσιογραφική κάλυψη ενός γεγονότος που δεν αφορά την πολιτική δραστηριότητα του Προέδρου, αλλά είναι αμιγώς προσωπικό και προγραμματίστηκε πριν από έντεκα μήνες».

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Γάμος με άρωμα... ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο: Οι νεόνυμφοι έκαναν είσοδο υπό τον ήχο του «Καλημέρα, ήλιε»
    Γάμος με άρωμα... ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο: Οι νεόνυμφοι έκαναν είσοδο υπό τον ήχο του «Καλημέρα, ήλιε»

    Η αγάπη τους για το ΠΑΣΟΚ δεν μπήκε στη δεύτερη θέση ακόμα και την ημέρα του γάμου τους.

    Ο λόγος για νεαρός ζευγάρι από το Αγρίνιο που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου το περασμένο Σαββατοκύριακο.

    Δείτε το βίντεο

    Στο γλέντι που ακολούθησε οι νεόνυμφοι έκαναν είσοδο υπό τη μουσική του «Καλημέρα, ήλιε», ενώ σημαίες του ΠΑΣΟΚ κυμάτιζαν.
    Το ευτυχισμένο ζευγάρι στο τέλος της βραδιάς πόζαρε και με καλεσμένους που είχαν φέρει τα πανό και τις σημαίες του κόμματος.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Σοφία Κουρτίδου - Γιάννης Σεβδικαλής: Παντρεύτηκαν αιφνιδίως - Το έμαθαν από το Instagram οι συγγενείς τους
    Σοφία Κουρτίδου - Γιάννης Σεβδικαλής: Παντρεύτηκαν αιφνιδίως - Το έμαθαν από το Instagram οι συγγενείς τους

    Το ζευγάρι θα κάνει και θρησκευτικό γάμο, αλλά ήθελε να έχει ως ημερομηνία επετείου την 8η Αυγούστου

    Λίγους μήνες μετά την πρόταση γάμου στον τηλεοπτικό αέρα, ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου παντρεύτηκαν στο δημαρχείο. Όπως εξήγησαν, πήραν αυτή την απόφαση τελευταία στιγμή και συγκεκριμένα, μια μέρα πριν παντρευτούν.
    Το ανακοίνωσαν με βίντεο στο Instagram, τόσο στους ακολούθους τους όσο και στους συγγενείς τους, καθώς η τραγουδίστρια ακούγεται να λέει «μαμά τώρα το μαθαίνεις».
    Το ζευγάρι εξήγησε ότι θα γίνει και ο θρησκευτικός γάμος, αλλά ήθελαν να έχουν ημερομηνία επετείου την 8η Αυγούστου, μεταξύ άλλων, επειδή είναι η Παγκόσμια Ημέρα Γάτας. «Αυθόρμητα εχθές το πήραμε απόφαση μέσα σε μια μέρα το κάναμε. Δεν κρατιόμασταν παιδιά, μας άρεσε πάρα πολύ αυτή η ημερομηνία. Μαμά τώρα από το βίντεο το μαθαίνεις» είπε η Σοφία Κουρτίδου, κρατώντας το «νέο μέλος της οικογένειας» όπως είπε για τη γάτα που κρατούσε στην αγκαλιά της.
    Δείτε το βίντεο

    Στη λεζάντα της κοινής τους ανάρτησης στο Instagram έγραψαν: «08/08! Μια μέρα πολύ σημαντική για μας και από σήμερα θα έχουμε άλλον ένα λόγο να τη γιορτάζουμε! Γιατί οι ζωές μας ενώθηκαν για πάντα... και επίσημα πλέον! ❤️ Το αποφασίσαμε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή, χωρίς να το ξέρει κανείς. Ούτε καν εμείς το ξέραμε μέχρι χθες! Ξέραμε όμως με σιγουριά τι νιώθουμε ο ένας για τον άλλον. Δεν κρατιόμασταν μέχρι να οργανώσουμε το γάμο και θέλαμε πολύ να έχουμε επέτειο τη σημερινή ημερομηνία γιατί για μας σημαίνει πάρα πολλά. Οπότε έτσι αυθόρμητα, το αποφασίσαμε. Έτσι απλά. Γιατί έτσι είναι η αγάπη , απλή, χωρίς ερωτηματικά. Απλά εγώ & εσύ!».

    Η πρόταση γάμου
    Ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου τραγούδησαν το «Just The Way You Are» του Μπρούνο Μαρς για το επεισόδιο του J2US που μεταδόθηκε το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαΐου και απέσπασαν την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή. Ωστόσο, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε την τραγουδίστρια. Ο σύντροφός της, άρχισε να τραγουδάει μόνος του ένα κομμάτι όλο νόημα. O Γιάννης Σεβδικαλής είπε ξανά Μπρούνο Μαρς, αλλά αυτή τη φορά το «Marry you» για να γονατίσει στη συνέχεια και να κάνει πρόταση γάμου στη Σοφία Κουρτίδου.

    Δείτε το βίντεο
    Με δάκρυα στα μάτια η τραγουδίστρια αγκάλιασε τον σύντροφό της και του είπε το «ναι». Στο κοινό βρίσκονταν οι γονείς και του ενός και του άλλου που επίσης δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους. Μετά από την πρόταση γάμου, τόσο η Βίκυ Σταυροπούλου, όσο και η Δέσποινα Βανδή δάκρυσε από τη θέση της στην κριτική επιτροπή.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο