Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 15:52

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Σήμερα ο λαμπερός γάμος τους – Ποιος θα τους παντρέψει

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο διάσημος διοργανωτής εκδηλώσεων, Κόλιν Κόουι, έχει φροντίσει τα πάντα για την ξεχωριστή αυτή ημέρα

Η μεγάλη ημέρα έφτασε για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ. Το λαμπερό ζευγάρι του Χόλυγουντ σε λίγες ώρες θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός μπορεί να έκαναν μια σεμνή γαμήλια τελετή στις 16 Ιουλίου, στο Λας Βέγκας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο όλα είναι έτοιμα για έναν γάμο υπερπαραγωγή.

Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί απόψε και αύριο, Κυριακή, θα γίνει ένα μπάρμπεκιου και πικνίκ. Την κάλυψη του γάμου τους έχει αναλάβει η Vogue.

Ο διάσημος διοργανωτής εκδηλώσεων, Κόλιν Κόουι, έχει φροντίσει τα πάντα για την ξεχωριστή αυτή ημέρα των δύο σταρ. Πρόκειται άλλωστε, για έναν από τους πιο επιτυχημένους στο είδος, με την αμοιβή του να κυμαίνεται από 25.000 έως και 25 εκατ. δολάρια.

Στη λίστα των καλεσμένων, περιλαμβάνονται ο Ματ Ντέιμον, ο Τζίμι Κίμελ, ο Κάσεϊ Άφλεκ και η Ντρέα Ντε Ματέο.

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν με την πρόβα το βράδυ της Παρασκευής ωστόσο, η μητέρα του Μπεν Άφλεκ έπεσε από υπερυψωμένο σημείο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι. Αμέσως ο ηθοποιός κάλεσε ασθενοφόρο για να την παραλάβει.

Ο ίδιος και η Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθησαν έξω από το νοσοκομείο, με τον Μπεν να ανάβει τσιγάρο εκτός του κτιρίου. Η Daily Mail αναφέρει ότι το περιστατικό δεν εμπνέει ανησυχία.

Ποιος θα τους παντρέψει

Για την γαμήλια τελετή το ζευγάρι επιθυμούσε τον καλύτερο λειτουργό για τον γάμο του, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον διάσημο life coach και συγγραφέα, Τζέι Σέτι.

Ο 34χρονος πρώην μοναχός είναι ένας από τους πιο γνωστούς ομιλητές εμψύχωσης και live guru, ενώ είναι διάσημος και για τα βιβλία ενδυνάμωσης που έχει εκδώσει.

Έχει ένα επιτυχημένο podcast -το «On Purpose»-, μία σειρά από βιβλία και διοργανώνει συχνά ομιλίες. Στο Instagram μετρά 11,5 εκατομμύρια ακολούθους.

Ο Τζέι Σέτι έχει καταγωγή από την Ινδία αλλά έχει μεγαλώσει στην Αγγλία. Στην αρχή ασχολήθηκε με τον επιχειρηματικό κόσμο, όμως μία συνάντηση που είχε με έναν μοναχό -τον έπεισε να μείνει για 4 καλοκαίρια σε ένα μοναστήρι στη Βομβάη-, τον έκανε να δει τα πράγματα διαφορετικά.

Πηγή: in.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 14:40

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο γάμος - υπερπαραγωγή στην Μεσσηνία και οι VIP καλεσμένοι
    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο γάμος - υπερπαραγωγή στην Μεσσηνία και οι VIP καλεσμένοι

    Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκε με την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε μια φαντασμαγορικό event στην Πύλο, στο οποίο παρευρέθηκαν σταρ του παγκόσμιου αθλητισμού.

    Ο θρησκευτικός γάμος έλαβε χώρα στο Costa Navarino, και ακολούθησε μεγάλη δεξίωση. Το ζευγάρι πραγματοποίησε δύο τελετές σε παραλία του Costa Navarino, λόγω της διαφορετικής θρησκείας τους, αφού ο Γιάννης είναι ορθόδοξος και η Μαράια καθολική.

    Ποιοι αστέρες έδωσαν το παρών - Κουμπάρος ο Μίντλετον

    Στην λαμπερή αυτή τελετή παρίστανται περίπου 200 καλεσμένοι και 30 VIP από τον χώρο του αθλητισμού και ιδίως του NBA.

    Οι καλεσμένοι έφτασαν µε ιδιωτικές πτήσεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, έχοντας στη διάθεσή τους και την υπηρεσία µεταφοράς µέσω ελικοπτέρου του resort και έκλεισαν στις σουίτες του ξενοδοχείου «W».

    Επίσης, καλεσμένος ήταν και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρευρέθηκε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

    Στον γάμο της χρονιάς βρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο Βασίλης Σπανούλης με την οικογένειά του, καθώς και ο Ολυμπιονίκης Εμανουήλ Καραλής. Στη Μεσσηνία για την τελετή βρέθηκε και ο Λεμπρόν Τζέιμς με ιδιωτικό τζετ.

    Κουμπάρος ήταν ο στενός φίλος και συμπαίκτης του Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Κρις Μίντλετον.

    Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και μια απαγόρευση για τους καλεσμένους

    Το λαμπερό ζευγάρι ήθελε η ιερή αυτή ημέρα να είναι ιδιωτική και για αυτό οι καλεσμένοι δεν επιτρέπονταν να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα, έτσι δεν υπάρχουν «διαρροές» από την τελετή στα social media.

    Οι φωτογραφίες που «διέρρευσαν»

    Παρ΄ ότι δεν υπάρχουν φωτογραφίες από τον γάμο, ο μπασκεμπολίστας Νίκος Γκίκας, ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram στις οποίες ποζάρει ο Greek Freak, ο αδερφός του Θανάσης και ο Άλεξ καθώς και οι Κρις Μίντλετον και Δημήτρης Αγραβάνης.

    Φωτό Αντετοκούνμπο
    Τα πάρτι που προηγήθηκαν

    Ο υπέρλαμπρος γάμος έγινε μετά από ένα διήμερο ξεχωριστών εορτασμών.

    Το βράδυ της Παρασκευής διοργανώθηκε πάρτι, το dress code του οποίου απαιτούσε από όλους τους καλεσμένους να φορέσουν λευκά ρούχα. To, Σάββατο, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Costa Navarino το λεγόμενο «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες από την αφρικανική χώρα.

    Τον γάμο και τους εορτασμούς συνόδεψε και μαγευτικό σόου με πυροτεχνήματα.

    Σημειώνεται πως οι νεόνυμφοι Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ είναι μαζί μια δεκαετία και έχουν τρία παιδιά. Τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ETIENNE LAURENT

  • Σήμερα γάμος γίνεται... για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη Μαράια - Οι υψηλοί προσκεκλημένοι
    Σήμερα γάμος γίνεται... για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη Μαράια - Οι υψηλοί προσκεκλημένοι

    Έτοιμοι για το μεγάλο «ναι» είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ καθώς το ζευγάρι, μετά από χρόνια σχέσης και τρία παιδιά, θα ενωθεί σήμερα Κυριακή (1/9) με τα δεσμά του γάμου.

    Ο γάμος τους θα γίνει μετά από τριήμερους εορτασμούς.

    Δεδομένου ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ορθόδοξος και η αγαπημένη του καθολική η τελετή που θα λάβει χώρα θα είναι διπλή στο Costa Navarino.

    Ο «Greek Freak» ζήτησε να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και γι΄ αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, οι καλεσμένοι δεν θα επιτρέπεται να έχουν μαζί τους κινητά.

    Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr
  • Όλα έτοιμα για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο: Απόβαση διασημοτήτων στην Καλαμάτα - Το μενού και το... ban στα κινητά
    Όλα έτοιμα για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο: Απόβαση διασημοτήτων στην Καλαμάτα - Το μενού και το... ban στα κινητά

    Αυξημένη είναι η κίνηση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας λόγω της προσέλευσης των «υψηλών» προσκεκλημένων για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

    Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους είναι κορυφαία ονόματα του NBA όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Κρις Μίντλετον που έφθασε αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας με έναν εκ των ιδιοκτητών των Μιλγουόκι Μπακς και πολλοί άλλοι celebrities. Καλεσμένος στον γάμο είναι και ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος ωστόσο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών.

    Τριήμερο γιορτής

    Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino στην νοτιοδυτική Μεσσηνία, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, οι εορτασμοί ξεκίνησαν ήδη από χθες με το «All White Party» στο ξενοδοχείο «W», όπου όλοι οι καλεσμένοι ήταν ντυμένοι στα λευκά. Σήμερα (31/8), οι εορτασμοί θα συνεχιστούν με ένα «Nigerian Party», το οποίο θα τιμήσει την καταγωγή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι καλεσμένοι θα ντυθούν με παραδοσιακές νιγηριανές ενδυμασίες, προσθέτοντας μια ξεχωριστή πολιτιστική νότα στην εκδήλωση.

    Το μενού και το απαγορευτικό στα κινητά τηλέφωνα

    Το μενού θα έχει μια μάλλον ευρεία γκάμα αναφορών και θα καταλήγει στη σύγχρονη ελληνική γαστρονομία. Στον γάμο θα σερβιριστεί και ένα ροζέ κρασί που θα έχει το όνομα της Μαράια και θα είναι η έκπληξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην αγαπημένη του.

    Την ίδια στιγμή, δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφακλείας, ενώ υπάρχει απαγορευτικό στους καλεσμένους, να μην έχουν τα κινητά τους τηλέφωνα. Για αυτό, το ζευγάρι επέλεξε φωτογράφους για τις αναμνηστικές φωτογραφίες από το event και τον γάμο.

    Πηγή: ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/ EUROKINISSI

  • Όλα έτοιμα για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Μεσσηνία - Καταφθάνουν στην Ελλάδα οι διάσημοι καλεσμένοι
    Όλα έτοιμα για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Μεσσηνία - Καταφθάνουν στην Ελλάδα οι διάσημοι καλεσμένοι

    Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς Γιάννης Αντετοκούνμπο και η επί χρόνια σύντροφός του Μαράια Ριντλισπρίγκερ θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου σε μια μυστική τελετή αυτό το Σαββατοκύριακο στο Costa Navarino στη Μεσσηνία.

    Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια σχέσης και τρία παιδιά—τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα—το ζευγάρι έχει οργανώσει μια υβριδική τελετή στην παραλία του ξενοδοχείου «W», αποφεύγοντας τις παραδοσιακές επιλογές. Η τοποθεσία επιλέχθηκε προσεκτικά ώστε να διατηρηθεί η ιδιωτικότητα της τελετής, μακριά από τα φώτα των μέσων ενημέρωσης, εκτός αν το ζευγάρι αποφασίσει το αντίθετο.

    Ο τριήμερος γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια

    Οι εορτασμοί ξεκινούν σήμερα, Παρασκευή 30 Αυγούστου, και θα διαρκέσουν τρεις ημέρες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πάρτι υποδοχής με λευκό dress code στο μπαρ «Between» του ξενοδοχείου, ενώ το Σάββατο οι καλεσμένοι θα απολαύσουν ένα δεύτερο πάρτι με νιγηριανές επιρροές, τιμώντας τις ρίζες του Γιάννη.

    Ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου. Να σημειωθεί πως μιας και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ορθόδοξος και η αγαπημένη του καθολική, θα γίνει μια διπλή τελετή, η οποία θα λάβει χώρα σε μια παραλία του Costa Navarino.

    Η προστασία της ιδιωτικότητας είναι υψίστης σημασίας, με 200 καλεσμένους και 30 VVIP προσωπικότητες να αναμένεται να παραβρεθούν. Κινητά τηλέφωνα δεν θα επιτραπούν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, και ειδικοί φωτογράφοι θα αναλάβουν τη λήψη αναμνηστικών φωτογραφιών.

    Οι διάσημοι καλεσμένοι του ζευγαριού

    Οι διάσημοι καλεσμένοι αναμένεται να καταφθάσουν με ιδιωτικές πτήσεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και θα μεταφερθούν στο Costa Navarino με ελικόπτερα.

    Μεταξύ αυτών φαίνεται πως είναι ο ΛεΜπρον Τζέιμς, ο οποίος είναι στενός φίλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και η Σερένα Γουίλιαμς και ο Κίλιαν Εμπαπέ, ο οποίος όμως ίσως και να μην παραστεί, δεδομένων των υποχρεώσεών του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

    Φυσικά, παρόντες θα είναι και οι συναθλητές του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουυόκι Μπακς, με τον Μπρουκ Λόπεζ να φέρεται να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, καθώς η σύζυγός του, Χέιλι Λόπεζ ανέβασε φωτογραφίες από το bachelorette πάρτι της Μαράια στη Μύκονο.

    Στην Ελλάδα βρίσκεται επίσης ήδη και ο Άλεξ Λάσρι, πρώην στέλεχος των Μπακς, ο οποίος επίσης ανέβασε φωτογραφίες με τον ίδιο και την σύζυγό του από τη στάση τους στην Αθήνα, όπου επισκέφθηκαν την Ακρόπολη, το Ηρώδειο και τη Βουλή.

    Πηγή: Iefimerida.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/ EUROKINISSI

  • Ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ. για τον επεισοδιακό γάμο στον Πύργο - Έρευνα από την Εισαγγελική Αρχή
    Ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ. για τον επεισοδιακό γάμο στον Πύργο - Έρευνα από την Εισαγγελική Αρχή

    Σχετικά με τα αναφερόμενα σε απογευματινή τηλεοπτική εκπομπή, τα οποία αφορούσαν επεισόδιο κατά τη διάρκεια γάμου στον Πύργο Ηλείας και το οποίο αναπαράγεται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

    Η αστυνομία ενημερώθηκε τηλεφωνικά για επεισόδιο μεταξύ παρευρισκομένων κατά τη διάρκεια της προαναφερόμενης κοινωνικής εκδήλωσης σε περιοχή του Πύργου Ηλείας.

    Άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν στο σημείο προκειμένου να επιληφθούν του συμβάντος και να διερευνήσουν το περιστατικό, ωστόσο, κατά την άφιξή τους, κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν κατήγγειλε περιστατικό βίας ή κάποιο άλλο αδίκημα.

    Οι αστυνομικοί παρέμειναν στο σημείο και με τη λήξη της εκδήλωσης οδήγησαν το ζεύγος στην τοπική αστυνομική Αρχή.

    Ακολούθησε επικοινωνία με τον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος παρήγγειλε τη συλλογή προανακριτικού υλικού από το αρμόδιο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας.

    Το σχετικό υλικό υποβλήθηκε στην Εισαγγελική Αρχή προκειμένου να διακριβωθεί το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινης πράξης.

    Η αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί προτεραιότητα για την Ελληνική Αστυνομία. Στο πλαίσιο αυτό, κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα, ώστε να διασφαλίζεται η προστασία των θυμάτων.

    Φωτογραφία αρχείου: Freepik/rawpixel.com

  • ΣΥΡΙΖΑ προς ΜΜΕ: Σεβαστείτε τον γάμο του Κασσελάκη – Δεν θέλουμε καμία δημοσιογραφική κάλυψη
    ΣΥΡΙΖΑ προς ΜΜΕ: Σεβαστείτε τον γάμο του Κασσελάκη – Δεν θέλουμε καμία δημοσιογραφική κάλυψη

    Ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη «δεν αφορά την πολιτική δραστηριότητα του, αλλά είναι αμιγώς προσωπικό», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έχει ως αποδέκτες τα ΜΜΕ, στα οποία ζητά να μην πραγματοποιήσουν καμία δημοσιογραφική κάλυψη.

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ζητά από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν τις προσωπικές και οικογενειακές στιγμές του Πρόεδρου του Κόμματος τις επόμενες μέρες στην Κρήτη», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει: «Δεν επιθυμούμε οποιουδήποτε είδους δημοσιογραφική κάλυψη ενός γεγονότος που δεν αφορά την πολιτική δραστηριότητα του Προέδρου, αλλά είναι αμιγώς προσωπικό και προγραμματίστηκε πριν από έντεκα μήνες».

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ ανήμερα της επετείου του γάμου τους
    Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ ανήμερα της επετείου του γάμου τους

    Οριστικό το τέλος στη σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ.

    Τίτλοι τέλους μπαίνουν και επίσημα στην σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ με την τραγουδίστρια να καταθέτει αίτηση διαζυγίου.

    Όπως αναφέρει το TMZ η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε τα έγγραφα διαζυγίου στο Λος Άντζελες την Τρίτη (20.08.2024) χωρίζοντας από μια σχέση που είχε διάρκεια δυο δεκαετίες με τον Μπεν Άφλεκ και μέσα σε αυτή υπήρξαν δύο αρραβώνες και δύο γάμοι.

    Ο δεύτερος γάμος του ζευγαριού κράτησε μόλις δύο χρόνια και αποφάσισαν να του βάλουν ένα τέλος. Η Τζένιφερ Λόπεζ, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μάλιστα στην επέτειο των δύο ετών από τη δεύτερη γαμήλια τελετή του ζευγαριού που είχε γίνει στη Τζόρτζια.

    Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Λόπεζ ανέφερε την ημερομηνία χωρισμού ως τις 26 Απριλίου 2024 γεγονός που αποδεικνύει εδώ και τέσσερις μήνες δεν είναι ζευγάρι.

    Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν στις αρχές του 2000 για να χωρίσουν το 2004.

    Στη συνέχεια η Λόπεζ παντρεύτηκε τον Μαρκ Άντονι και ο Άφλεκ την Τζένιφερ Γκάρνερ. Πριν από τρία χρόνια ξεκίνησαν και πάλι να έχουν σχέσεις για να φτάσουν λίγο αργότερα ξανά στον γάμο.

    Πηγή: zappit.gr

  • Γάμος με άρωμα... ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο: Οι νεόνυμφοι έκαναν είσοδο υπό τον ήχο του «Καλημέρα, ήλιε»
    Γάμος με άρωμα... ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο: Οι νεόνυμφοι έκαναν είσοδο υπό τον ήχο του «Καλημέρα, ήλιε»

    Η αγάπη τους για το ΠΑΣΟΚ δεν μπήκε στη δεύτερη θέση ακόμα και την ημέρα του γάμου τους.

    Ο λόγος για νεαρός ζευγάρι από το Αγρίνιο που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου το περασμένο Σαββατοκύριακο.

    Δείτε το βίντεο

    Στο γλέντι που ακολούθησε οι νεόνυμφοι έκαναν είσοδο υπό τη μουσική του «Καλημέρα, ήλιε», ενώ σημαίες του ΠΑΣΟΚ κυμάτιζαν.
    Το ευτυχισμένο ζευγάρι στο τέλος της βραδιάς πόζαρε και με καλεσμένους που είχαν φέρει τα πανό και τις σημαίες του κόμματος.

    Πηγή: ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο