Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 20:42

Χαρμόσυνα νέα για την Ελένη Φουρέιρα: Ανακοίνωσε πως είναι έγκυος – Δείτε την ανάρτησή της

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Μητέρα θα γίνει για πρώτη φορά η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram δημοσιεύοντας δύο κοινές τις φωτογραφίες με τον Αλμπέρτο Μποτία, στις οποίες το ζευγάρι εμφανίζεται ξαπλωμένο στο κρεβάτι.

Οι δυό τους γελάνε ενώ η κοιλίτσα της εμφανίζεται φανερά φουσκωμένη.

«+1» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της, προσθέτοντας ένα μαϊμουδάκι emoji και μια κόκκινη καρδούλα emoji.

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 19:36

Σχετικά Άρθρα

  • Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 28χρονος που ξυλοκόπησε την εγκυμονούσα αδελφή του και τον σύντροφό της
    Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 28χρονος που ξυλοκόπησε την εγκυμονούσα αδελφή του και τον σύντροφό της

    Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 28χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια την 21 ετών εγκυμονούσα αδελφή του και τον 45χρονο σύντροφό της

    Το επεισόδιο σημειώθηκε έπειτα από καβγά που ξέσπασε μεταξύ τους, το βράδυ της Τετάρτης, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

    Θεσσαλονίκη: Τι είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος

    Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι άσκησε βία, αλλά αρνήθηκε τον ανθρωποκτόνο δόλο που του αποδίδεται με την απαγγελθείσα δίωξη η οποία είναι σε βαθμό κακουργήματος.

    Ανέφερε δε, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ότι αντέδρασε με τον τρόπο αυτό, "απαντώντας" σε προηγούμενο χτύπημα που δέχθηκε από τον 45χρονο, ενώ αρνήθηκε ότι κρατούσε κουζινομάχαιρο, όπως επισημαίνεται στη δικογραφία.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα (με όρους), έχοντας εκτίσει ποινή πολυετούς κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πράξη την οποία τέλεσε στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, στη Θεσσαλονίκη.

    Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος

    Αξιολογώντας και το ποινικό του παρελθόν, εισαγγελέας και ανακρίτρια ομόφωνα αποφάσισαν να επιστρέψει στις φυλακές, αφού τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

    Σημειώνεται ότι τα δύο θύματα διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Στην εγκυμονούσα αδελφή του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία της, όπως και το βρέφος της, ενώ ο 45χρονος σύντροφός της επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

    Πηγή: Iefimerida.gr

  • Θεσσαλονίκη: Θύμα ληστείας 32χρονη έγκυος - Της άρπαξαν την τσάντα και λιποθύμησε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
    Θεσσαλονίκη: Θύμα ληστείας 32χρονη έγκυος - Της άρπαξαν την τσάντα και λιποθύμησε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

    Αναστάτωση προκλήθηκε στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Ευόσμου, όταν μία 32χρονη έγκυος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας στο δρόμο.

    Όπως αναφέρει το thestival, η γυναίκα υποστήριξε ότι βρισκόταν στην οδό Ολυμπιάδος, στον Εύοσμο, όταν άγνωστος ή άγνωστοι της άρπαξαν την τσάντα που κρατούσε.

    Θεσσαλονίκη: Λιποθύμησε λίγο μετά τη ληστεία -Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις

    Μετά τη ληστεία, η 32χρονη λιποθύμησε κι ανέκτησε τις αισθήσεις της λίγη ώρα αργότερα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο Παπανικολάου, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τσάντα βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το σημείο, όπου έγινε το περιστατικό, σύμφωνα με την 32χρονη, με την Αστυνομία να ερευνά την υπόθεση.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Θεσσαλονίκη: Έχασε το μωρό που κυοφορούσε η 34χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ
    Θεσσαλονίκη: Έχασε το μωρό που κυοφορούσε η 34χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ

    Δυσάρεστη είδηση, καθώς η 34χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ στη Θεσσαλονίκη από μεθυσμένο οδηγό έχασε το 5 μηνών παιδί που κυοφορούσε.

    Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής, καθώς η 34χρονη που παρασύρθηκε -την Τετάρτη- από ΙΧ στη Θεσσαλονίκη από μεθυσμένο οδηγό έχασε το μωρό που κυοφορούσε.

    Η γυναίκα ήταν 5 μηνών έγκυος και, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά την απώλεια του εμβρύου.

    Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη όταν η 34χρονη, ο 37χρονος σύζυγός της και το 2χρονο παιδί τους παρασύρθηκαν από ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 46χρονος.

    Το ζευγάρι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και είναι διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

    Το παιδί τους, ευτυχώς, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ίδιου νοσοκομείου.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Πάτρα: Νέο περιστατικό με έγκυο - Γυναίκα έχασε το βρέφος που κυοφορούσε στον 9ο μήνα
    Πάτρα: Νέο περιστατικό με έγκυο - Γυναίκα έχασε το βρέφος που κυοφορούσε στον 9ο μήνα

    Από χθες, η περίπτωση της άτυχης Κατερίνας, που έχασε τελικά τη ζωή της μετά από τρες ανακοπές, έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη

    Τη στιγμή που η Πάτρα και το πανελλήνιο έχουν συγκλονιστεί από τον χαμό της εγκύου στο νοσοκομείο του Ρίου μετά από σκληρή μάχη (το βρέφος διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό), έγινε γνωστό ένα νέο περιστατικό - καρμπόν, με έγκυο που παρουσίασε την ίδια γυναικολογική επιπλοκή με την άτυχη Κατερίνα, ούσα σχεδόν στην ίδια ηλικία και όλα να διαδραματίζονται στην ίδια κλινική και το ίδιο χρονικό διάστημα!
    Η συγκεκριμένη γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο Πατρών κι ενώ βρισκόταν στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης. Τελικά, έχασε το βρέφος, ωστόσο η ίδια κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
    Σύμφωνα με το tempo24, η γυναίκα έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
    Η τραγωδία της 38χρονης

    Χθες έγινε γνωστή η υπόθεση με την 38χρονη που ήταν έγκυος στον όγδοο μήνα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου υπέστη τρεις ανακοπές, διασωληνώθηκε και τελικά έχασε τη μάχη με τη ζωή.

    Σύμφωνα με το tempo24, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω επιπλοκής που παρουσιάστηκε στο αίμα της. Στη συνέχεια, υπέστη τριπλή ανακοπή, διασωληνώθηκε, εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και αμέσως οι γιατροί έκαναν επέμβαση για να πάρουν το παιδί, το οποίο όμως, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό.

    Η άτυχη γυναίκα, η οποία είχε μία κόρη 8 ετών, έδωσε σκληρή μάχη για αρκετές ώρες, νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

    Μία μάχη που όμως αποδείχθηκε άνιση, καθώς άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος οικείους και φίλους.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Δεν τα κατάφερε η έγκυος που υπέστη τρεις ανακοπές - Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την Πάτρα
    Δεν τα κατάφερε η έγκυος που υπέστη τρεις ανακοπές - Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την Πάτρα

    Μία ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την Πάτρα.

    Όπως από το πρωί έγραψε το tempo24 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) γυναίκα που βρισκόταν στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης μεταφέρθηκε εκτάκτως στο ΠΓΝΠ λόγω επιπλοκής που παρουσιάστηκε στο αίμα της.

    Η γυναίκα υπέστη τριπλή ανακοπή, διασωληνώθηκε, εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και άμεσα οι γιατροί έκαναν επέμβαση για να πάρουν το παιδί. Το οποίο όμως δυστυχώς, διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό.

    Η 38χρονη έδωσε σκληρή μάχη για αρκετές ώρες νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

    Μία μάχη που όμως αποδείχθηκε άνιση καθώς νωρίτερα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος οικείους και φίλους.

    Η άτυχη γυναίκα είχε μία κόρη 8 ετών.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Τραγωδία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας: 38χρονη έγκυος υπέστη 3 ανακοπές - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση - Νεκρό το μωρό της
    Τραγωδία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας: 38χρονη έγκυος υπέστη 3 ανακοπές - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση - Νεκρό το μωρό της

    Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένη 38χρονη στο ΠΓΝΠ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 η γυναίκα που βρισκόταν στον 8ο μήνα της κύησης μεταφέρθηκε εκτάκτως στο ΠΓΝΠ λόγω επιπλοκής που παρουσιάστηκε στο αίμα της.

    Η 38χρονη υπέστη τριπλή ανακοπή, διασωληνώθηκε, εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και άμεσα οι γιατροί έκαναν επέμβαση για να πάρουν το παιδί. Το οποίο όμως δυστυχώς, διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό.

    Η 38χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Αιτωλοακαρνανία: Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία – Κακοποιούσε την έγκυο σύντροφό του για μήνες
    Αιτωλοακαρνανία: Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία – Κακοποιούσε την έγκυο σύντροφό του για μήνες

    Δικογραφία σε βάρος ενός 38χρονου για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας σχηματίστηκε από την αρμόδια αστυνομική υπηρεσία στο Μεσολόγγι. Φέρεται ο εν λόγω ανδρας να χτύπησε την έγκυο σύντροφό του.

    Η σχετική δικογραφία σχηματίστηκε μετά την καταγγελία που έκανε η 26χρονη γυναίκα σε χωριό του Μεσολογγίου, η οποία ανέφερε πως υπήρξε θύμα κακοποίησης από τον Απρίλιο.

    Το τελευταίο συμβάν καταγράφηκε στις 29 Ιουνίου 2024, με τον 38χρονο να χτυπάει, να απειλεί και να βρίζει τη 26χρονη σύντροφό του,

    To Σάββατο, ο 38χρονος έβρισε και την απείλησε, ενώ όρμησε πάνω της και πιάνοντάς το λαιμό της με τα χέρια του άρχισε να τη χτυπάει σε όλο το σώμα και στη κοιλιά και στη συνέχεια την έβγαλε έξω από την οικία τους.

    Πηγή: AgrinioNews.gr
  • Ομόνοια: Συνελήφθη 34χρονος που μαχαίρωσε την έγκυο σύντροφό του
    Ομόνοια: Συνελήφθη 34χρονος που μαχαίρωσε την έγκυο σύντροφό του

    Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Ομόνοια όταν ένας 34χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στην έγκυο σύντροφό του.

    Συγκεκριμένα, ο άνδρας από το Κονγκό που συνελήφθη τραυμάτισε την έγκυο γυναίκα σε διάφορα μέρη του σώματός της και με τη χρήση βίας της άρπαξε το κινητό.

    Η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο για εξετάσεις, ενώ δεν είναι γνωστό σε τι κατάσταση είναι η υγεία της.

    Πηγή: Ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο