Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 16:53

Ζεράρ Πικέ - Κλάρα Κία: Έφαγαν «πόρτα» από εστιατόριο - Λένε ότι ο ιδιοκτήτης είναι φαν της Σακίρα

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Οι θαυμαστές της σταρ εναντιώνονται όλο και περισσότερο στο ζευγάρι, ειδικά μετά τις φήμες ότι ο Πικέ την απατούσε με την 23χρονη

Αν ο Πικέ ήξερε τα επακόλουθα του χωρισμού του από τη Σακίρα, ίσως να το ξανασκεφτόταν. Ο ποδοσφαιριστής λαμβάνει «κύμα» οργής από μεγάλη μερίδα κόσμου, μιας και βγήκαν «στη φόρα» όσα έκανε στην Κολομβιανή σταρ.
Μαζί του στο στόχαστρο έχει βρεθεί και η νέα του σύντροφος, Κλάρα Κία, με την οποία δεν διστάζουν να κάνουν πολλές δημόσιες εμφανίσεις.
Δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, θέλουν το ζεύγος να έχει φάει «πόρτα» από εστιατόρια στη Βαρκελώνη, εξαιτίας των όσων έχουν προκαλέσει στη Σακίρα.
Σύμφωνα με την ισπανική Marca, Πικέ και Κία διώχτηκαν μετά από εντολή που έδωσε στους αρμόδιους ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού. Στα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, οι δυο τους εξέρχονται του εστιατορίου αναστατωμένοι και επιστρέφουν στο αυτοκίνητό τους για να φύγουν από εκεί.
Δείτε βίντεο

Los cuernos mas caros de esta epoca pic.twitter.com/d9j3MArbMX

— Nofuejuan ✪ (@nofuejuan) February 21, 2023
Επειδή δεν υπάρχει προφανής λόγος για την αιτία που ο πρώην ποδοσφαιριστής και η 23χρονη σύντροφός του δεν μπόρεσαν να δειπνήσουν στο συγκεκριμένο μαγαζί, τα συμπεράσματα των media δεν είναι άλλα από τη μεγάλη επιρροή της Σακίρα στο κοινό. Συγκεκριμένα γράφεται, ότι ο ιδιοκτήτης είναι φαν της Σακίρα και έδωσε εντολή να φύγουν από το μαγαζί.
Φαίνεται ότι ο Πικέ και η Κία δεν υπολόγισαν σωστά τους δισεκατομμύρια θαυμαστές της Σακίρα και το λεγόμενο «hate» που θα τους στοχοποιούσε, όταν θα έβγαινε στη δημοσιότητα η είδηση, όχι μόνο ότι είναι ζευγάρι, αλλά ότι ο Πικέ είχε παράλληλη σχέση μαζί της, όταν ακόμη παρίστανε τον ευτυχισμένο σύντροφο της Σακίρα.
Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ Juan Herrero
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 12:52

Σχετικά Άρθρα

  • Πικέ για Μπαρτσελόνα: "Δεν μπορείς να πουλάς φούμαρα και να λες ότι θα κερδίσεις το Champions League"
    Πικέ για Μπαρτσελόνα:

    Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε για την οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα, επικρίνοντας τις ψεύτικες ελπίδες που μοιράζει ο σύλλογος στον κόσμο.

    Μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα ότι η ατζέντης του Έρλινγκ Χάλαντ, Ραφαέλα Πιμέντα, συναντήθηκε με εκπροσώπους της Μπαρτσελόνα να το ενδεχόμενο μεταγραφής του Νορβηγού στους "μπλαουγκράνα" στο μέλλον, ο Ζεράρ Πικέ πήρε θέση.

    Μιλώντας στην εκπομπή του Ibai Llanos στο Twitch και ρωτήθηκε για την κατάσταση του συλλόγου κι επέκρινε το γεγονός ότι έχουν δοθεί ψεύτικες ελπίδες για τις δυνατότητες της ομάδας τη δεδομένη στιγμή.

    "Αυτό που θέλουν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα είναι να μάθουν την αλήθεια και να την αντιμετωπίσουν. Εάν είναι αλήθεια ότι η πραγματικότητα είναι αυτή, πρέπει να το πούμε.

    Αυτό που δεν μπορείς να κάνεις είναι να πουλάς φούμαρα και να λες ότι θα κερδίσουμε το Champions League και δεν έχεις καν λεφτά για να αγωνιστείς.

    Δεν γνωρίζω την τρέχουσα κατάσταση του συλλόγου, φαίνεται ότι δεν είναι πολύ καλή, αλλά νομίζω ότι αυτό που αρέσει στο μέλος είναι να το αντιμετωπίσει και να πει του πουν την αλήθεια", είπε ο Ισπανός και πρόσθεσε:

    "Να του πεις "άκου, για τα επόμενα δύο-τρία χρόνια θα έχουμε παίκτες από τη Masia. Εάν ο σύλλογος πραγματικά δεν έχει ούτε δεκάρα, τι μπορεί να κάνει;

    Το "Θα υπογράψω τον Χάλαντ" είναι πολύ ωραίο, αλλά πώς το κάνεις; Δεν το λέω γιατί τώρα βγήκε μια φήμη. Λέω Χάλαντ, όπως θα μπορούσα να πω τον Εμπαπέ.

    Πρέπει πάντα να λες την πραγματικότητα, γιατί ο κόσμος έχει δείξει σε όλη την ιστορία του συλλόγου ότι ήταν πάντα εκεί".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ Juan Herrero

  • Ζεράρ Πικέ: Μετά από 14 μήνες επιστρέφει στο ποδόσφαιρο ως προπονητής
    Ζεράρ Πικέ: Μετά από 14 μήνες επιστρέφει στο ποδόσφαιρο ως προπονητής

    Το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τα social media - «Θα μοιραστώ περισσότερες λεπτομέρειες μαζί σας στο τέλος της εβδομάδας», έγραψε στο Twitter

    Πριν από 14 μήνες ο Ζεράρ Πικέ πήρε τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και κρεμάσει τα παπούτσια του σε ηλικία 35 ετών. Ο ίδιος όμως δεν μπορεί να μείνει μακριά από το άθλημα και έτσι είναι έτοιμος να επιστρέψει αυτή τη φορά όχι ως παίκτης αλλά ως προπονητής!

    Με ανάρτηση του στα social media ο Ισπανός πρώην διεθνής κεντρικός αμυντικός και επί σειρά ετών εκ των αρχηγών της Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε πως είναι έτοιμος να ασχοληθεί με την προπονητική. Μάλιστα όπως έκανε γνωστό θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

    «Είναι μία νέα χρονιά και έπειτα από σοβαρή σκέψη, αποφάσισα να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο. Μου λείπει πολύ. Αυτή τη φορά δεν θα είναι ως παίκτης. Θα είναι με την ιδιότητα του προπονητή. Θα μοιραστώ περισσότερες λεπτομέρειες μαζί σας στο τέλος της εβδομάδας», ανέφερε στην ανάρτηση του ο Πικέ.

    Μένει να δούμε ποια θα είναι η ομάδα που θα αναλάβει…

    Μια καριέρα γεμάτη τρόπαια

    Στα 14 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα μέτρησε 611 συμμετοχές, 53 γκολ, 13 ασίστ και έχει κατακτήσει οκτώ πρωταθλήματα, τρία Champions League, ισάριθμα Super Cup Ευρώπης, επτά κύπελλα και έξι Super Cup Ισπανίας. Στην εθνική ομάδα της Ισπανίας συμμετείχε 102 φορές και σήκωσε τόσο το Μουντιάλ του 2010, όσο και το Euro του 2012.

    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ Juan Herrero

  • Shakira: Ο 56χρονος stalker επιμένει ότι η τραγουδίστρια είναι γυναίκα του - Οι αδιανόητες δηλώσεις του στο δικαστήριο
    Shakira: Ο 56χρονος stalker επιμένει ότι η τραγουδίστρια είναι γυναίκα του - Οι αδιανόητες δηλώσεις του στο δικαστήριο

    Οι αρχές της Φλόριντα συνέλαβαν στις 8 Ιανουαρίου έναν 56χρονο άντρα, τον Ντάνιελ Τζον Βαλτιέρ, κατηγορούμενο για παρακολούθηση και παρενόχληση της διάσημης τραγουδίστριας Σακίρα (Shakira). H δίκη πραγματοποιήθηκε και τα όσα υποστήριξε μέσα στην αίθουσα ο κατηγορούμενος ήταν αδιανόητα, καθώς ισχυρίστηκε ότι διατηρεί σχέση μαζί της, κάτι που οδηγεί σε διπλασιασμό της εγγύησης του. Ο δικαστής επέβαλε περιοριστικά μέτρα, απαγορεύοντας κάθε είδους επαφή, ακόμη και μέσω social media, και αύξησε την εγγύηση σε $100,000.

    Η Κολομβιανή τραγουδίστρια μετακόμισε στο Μαϊάμι με τα παιδιά της τον Απρίλιο του 2023 μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ, αλλά η παραμονή τους εκεί φαίνεται να είναι επεισοδιακή.

    Τι ισχυρίστηκε ο 56χρονος στο δικαστήριο

    Απόσπασμα από τα όσα είπε στο δικαστήριο, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει τον άντρα να επιμένει στη «σχέση» τους με τη Σακίρα. Πλήρωσε όμως την επιμονή του αυτή, με τον διπλασιασμό του ποσού της εγγύησης από τον δικαστή. Ο δικαστής είχε ήδη ορίσει εγγύηση 50.000 δολάρια, αλλά μετά τον ισχυρισμό και την επιμονή του κατηγορούμενου ότι η Σακίρα είναι γυναίκα του και της μιλούσε συνέχεια, ο δικαστής αύξησε την εγγύηση στα 100.000 δολάρια.

    Του επιβλήθηκαν ακόμη, περιοριστικά μέτρα, ώστε να μην μπορεί να έχει κανενός είδους επαφή με την Κολομβιανή σταρ, μέσω οποιουδήποτε άλλου τρόπου. Απαιτείται ακόμη, να δίνει το «παρών» στο δικαστήριο. «Όχι κύριε, δεν είναι η σύζυγός σας. Έχω κάποιες ανησυχίες, πραγματικές ανησυχίες αυτή τη στιγμή, επειδή αυτός ο άνθρωπος έχει παραισθήσεις» ακούγεται να του λέει ο δικαστής.

    Ο άνδρας με καταγωγή από το Ελ Πάσο του Τέξας, φέρεται να μοιράστηκε πολλές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τη Σακίρα, οι οποίες παραδόθηκαν στις αρχές από την ομάδα ασφαλείας της στις 3 Ιανουαρίου.

    Εμφανίστηκε στο σπίτι της τραγουδίστριας μόλις πέντε ημέρες αργότερα, στις 12.45 π.μ. με ταξί, πριν συλληφθεί. Ο Βαλτιέρ μπήκε στη φυλακή και εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τρίτη, όπου δήλωσε ότι δεν μπορούσε να συμμορφωθεί με την εντολή να μείνει μακριά από την Κολομβιανή τραγουδίστρια.

    Η ομάδα ασφαλείας της Σακίρα ζήτησε από τον άντρα να σταματήσει να της στέλνει δώρα και να αποφεύγει τη δημοσίευση λεπτομερειών σχετικά μαζί της στο διαδίκτυο. Ωστόσο, η ανησυχία αυξήθηκε όταν εντόπισαν μια ανάρτηση στο Instagram όπου φαίνεται ότι ο Βαλτιέρ καυχιέται πως επισκέφθηκε το σπίτι της στο Μαϊάμι Μπιτς. Επιπλέον, κατηγορήθηκε για παρενόχληση και μίσθωση οχήματος με σκοπό την εξαπάτηση, καθώς δεν πλήρωσε το εισιτήριο των 70 δολαρίων.

    Πηγή: Εthnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ GUILLAUME HORCAJUELO
  • Σακίρα: Έγινε άγαλμα 6 μέτρων στην πατρίδα της, Κολομβία
    Σακίρα: Έγινε άγαλμα 6 μέτρων στην πατρίδα της, Κολομβία

    Οι φωτογραφίες με τους γονείς της και τον δήμαρχο, μπροστά από το άγαλμά της

    Η γενέτειρα της Σακίρα, Μπαρρανκίγια, την τίμησε με ένα άγαλμα ύψους 6 μέτρων. Ο καλλιτέχνης Yino Márques το δημιούργησε έτσι ώστε να παραπέμπει στην πιο δημοφιλή χορευτική κίνησή της, μέσα από το βίντεο κλιπ του «Hips Don't Lie», του 2005.

    Η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες με τους γονείς της αρχικά, να ποζάρουν χαμογελαστοί μπροστά από αυτό. «Με κάνει χαρούμενη να το μοιράζομαι αυτό με τους γονείς μου και ειδικά με τη μητέρα μου στα γενέθλιά της» έγραψε αρχικά.

    Η ανάρτησή της και οι φωτογραφίες

    Στην πορεία ανέβασε στιγμιότυπα της οικογένειάς της με τον δήμαρχο της περιοχής και για την αφιέρωση που της έκαναν, τόνισε: «Είναι πάρα πολύ για τη μικρή μου καρδιά».

    «Μια καρδιά που συνθέτει, γοφοί που δεν λένε ψέματα, ένα απαράμιλλο ταλέντο, μια φωνή που συγκινεί τις μάζες και ξυπόλητα πόδια που βαδίζουν για το καλό της παιδικής ηλικίας και της ανθρωπότητας», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η αφιέρωση. Στη συνέχεια, η Σακίρα ανάρτησε και ένα σχετικό βίντεο.

    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ GUILLAUME HORCAJUELO

  • Πικέ: "Δεν αποκλείω να γίνω πρόεδρος της Μπαρτσελόνα"
    Πικέ:

    Ο Ζεράρ Πικέ μιλώντας στο El Larguero αποκάλυψε πως θα ήθελε κάποια στιγμή να γίνει πρόεδρος, μίλησε για την καθημερινότητά του μακριά από το γήπεδο και σχολίασε τη μεταγραφή του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι.

    Μία σκέψη του για το μελλοντικά του σχέδια αποκάλυψε ο Ζεράρ Πικέ μιλώντας στο El Larguero, ο οποίος μίλησε παράλληλα για τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, αλλά και τη Σαουδική Αραβία, που έχει κάνει μεγάλο μεταγραφικό μπαμ.

    "Δεν μου λείπει το ποδόσφαιρο καθόλου. Είναι ένα στάδιο που πέρασε. Όταν παίρνεις την απόφαση, την παίρνεις. Το να κοιτάς πίσω δεν χρησιμεύει. Πήγε πολύ καλά, ούτε που το ονειρευόμουν. Κέρδισα όλα όσα κέρδισα στην ομάδα της ζωής μου.

    Πίστευα ότι ο Μέσι θα πάει στην Ίντερ Μαϊάμι από την αρχή. Του πρόσφεραν αστρονομικά ποσά, αλλά υπήρχε επίσης η επιλογή να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, κάτι που νομίζω ότι σκέφτηκε.

    Στο Μαϊάμι υπάρχουν πολλοί Λατίνοι, η προσαρμογή θα είναι εύκολη, η ζωή είναι καλή και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του MLS. Φαινόταν δύσκολο για αυτόν να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Δεν ξέρω όλα τα νούμερα του συλλόγου, αλλά από όσα λέγονται στον Τύπο, ήταν μια πολύπλοκη μεταγραφή και δεν έγινε. Δεν έχω πληροφορίες για το αν ήταν εφικτό".

    Εν συνεχεία δήλωσε πως θα έβλεπε τον εαυτό του στο μέλλον στην προεδρία του καταλανικού συλλόγου: "Υπάρχει πολύς δρόμο για να γίνω πρόεδρος της Μπαρτσελόνα. Δεν λέω όχι, αλλά το βλέπω μακρινό", ενώ για το αν θα πήγαινε να παίξει στη Σαουδική Αραβία είπε:

    "Δεν είχα πρόταση κι ούτε θα πήγαινα, πάντα έλεγα ότι ο σύλλογος της ζωής μου ήταν η Μπαρτσελόνα και μετά θα αποσυρόμουν.

    Ήταν πολύ ξεκάθαρο, το ποδόσφαιρο ήταν συνδεδεμένο με την Μπαρτσελόνα. Το να κάνω πράγματα για τα χρήματα δεν είναι ο τρόπος που λειτουργώ. Επενδύουν, καταλαβαίνω ότι είναι και για να επενδύσουν στην εικόνα τους και ο κόσμος του ποδοσφαίρου αλλάζει".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ Juan Herrero
  • Shakira: Σε ένα τρυφερό βίντεο κλιπ τραγουδάει μαζί με τα δύο της παιδιά - Τραγουδούν και παίζουν πιάνο μαζί
    Shakira: Σε ένα τρυφερό βίντεο κλιπ τραγουδάει μαζί με τα δύο της παιδιά - Τραγουδούν και παίζουν πιάνο μαζί

    Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Acrostico» η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα (Shakira) δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο, όπου ο 10χρονος Μίλαν και ο 8χρονος Σάσα ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους φωνητικά μαζί με τη μητέρα τους καθώς παίζουν πιάνο.

    «Φέτος ο Mίλαν έγραψε τραγούδια που με έκαναν να δακρύσω και ο Σάσα πέρασε ώρες στο πιάνο ανακαλύπτοντας τη φωνή του» έγραψε η Σακίρα σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Και οι δύο έχοντας περάσει λίγο χρόνο μαζί μου στο στούντιο ακούγοντας αυτό το τραγούδι, μου ζήτησαν να συμμετέχουν. Το ένιωσαν και το ερμήνευσαν με το δικό τους τρόπο και για τους ίδιους, με το ίδιο πάθος και συναίσθημα ενός ανθρώπου που κουβαλάει τη μουσική μέσα του» πρόσθεσε η ευτυχισμένη μαμά η οποία το αφιέρωσε και στα δυο της παιδιά.

    Μάλιστα το τραγούδι έχει γραφτεί με ένα μοναδικό τρόπο από την τραγουδίστρια. Όπως αναφέρει το Βillboard, με το πρώτο γράμμα από κάθε στίχο της πρώτης στροφής, σχηματίζεται το όνομα του γιου της «Mίλαν» ενώ στη μέση του τραγουδιού το ίδιο γίνεται και με το όνομα του δεύτερου παιδιού της.

    «Μίλαν και Σάσα, είναι τόσο όμορφο να σας βλέπω να ανοίγετε τα φτερά σας και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να με κάνει να νιώθω πιο ολοκληρωμένη από το να είμαι η μαμά σας» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ GUILLAUME HORCAJUELO

  • Shakira: Aποχαιρετά τη ζωή στη Βαρκελώνη και μετακομίζει στο Μαϊάμι μετά τον χωρισμό από τον Πικέ
    Shakira: Aποχαιρετά τη ζωή στη Βαρκελώνη και μετακομίζει στο Μαϊάμι μετά τον χωρισμό από τον Πικέ

    Η διάσημη τραγουδίστρια Σακίρα (Shakira) γνωστοποίησε μέσω ανάρτησή της στο Instagram ότι αποχαιρετά την ζωή της στην Βαρκελώνη και μετακομίζει με τα παιδιά και τους γονείς της στο Μαϊάμι μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ. Με μία εικόνα με την παροραμική θέα της Βαρκελώνης η σταρ έγραψε στα ισπανικά:

    «Εγκαταστάθηκα στη Βαρκελώνη για να δώσω στα παιδιά μου σταθερότητα, την ίδια που ψάχνουμε τώρα σε μια άλλη γωνιά του κόσμου δίπλα στην οικογένεια, τους φίλους και τη θάλασσα. Σήμερα ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο στην αναζήτηση της ευτυχίας τους», σημείωσε η Σακίρα και πρόσθεσε:

    «Ευχαριστώ όλους όσοι έκαναν σέρφινγκ σε τόσα κύματα μαζί μου εκεί στη Βαρκελώνη, την πόλη όπου έμαθα ότι η φιλία είναι αναμφίβολα μεγαλύτερη από την αγάπη. Ευχαριστώ όλους όσοι με ενθάρρυναν εκεί, στέγνωσαν τα δάκρυά μου, με ενέπνευσαν και με έκαναν να μεγαλώσω. Ευχαριστώ το κοινό μου στην Ισπανία που πάντα με κάλυπτε με την αγάπη και την πίστη του. Θα σας ξαναδώ και όπως είπε ο πατέρας μου τόσες φορές, θα τα ξαναπούμε στις στροφές», έγραψε.

    Σύμφωνα με το podcast «Mamarazzi» η Σακίρα έφυγε με τους δύο γιους της από το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης την Κυριακή «προς άγνωστο προορισμό». Η καταλανική εφημερίδα «El Periodico» το περιέγραψε ως το «τελευταίο αντίο» της καθώς στην συνέχεια η οικογένεια θα μετακομίσει στο Μαϊάμι.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ GUILLAUME HORCAJUELO

  • Ζεράρ Πικέ: Μίλησε για την περιβόητη φωτογραφία με τον Ιμπραΐμοβιτς 13 χρόνια μετά
    Ζεράρ Πικέ: Μίλησε για την περιβόητη φωτογραφία με τον Ιμπραΐμοβιτς 13 χρόνια μετά

    Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε 13 χρόνια μετά για τη διάσημη φωτογραφία του με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο parking των εγκαταστάσεων της Μπαρτσελόνα.

    Έχουν περάσει 13 ολόκληρα χρόνια από τότε που ο Ζεράρ Πικέ και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πρωταγωνίστησαν σε μια φωτογραφία που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και συζητήσεις, καθώς εμφανίζονταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο, για πολλούς σε μια κάπως αμήχανη στάση, σαν να ήταν έτοιμοι να φιληθούν.

    Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε τι συνέβη εκείνη την ημέρα στο πάρκινγκ του συλλόγου, όταν και οι δύο αγωνίζονταν για τους Καταλανούς. Ο Πικέ ρωτήθηκε για εκείνη την περίφημη φωτογραφία κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον Ibai Llanos, όπου μιλούν κυρίως για τα όσα συνέβησαν στο Kings League, και δεν δίστασε να πει την αλήθεια του, ξεκαθαρίζοντας ότι η φωτογραφία βγήκε... εκτός πλαισίου.

    «Σε εκείνη τη φωτογραφία βρισκόμαστε στο πάρκινγκ του συλλόγου. Εκεί είναι το αυτοκίνητό μου και τα ΜΜΕ. Θα μπορούσα να φιληθώ με τον Ζλάταν, αλλά όχι στο πάρκινγκ του συλλόγου. Η φωτογραφία είναι εντελώς εκτός... πλαισίου. Το καλύτερο από όλα, ήταν η αντίδραση του Ζλάταν», ανέφερε ο άλλοτε άσος των «Μπλαουγκράνα».

    Piqué, sobre su foto con Ibra.

    🗣️ "En esa foto estamos en el
    parking del club. Está mi coche y está la prensa. Me podría comer la boca con Zlatan, pero no en el parking del club. La foto está totalmente sacada de contexto. Lo mejor de todo, fue la reacción de Zlatan"😳 pic.twitter.com/0YrtQmdiuT

    — Roberto Cristian Aramayo Flores (@Roberto39376505) March 2, 2023

    Όσο για την αντίδραση του Ίμπρα, όπως είχε γίνει γνωστό τότε, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Σουηδό επιθετικό κι αυτός απάντησε: «Όχι, όχι, εσύ και η αδελφή σου ελάτε σπίτι τώρα και θα αποδείξω ότι δεν είμαι γκέι».

    Ο Πικέ είχε κάνει μια αναφορά και στο παρελθόν για το τί συνέβη εκείνη την ημέρα. Είχε πει στο περιοδικό «FourFourTwo» ότι επρόκειτο για παρεξήγηση και ότι είχε πλησιάσει τον Ζλάταν μόνο για να τον συγχαρεί μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του.

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ Juan Herrero

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο