Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 16:52

Καίτη Γαρμπή σε Νίκο Κοκλώνη: «Είναι σίγουρο πλέον ότι έχεις μάτι»

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Δείτε την ανάρτηση της τραγουδίστριας μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον παρουσιαστή να ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Η Καίτη Γαρμπή έκανε τη δική της ανάρτηση στα social media σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Νίκος Κοκλώνης ερευνάται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Η κριτής του J2US, τηλεοπτικού σόου το οποίο παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram μέσω story και τοποθετήθηκε με χιουμοριστική διάθεση.
«Είναι σίγουρο πλέον Νίκο Κοκλώνη πώς έχεις μάτι» έγραψε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια, κάνοντας μία αναφορά σε ένα τραγούδι του παρουσιαστή με τίτλο «Έχω μάτι», το οποίο τραγουδά ο ίδιος στο κλιπ της δημοσίευσής της.
Δείτε την ανάρτηση

bi_koklwnis

Κατερίνα Καινούργιου: «Η αλήθεια θα λάμψει»

Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε τη στήριξή της απέναντι στον φίλο της, ενώ απάντησε και στο ερώτημα, γιατί δεν έδωσε το «παρών» στην κοπή πίτας του Alpha, το οποίο πολύ συνέδεσαν με τις εξελίξεις για τον Νίκο Κοκλώνη.

«Επειδή διαβάζω διάφορα και στα σόσιαλ μίντια με τοξικότητα και χαιρεκακία, και επειδή διαβάζω και κάποια άρθρα που με στεναχωρούν. Ήταν η κοπή πίτας του Alpha και εγώ επέλεξα να μην παρευρεθώ ενώ κα ο Νίκος και όλοι μου είπαν να πάω» είπε αρχικά.

«Όταν νιώθω πώς ένας φίλος μου βάλλεται, εγώ θεωρώ ανθρώπινο σε έναν φίλο μου πραγματικό που αγαπάω, και γνωρίζω τη ψυχή του, και το πόσο κόσμο έχει ευεργετήσει, σε μία στιγμή που εγώ νιώθω περίεργα, να είμαι δίπλα στον φίλο μου. Εγώ το ανθρώπινο το βάζω πάνω από το επαγγελματικό, πάνω από όλα. Τις αξίες της ζωής τις μετράω έτσι. Εγώ τον Νίκο τον αγαπάω πάρα πολύ και είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα λάμψει» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε βίντεο: Κατερίνα Καινούργιου για Νίκο Κοκλώνη: «Η αλήθεια θα λάμψει»

Πηγή: Protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 13:28

Σχετικά Άρθρα

  • Καίτη Γαρμπή: «Μόνο αν μου έλεγε ότι ερωτεύτηκε άλλη γυναίκα θα χώριζα με το Διονύση»
    Καίτη Γαρμπή: «Μόνο αν μου έλεγε ότι ερωτεύτηκε άλλη γυναίκα θα χώριζα με το Διονύση»

    Η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ α τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος και μίλησε ανοιχτά για την καριέρα και την προσωπική της ζωή, αναφερόμενη ιδιαίτερα στη σχέση της με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά.

    «Δε στήνεις τον άλλον στον τοίχο για μία απιστία»

    Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις για την αγάπη, την αμοιβαία κατανόηση και τη διάρκεια της σχέσης της με το σύζυγό της, που μετρά πάνω από 30 χρόνια. Αναφέρθηκε επίσης στις δυσκολίες, που έχουν αντιμετωπίσει, όπως οι διαφωνίες και η ζήλια, ενώ αποκάλυψε ότι μια απιστία δε θα ήταν λόγος χωρισμού. Ωστόσο, τόνισε ότι θα χώριζε αν ο Διονύσης Σχοινάς ερωτευόταν κάποια άλλη.

    Αρχικά, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά που την εντυπωσίασαν στον σύζυγό της. «Από την πρώτη στιγμή είδα στον Διονύση την καλοσύνη του, την καλή του την καρδιά, την γενναιοδωρία του και την ευγένεια του. Ο Διονύσης είναι ένας σύγχρονος ιππότης. Το λέω αλήθεια, αν και ακούγεται υπερβολικό, αυτός με τον Δημήτρη είναι οι πιο ευγενικοί άνθρωποι που έχω γνωρίσει μέχρι τώρα. Και οι δυο. Αυτός ο άνδρας λοιπόν με έκανε να νιώθω βασίλισσα», είπε.

    Στη συνέχεια, εξήγησε: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσε ένας άνδρας με τα εκατομμύρια του, να με κάνει να νιώθω έτσι. Εγώ αυτόν είδα, αυτόν ερωτεύτηκα, για αυτόν χτύπησε η καρδιά μου. Δεν θα μπορούσα να παραβλέψω αυτό που ένιωθα απλά και μόνο, γιατί έπρεπε να ζυγίσω αν ήταν γνωστός, αν ήταν άσημος ή διάσημος, αν είχε λεφτά ή δεν είχε. Αυτά για μένα δεν μετράνε. Ο Διονύσης έχει μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα και αυτό είναι που με κράτησε και με κρατάει τώρα 30 χρόνια. Είμαστε ισότιμοι σε αυτή τη σχέση. Από την μεριά μου ναι, έχουμε κοιμηθεί αρκετές φορές τσακωμένοι. Κρατάω μούτρα, αλλά χωριστά δεν έχουμε κοιμηθεί ποτέ. Γυρισμένη όμως πλάτη, σαν να κοιμάμαι μόνη μου. Κάνω σκηνές ζηλοτυπίας όπως και εκείνος, αλλά όλα γίνονται κόσμια χωρίς φωνές και υστερίες, γιατί ο ένας δεν δίνει δικαίωμα στον άλλον», σημείωσε.

    Όσο για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν ανά διαστήματα και τους θέλουν να χωρίζουν, δήλωσε: «Πολλές φορές μας έχουν χωρίσει τα περιοδικά, αλλά πλέον δεν το βλέπω, δεν το ακούω». Αναφορικά με την απιστία και αν θα αποτελούσε αιτία χωρισμού, απάντησε: «Δεν είναι δυνατόν να χάσεις έναν άνθρωπο τόσο πολύτιμο από τη ζωή σου, γιατί είδε μια γυναίκα ωραιότερη από σένα, μικρότερη από σένα και εκείνη την ώρα κάτι του έκανε κλικ. Κακά τα ψέματα, εμείς οι γυναίκες, όταν κάνουμε παιδί, πέφτουμε πολύ με τα μούτρα σε αυτό και έρχεται ο άνδρας σε δεύτερη μοίρα».

    Πρόσθεσε επιπλέον: «Για εκείνον είναι πάντα η γυναίκα του προτεραιότητα αλλά για εμάς έρχεται πρώτο το παιδί, κακά τα ψέματα. Οπότε λοιπόν όταν δεν υπάρχει αυτό, έρχεται σε δεύτερη μοίρα και περνάνε και 30 χρόνια, δεν μπορείς να τον στήσεις στον τοίχο για κάτι τέτοιο. Να χτυπήσω ξύλο, δε θέλω να μου τύχει και μπορεί να έχει τύχει και να μην το ξέρω, αλλά έχεις κατανόηση, γιατί σκέφτεσαι αν εσύ ήσουν σωστή».

    Τέλος, τόνισε πως ο μόνος λόγος που θα χώριζε με τον Διονύση Σχοινά θα ήταν να έχει ερωτευτεί άλλη γυναίκα. «Αν ο Διονύσης μου έλεγε ότι είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, Θεός φυλάξοι, δεν θα προσπαθούσα ούτε για πέντε λεπτά να του αλλάξω γνώμη. Θα τον άφησα να φύγει γιατί ξέρω ότι, αν σου πει ο άντρας σου πως είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη, το έχεις χάσει το παιχνίδι και απλά με το να προσπαθείς να τον κρατήσεις, γίνεσαι γελοία. Οπότε αυτός θα ήταν ο λόγος που θα χώριζα. Τίποτα άλλο», κατέληξε.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Καίτη Γαρμπή: Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή
    Καίτη Γαρμπή: Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή

    Όσο μας θέλει ο κόσμος είμαστε εδώ, όταν ο κόσμος δεν θα μας θέλει άλλο, θα το καταλάβουμε και θα καθίσουμε σπίτι μας, ανέφερε η τραγουδίστρια

    Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για την έναρξη των εμφανίσεών της στην Κύπρο μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά.
    Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Happy Day».
    «Έχω μεγάλη χαρά, πρώτα απ' όλα γιατί έχω να πάω πάρα πολύ καιρό στην Κύπρο και δεύτερον γιατί στην Κύπρο ζει η αδελφή μου, οπότε τα Σάββατά μου θα είναι γεμάτα αγάπη, παρεΐτσα και σίγουρα έχουμε και ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα να παρουσιάσουμε», είπε αρχικά.

    Δείτε το βίντεο
    Για τον γιο της, σχολίασε: «Δεν μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερό του. Θέλει να κάνει δικά του πράγματα. Θέλει να είναι σε ένα κλαμπ. Εξάλλου, αυτά που κάνει ο Δημήτρης είναι για έναν άλλον χώρο, πιο μοντέρνο, πιο νεανικό, αλλά η μαμά τον θέλει εκεί, να τον έχει κοντά».

    Σε ερώτηση για τα μελλοντικά της σχέδια και το αν θα αποσυρθεί ποτέ από τον χώρο της μουσικής, η Καίτη Γαρμπή απάντησε: «Δεν μπορώ να κάνω σχέδια για πολλά χρόνια μετά. Όσο μας θέλει ο κόσμος είμαστε εδώ. Όταν ο κόσμος δεν θα μας θέλει άλλο, θα το καταλάβουμε και θα καθίσουμε σπίτι μας. Δεν θέλω να πεθάνω επάνω στη σκηνή, Θεός φυλάξοι! Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, στο σπίτι».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Καίτη Γαρμπή: Το χιουμοριστικό δώρο που της έκανε ο Διονύσης Σχοινάς - «Είμαι μια κακομαθημένη σύζυγος»
    Καίτη Γαρμπή: Το χιουμοριστικό δώρο που της έκανε ο Διονύσης Σχοινάς - «Είμαι μια κακομαθημένη σύζυγος»

    Το χιουμοριστικό δώρο που της έκανε ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς, αποκάλυψε η Καίτη Γαρμπή μέσω ενός story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

    Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τους δύο τους να έχουν εκφράσει αρκετές φορές δημόσια την αγάπη του ενός για τον άλλο.

    Με μία δημόσια έκφραση έρωτα ξεκίνησε, άλλωστε, και ο γάμος τους, με τον Διονύση Σχοινά να κάνει την πρόταση στη σύντροφό του λίγο πριν την εκπνοή του 1996, παραμονή Πρωτοχρονιάς, στον «αέρα» εκπομπής του Mega με τη Ρούλα Κορομηλά.

    Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς ανέβηκαν, τελικά, τα σκαλιά της εκκλησίας το 1997, και δύο χρόνια αργότερα απέκτησαν τον γιο τους.

    Καίτη Γαρμπή: Το story με το δώρο του Διονύση Σχοινά

    Αυτήν την περίοδο η Καίτη Γαρμπή απολαμβάνει τις διακοπές της, με την ίδια να μοιράζεται μέσω ενός story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το χιουμοριστικό δώρο που της έκανε ο σύζυγός της.

    Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η τραγουδίστρια καταγράφεται να φοράει ένα λευκό t-shirt πάνω στο οποίο αναγράφεται: «Είμαι μια κακομαθημένη σύζυγος. Έχω έναν απίστευτα ωραίο σύζυγο. Μπορεί να φαίνεται ήσυχος και συγκρατημένος, αλλά ξέρει περισσότερα από όσα λέει, σκέφτεται περισσότερο από όσο μιλάει και παρατηρεί περισσότερα από όσα αντιλαμβάνεστε. Τον αγαπώ και είναι η ζωή μου. Είμαι τυχερή που είμαι γυναίκα του. Ναι, αυτός μου το αγόρασε αυτό».

    Μάλιστα, η Καίτη Γαρμπή έκανε tag και τον σύζυγό της, λέγοντάς του «καλημέρα».

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Αντώνης Ρέμος: Ο Δημητρακόπουλος έδειξε έγγραφο ντοκουμέντο της ΑΑΔΕ - «Πώς είναι δυνατόν να διαρρέεται το πόρισμα;»
    Αντώνης Ρέμος: Ο Δημητρακόπουλος έδειξε έγγραφο ντοκουμέντο της ΑΑΔΕ - «Πώς είναι δυνατόν να διαρρέεται το πόρισμα;»

    Για «βάρβαρα ψέματα» κατηγόρησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος την αρχή για ξέπλυμα χρήματος όσον αφορά την έρευνα για φοροδιαφυγή σε βάρος του Αντώνη Ρέμου.

    Ο δικηγόρος έδειξε έγγραφο της ΑΑΔΕ το οποίο, όπως είπε ότι γράφει πως ο τραγουδιστής, έχει πληρώσει 1.240.000 για τον Ηρακλή.
    «Υπάρχει επίσημο έγγραφο από την ΑΑΔΕ, έρχεται η άλλη Αρχή που καταπολεμά το μαύρο χρήμα και με δήλωσή της στα μέσα ενημέρωσης, που λέει ότι εμείς είμαστε η πηγή, λέει ψέματα βάρβαρα σε βάρος του κυρίου Αντώνη Ρέμου ότι δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ. Αυτός ο πολίτης λοιπόν, πώς να αισθανθεί όταν οι ανεξάρτητες αρχές μας πληροφορούν για καινούργια ψέματα, τα οποία αποδεικνύονται με ντοκουμέντα;», είπε χαρακτηριστικά.

    O Μιχάλης Δημητρακόπουλος επεσήμανε πως «διενεργείται προκαταρκτική εξέταση κατά το στάδιο αυτό. Δεν υπάρχει ποινική δίωξη. Δεν υπάρχει κατηγορία. Είναι ένας πολίτης και τίποτα περισσότερο. Έναντι του νόμου είμαστε όλοι ίσοι και καλώς έγινε η έρευνα, από την Αρχή, η οποία δεν είναι νόμιμη και κάποιος επιχειρεί να τη νομιμοποιήσει».

    Πώς είναι δυνατόν να διαρρέεται το πόρισμα;

    Υπογράμμισε πως ο γνωστός τραγουδιστής δεν ζητάει ιδιαίτερη μεταχείριση και εκφράζει κάποιες απορίες όπως «πώς είναι δυνατόν το πόρισμα της συγκεκριμένης αρχής να διαρρέεται στους δημοσιογράφους και να μην το έχουμε λάβει εμείς στα χέρια μας;».

    Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος πρόσθεσε πως «αυτή η διαρροή είναι που τον προσέβαλε ως άνθρωπο διότι από εκείνη τη στιγμή και πέρα το διαδίκτυο δικαίως τον κατακρεουργεί. Γιατί ένας καλλιτέχνης του βεληνεκούς του Αντώνη του Ρέμου, αν δήλωνε στην πενταετία 50.000 ευρώ, πράγματι είναι προκλητικό».

    Ο ίδιος επεσήμανε πως δύο φορείς που έχουν στα χέρια τους αυτό το πόρισμα. «Η μία είναι η Εισαγγελία, που αποκλείεται η Εισαγγελία Πρωτοδικών να το έχει κάνει. Η δεύτερη είναι η Αρχή καταπολέμησης των προϊόντων που προέρχονται από εγκληματική δραστηριότητα… και η αλήθεια που τον πληγώνει αφάνταστα ότι έγινε μια χρονιά την περίοδο του covid, το '21, όπου τότε όλα τα μαγαζιά ήταν κλειστά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    «Τις χιλιάδες ευρώ που πληρώνει στην εφορία, ο Αντώνης Ρέμος όλα αυτά τα χρόνια, στην πενταετία και πιο παλιά, γιατί η πενταετία ελέγχεται, τα αποκρύπτουν» τονισε σε άλλο σημείο και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω τα ποσά που πληρώνει στην εφορία γιατί ζούμε σε μια περίοδο δύσκολη οικονομικά και επίσης υπάρχει και ανθεί και εγκληματικότητα και μπορεί να τους στοχοποιήσουν. Σας λέω όμως ότι αυτή η διαρροή είναι το παράπονό μας. Πόλεμο δεν ξεκινάμε με τις αρχές. Πόλεμο ξεκινάμε με το ψεύδος απ όπου και να προέρχεται»

    Επιπλέον, ανέφερε πως ο τραγουδιστής συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα συναυλιών, γιατί εργάζονται 100 άνθρωποι.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Διονύσης Σχοινάς: Έχουν γράψει ότι είμαι Ρομά και ότι έχω άλλο παιδί στη Γερμανία
    Διονύσης Σχοινάς: Έχουν γράψει ότι είμαι Ρομά και ότι έχω άλλο παιδί στη Γερμανία

    Στη σχέση του με τη σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή, αλλά και στα ψευδή δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς για τον ίδιο, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Διονύσης Σχοινάς σε συνέντευξη που παραχώρησε.

    Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», εξηγώντας αρχικά ότι βίωσε την επιτυχία από το ξεκίνημα της καριέρας του: «Η δεκαετία του '90 είχε μια μεγάλη αγκαλιά για τους καλλιτέχνες. Το τραγούδι “Ποτέ”, το “Τώρα είναι αργά”, το “Τι τρελά μού ζητάς” -η πρώτη μου δισκογραφία-, είχε πάει πάρα πολύ καλά, ο κόσμος μού τα ζητάει ακόμα μετά από 30 χρόνια».

    Περιγράφοντας ένα περιστατικό με θαυμάστρια που του έχει μείνει αξέχαστο, ο ίδιος είπε: «Μια κοπέλα είχε χαράξει με ξυράφι στο χέρι της το όνομά μου, ήταν λίγο μακάβριο αυτό. Ήρθε στο μαγαζί να βγάλουμε φωτογραφία μαζί, ήταν λίγο κάπως... Αυτό θυμάμαι πολύ έντονα».

    Διονύσης Σχοινάς: Είναι πολύ όμορφα να είσαι με την Καίτη Γαρμπή, ξέραμε από την αρχή ότι θα είμαστε για πάντα μαζί

    Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Διονύσης Σχοινάς αναφέρθηκε και στα ψευδή δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς για τον ίδιο, λέγοντας: «Έχουν γραφτεί πάρα πολλά ψέματα για εμένα, από το ότι είμαι Ρομά, μέχρι ότι έχω άλλο παιδί στη Γερμανία».

    Μιλώντας για τη σχέση του με την επί χρόνια σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή, ο ίδιος ανέφερε: «Είναι η τύχη που έφερε δύο ανθρώπους μαζί που έχουν σχεδόν την ίδια κοσμοθεωρία, σχεδόν τις ίδιες αρχές, που έχουν στο μυαλό τους συγκεκριμένα πράγματα για το πώς θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους και σε αυτά στο 70-80% κολλήσαμε. Κλείσαμε 27 χρόνια γάμου. Θα ζηλέψει ακόμη ο ένας τον άλλο, όταν του δίνει δικαίωμα. Αλλά επειδή είμαστε “γάτες” και έχουν περάσει τα χρόνια, δεν δίνουμε ο ένας δικαίωμα στον άλλον. Με το τραγούδι "Εσένα μόνο" της Καίτης θα χαρακτήριζα τη σχέση μας».

    «Έβαζαν στοιχήματα αν θα είμαστε μαζί με την Καίτη μετά τον γάμο. Δεν υπάρχει κρίση. Μαλώνουμε πάρα πολύ με ευγένεια και με επίπεδο. Δεν υπάρχουν φωνές, δεν υπάρχουν λόγια που θα μείνουν στο κεφάλι του άλλου. Όταν τσακωνόμαστε και ανέβει λίγο η φωνή, εγώ θα πάω μια βόλτα με το αμάξι και σε 3 λεπτά θα γυρίσω πίσω και θα κοιταχτούμε, θα γελάσουμε και θα φιλιόμαστε. Είναι πολύ όμορφα να είσαι με την Καίτη. Δεν ξέρω αν υπάρχει πεπρωμένο ή “γραφτό”, που λένε. Μας έτυχε να βρει ο ένας τον άλλον. Με το που βρεθήκαμε, και πριν παντρευτούμε, ξέραμε ότι θα είμαστε για πάντα μαζί», συνέχισε στο ίδιο θέμα.

    Για τη σχέση του με τον γιο του, ο Διονύσης Σχοινάς είπε: «Η σχέση μου με τον γιο μου είναι αδερφική, ήταν πάντα ο μικρός μου αδελφός. Ξαγρυπνούσαμε τα βράδια μέχρι να γυρίσει ο Δημήτρης σπίτι, είμαστε Έλληνες και έχουμε αυτό το συναίσθημα που δεν το έχει κανένας άλλος λαός στον κόσμο».

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Καίτη Γαρμπή: Νιώθω την ανάγκη να παίρνω θέση για όσα γίνονται στην κοινωνία, δεν φοβήθηκα μήπως βλάψω την καριέρα μου
    Καίτη Γαρμπή: Νιώθω την ανάγκη να παίρνω θέση για όσα γίνονται στην κοινωνία, δεν φοβήθηκα μήπως βλάψω την καριέρα μου

    Δεν γίνεται άνθρωποι σαν κι εμάς, από τη θέση που είμαστε, να μην παίρνουμε θέση, πρόσθεσε

    H Kαίτη Γαρμπή έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη σχέση της με τον Διονύση Σχοινά, τον γιο τους, Δημήτρη, αλλά και τις δημόσιες τοποθετήσεις της για θέματα που αφορούν την επικαιρότητα.
    Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Fay's Time» και αρχικά, ανέφερε για τον σύζυγό της: «27 χρόνια με τον Διονύση Σχοινά είναι σαν λούνα παρκ».
    Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μας αρέσει να είμαστε παιδιά και να παίρνουμε τη ζωή πιο ελαφριά. Να έχουμε μέσα μας την παιδικότητα και να τη βγάζουμε. Βεβαίως, υπάρχουν κρίσεις και τσακωμοί στη σχέση μας. Η σχέση όμως, είναι ισότιμη. Μας κρατάει η αγάπη, ο σεβασμός, η εκτίμηση και ο θαυμασμός. Η ζήλια υπάρχει πάντα, αλλά υπάρχει και αξιοπρέπεια».
    Αναφορικά με τις δημόσιες τοποθετήσεις της και το αν φοβήθηκε ποτέ πως μπορεί να βλάψουν την καριέρα της, είπε: «Δεν φοβήθηκα ποτέ μήπως αυτά που γράφω στα social media βλάψουν την καριέρα μου. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στην κοινωνία μας σε όλα τα επίπεδα και νιώθω την ανάγκη να παίρνω θέση».

    Συμπλήρωσε επίσης: «Δεν γίνεται άνθρωποι σαν κι εμάς, από τη θέση που είμαστε, να μην παίρνουμε θέση. Δεν πρέπει να σπάσουμε αυγά και να ξεβολευτούμε. Δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου. Ήμουν πάντα ευαισθητοποιημένη, σε ό,τι αφορά τη δικαιοσύνη, την ελευθερία των ανθρώπων, την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό».

    Τέλος, αναφέρθηκε στο περιστατικό ανάμεσα στην Αθηναΐδα Νέγκα και τη Μαρίνα Σάττι στα Mad VMA. «Σέβομαι πάρα πολύ και τις δύο. Η πρόθεση της Νέγκα ήταν να κάνει χιούμορ, δεν το είπε για κακό. Το δικαιούται, γιατί είναι σοβαρό πρόσωπο και χαίρει εκτίμησης του χώρου», είπε κλείνοντας.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Χαλκίδα: «Τέσσερα χιλιάρικα εντάξει;» - Στο φως αποκαλυπτικοί διάλογοι μεταξύ της «μεγάλης» της ΔΟΥ και των συνεργατών της
    Χαλκίδα: «Τέσσερα χιλιάρικα εντάξει;» - Στο φως αποκαλυπτικοί διάλογοι μεταξύ της «μεγάλης» της ΔΟΥ και των συνεργατών της

    «Μεγάλη» αποκαλούσαν την προϊσταμένη στη ΔΟΥ Χαλκίδας, που κατηγορείται πως διεύθυνε την εγκληματική οργάνωση που εκβίαζε επιχειρηματίες της περιοχής, προκειμένου να τους απομυζά χρηματικά ποσά.

    Σε αποκαλυπτικό διάλογο που φέρνει στη δημοσιότητα το Star η προϊσταμένη δίνει οδηγίες στους συνεργάτες της για το πως να προσεγγίσουν επιχειρηματίες.

    • Προϊσταμένη: Έχει κόψει εικονικά μεγάλης αξίας πολλές χιλιάδες ευρώ είναι μούσι τελείως και φαίνονται. Που σημαίνει θα πρέπει να τα αφαιρέσει αλλιώς θα βγει φόρος
    • Διεκπεραιώτρια: Ε ας τα αφαιρέσει να βγει φόρος ή αλλιώς πες θα πάμε έτσι
    • Προϊσταμένη: Ναι τέλος πάντων ντάξει άσε θα την φοβίσω λίγο

    Σε άλλο διάλογο η «μεγάλη» συζητά με έναν από τους υφιστάμενους της για το ποσό που θα πάρουν από άλλο επιχειρηματία. Το θύμα, μάλιστα, στέκεται δίπλα του.

    • Υπάλληλος Εφορίας Β.Ε: Μπορείς να μιλήσεις πουλάκι μου;
    • Προϊσταμένη Εφορίας: Ναι
    • Υπάλληλος Εφορίας: Έχει έρθει δίπλα μου, τον έχω. Είναι ο Γ… Του είπα για την Τρίτη, μου λέει επειδή το βιάζεται
    • Προϊσταμένη: Εντάξει
    • Υπάλληλος Εφορίας: Τέσσερα χιλιάρικα εντάξει;
    • Προϊσταμένη: Εντάξει

    Εκτός από τα 10.000 ευρώ που βρήκαν στο γραφείο της προϊσταμένης της, εντοπίστηκαν άλλα 40.750 ευρώ σε ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας του σπιτιού της τα οποία παρέδωσε η ίδια, 10.000 ευρώ κρυμμένα σε συρτάρι και 4.280 ευρώ σε ένα βιβλίο που στην πραγματικότητα ήταν ένα μικρό χρηματοκιβωτιο με κλειδί.

    Υπάρχουν ενδείξεις ότι η προϊσταμένη είχε προσπαθήσει να ξεπλύνει τα χρήματα των εκβιασμών, αγοράζοντας ένα αυτοκίνητο από τον άνδρα της έναντι 7.000 ευρώ ενώ φέρεται να συζητούσε για εργασίες σε ακίνητο συνολικού κόστους 80.000 ευρώ.

    Κοστούμι μίζας» έραβαν στους επιχειρηματίες

    Ορισμένα θύματα αναγκάζονταν να δίνουν μίζα κάθε χρόνο στην προϊσταμένη και τους συνεργάτες της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN και της Μίνας Καραμήτρου.

    Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση επιχειρηματία, ο οποίος την πρώτη φορά αναγκάστηκε να δώσει 5.000 ευρώ για να του ξεμπλοκάρει η επιστροφής φόρου και ένα χρόνο αργότερα αναγκάστηκε να δώσει το ίδιο ποσό.

    «Και φέτος όμως με ενημέρωσαν από το λογιστήριο της εταιρίες ότι έχουν κάνει αίτημα στην εφορία για επιστροφή φόρου χωρίς όμως καμία απάντηση εδώ και δυο μήνες. Ρώτησα την κυρία αν τα χρήματα που έπρεπε να δώσω είναι και φέτος αυτά με της προηγούμενη φοράς και πήρα καταφατική απάντηση. Την επόμενη έβαλα σε ένα φάκελο 5.000 ευρώ τα παρέδωσα στην κυρία και αποχώρησα. Μετά από δυο τρεις μέρες τα χρήματα μπήκαν στον λογαριασμό μου κανονικά», κατέθεσε το θύμα.

    Εντολή για εσωτερικό έλεγχο από την ΑΑΔΕ

    Εντολή για εσωτερικό έλεγχο επί της διαδικασίας επιστροφών φόρων, αλλά και χορήγησης αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας, έδωσε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, μετά την υπόθεση διαφθοράς στην ΔΟΥ Χαλκίδας.

    Ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί τόσο στις ΔΟΥ, δειγματοληπτικά, από όλη την Ελλάδα, σε πρώτη φάση, όσο και στο κεντρικό σύστημα.

    Ταυτόχρονα, συνεχίζεται ο έλεγχος από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΑΑΔΕ στην ΔΟΥ Χαλκίδας, μέσω της εξέτασης και ανάλυσης όλων των αρχείων, δεδομένης και της εντολής του κ. Πιτσιλή για έλεγχο σε βάθος πενταετίας.

    Υπενθυμίζεται ότι οι υποθέσεις ελέγχου μεταφέρονται από την ΔΟΥ Χαλκίδας στα ελεγκτικά κέντρα της Αττικής, και οι ελεγκτές της συγκεκριμένης υπηρεσίας εντάσσονται στα ΕΛΚΕ Αττικής, χωρίς όμως να ελέγχουν υποθέσεις φορολογουμένων της Εύβοιας, όπως και το σύνολο των υπαλλήλων της συγκεκριμένης Εφορίας.

    Προσωρινά κρατούμενες

    Χθες μετά τις απολογίες τους η προϊσταμένη και μια ακόμη υπάλληλος της ΔΟΥ Χαλκίδαςκρίθηκαν προσωρινά κρατούμενες, ενώ ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν δύο υπάλληλοι και οι απολογίες συνεχίζονται για τους υπόλοιπους συλληφθέντες

    Οι δύο γυναίκες, μαζί με τους υπόλοιπους πέντε κατηγορούμενους, οδηγήθηκαν σήμερα (24/5) στις 10:30 το πρωί, στο Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας, προκειμένου να απολογηθούν και τελικά ανακοινώθηκε η προφυλάκισή τους.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Καίτη Γαρμπή: «Ο Φοίβος έγραψε το "Ζήσαμε" ενώ ήξερε ότι είχαμε χωρίσει με τον Διονύση Σχοινά»
    Καίτη Γαρμπή: «Ο Φοίβος έγραψε το

    Η Καίτη Γαρμπή ήταν καλεσμένη το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού, όπου μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την ιστορία των τραγουδιών «Ζήσαμε», «Δώρο Θεού» και «Εσένα Μόνο».

    Συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή, αποκάλυψε ότι όταν τραγούδησε το «Ζήσαμε» με τον Διονύση Σχοινά ήταν χωρισμένοι. «Θυμάμαι ότι στο «Ζήσαμε» κάναμε ένα καταπληκτικό videoclip με τον Διονύση, τότε δουλεύαμε μαζί στον Διογένη, πάρα πολλές ώρες και είχε και σκηνές λίγο ακατάλληλες. Το θέμα όμως είναι ότι εγώ με τον Διονύση εκείνη την εποχή ήμουν χωρισμένη. Δεν ήμασταν μαζί. Το τραγούδι ο Φοίβος το έγραψε ενώ ήξερε ότι είχαμε χωρίσει και, παρόλο που θα έπρεπε να νιώθω λίγο άβολα, ένιωθα μια χαρά με τις σκηνές».

    «Το videoclip για το «Δώρο Θεού» το κάναμε όταν ήμουν έγκυος. Κάναμε μια πρόταση στον σκηνοθέτη να το κάνουμε ασπρόμαυρο και πραγματικά έβγαλε μια γλύκα η φωτογραφία αυτή, μια τρυφερότητα. Απλά δεν φαινόταν όμως πως ήμουν έγκυος, εγώ το είπα», πρόσθεσε.

    «Όταν διάβασα τους στίχους άρχισα να κλαίω»

    Για το τραγούδι «Εσένα μόνο», η τραγουδίστρια εξήγησε: «Είναι ένα τραγούδι σε στίχου του Νίκου Γρίτση και μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου. Θυμάμαι πως όταν το πήρα στα χέρια μου και διάβασα τους στίχους άρχισα να κλαίω. Έκλαιγα ασταμάτητα. Το είπα μια φορά το κομμάτι, αυτό δηλαδή που ακούτε μέχρι σήμερα, και τους είπα: "Σταματάω, δεν μπορώ να συνεχίσω". Ό,τι λοιπόν ακούτε, είναι όπως βγήκε από την πρώτη φορά που το είπα το κομμάτι. Πίστευα ότι είναι ένα ερωτικό κομμάτι και δεν ήξερα ότι ο Νίκος το είχε γράψει για την μητέρα του, την οποία είχε χάσει πρόσφατα».

    Πηγή: ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο