Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 15:07

Μαρία Σολωμού: «Αν έχει κάνει κάτι ο Αλέξης Γεωργούλης, εγώ θα τον κρεμάσω»

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη και για όλα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό και τις καταγγελίες που τον βαραίνουν.

Η Μαρία Σολωμού φιλοξενήθηκε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για τον Αλέξη Γεωργούλη και σχολίασε τις καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού και ευρωβουλευτή.

Μου πήρε αρκετό καιρό να το “ακούσω”

«Να προσπαθήσω να παρακολουθήσω τόσο καιρό τι λέγεται γιατί είμαι πάρα πολύ ταραγμένη. Αποφάσισα ότι, αν και πιστεύω ότι είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για τον οποιονδήποτε να πει το οτιδήποτε, γιατί ό,τι και να πούμε μπορεί να παρερμηνευθεί. Τον γνωρίζω τον Αλέξη από το 1997 τον έχω δει σε όλα του, στα πάνω του, στα κάτω του, στις χαρές του. Με τον Αλέξη έχουμε σχέση ζωής. Μου είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό και να πάρω θέση, και πάντα είμαι με το μέρος των γυναικών. Και μετά το METOO που σοκαριστήκαμε και λέγαμε ναι, κάτι είχε ακουστεί, υπήρχαν ψίθυροι. Σοκαριστήκαμε με το μέγεθος του πράγματος. Το σοκ το πραγματικό για μένα, όταν μου το είπαν το συζήταγα για 15 λεπτά, δεν το χωράει το κεφάλι μου γι΄ αυτά που τον κατηγορούν», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Διαβάστε περισσότερα στο in.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 13:13

Σχετικά Άρθρα

  • Στελέχη του κόμματος “Πράσινο Κίνημα” επισκέφτηκαν εν όψει των Ευρωεκλογών το Δήμο Ήλιδας
    Στελέχη του κόμματος “Πράσινο Κίνημα” επισκέφτηκαν εν όψει των Ευρωεκλογών το Δήμο Ήλιδας

    Ανάμεσά τους και ο Ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης

    Στελέχη του κόμματος «Πράσινο Κίνημα» τα οποία κατέρχονται στις επερχόμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου, υποδέχτηκαν στον Συνεδριακό Κέντρου της Αμαλιάδας στελέχη της δημοτικής αρχής του Δήμου Ήλιδας.

    Ειδικότερα στην έδρα του Δήμου βρέθηκαν, ο νυν Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος κ. Αλέξης Γεωργούλης και ο υποψήφιος με καταγωγή από τον Καρδαμά Αμαλιάδας κ. Κωνσταντίνος Αμπαρτζάκης.

    Οι εκπρόσωποι του Δήμου που παραβρέθηκαν στην συνάντηση ανέπτυξαν διεξοδικά στους δυο υποψήφιους ευρωβουλευτές όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή και γενικότερα ο νομός Ηλείας.

    Ιδιαίτερη μνεία έγινε στον τομέα της αγροτικής παραγωγής, αλλά και στις πράσινες πρακτικές στη γεωργία, όπου το «Πράσινο Κίνημα» -όπως ανέφεραν οι δύο υποψήφιοι- δίνει μεγάλη βαρύτητα.

    Ο κύριοι Γεωργούλης και Αμπαρτζάκης παρουσίασαν αναλυτικά και το Εναλλακτικό Σχέδιο Πράσινης Διακυβέρνησης που έχει εκπονήσει το κόμμα εν όψει ευρωεκλογών, ενώ άκουσαν με προσοχή τις τοποθετήσεις των αντιδημάρχων σε όλα τα ζητήματα.

    Στην συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς Δήμου Ήλιδας οι αντιδήμαρχοι: Διοικητικής Μέριμνας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εξυπηρέτησης του Δημότη κ. Αλέξανδρος Γεωργουλής, Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Ηλεκτροφωτισμού και Ποιότητας Ζωής κ. Ντίνος Τρικόγιας, Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ηλίας Ευσταθόπουλος και Αθλητισμού, Τουρισμού και Νέας Γενιάς κ. Γιώργος Κράλλης.

    georgoulis ilida ep 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Γάμος αλά ελληνικά 3: Κυκλοφόρησε η επίσημη αφίσα της ταινίας - Άφαντος ο Αλέξης Γεωργούλης
    Γάμος αλά ελληνικά 3: Κυκλοφόρησε η επίσημη αφίσα της ταινίας - Άφαντος ο Αλέξης Γεωργούλης

    Το «My Big Fat Greek Wedding 3» με την Τούλα και τη διάσημη οικογένεια Πορτοκάλος έρχεται στη μεγάλη οθόνη στις 8 Σεπτεμβρίου. Η Ρίτα Γουίλσον (Rita Wilson) μοιράστηκε από την προσωπική της σελίδα στο Instagram την επίσημη αφίσα της πολυαναμενόμενης ταινίας την οποία αναδημοσίευσε η δημιουργός Νία Βαρντάλος (Nia Vardalos).

    «Όπα! Η αγαπημένη σας ελληνική οικογένεια κατευθύνεται προς τα πάτρια εδάφη. Νία Βαρντάλος (έγραψε και σκηνοθέτησε αυτή τη φορά) και ολόκληρο το καστ επιστρέφει για το «My Big Fat Greek Wedding 3» μόνο στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου!», έγραψε στη λεζάντα η διάσημη παραγωγός. Η αφίσα που κυκλοφόρησε από την Focus Features με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Κέρκυρας, εκεί που έγιναν τα περισσότερα γυρίσματα δείχνει το πρωταγωνιστικό ζευγάρι και οκτώ από τα αγαπημένα πρόσωπα της «οικογένειας».

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη «η οικογένεια Πορτοκάλος ταξιδεύει στην Ελλάδα για ένα συγκινητικό και ξεκαρδιστικό ταξίδι γεμάτο αγάπη και ανατροπές». Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Έλενα Καμπούρη, Μαρία Βακράτση, Αντρέα Μάρτιν (Andrea Martin), Τζόι Φατόνε (Joey Fatone) ενώ προστέθηκαν νέα πρόσωπα, όπως ο Ηλίας Κακαβάς και η Μελίνα Κοτσέλου.

    Η πρώτη ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά» με προϋπολογισμό μόλις 5 εκατ. δολάρια που κυκλοφόρησε το 2002. σημείωσε εισπράξεις ρεκόρ και χάρισε στη Νία Βαρντάλος μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου.

    Άφαντος ο Αλέξης Γεωργούλης

    Απών από την αφίσα, όπως και από το επίσημο τρέιλερ είναι ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος συμμετέχει στην ταινία. Υπενθυμίζεται πως η Νία Βαρντάλος, μιλώντας πρόσφατα για τον ηθοποιό και βουλευτή, είχε πει: «Με τον Αλέξη Γεωργούλη είμαστε φίλοι 15 χρόνια. Πρέπει να διαβάσω για να μάθω τι έγινε, δεν τα ξέρω όλα. Θα είναι στην ταινία "Γάμος αλά ελληνικά 3"».

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Βίκυ Σταυροπούλου για Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν μου είναι καθόλου εύκολο»
    Βίκυ Σταυροπούλου για Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν μου είναι καθόλου εύκολο»

    «Δεν μου έχει αφήσει ποτέ καμία ρωγμή επιθετικότητας ή βίας» τόνισε στην πρώτη αναφορά που κάνει για τις καταγγελίες που αντιμετωπίζει ο επί χρόνια φίλος της - Δείτε το βίντεο

    Σχεδόν δύο μήνες μετά την είδηση για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Αλέξη Γεωγρούλη, η επί χρόνια φίλη του και τηλεοπτικό του δίδυμο, Βίκυ Σταυροπούλου, αναφέρθηκε στο ζήτημα των καταγγελιών εις βάρος τους για κακοποίηση.
    Η ηθοποιός που υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά ζευγάρια με τον Αλέξη Γεωργούλη στο «Είσαι το ταίρι μου», είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»: «Είναι περιττό να πω ότι αν έχουν υπάρξει θύματα, είμαστε με τα θύματα. Δεν το συζητώ αυτό».
    Δείτε το βίντεο
    Στη συνέχεια, θέλησε να τονίσει ότι: «Όμως, επειδή ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, δεν μου έχει αφήσει ποτέ σε όλες αυτές τις εκφάνσεις της ζωής μας καμία ρωγμή επιθετικότητας, μιας βίας, ενός άλλου τύπου που δεν γνωρίζω... Πήρα ένα ταξί και μου είπε ο οδηγός "μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του;" Μα φυσικά και δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Αλέξης Γεωργούλης: Υπέρ της άρσης ασυλίας του ψήφισε το Ευρωκοινοβούλιο - Το ίδιο και για την Μαρία Σπυράκη
    Αλέξης Γεωργούλης: Υπέρ της άρσης ασυλίας του ψήφισε το Ευρωκοινοβούλιο - Το ίδιο και για την Μαρία Σπυράκη

    Υπέρ της άρσης της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη για την υπόθεση ξυλοδαρμού και βιασμού σε βάρος της Ελένης Χρονοπούλου, τάχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

    Σε δήλωσή της, η συνήγορος του κ. Γεωργούλη, Σταματία Μαλλά, είχε αναφέρει ότι ο ίδιος είχε προτείνει στις αρμόδιες δικαστικές αρχές του Βελγίου να εμφανισθεί και να παράσχει εξηγήσεις, πλην όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω του ότι δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία άρσης της ασυλίας του.

    Παράλληλα, η ολομέλεια του Ευρωβκοινοβουλίου τάχθηκε υπέρ της άρσης της ασυλίας της Μαρίας Σπυράκη. Η κ. Σπυράκη από την πλευρά της είχε δηλώσει:

    «Δεν "κρύφτηκα" πίσω από την ασυλία μου. Αντίθετα, με επιστολή μου προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Νομικών υποθέσεων (JURI) ζήτησα την άρση της ασυλίας μου και την επίσπευση της διαδικασίας. Ουδέποτε κατηγορήθηκα για λήψη αμοιβών συνεργατών μου ή παράνομη εκταμίευση κονδυλίων του προϋπολογισμού. Δεν έχω καμία οικονομική διαφορά με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Εμπιστεύομαι απόλυτα τη Δικαιοσύνη».

    Μετά την εξέλιξη αυτή οι βελγικές Αρχές μπορούν να προχωρήσουν τις έρευνες για τους δύο ευρωβουλευτές.\

    Για τι ερευνάται η Μαρία Σπυράκη

    Σε επιστολή που είχε υποβληθεί από τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας (European Public Prosecutor’s office) με ημερομηνία 15 Δεκεμβρίου 2022 είχε ζητηθεί η άρση της ασυλίας της ευρωβουλευτού λόγω της εν εξελίξει έρευνας για «γεγονότα που μπορεί να αποτελούν εξαπάτηση των οικονομικών συμφερόντων της ΕΕ».

    Υπήρξαν εικαζόμενες παρατυπίες σε δύο περιπτώσεις:

    • Κοινοβουλευτικός συνεργάτης (Accredited Ρarliamentary Αssistant - APA) δεν ήταν παρών στον τόπο εργασίας του στις Βρυξέλλες μεταξύ Νοεμβρίου 2016 και Φεβρουαρίου 2020 για να ασκήσει τα καθήκοντά του
    • Είσπραξη αποζημιώσεων για αποστολές που δεν πραγματοποιήθηκαν από δύο συνεργάτες APA της Σπυράκη μεταξύ Νοεμβρίου 2014 - Φεβρουαρίου 2020 για τον πρώτο, και Ιουλίου 2014 – Φεβρουαρίου για το δεύτερο.

    Η Μαρία Σπυράκη έχει εξοφλήσει στη Βουλή όλα τα αχρεωστήτως καταβληθέντα μέχρι σήμερα ποσά. Ωστόσο, δεν αποκλείεται πιθανή ποινική ευθύνη.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Γεωργούλης: Πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία άρσης της ασυλίας του
    Γεωργούλης: Πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία άρσης της ασυλίας του

    Στις 30 Μαΐου αναμένεται να συζητηθεί η άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, οπότε και συνεδριάζει η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ευρωβουλευτής έχει επικοινωνήσει δύο φορές με την πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα μέσω των επίσημων διαύλων, για διαδικαστικά θέματα που αφορούν το τι μέλλει γενέσθαι στην υπόθεση και όχι για επίσπευση της διαδικασίας.

    Στην περίπτωση που ένας ευρωβουλευτής ζητούσε επίσπευση των διαδικασίων, σε ανάλογη υπόθεση, δεν θα ήταν ο ίδιος αλλά ούτε και η πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου που θα το αποφάσιζε. Αυτή τη στιγμή, το ζήτημα βρίσκεται στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων και αυτή θα αποφασίσει πότε θα οριστεί ο εισηγητής, με πιθανότερη ημερομηνία στις 8 Μάϊου και πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία.

    Η διαδικασία για το ζήτημα άρσης ασυλίας

    Το πρώτο βήμα σε σχέση με την άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη, είναι η εξέταση του φακέλου της υπόθεσης από την Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου. Επί του παρόντος, ο εν λόγω φάκελος δεν έχει παραδοθεί ακόμη από τη βελγική εισαγγελία στο Ευρωκοινοβούλιο.

    Στο επόμενο στάδιο, ύστερα από την ανάλυση της δικογραφίας, θα οριστεί από το Ευρωκοινοβούλιο ένας ειδικός σύμβουλος, ο οποίος θα κληθεί να παράσχει περαιτέρω πληροφόρηση στην Επιτροπή, εν όψει της συζήτησης για την άρση της ασυλίας του. Όπως και να 'χει, η όλη διαδικασία προβλέπεται μακρόχρονη, καθώς μετά από την Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων, ο φάκελος θα διαβιβαστεί στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία θα κρίνει οριστικά για την άρση ή μη της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη.

    Εφόσον γίνει αυτό, ο Αλέξης Γεωργούλης θα κληθεί σε απολογία από τον Βέλγο εισαγγελέα. Παρόλ' αυτά εκφράζεται η βεβαιότητα ότι, λόγω παρέλευσης τριετίας από την τέλεση των αδικημάτων εις βάρος της κας Χρονοπούλου, ο Γεωργούλης δεν θα προφυλακιστεί έως την ημερομηνία της δίκης του, η οποία επίσης θα οριστεί αναλόγως με τα ευρήματα της εν εξελίξει εισαγγελικής έρευνας στις Βρυξέλλες.

    Γενικώς, σύμφωνα με το ποινικό σύστημα του Βελγίου και στην υποθετική περίπτωση καταδίκης του, ο Αλέξης Γεωργούλης αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 5 έως 10 έτη. Αν όμως κριθεί κατά συρροήν δράστης κακοποίησης, τότε η ποινή θα είναι, πιθανώς, βαρύτερη.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Γεωργούλη: «Εδώ βλέπω μια περίεργη ιστορία»
    Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Γεωργούλη: «Εδώ βλέπω μια περίεργη ιστορία»

    «Αυτή την στιγμή έχουμε μόνο την άσκηση μίας ποινικής δίωξης που είναι η αρχή της διερεύνησης, δικαστικά πλέον, μίας καταγγελίας», σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι «μου κάνει εντύπωση η καθυστέρηση 3 ετών» για τη διερεύνησή της.

    Μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο Αλέξης Κούγιας συμπλήρωσε ότι «εδώ βλέπω πραγματικά μία περίεργη ιστορία. Στην Ευρώπη για την εξιχνίαση των εγκλημάτων κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας υπάρχει μία ταχύτατη διαδικασία».

    «Έχουμε μία δικηγόρο που γνωρίζει τα όρια του αυτόφωρου, δεν κάνει καταγγελία εντός του 48ωρου για το αυτόφωρο. Το δεύτερο είναι ακόμη κι εκτός του 48ωρου, αν γίνει καταγγελία για βιασμό, αμέσως πηγαίνει το θύμα στον ιατροδικαστή κι εφαρμόζεται η διαδικασία του εντάλματος συλλήψεως, ούτε αυτό είχαμε εδώ. Μου κάνει εντύπωση η καθυστέρηση των τριών ετών», εξήγησε ο Αλέξης Κούγιας.

    «Εδώ το ζητούμενο είναι αν είναι αλήθεια αυτό που λέει ο κ. Γεωργούλης, ότι τώρα το πληροφορήθηκε. Κι εδώ υπάρχει μία άλλη έλλειψη, υποχρεωτικά πριν ασκηθεί ποινική δίωξη πρέπει να κληθεί ο φερόμενος δράστης να δώσει εξηγήσεις. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ακυρότητα στην διαδικασία», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

    Στην ερώτηση αν ο Αλέξης Γεωργούλης μπορεί να δικαστεί στην Ελλάδα, ο Αλέξης Κούγιας εξήγησε ότι μπορεί να εκτίσει την ποινή του εδώ.

    «Υπάρχει το άρθρο 8 στον Κώδικα που λέει ότι για τον Έλληνα πολίτη υπάρχει μία δυσμενέστατη πρόβλεψη νομική. Μπορεί αν δικαστεί και στο Βέλγιο και στην Ελλάδα. Αυτό που μπορεί να ζητήσει ο κ. Γεωργούλης είναι να εκτίσει την ποινή στην Ελλάδα», υπογράμμισε ο δικηγόρος.
    «Η Δικαιοσύνη νοσεί εδώ και πολλά χρόνια»

    «Η Δικαιοσύνη νοσεί εδώ και πολλά χρόνια. Η κομματικοποίηση στην δικαιοσύνη ήταν μία τραγική εξέλιξη, φτάσαμε στο σημείο πολλές φορές να μην αξιολογείται η επάρκεια του δικαστή ή η εντιμότητα του. Αυτό πρέπει να αλλαχθεί, γιατί χωρίς το αίσθημα του πολίτη προς την Δικαιοσύνη δεν υπάρχει Δημοκρατία. Η ηγεσία της Δικαιοσύνης είναι συνήθως μία κομματική επιλογή», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

    Στην ερώτηση τι θα πρέπει να αλλάξει στην ηγεσία της επιλογής του Αρείου Πάγου ή του Συμβουλίου Επικράτειας, ο Αλέξης Κούγιας πρότεινε:

    «Η μία λύση θα ήταν η επιλογή να γινόταν μεταξύ των δικαστών, αλλά αυτό θα ήταν ακόμα χειρότερο, γιατί όπως σε όλες τις ενώσεις, οι ενώσεις των δικαστών είναι σωματεία κι εκεί υπάρχουν και πάλι οι αντιπάθειες και υπάρχουν και προβλήματα δικαστών εναντίον άλλων δικαστών».

    Σχετικά με τις επιβαλλόμενες ποινές, ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε ότι «έχουμε μία ακραία αυστηροποίηση των ποινών, επί Νέας Δημοκρατίας έγινε μία ανατροπή στον Ποινικό Κώδικα. Όμως, τολμώ να πω ότι αυτή η αλλαγή έγινε αντικείμενο κομματική εκμετάλλευσης. Η αλλαγή ήταν εξαιρετική, όσον αφορά στην προσαρμογή και του Ποινικού κώδικά και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας στα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.

    Η Επιτροπή επεξεργάστηκε αυτούς του κώδικες και ξεκίνησε μία μεγάλη συζήτηση ότι τους έφερε εσπευσμένα και δεν πέρασαν από την διαδικασία της δοκιμασίας. Τότε αμέσως μετά τις εκλογές ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης, είχε κάποια αντανακλαστικά περίεργα».

    Πηγή: newsit.gr

  • Αλέξης Γεωργούλης: Στις 8 Μαΐου ορίζεται εισηγητής για την άρση ασυλίας
    Αλέξης Γεωργούλης: Στις 8 Μαΐου ορίζεται εισηγητής για την άρση ασυλίας

    Στις στις 8 Μαΐου πρόκειται να οριστεί εισηγητής για την υπόθεση Γεωργούλη στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

    Ωστόσο, δεν είναι ακόμη γνωστό πότε το ζήτημα θα συζητηθεί στην Επιτροπή, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

    Πιθανές ημερομηνίες είναι οι 24 ή 25 Απριλίου καθώς και η Κυριακή 30 Μαΐου.

    Αναφορικά με το πότε αναμένεται η άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη διευκρινίζεται πως αυτό εξαρτάται από τις πιέσεις που θα ασκηθούν. Όπως επισημαίνεται, μετά την ολοκλήρωση της Ολομέλειας του ΕΚ στο Στρασβούργο, αναμένεται πότε η συζήτηση θα μεταφερθεί στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων. Εάν δεν συζητηθεί τώρα πάει σε ένα μήνα, τέλος Μαΐου.

    Παράλληλα, τονίζεται πως όλα εξαρτώνται από πότε θα ξεκινήσει η συζήτηση στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων για να προχωρήσει η υπόθεση. Μόλις το ζήτημα πάει στην Επιτροπή, ο Αλέξης Γεωργούλης θα κληθεί να μεταφέρει την δική του άποψη.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Τσαπανίδου σε Οικονόμου για Γεωργούλη: Δεν είμαστε όλοι το ίδιο, για αυτό στη ΝΔ ας είναι πιο προσεκτικοί και μετρημένοι
    Τσαπανίδου σε Οικονόμου για Γεωργούλη: Δεν είμαστε όλοι το ίδιο, για αυτό στη ΝΔ ας είναι πιο προσεκτικοί και μετρημένοι

    Στην αντεπίθεση κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου πέρασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, με αφορμή αναφορές του πρώτου στην υπόθεση Γεωργούλη.

    «Μια υπόθεση που μας έχει σοκάρει όλους είναι απαράδεκτο και ανήθικο να γίνεται εργαλείο κομματικής εκμετάλλευσης. Ο κ. Οικονόμου ξεχνά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αντέδρασε ακαριαία -σε 15 λεπτά- μόλις έγινε γνωστή η καταγγελία», σημείωσε η κ. Τσαπανίδου και συνέχισε:

    «Γιατί είμαστε με τα θύματα. Πάντα και αδιαπραγμάτευτα. Άραγε μπορεί να πει το ίδιο και η Νέα Δημοκρατία; Με παρελθόν στη συγκάλυψη, θα έπρεπε να είναι πιο φειδωλή αντί να αφήνει τα στελέχη της δυο μέρες τώρα να χυδαιολογούν. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Γι’ αυτό ας είναι πιο προσεκτικοί, πιο μετρημένοι».

    Πηγή: Ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch