Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 16:52

Σταυρούλα Χρυσαειδή για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Απλά ήθελαν να κάνουν κάποιον ντόρο, κάποια στρατηγική»

Γράφτηκε από την
Ad Slot

«Μπορεί να υπάρχει φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα» δήλωσε η πρώην παίκτρια του Survivor

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» για τις φήμες ότι ήταν ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ αναφέρθηκε και στη φιλία της με τον Στέλιο Χανταμπάκη.
«Τίποτα δεν έχει γίνει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Έγινε τόσος ντόρος για το τίποτα. Δε μπορώ να καταλάβω. Τα προσωπικά μου δεν αφορούν κανέναν και ειδικά για παίκτες του Survivor. Απλά ήθελαν να κάνουν κάποιον ντόρο, κάποια στρατηγική. Μπορεί να υπάρχει φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα, δεν είναι πάντα το ερωτικό κομμάτι στη μέση. Ήμασταν μόνο δυο βδομάδες στην ίδια ομάδα. Προς το τέλος ξανακάναμε παρέα. Ό,τι υπάρχει μεταξύ μας είναι καθαρά φιλικό. Αν είχε συμβεί αυτό που λέγανε θα έπρεπε να έχει ενοχλήσει εμένα», ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.
Δείτε το βίντεο
Η ίδια πρόσθεσε στη συνέχεια: «Κάνω παρέα με τον Στέλιο Χανταμπάκη, ήρθαμε πολύ κοντά από το ταξίδι, πριν καν φτάσουμε στον Άγιο Δομίνικο. Προτίμησα να τον γνωρίσω και να αφήσω όλα αυτά που έλεγαν τότε, γιατί ξέρουμε τι γίνεται με το μοντάζ. Είναι υπέροχος».
Στο τέλος, η πρώην παίκτρια του Survivor δήλωσε: «Είναι τιμή μου να λέει ο κόσμος ότι είμαι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει από το Survivor. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα συμβεί ή ότι κάποιος θα το πει, με τιμά».
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 13:37

Σχετικά Άρθρα

  • Survivor: Λιποτάκτης η Γεσθημανή - Θα τη συλλάβει η Στρατονομία στο αεροδρόμιο
    Survivor: Λιποτάκτης η Γεσθημανή - Θα τη συλλάβει η Στρατονομία στο αεροδρόμιο

    Ιστοσελίδα που ειδικεύεται σε στρατιωτικά θέματα τονίζει πως μέσα στις επόμενες ώρες θα συλληφθεί η παίκτρια του reality επιβίωσης

    Στο αεροδρόμιο της Αθήνας όπου θα την περιμένει η Στρατονομία για να την συλλάβει, αναμένεται να προσγειωθεί σήμερα η υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων Γεσθημανή Κουτούζογλου, κατηγορούμενη ως λιποτάκτης εξωτερικού από τη Μονάδα της.

    Πιο συγκεκριμένα, η Γεσθημανή κατηγορείται από το ΚΕΑΠ, σύμφωνα με το άρθρο 36 του στρατιωτικού ποινικού κώδικα, ότι κατά τη διάρκεια της κανονικής της άδειας, πήγε στο εξωτερικό και διέμεινε σε άλλη χώρα πάνω από τρεις ημέρες χωρίς να έχει εξασφαλίσει άδεια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΓΕΣ επικοινώνησε με την παραγωγή του Survivor ώστε να ενημερωθεί η υπαξιωματικός των ειδικών δυνάμεων για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Ενημερώθηκε για την κατηγορία που αντιμετωπίζει και αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να παρουσιαστεί ενώπιον του στρατιωτικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ταξίδι ξεκίνησε χθες και αναμένεται σήμερα να έρθει στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, όπου θα την περιμένουν στελέχη του Τάγματος Στρατονομίας για να την συλλάβουν και να την οδηγήσουν στον εισαγγελέα.

    Παράλληλα, από την πλευρά του ΓΕΣ έχει ξεκινήσει και πειθαρχική διαδικασία για το θέμα.

    Η ποινή που θα αντιμετωπίσει αν κηρυχθεί λιποτάκτης εξωτερικού είναι κάθειρξη έως 10 χρόνια ή φυλάκιση 2 ετών.

    Πηγή: newsbomb.gr

  • Ο Ντάνιελ Νούρκα αποκάλυψε τι θα κάνει με τα χρήματα από το Survivor - Το απίστευτο ποσό που κέρδισε συνολικά
    Ο Ντάνιελ Νούρκα αποκάλυψε τι θα κάνει με τα χρήματα από το Survivor - Το απίστευτο ποσό που κέρδισε συνολικά

    Στο πώς σκέφτεται να αξιοποιήσει τα χρήματα που κέρδισε από το Survivor, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου του reality επιβίωσης, Ντάνιελ Νούρκα, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

    Ο ηθοποιός και νικητής του Survivor 2024, που κατάφερε να επικρατήσει των αντιπάλων του και να κερδίσει 100.000 ευρώ, εκτός από το μεγάλο έπαθλο, έχει να διαχειριστεί και τα χρήματα που θα λάβει ως αμοιβή για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

    Ντάνιελ Νούρκα: Πώς θα αξιοποιήσει τα χρήματα που έβγαλε από το Survivor

    Συγκεκριμένα, ο 27χρονος είχε κάνει συμφωνία με τον ΣΚΑΪ και την Acun Medya για συγκεκριμένη αμοιβή για κάθε εβδομάδα παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο, η οποία θα προστεθεί στις 100.000 που έλαβε ως έπαθλο για τη νίκη του.

    Ο ίδιος πέρασε 23 εβδομάδες εντός Survivor, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε συμφωνήσει να αμείβεται με 5.000 ευρώ την εβδομάδα, επομένως συγκέντρωσε 115.000 ευρώ, οι οποίες προστίθενται στο χρηματικό έπαθλο του νικητή, με αποτέλεσμα ο Ντάνιελ Νούρκα να επιστρέφει στην Ελλάδα πλουσιότερος κατά 215.000 ευρώ.

    Μιλώντας στην εκπομπή «Fay’s Time» αναφορικά με το πώς θα αξιοποιήσει το προαναφερθέν ποσό, ο Ντάνιελ Νούρκα είπε: «Οικονομικά ενισχύθηκα αρκετά, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Αρχικά θέλω να κάνω διακοπές να ξεκουραστώ και να συνειδητοποιήσω ότι το παιχνίδι τελείωσε, να έρθω σε επαφή με την πραγματικότητα. Μετά δεν ξέρω. Μου αρέσει πάρα πολύ η εστίαση, την αγαπώ. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου, αλλά ως επένδυση σίγουρα κάτι θέλω να κάνω με τα χρήματα, γιατί κάποια στιγμή όλα τελειώνουν».

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Survivor 2024: Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ο νικητής - Δείτε όσα έγιναν στον Μεγάλο Τελικό
    Survivor 2024: Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ο νικητής - Δείτε όσα έγιναν στον Μεγάλο Τελικό

    Ο Σάκης Κατσούλης, η... μεταμόρφωση της Χρύσας, η σπόντα για τη φιλία, οι εμφανίσεις του τελικού που ξεχώρισαν, η μεγάλη απουσία και η μάχη για τα 100.000 ευρώ

    Αν και είχε χαρακτηριστεί το αουτσάιντερ του Μεγάλου Τελικού του Survivor 2024 τελικά ο Ντάνιελ Νούρκα διέψευσε τις προβλέψεις και με εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να επικρατήσει των Φάνη Μπολέτση και Κατερίνας Δαλάκα και να σηκώσει το έπαθλο του φετινού ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.
    Στις πρώτες του δηλώσεις, αμέσως μετά τη νίκη του, ο Ντάνιελ Νούρκα αφιέρωσε τη νίκη στους γονείς του, καθώς είπε πως “είναι οι πραγματικοί Survivors της ζωής”. Ευχαρίστησε, επίσης, τους φίλους του και τον κόσμο που τον στήριξε, αλλά και τους συμπαίκτες του που του συμπαραστάθηκαν στα δύσκολα.
    “Θέλω να δώσω ένα τεράστιο μπράβο στον εαυτό μου, που άντεξα” είπε, καταλήγοντας ο Ντάνιελ Νούρκα.
    Από την πλευρά του ο Φάνης Μπολέτσης, ο οποίος έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, δήλωσε περήφανος για τον Ντάνιελ και είπε πως, αν και στεναχωριέται που έχασε ο ίδιος, χαίρεται για τον φίλο του.
    Στον τελικό το βράδυ της Τετάρτης (26/6) στο Γαλάτσι και στο πλευρό του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού βρέθηκε και ο Σάκης Κατσούλης που κέρδισε δύο φορές το τρόπαιο για να σχολιάζει τους αγώνες των τριών φιναλίστ.
    Ο στίβος έχει διαφορές σε σχέση με τον ημιτελικό της Τρίτης, τόσο στα περάσματα, όσο και στον βαθμό δυσκολίας. Ενώ ο τελικός στόχος έχει κι αυτός αλλάξει για την περίσταση του τελικού. Τα ματσαρίσματα έγιναν με κλήρωση και οι Ντάνιελ, Φάνης και Κατερίνα ξεκίνησαν την μάχη για τα 100.000 με επτά ζωές, ενώ στα run υπήρχε rotation ανάμεσα στους φιναλίστ.
    Πρώτη τις ζωές της έχασε η Κατερίνα Δαλάκα. Η νικήτρια του Survivor το 2019 και τέσσερις φορές φιναλίστ τερμάτισε στην 3η θέση.
    Μετά τον αποκλεισμό της, η Κατερίνα Δαλάκα “έσπασε” στην αγκαλιά του αδερφού της, εμφανώς συγκινημένη. «Δεν κλαίω γιατί έχασα, κλαίω γιατί τελείωσε» δήλωσε και ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά πως ήταν η τελευταία της συμμετοχή.
    Η μάχη για το μεγάλο έπαθλο συνεχίστηκε με τους δύο συμπαίκτες στην Μπλε ομάδα. Ο Γιώργος Λιανός πριν τον τελικό αγώνα μίλησε με τις μητέρες των δύο παικτών.
    Όταν οι φιναλίστ επέστρεψαν στο στίβο μάχης για τον αγώνα που θα καθόριζε το νικητή, ο Ντάνιελ Νούρκα έχοντας και το πλεονέκτημα των 5 ζωών έναντι της μίας που είχε ο Φάνης Μπολέτσης τελείωσε την υπόθεση τίτλος και πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου.

    Η είσοδος των φιναλίστ

    Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε το βράδυ της Τετάρτης τους τρεις φιναλίστ στο Άλσος Γαλατσίου, όπου είχε στηθεί ο στίβος μάχης, όπου θα αγωνιζόντουσαν.

    Κατά την είσοδό τους οι Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούκρα, καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό, που συγκεντρώθηκε στο Γαλάτσι για να δει από κοντά ποιος θα είναι ο φετινός νικητής του ριάλιτι επιβίσης.

    «Survivors, κυρίες και κύριοι, καλώς ήρθατε στον μεγάλο τελικό του φετινού Survivor. Απόψε, οι τρεις φιναλίστ παλεύουν για το βαρύτιμο τρόπαιο. Είμαστε και πάλι εδώ για τελευταία φορά φέτος, να δούμε αν ο Φάνης Μπολέτσης, η Κατερίνα Δαλάκα ή ο Ντάνιελ Νούρκα κερδίσουν αυτό το βαρύτιμο τρόπαιο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ», είπε ο Γιώργος Λιανός και υποδέχτηκε τους παίκτες.
    Οι τρεις φιναλίστ πήραν τις θέσεις τους μπροστά στον παρουσιαστή και στη συνέχεια, στην οθόνη προβλήθηκαν τρία αφιερωματικά βίντεο για εκείνους, από την πορεία τους στο παιχνίδι.

    «Κοιμηθήκαμε 7 το πρωί», είπαν με μία φωνή οι παίκτες. «Η αλήθεια είναι ότι αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι μοναδικό. Υπήρχε ένταση, γι' αυτό δεν μπορέσαμε να κοιμηθούμε. Συζητούσαμε το χθεσινό που ζήσαμε, το ευχαριστηθήκαμε πολύ και έχουμε αγωνία για τον σημερινό αγώνα», είπε στη συνέχεια, η Κατερίνα Δαλάκα.
    Ο Φάνης Μπολέτσης με τη σειρά του είπε: «Ήταν απίθανη εμπειρία. Συγχαρητήρια και στον Γιώργο και στα άλλα δύο παιδιά που προκρίθηκαν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο από την αρχή του παιχνιδιού, μένει άλλο ένα παιχνίδι. Η συγκέντρωση είναι το παν και το καθαρό μυαλό, οπότε βάλε μας να αγωνιστούμε Γιώργο».

    Τέλος, ο Ντάνιελ Νούρκα ανέφερε: «Όπως και στη μονομαχία, πήρα το τελευταίο εισιτήριο πάλι. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, υπερβολικά χαρούμενος που ξαναβιώνω αυτή την εμπειρία. Στόχος μας ήταν ο τελικός και το καταφέραμε, τώρα στόχος μας είναι η κούπα και πάμε να δούμε τι θα γίνει».

    Οι πιο αστείες στιγμές και τα highlights από τα παιχνίδια της Καραϊβικής
    Η σπόντα της Ασημίνας στην Κατερίνα

    Μία σπόντα στην Κατερίνα Δαλάκα «πέταξε» η Ασημίνα Χατζηανδρέου, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor.

    Όταν ήρθε η ώρα της πρώην παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης να μιλήσει για τις πιο δύσκολες στιγμές που έζησε στον Άγιο Δομίνικο, έκανε και μια αναφορά στις φιλίες που υπήρξαν εκεί μέσα.

    Αρχικά, αναφέρθηκε ωστόσο, στις δυσκολίες που πέρασε. «Ήταν πολλές, αλλά νομίζω ότι εκεί που ήταν η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έσπασα το χέρι μου. Είπα και στην παραγωγή να αποχωρήσω από το παιχνίδι και τους ευχαριστώ και δημόσια που μου έδωσαν αυτό το χρονικό διάστημα και την ιατρική περίθαλψη στο παιχνίδι να μπορέσω να συνεχίσω», είπε χαρακτηριστικά.

    Δείτε το βίντεο:
    Στη συνέχεια, ευχαρίστησε την παραγωγή για όσα της προσέφερε, ενώ μίλησε επιπλέον, για τους τρεις φιναλίστ. «Όταν αποχώρησα κι όσο έβλεπα τους τραυματισμούς των παιδιών, συγκινήθηκα. Και τώρα συγκινούμαι, γιατί όντως εκεί μέσα υπάρχουν πολλές κακουχίες, που σε ωριμάζουν, σε δυναμώνουν. Τα τρία παιδιά που κάθονται στην καρέκλα είναι πολύ ικανά για να κάθονται σε αυτό το σημείο και πολύ καλοί παίκτες», δήλωσε.

    Τέλος, έριξε την σπόντα της στην Κατερίνα Δαλάκα αναφορικά με τις φιλίες μέσα στο παιχνίδι. «Όντως οι φιλίες στο παιχνίδι Κατερίνα, είναι πολύ σημαντικές για να συνεχίζεις και να έχεις ψυχολογία», είπε.

    Υπενθυμίζεται πως οι δύο παίκτριες ήταν πολύ κοντά τόσο στον φετινό, όσο και στον προηγούμενο κύκλο του Survivor, όμως κατά τις τελευταίες μέρες της παραμονής της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο ριάλιτι, η Κατερίνα Δαλάκα είχε απομακρυνθεί από κοντά της, όπως και ο Αλέξης Παππάς.

    Η... μεταμόρφωση της Χρύσας και το «φλερτ» με τον Ρικουνάκη

    Ιδιαίτερα ανανεωμένη εμφανίστηκε η Χρύσα Χατζηγεωργίου στον τελικό του Survivor.

    Ενώ προβάλλονταν βίντεο από διάφορες στιγμές του ριάλιτι στη μεγάλη οθόνη, που στήθηκε στο Άλσος Γαλατσίου, η παραγωγή έδειξε και ένα κλιπ, αφιερωμένο στο φλερτ του Ρικουνάκη με τη Χρύσα.
    Τότε, οι κάμερες έπεσαν πάνω στην πρώην παίκτρια του Survivor, με το κοινό να μένει άφωνο με τις αλλαγές στην εμφάνισή της.

    Η παίκτρια της μπλε ομάδας που ήταν ξανθιά κατά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, εμφανίστηκε με καστανά μαλλιά κι ιδιαίτερα αλλαγμένη.

    «Στόχος μου ήταν να τον αποσπάσω», δήλωσε η Χρύσα για τον Ρικουνάκη.
    Η Χρύσα έδειξε να στηρίζει τον Φάνη Μπολέτση κατά τη διάρκεια του τελικού.
    Οι εμφανίσεις του τελικού που ξεχώρισαν και η μεγάλη απουσία

    Μπορεί ο Rob James Seymour που αγωνίστηκε 5 εβδομάδες στη μπλε ομάδα των Μαχητών να απουσίαζε από τον τελικό στο Γαλάτσι, καθώς βρισκόταν στην Αλόννησο για να γιορτάσει τα γενέθλια της συζύγου του, όμως οι υπόλοιποι survivors ήταν εκεί για δεύτερη ημέρα με κάποιους να... κλέβουν ξανά τις εντυπωσεις με την εμφάνισή τους.

    Ανάμεσά τους η Ζωή Ασουμανάκη, ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο Σάββας Γκεντσόγλου, ο Σταμάτης Ταλαδιανός, η Μαριλίνα Βακονδίου, η Aira Adomaityte, ο Σωτήρης Λαμάι, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Χρήστος Βολικάκης.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ζωή Ασουμανάκη: Μπαίνει στο Survivor μία από τις 15 πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου
    Ζωή Ασουμανάκη: Μπαίνει στο Survivor μία από τις 15 πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου

    Το 22χρονο μοντέλο από την Κρήτη, που είχε συμμετάσχει στον διαγωνισμό «Miss International 2023», είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην Ομάδα των Διασήμων

    Η Ζωή Ασουμανάκη, το 22χρονο μοντέλο, είναι η νέα παίκτρια που μπαίνει στο Survivor 2024 στην ομάδα των Διασήμων.
    Το μοντέλο με καταγωγή από την Κρήτη συμμετείχε τον Οκτώβριο στα καλλιστεία «Miss International 2023» όπου κατάφερε να κατακτήσει μία θέση ανάμεσα στις 15 πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου.
    Λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, η Ζωή Ασουμανάκη έκανε κάποιες δηλώσεις στο «Fay’s Time».
    Αρχικά, ανέφερε: «Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη. Βέβαια περίμενα να πάω με την πρώτη φουρνιά των παικτών. Έκανα λίγη υπομονή, μπαίνω μετά, χαίρομαι πάρα πολύ εννοείται, καλό αυτό από τη μια γιατί έχω δει τα πράγματα λίγο πώς είναι, πώς έχουν κινηθεί οι παίκτες, τον χαρακτήρα του κάθε παίκτη».

    Δείτε το βίντεο
    Για τον πρώτο άνθρωπο που έμαθε την είδηση ότι θα πάει στο ριάλιτι, απάντησε: «Ο πρώτος άνθρωπος που το έμαθε ήταν η μητέρα μου. Τσίριζε, μου έλεγε: "Τέλεια, θα σε παρακολουθούμε, θα σε στηρίζουμε, θα είμαστε εκεί. Να προσέχεις, τι θα τρως εκεί πέρα και μην τρως ότι καρπούς και φρούτα βρίσκεις εκεί"».

    Με τις τρεις λέξεις με τις οποίες θα χαρακτήριζε τον εαυτό της, η Ζωή Ασουμανάκη είπε: «Θα έλεγα δυναμική, τελειομανής, πεισματάρα».

    Επίσης, πρόσθεσε σχετικά με το διαγωνιστικό ριάλιτι: «Θα έλεγα ότι με όλους θα μπορούσα να τα έχω καλά, αλλά μην καταπατάς και την καλοσύνη μου γιατί εκεί αλλάζει η Ζωή και γίνεται μια άλλη. Από τις αντίπαλες παίκτριες θα έλεγα μέχρι τα τωρινά δεδομένα που έχω δει πολύ καλές επιδόσεις έχει η Δώρα. 2 φορές που έχει παίξει με τη Δαλάκα, έχει νικήσει και τη Δαλάκα. Κλασικά ο Ντάνος [είναι ο αγαπημένος μου νικητής από προηγούμενα Survivor]. Είναι ένας παίτκης πολύ προσγειωμένος, είχε έναν στόχο, τα κατάφερε, έγινε πάρα πολύ αγαπητός από το κοινό, οπότε πιστεύω ότι όλοι θα θέλαμε να είχαμε μια αντίστοιχη πορεία».
    Σχετικά με την προσωπική της ζωή η Ζωή Ασουμανάκη σχολίασε: «Αφήνω πίσω έναν έρωτα, είναι αυτός στην Κρήτη, είμαι και Κρητικιά. Είμαστε καλά, με στηρίζει και είναι δίπλα μου σε όλο αυτό και χαίρομαι που έχω έναν άνθρωπο υποστηρικτικό, ο οποίος καταλαβαίνει αυτό που κάνω και δεν έχουμε θέματα και χαίρομαι γι' αυτό».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Κώστας Παπαδόπουλος: Η αποκάλυψη για το αστρονομικό ποσό που συμφώνησε ο Τζέιμς Καφετζής για να μπει στο "Survivor"
    Κώστας Παπαδόπουλος: Η αποκάλυψη για το αστρονομικό ποσό που συμφώνησε ο Τζέιμς Καφετζής για να μπει στο

    Με αφορμή την πρεμιέρα του "Survivor", η κάμερα της εκπομπής "Καλύτερα δε γίνεται" και ο δημοσιογράφος, Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας συνάντησαν τον Κώστα Παπαδόπουλο.

    Ο ζαχαροπλάστης απάντησε για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ έκανε αποκαλύψεις για την αμοιβή που είχε συμφωνήσει ο Τζέιμς Καφετζής.

    Έχω αγαπήσει το Survivor και φέτος είναι πολύ δίκαιο γιατί δεν ψηφίζει ο κόσμος και είναι αγωνιστικό. Ο Τριαντάφυλλος, ο Μαρτίκας και ο Μπάρτζης θα διστάσουν να μπουν στο παιχνίδι, γιατί δεν θα υπάρχει η στήριξη από τον κόσμο, θα είσαι μόνος σου. Μόνο τον Λιανό θέλω να δω, κανέναν άλλον. Εγώ πάντα ήμουν μόνος μου, δεν ήμουν ποτέ σε καμία κλίκα. Από τους Μαχητές ξεχώρισα τον μονομάχο και από τους Διάσημους ο Αλέξης Παππάς έχει το διπλό χρόνο στο βίντεο της παρουσίασης", είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

    Ο Κώστας Παπαδόπουλος πρόσθεσε στη συνέχεια: "Ο Τζέιμς Καφετζής σε τρεις εβδομάδες θα είναι εκεί. Θυμήσου το. Και ο ίδιος ο Τζέιμς το έχει πει ότι θα πάρει το ρεκόρ σε χρήματα. Έχω ακούσει για αμοιβή κοντά στις 20.000 ευρώ. Πιστεύω ότι ο Τριαντάφυλλος θα μπει για μικρό χρονικό διάστημα, γιατί δεν θα αντέξει χωρίς την ψηφοφορία".

    Πηγή: fthis.gr

  • Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η μετακόμιση, το ρίσκο για τη νέα σχέση και η συμμετοχή στο Survivor 2024
    Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η μετακόμιση, το ρίσκο για τη νέα σχέση και η συμμετοχή στο Survivor 2024

    Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μίλησε για ό,τι πιο ακραίο έτοιμάζεται να κάνει για τον έρωτα και αν θα πάει ξανά στο Survivor.

    Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν για πολλούς τηλεθεατές το πιο πιθανό πρόσωπο για να φτάσει στον τελικό του Survivor All Star, αν βέβαια δεν ξεκινούσαν τα χοντρά μαγειρέματα στον Άγιο Δομίνικο.

    Δύο μήνες μετά από τον τελικό του Survivor All Star, η Σταυρούλα Χρυσαειδή βρίσκεται στο νέο της σπίτι, αφού μετά από έναν χωρισμό από την τελευταία της σχέση έπρεπε να μετακομίσει. Κάτι που έχει αποφασίσει να ξανακάνει σύντομα για να ακολουθήσει, τον άνθρωπο που της έκλεψε την καρδιά αυτή τη φορά.

    Η κάμερα του Breakfast @Star βρέθηκε στο σπίτι της όταν ο Στέλιος Δρουμαλιάς της χτύπησε το κουδούνι για να πιούνε έναν κάφε και να μάθει όσα περισσότερα μπορούσε για εκείνη. Όπως του αποκάλυψε μετακόμισε πρόσφατα εκεί αφού το σπίτι που έμενε άνηκε στον πρώην σύντροφό της.

    Χαρακτηριστικά, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ανέφερε ότι: «Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μετακόμισα στο νέο μου σπίτι. Οργανώνω το σπίτι μου. Το προηγούμενο σπίτι μου ήταν αυτό που έμενα με την πρώην σχέση μου. Δεν ήταν δικό μου, οπότε έφυγα. Έκανα και έναν γάμο εξπρές. Δε ξέρω αν θα έμπαινα πάλι σε έναν γάμο», είπε για όσα έγιναν στα αισθηματικά της τον τελευταίο χρόνο.

    Ενώ δεν ήταν καθόλου αρνητική για μια ακόμη συμμετοχή στο Survivor 2024. Μετά από παρότρυνση του συνεργάτη της πρωινής εκπομπής του Star, σχολίασε το νέο στιλ στα μαλλιά του Κωνσταντίνου Βασάλου, τον οποίο πήγαν να της χρεώσουν σαν σχέση όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο: «Καλός είναι. Δεν μου αρέσει με αυτό το μαλλί αλλά δεν του το είπα».

    Παράλληλα η γυμνάστρια ετοιμάζεται να ρισκάρει για τη νέα σχέση της που βρίσκεται ακόμη σε πολύ αρχικό στάδιο: «Αυτή τη περίοδο μιλάω με ένα παιδί που έχουμε βρεθεί μια φορά. Για κάποιο λόγο μετακόμισε κάπου αλλού για λίγο χρονικό διάστημα και θα πάω εκεί. Αυτό είναι το πιο ακραίο που θα έχω κάνει για έναν έρωτα», πρόσθεσε η πρώην survivor.

    Δείτε το απόσπασμα:

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Όνομα-φωτιά στο νέο Survivor! O πιο ιντριγκαδόρος παίκτης επιστρέφει στον Άγιο Δομήνικο και κάνει το deal της χρονιάς
    Όνομα-φωτιά στο νέο Survivor! O πιο ιντριγκαδόρος παίκτης επιστρέφει στον Άγιο Δομήνικο και κάνει το deal της χρονιάς

    Όπως έχουμε ήδη γράψει, το νέο Survivor θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στην κανονική του εκδοχή και όχι στην All Star εκδοχή του, ενώ όσο η έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν πλησιάζει, πληθαίνουν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα ονόματα που θα συμμετέχουν στο ριάλιτι.

    Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, πολλά είναι τα celebrity ονόματα τα οποία σκέφτεται έντονα ο Τούρκος παραγωγός να εντάξει στο cast των… κοινών θνητών, με ορισμένους πρώην παίκτες να έχουν ήδη συμφωνήσει για την επιστροφή του.

    Μεταξύ αυτών, φέρεται να είναι και ο Τριαντάφυλλος! Η συγκεκριμένη επιλογή ήταν εξαρχής στις προτεραιότητες της παραγωγής, ενώ αν τελικά όντως τον δούμε να επιστρέφει στον Άγιο Δομήνικο, αναμένεται μεγάλη ίντριγκα!

    Όνομα-φωτιά στο νέο Survivor! O πιο ιντριγκαδόρος παίκτης επιστρέφει στον Άγιο Δομήνικο και κάνει το deal της χρονιάς

    Οι νέοι παίκτες

    Στο νέο Survivor θα γίνει αυστηρή επιλογή νέων παικτών, αλλά επειδή ο Τούρκος παραγωγός έχει την άποψη πως πολλούς από τους παίκτες οι οποίοι αποβλήθηκαν νωρίς από το περσινό παιχνίδι ο κόσμος τους αγαπά και θα ήθελε να τους δει περισσότερο, θα γίνει μία «μίξη».

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάποιοι από τους παίκτες που θα είναι στο νέο Survivor, είναι ο Άρης Σοϊλέδης, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Στάθης Σχίζας, ενώ δεν αποκλείεται να είναι και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Acun δε θα σταματήσει μόνο σε αυτούς, αλλά έχει την πρόθεση να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να πλαισιώσει τους παραπάνω παίκτες με αντίστοιχα μεγάλα ονόματα.

    Πηγή: dailymedia.com.gr

  • Στάθης Σχίζας για Survivor All Star: «Γύρισα πίσω, ηρέμησε η ψυχή μου»
    Στάθης Σχίζας για Survivor All Star: «Γύρισα πίσω, ηρέμησε η ψυχή μου»

    «Δεν μετανιώνω για πράγματα στη ζωή μου, όλα για κάποιον λόγο γίνονται» πρόσθεσε

    Ο Στάθης Σχίζας μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor All Star, αλλά και την απόφασή του να αποχωρήσει από το παιχνίδι.
    Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» κι απάντησε αρχικά, αν μετάνιωσε που αποχώρησε οικειοθελώς.
    «Δεν μετανιώνω για πράγματα στη ζωή μου, όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Γύρισα πίσω, για κάποιο λόγο γύρισα πίσω. Δεν μου ταίριαζε εμένα, με τους ανθρώπους που ήταν εκεί πέρα, να μπορέσω να επιβιώσω», είπε χαρακτηριστικά.
    «Γύρισα πίσω, ηρέμησε η ψυχή μου. Τελείωσε το παιχνίδι, τέλος καλό, όλα καλά», πρόσθεσε.
    Στη συνέχεια, ο ίδιος ρώτησε τον Τριαντάφυλλο αν εκείνος θα ξαναγυρνούσε στο Survivor. «Αν το συζητήσουμε και μπεις κι εσύ, γιατί κάτι έχεις αφήσει στη μέση, εγώ μπαίνω», του απάντησε.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο